pa nije prvi april jebate
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa nije prvi april jebate
Haha

Ovaj Tweet od Daq-a mi je promaknuo!
Do BF1 su mu informacije bile točne. Da vidimo dalje :D
pa ovo i nije tako teško pogoditi jer je u isto doba inače BF bio najavljivan. A i djele BF1 DLC besplatno uz promociju "Road to Battlefield"
Prošao tjedan i ništa. Eto i on je fulao...
EDIT:
EDIT:
Hmmm na kraju će na EA playu u 6. mjesecu otkriti BF, mislim to je sigurno da će tamo biti. Ali nadao sam se nekon teaseru.
EDIT:
Hmmm na kraju će na EA playu u 6. mjesecu otkriti BF, mislim to je sigurno da će tamo biti. Ali nadao sam se nekon teaseru.
Svi smo se. Ali ovo je baš čudno. Inače su poznati po stvaranju hypea, laganom izbacivanju teasera, pa trailera, pa gameplay-a...
A sad će to sve odraditi u jednom danu/tjednu? To baš i nije način na koji stvoriš hype... Ili možda stvarno čekaju COD trailer!

Moj cybere ti kao onaj klinac na ispitu
Napiši što znaš o sovi
- Sova je ptica. Ona danju spava, a noću je potpuno slijepa, kao slijepi miš.
Pošto ja neznam puno o sovama, pisat ću o životinji koju znam.
- To je krava. Krava je sisavac.
- Ona ima šest strana, gornju, donju, lijevu i desnu. Na zadnjoj strani je rep, na kraju repa je jedna četka. Ona služi da se krava brani od muha, da ne bi upadale u mlijeko. Mlijeko visi ispod krave. Na prednjoj strani je glava, koja služi da na njoj rastu rogovi. Rogovi služe da bi se krava bola. Glava služi i da bi na nju stala usta. Krava jede malo, jer ono što pojede, jede dva puta. Usta služe i da bi krava mukala. Ako ne muče, onda su joj usta puna.
- Muška krava je vol. Vol nije sisavac.
Meni još uvijek nije jasno kako se dobija mlijeko.
E nek si mu rekao...odavno ja to tvrdim,pise samo eto da napise nesto,nikad nista pametno,samo u krug vrti...hahahaha....
Svi smo se. Ali ovo je baš čudno. Inače su poznati po stvaranju hypea, laganom izbacivanju teasera, pa trailera, pa gameplay-a...
A sad će to sve odraditi u jednom danu/tjednu? To baš i nije način na koji stvoriš hype... Ili možda stvarno čekaju COD trailer!
Ili vide kakvo su govance sad napravili pa ih sramota to pustiti ovom napaćenom narodu.

Moj cybere ti kao onaj klinac na ispitu
.....
E nek si mu rekao...odavno ja to tvrdim,pise samo eto da napise nesto,nikad nista pametno,samo u krug vrti...hahahaha....
Mora da si me zamijenio s nekim!

jos stignu, ima se vremena do e3.. ipak su oni poznati po teaserima tak da nema brige
Danas je spomenuti live stream od Westia. Mislim da u 22:00.
Ali pošto nema nikakvih teasera, vjerojatno se radi samo o BF1 :(

on ne smije izlaziti sa informacijama, jedino ako u NDA nije drugacije navedeno
edit:
evo teasera, danas u BF1 dosao thompson smg!
Po meni bolje ovako, da se svi šokiramo kad vidimo što su složili. Fali mi taj bf vibe moram priznat i baš se nadam da će igra bit dobra
https://m.youtube.com/watch?v=Mg7HRYI7mj8
Daq.
Još uvijek ista informacija. Teaser izlazi negdje između 7. I 9. 05.
A danas je već 8.

Kod mene nikakv hajp. Toliko su otišli u krivom smijeru sa BF1 da čisto sumnjam da će toliko toga promijenuti kako bi BF vratili sa noob friendly putanje. Nažalost.....
Kod mene nikakv hajp. Toliko su otišli u krivom smijeru sa BF1 da čisto sumnjam da će toliko toga promijenuti kako bi BF vratili sa noob friendly putanje. Nažalost.....
Tak je i kod mene,iako kad spomenu Bad Company malo se navlažim.

Da.
ae
Meni je samo važno da prije Kukya stavim informacije.

Sta tebi ovde smeta kad je napravljen bio za tebe i takve...
Ljudi zaboravite na novi BF i tražite sebi druge igre.....
Tarkov?

Tarkov?
Rekao je igre, ne slideshow-ove.
Rekao je igre, ne slideshow-ove.
Nemoj tako, tarkov je dobra preprepalpha igra kojoj netcode radi na razini modema od 56kb nedjeljom na carnetu kad su svi spojeni po tarifi od 5.56kn.
Tarkov?
Ne zajebajem se, ozbiljno mislim. Tarkov nije bitan u toj priči.

evo vam hint iz novog patcha, na mapi fort de vaux ima skrivena prostorija koja se otvara slijedom odredjenih radnji i dok se otvori unutra se nalazi prazna zatvorska celija a kraj nje slika na podu.. na slici je bijeli konja evo i jedna *direktna?* zanimljivost vezana uz tog konja
Ja se sjećam da sam one koji su bili uvjereni da će aktualni BF biti WW1 proglašavao spremnim za ludnicu. To samo pokazuje da ne znam kurca o ičemu.