- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
P.S. nije baš specifično rekao da je iz Hrvatske?
nije.. srami se valjda
napravio preorder na originu, ima već par dana, no nisam dobio one puškice u bf1....
vidim na kinguinu preorder je nekih 45eura i još 5 eura taj pack za early beta access i paket puškica za bf1.
da canceliram ovaj origin preorder pa uzmem ovo na kinguinu, hoću li odmah dobiti puškice u bf1?
Dobro pripazi kaj piše za taj paket pušaka. Dal se dobije odma ili tek kad izađe beta BFV.
Btw, baš čudno ovo za original preko Origina. Jesi probao ugasiti i ponovo pokrenuti Origin?
Malo čekat?
EDIT: Sad sam skužio da je nekoliko dana prošlo. Onda pročitaj ovo dolje:
Ja bi se na tvom mjestu javio na live chat (nemam link, ja sam ga našao preko Googla kad mi je trebalo) i oni će srediti problem.
napravio preorder na originu, ima već par dana, no nisam dobio one puškice u bf1....
vidim na kinguinu preorder je nekih 45eura i još 5 eura taj pack za early beta access i paket puškica za bf1.
da canceliram ovaj origin preorder pa uzmem ovo na kinguinu, hoću li odmah dobiti puškice u bf1?
Dobro pripazi kaj piše za taj paket pušaka. Dal se dobije odma ili tek kad izađe beta BFV.
Btw, baš čudno ovo za original preko Origina. Jesi probao ugasiti i ponovo pokrenuti Origin?
Malo čekat?
EDIT: Sad sam skužio da je nekoliko dana prošlo. Onda pročitaj ovo dolje:
Ja bi se na tvom mjestu javio na live chat (nemam link, ja sam ga našao preko Googla kad mi je trebalo) i oni će srediti problem.
otkazao naruđžbu, pa ponovio i sve je ok...
Sigurno neće biti bolji od najbolje igre na svijetu PUBG
Pic say it all!
A šta da kažem. Mali je na majku...
dobis odma, ja sam dobio isti tren nakon preordera
Ti si uzeo preko Kinguina? Ja sam mislio Origin.

Neznam dal je bilo novi Airborne mod , zanimljivo zvuči.
Ti si uzeo preko Kinguina? Ja sam mislio Origin.
origin, j. korea
origin, j. korea
좋아 좋아
Čitam fornite zaradio 303.000.000 dolara u 4 mjesecu od prodaje skinova i onda se mi čudimo plavim farbicama za lica i protezama u novom Battlefieldu hoće EA dio kolača prigrabit sebi, ništa čudno u današnja vremena.
Čitam fornite zaradio 303.000.000 dolara u 4 mjesecu od prodaje skinova i onda se mi čudimo plavim farbicama za lica i protezama u novom Battlefieldu hoće EA dio kolača prigrabit sebi, ništa čudno u današnja vremena.
Ma jasno nije to nist cudno ali onda su mogli staviti "moderan" setting (BC3 recimo izgleda idealno za takvo šarenilo i gluposti) i nebi to nist bilo cudno tako, a ovako u WWII settingu rokeze,face paint,proteze itd. kvari feeling i immersion ali ajde nadamo se da bude gameplay barem kako treba.
Ma da se zove i fortnitefield...

Ma bit će neka caka ja dajem ruku u vatru da ćemo na kraju trebat još neki k platiti uz samu igru
Ma da se zove i fortnitefield...
Mnogli ljudi se bune na ovome jer kad su govorili za singleplayer ili ti War Stories su rekli da će biti prava prezentacija rata, odnosno da će biti bazirano na istinitom događaju.
Za multiplayer su rekli "We want to take you on a journey with a fresh and modern take." i recimo "We’re not history tellers, it's not a history book"
A immersion ne znači da će biti autentično, to jednostavno znači da si se duboko uvukao u igru. Tome najviše dobrinosti gameplay, a to su i govorili.
U ovom kontekstu recimo: "It’s really about giving players the most immersive world that they can enter, they should really be grounded in it, expanding upon the movement we’ve done so well, pushing all those new features we’ll be talking about."
Jel ko piknuo preorder ispod 45$? I gdje?
Moj plan:
1-2 tjedna prije izlaska uzeti Origin access (4Eur)
https://www.origin.com/irl/en-us/store/origin-access
Snimiti VPN program (tvoje računalo se predstavi Originu kao da je iz druge zemlje) odabereš Južnu koreju (tamo su najniže cijene) i kupiš BFV
Objašenjenje:
Kad imaš Origin Access imaš pristup igri tjedan dana prije ostalih.
Kad imaš Origin Access imaš popust na kupovine.
Otkazati Access da se slučajno automatski ne produlji pretplata na slijedeći mjesec.
Moj plan:
Ti razmišljaš svojom glavom za razliku od ovih koji naručuju puno previše unaprijed,
ti još imaš vremena i odustati, možda i proći jeftinije, ostala ekipa koja je navalila bezveze,
za njih je kasno.
Moj plan:
Snimiti VPN program (tvoje računalo se predstavi Originu kao da je iz druge zemlje) odabereš Južnu koreju (tamo su najniže cijene) i kupiš BFV
Objašenjenje:
Otkazati Access da se slučajno automatski ne produlji pretplata na slijedeći mjesec.
E kad bi barem upola truda uložio u učenje kao u što trošiš na to kako zajebat državu, EA, DICE i na kraju Južnu Koreju gdje bi ti kraj bio....
Mislim da mi je ovo prvi Battlefield koji mi fakat nema smisla preorderati, čak i s obzirom na to da imam BF1 pa bi dobio neke "nove" puškice..
Nemam potrebu za 4 nova skina i neki dodatni mail dobrodošlice..
Mislim da mi je ovo prvi Battlefield koji mi fakat nema smisla preorderati, čak i s obzirom na to da imam BF1 pa bi dobio neke "nove" puškice..
Nemam potrebu za 4 nova skina i neki dodatni mail dobrodošlice..
Ja se još nadam da će nas multiplayer iznenaditi, pa sam u plan ipak stavio preorder. Ali čim kasnije mogu :)
Točno kak veli Valentin17
Ko zna kaj se može sve dogoditi do onda.
E kad bi barem upola truda uložio u učenje kao u što trošiš na to kako zajebat državu, EA, DICE i na kraju Južnu Koreju gdje bi ti kraj bio....
Eee, da ti znaš koliko ja truda ulažem u učenje...
Moj plan:
Objašenjenje:
Na cdkeys.com je 43$ otprilike 280kn. Ako ce bit ista cijena u koreji kako si napisao u prijasnjem postu cca 310. Onda mi se ne isplati cekat.
Ma bit će neka caka ja dajem ruku u vatru da ćemo na kraju trebat još neki k platiti uz samu igru
Otvaranje accounta?
Ovi vise ne vrijede