Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.552.932
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
11 godina
Re: Battlefield V
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Da li postoji možda neka službena stranica sa svim statistikama za oružja?

naime jučer sam s frendom komentirao kako sam tek jučer prvi put isprobao selbstlader 1906 i puška je fenomenalna i ubija sa dva hita u tijelo,a on meni jučer cijeli dan govori kako ja izgleda igram neku drugu igru jer na internetu piše kako je ona 3 hit/kill, naravno stavio mi je neki post sa reddita gdje neki random frajer piše za ta famozna 3 hita/kill, a ja jučer cijeli dan igram i bez beda padaju iz dva hita.

čak sam i htio snimit gameplay sa mobitelom ali više se nisam htio upuštat u preprike.

kakva su vaša iskustva sa navedenom puškom(recon klasa)?

Puška ubija sa 2 hita u tijelo i to je sva mudrost. Reci prijatelju da si lupi 2 šamara i otrči 2 kruga oko kuće jer je mućki provokator.

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Da li postoji možda neka službena stranica sa svim statistikama za oružja?

naime jučer sam s frendom komentirao kako sam tek jučer prvi put isprobao selbstlader 1906 i puška je fenomenalna i ubija sa dva hita u tijelo,a on meni jučer cijeli dan govori kako ja izgleda igram neku drugu igru jer na internetu piše kako je ona 3 hit/kill, naravno stavio mi je neki post sa reddita gdje neki random frajer piše za ta famozna 3 hita/kill, a ja jučer cijeli dan igram i bez beda padaju iz dva hita.

čak sam i htio snimit gameplay sa mobitelom ali više se nisam htio upuštat u preprike.

kakva su vaša iskustva sa navedenom puškom(recon klasa)?

Da ne mijenjaš 1916 i 1906, tj da kompić misli na 1916, a ti na 1906.

Na reconu je 2 shot kill skoro any range kao i zh29. Rsc ispada iz te kategorije jer je češće 3 hit.

na assaultu je 1916tka ako se ne varam i ona je 3 shot kill kao i gevera 43.

Tako da za početak uskladite ti i kompić koja je točno puška iz priče da znate jel 1916 ili 1906.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
14 godina
neaktivan
Battlefield V

Pa iz recon klase,mozda sam napisao krivo jer iskreno niti neznam točne nazive puška.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield V

Sebeastianlader 1906 iz recona ubija sa dva shota. End of story.

(znam kako se zove, namjerno ga ovako zovem, isto kao što je ribeyrolles ribery itd  )

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield V

3 hit kill je.

Igra ne registrira 30% pogodaka :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

3 hit kill je.

Igra ne registrira 30% pogodaka :)

Ne samo to, nego i neprijatelji ponekad primaju 150 štete (kao u ut2k4 kada se boosta health).

https://www.gamingtribe.com/giveaway/limitless/191x7
13 godina
Friday kaže...
dery kaže...

Dice idi na poduke kako se radi muška igra.

Nisam igrao tu igru ali lik u videu hvali kako su pucanje i balistika dovedeni do savrsenstva dok lik na snimci kroz neku optiku puca rafalno u jednu tocku kao da laser ima a ne pusku. Ja imam veci recoil dok spricam...

Bla bla bla....  

Insurgency je zakon!

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Battlefield V

Sad sam odigrao jednu partiju BFa nakon jedno 20 dana igranja Insurgencyja i imam osjećaj kao da pijem zagađenu vodu nakon Jack Danielsa.

Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
Battlefield V

Kurčina od igre.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Battlefield V
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Battlefield V

Mislim da je ta điđa miđa zadnja stvar koja zanima fanove serijala... ionako svi ozbiljniji igrači stave sve na postavke koje im daju najbolji FPS za hardver koji imaju. Čak i oni hardcore kojima komp može ultra vrtit 150-160+ fps spuste detalje da bude bolja preglednost. Ovo samo odvlači pažnju od bitnog.

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mrsmith kaže...

Mislim da je ta điđa miđa zadnja stvar koja zanima fanove serijala... ionako svi ozbiljniji igrači stave sve na postavke koje im daju najbolji FPS za hardver koji imaju. Čak i oni hardcore kojima komp može ultra vrtit 150-160+ fps spuste detalje da bude bolja preglednost. Ovo samo odvlači pažnju od bitnog.

Ma pusti Cybera. Bolje bi mu bilo da uči 

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Sad sam odigrao jednu partiju BFa nakon jedno 20 dana igranja Insurgencyja i imam osjećaj kao da pijem zagađenu vodu nakon Jack Danielsa.

Da, ne moze se covjek naviknuti na ista drugo kad insurgency ima tako savrsen balisticki model 

Freak Show Inc.
16 godina
MRSKI kaže...
mrsmith kaže...

Ma pusti Cybera. Bolje bi mu bilo da uči 

Šta će mu škola kad se dobro udao

It is always darkest just before the dawn.
13 godina
Battlefield V

Tekst 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Da, ne moze se covjek naviknuti na ista drugo kad insurgency ima tako savrsen balisticki model 

Ma to je nebitno, nego prelagana je igrica. 

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Lagane zene ti nikad nisu smetale...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Lagane zene ti nikad nisu smetale...

Kakav je, njemu su sve lagane...

12 godina
Battlefield V

ne bi insurgency i bf stavljao u isti koš, to jesu shooteri ali osim toga nemaju bas nekih dodirnih točaka po pitanju realnosti

insurgency cilja na realizam kao kod squada, arme....dok je battlefield puno više arkadan nego realan

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Battlefield V

Svaka igra nosi svoje i ima svoj prodajni segment. Malo je reći da je dice skoro uništio igru prelošim marketingom, nešto što su do jučer radili sjajno.

Insu je s druge strane, sjajna igra od šačice ljudi, za istu šačicu ljudi koji vole realizam i one bullet deaths. One bullet deaths imamo i u bf5 prema tome to su iste igre, ali različite.

kad će january patch da vidimo jel znaju šta ne valja i jel znaju to složiti? hvala

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
fila2208 kaže...

One bullet deaths imamo i u bf5 prema tome to su iste igre, ali različite.

fila2208 kaže...

kad će january patch da vidimo jel znaju šta ne valja i jel znaju to složiti? hvala

Još nema službenog datuma.

Ak nešto saznam... to će biti ovdje od Kukija 

EDIT: Pronašao sam na Redditu:

Thursday, January 10th

• Teaser – Chapter 2: Lightning Strikes – That’s all we’re going to say for now.

Eto, sutra vjerojatno saznajemo datume.

EDIT 2: skriveno u jednom komentaru na Redditu:

Danmitre:

New update slated for next week. Stay tuned. We're working on update notes this week.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2019 22:24 (CyberDemonVZ).
13 godina
Battlefield V

Lik je postavio ova pitanja:

I think the issue you're running into is the lack of actual, meaningful communication. "We're looking into it" and "We'll work on getting the community an update" does not constitute meaningful communication.

• What is the underlying issue with Company Coin?

• Where is it in the troubleshooting process?

• How will the system work once it works as intended? I can't believe DICE hasn't addressed this yet, which implies that nobody there knows.

Additionally, I'd like some clarity on these issues:

• What is happening with RSP?

• Users are having issues getting credit for Tides of War challenges. Is this being addressed? If so, when?

• Vehicle balance is currently a mess, both on ground and in the air. Is this being evaluated? What is the current design philosophy?

• Where are the features that were marketed during the release cycle, like Body Dragging, and survivable aircraft crashes? When can we expect the features that were marketed for the game to be complete?

• What is the status of manual leaning? Is it still under consideration?

• What is being done about the UI and UX?

• What is the current thinking about player visibility, and what's being done about it?

You guys are communicating, you're just not saying anything. We need no-bullshit from the hip discussions with the actual devs so we know what is happening, and what DICE are thinking. We're getting the same empty boilerplate communication every week and it's pissing everyone off more than dead silence would.

Get DICE active on here and DISCUSS THINGS.

I dobio je odgovor da su sva pitanja zabilježena i da će dobiti odgovor u slijedećem tjednom Q&A!

Ajde da i to vidimo. Baš ne vjerujem 

Also note, I appreciate this post from you. I'm using it as a basis for our comms as we address Company Coin: the Why it happened, What we're doing, and When to expect a fix.

Also adding your other points to our Weekly Debrief Q&A.

i

I don’t agree that dead silence is the lesser of two evils. We must first acknowledge that there’s an issue and we’re cognizant of it - we did that. Then, after investigation and determining specific details, we communicate the Why it’s happening, How were going to fix it, and When to expect the fix - this we’re working on and just had another team sync this morning to drive more details. All three of those elements have been difficult to lock down with holiday and post-launch breaks.

So, the question is when? When will you know more and when will we give concrete answers? We believe we have a solution that will work but need to test it before we roll it out as we don’t want to break something else in the process. And, we’re working on comms that will detail why this all happened, what we’re doing to address, and when that fix will roll through, with an indicator of when you can expect retroactive awards.

Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
fila2208 kaže...

Svaka igra nosi svoje i ima svoj prodajni segment. Malo je reći da je dice skoro uništio igru prelošim marketingom, nešto što su do jučer radili sjajno.

Insu je s druge strane, sjajna igra od šačice ljudi, za istu šačicu ljudi koji vole realizam i one bullet deaths. One bullet deaths imamo i u bf5 prema tome to su iste igre, ali različite.

Ha ha ha... tako je.

Samo bi ja dodao:

• Insurgency - za prave muškarce;
  • BFV - za dječicu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2019 8:21 (Soldier977).
13 godina
neaktivan
Battlefield V

Sinoć na mapi Twisted Steel, Breakthru mode / attacking team. Pobijedili smo sa 3 ticketa do kraja. A sad zamislite kakav bi masakr napravio da Medic ima prave puške!

Ostajem pri Medic roli, taman nam dali praćke.

BATTLELOG: Francis_Bac0n
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield V

Navodno fixali company coinse

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield V

Kako ih je odlično lik spalio sa ovim pitanjima!

Dno dna od studia gdje nisu u stanju rijesiti obične coinse za nagradu a kamoli nešto veće i bitnije ma prelol

Po meni najveća greška je kaj nema liste servera,a dalje ove sitnice da ne nabrajam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield V

Inače netko je pitao za platoon u BF5. Tek sad prije 2 dana slučajno vidio gdje se nalaze.

Stisneš gore lijevo one tri crte, i tamo se nalazi đubre

Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Inače netko je pitao za platoon u BF5. Tek sad prije 2 dana slučajno vidio gdje se nalaze.

Stisneš gore lijevo one tri crte, i tamo se nalazi đubre

Pa ja sam to odgovorio kad je pitao.

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Kako ih je odlično lik spalio sa ovim pitanjima!

Dno dna od studia gdje nisu u stanju rijesiti obične coinse za nagradu a kamoli nešto veće i bitnije ma prelol

Po meni najveća greška je kaj nema liste servera,a dalje ove sitnice da ne nabrajam...

Ima liste servera. Odeš na server browser.

Samo je problem što se serveri "stvaraju" kad ljudi traže igru, a nestanu kad se isprazne :(

Tako da uopće nema praznih, a i oni s nekoliko mjesta se ili napune, ili isprazne i ugase slijedeći rundu 

17 godina
Soldier977 kaže...

Ha ha ha... tako je.

Samo bi ja dodao:

• Insurgency - za prave muškarce;
  • BFV - za dječicu. 

Ja ću uvijek ostati dijete u duši...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice