Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.553.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
14 godina
neaktivan
Battlefield V

O kozmetičkoj customizaciji:

Na početku samo Britanci i Nijemci:

Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield V
CyberDemonVZ kaže...

P.S. nije baš specifično rekao da je iz Hrvatske?

nije.. srami se valjda

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
13 godina
lav1000 kaže...

napravio preorder na originu, ima već par dana, no nisam dobio one puškice u bf1....

vidim na kinguinu preorder je nekih 45eura i još 5 eura taj pack za early beta access i paket puškica za bf1.

da canceliram ovaj origin preorder pa uzmem ovo na kinguinu, hoću li odmah dobiti puškice u bf1?

Dobro pripazi kaj piše za taj paket pušaka. Dal se dobije odma ili tek kad izađe beta BFV.

Btw, baš čudno ovo za original preko Origina. Jesi probao ugasiti i ponovo pokrenuti Origin?

Malo čekat?

EDIT: Sad sam skužio da je nekoliko dana prošlo. Onda pročitaj ovo dolje:

Ja bi se na tvom mjestu javio na live chat (nemam link, ja sam ga našao preko Googla kad mi je trebalo) i oni će srediti problem.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2018 10:40 (CyberDemonVZ).
13 godina
odjavljen
LeftY_CRO kaže...
CyberDemonVZ kaže...

P.S. nije baš specifično rekao da je iz Hrvatske?

nije.. srami se valjda

Ipak je ponosna rvatina

14 godina
neaktivan
Battlefield V

Drakesden o mapama koje će s vremenom ugledati svjetlo dana:

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
lav1000 kaže...

napravio preorder na originu, ima već par dana, no nisam dobio one puškice u bf1....

vidim na kinguinu preorder je nekih 45eura i još 5 eura taj pack za early beta access i paket puškica za bf1.

da canceliram ovaj origin preorder pa uzmem ovo na kinguinu, hoću li odmah dobiti puškice u bf1?

Dobro pripazi kaj piše za taj paket pušaka. Dal se dobije odma ili tek kad izađe beta BFV.

Btw, baš čudno ovo za original preko Origina. Jesi probao ugasiti i ponovo pokrenuti Origin?

Malo čekat?

EDIT: Sad sam skužio da je nekoliko dana prošlo. Onda pročitaj ovo dolje:

Ja bi se na tvom mjestu javio na live chat (nemam link, ja sam ga našao preko Googla kad mi je trebalo) i oni će srediti problem.

otkazao naruđžbu, pa ponovio i sve je ok...

17 godina
MRSKI kaže...

Sigurno neće biti bolji od najbolje igre na svijetu PUBG

Pic say it all! 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
D3ViL kaže...
MRSKI kaže...

Sigurno neće biti bolji od najbolje igre na svijetu PUBG

Pic say it all! 

A šta da kažem. Mali je na majku...

12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

dobis odma, ja sam dobio isti tren nakon preordera

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
13 godina
LeftY_CRO kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ti si uzeo preko Kinguina? Ja sam mislio Origin.

14 godina
Battlefield V

Neznam dal je bilo novi Airborne mod , zanimljivo zvuči.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2018 19:10 (dad0r).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
LeftY_CRO kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ti si uzeo preko Kinguina? Ja sam mislio Origin.

origin, j. korea

16 godina
LeftY_CRO kaže...

origin, j. korea

좋아 좋아

11 godina
Battlefield V

Čitam fornite zaradio 303.000.000 dolara u 4 mjesecu od prodaje skinova i onda se mi čudimo plavim farbicama za lica i protezama u novom Battlefieldu hoće EA dio kolača prigrabit sebi, ništa čudno u današnja vremena.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
BeLLicus kaže...

Čitam fornite zaradio 303.000.000 dolara u 4 mjesecu od prodaje skinova i onda se mi čudimo plavim farbicama za lica i protezama u novom Battlefieldu hoće EA dio kolača prigrabit sebi, ništa čudno u današnja vremena.

Ma jasno nije to nist cudno ali  onda su mogli staviti "moderan" setting (BC3 recimo izgleda idealno za takvo šarenilo i gluposti) i nebi to nist bilo cudno tako, a ovako u WWII settingu rokeze,face paint,proteze itd. kvari feeling i immersion ali ajde nadamo se da bude gameplay barem kako treba.

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
Upravo to. Milju puta su u live showu ponovili kak je to prava prezentacija drugog svjetskog i kak ce bit imerzivno i bla bla. I onda pokazu takav trailer. Da nisu tolko gluposti nasrali i da se igra zove bc3 do nikakvih problema nebi doslo..

Ma da se zove i fortnitefield...
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield V

Ma bit će neka caka ja dajem ruku u vatru da ćemo na kraju trebat još neki k platiti uz samu igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sale_ds kaže...
Upravo to. Milju puta su u live showu ponovili kak je to prava prezentacija drugog svjetskog i kak ce bit imerzivno i bla bla. I onda pokazu takav trailer. Da nisu tolko gluposti nasrali i da se igra zove bc3 do nikakvih problema nebi doslo..

Ma da se zove i fortnitefield...

Mnogli ljudi se bune na ovome jer kad su govorili za singleplayer ili ti War Stories su rekli da će biti prava prezentacija rata, odnosno da će biti bazirano na istinitom događaju.

Za multiplayer su rekli "We want to take you on a journey with a fresh and modern take."  i recimo "We’re not history tellers, it's not a history book"

A immersion ne znači da će biti autentično, to jednostavno znači da si se duboko uvukao u igru. Tome najviše dobrinosti gameplay, a to su i govorili. 

U ovom kontekstu recimo: "It’s really about giving players the most immersive world that they can enter, they should really be grounded in it, expanding upon the movement we’ve done so well, pushing all those new features we’ll be talking about."

13 godina
Battlefield V

Jel ko piknuo preorder ispod 45$? I gdje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
matecro007 kaže...

Moj plan:

1-2 tjedna prije izlaska uzeti Origin access (4Eur)

https://www.origin.com/irl/en-us/store/origin-access

Snimiti VPN program (tvoje računalo se predstavi Originu kao da je iz druge zemlje) odabereš Južnu koreju (tamo su najniže cijene) i kupiš BFV

Objašenjenje:

Kad imaš Origin Access imaš pristup igri tjedan dana prije ostalih.

Kad imaš Origin Access imaš popust na kupovine.

Otkazati Access da se slučajno automatski ne produlji pretplata na slijedeći mjesec.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2018 16:19 (CyberDemonVZ).
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Moj plan:

Ti razmišljaš svojom glavom za razliku od ovih koji naručuju puno previše unaprijed,

ti još imaš vremena i odustati, možda i proći jeftinije, ostala ekipa koja je navalila bezveze,

za njih je kasno.

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
matecro007 kaže...

Moj plan:

Snimiti VPN program (tvoje računalo se predstavi Originu kao da je iz druge zemlje) odabereš Južnu koreju (tamo su najniže cijene) i kupiš BFV

Objašenjenje:

Otkazati Access da se slučajno automatski ne produlji pretplata na slijedeći mjesec.

E kad bi barem upola truda uložio u učenje kao u što trošiš na to kako zajebat državu, EA, DICE i na kraju Južnu Koreju gdje bi ti kraj bio....

13 godina
odjavljen
Battlefield V

Mislim da mi je ovo prvi Battlefield koji mi fakat nema smisla preorderati, čak i s obzirom na to da imam BF1 pa bi dobio neke "nove" puškice..

Nemam potrebu za 4 nova skina i neki dodatni mail dobrodošlice..

1 0 hvala 0
13 godina
Zin8 kaže...

Mislim da mi je ovo prvi Battlefield koji mi fakat nema smisla preorderati, čak i s obzirom na to da imam BF1 pa bi dobio neke "nove" puškice..

Nemam potrebu za 4 nova skina i neki dodatni mail dobrodošlice..

Ja se još nadam da će nas multiplayer iznenaditi, pa sam u plan ipak stavio preorder. Ali čim kasnije mogu :) 

Točno kak veli Valentin17 

Ko zna kaj se može sve dogoditi do onda.

13 godina
MRSKI kaže...

E kad bi barem upola truda uložio u učenje kao u što trošiš na to kako zajebat državu, EA, DICE i na kraju Južnu Koreju gdje bi ti kraj bio....

Eee, da ti znaš koliko ja truda ulažem u učenje...

12 godina
Pa i to je jedna vrst skole... :)))
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
matecro007 kaže...

Moj plan:

Objašenjenje:

Na cdkeys.com je 43$ otprilike 280kn. Ako ce bit ista cijena u koreji kako si napisao u prijasnjem postu cca 310. Onda mi se ne isplati cekat.

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ma bit će neka caka ja dajem ruku u vatru da ćemo na kraju trebat još neki k platiti uz samu igru

Otvaranje accounta?

Ovi vise ne vrijede

13 godina
protjeran
Battlefield V

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice