Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.220.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Konačno 50. rank!

Nakon 7 mjeseci Nakon 7 mjeseci
Igra 1 Igra 1
Igra 2 Igra 2
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja nemrem hebeno vjerovat kakvi kreteni rade na ovom EA live chatu,znaci imao sam problem u bc2 sa logiranjem,nikako da mi se spoji na acc i odem na taj chat i kazem liku koji je moj problem i lik mi kaze da promjenim web browser{#}

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
hahha idioti ha ha
Prodajem steam akaunter
15 godina
neaktivan
Ko oce nek me doda u igri Yunior_HR
Prodajem steam akaunter
14 godina
Micek kaže...

Konačno 50. rank!

a ja jos na 38, mozda bi trebao ubrzo na 39 {#}

lijepi bad company, a u bf3 sam siugrno preko 100 lvl

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
16 godina
Indestructible kaže...

a ja jos na 38, mozda bi trebao ubrzo na 39 {#}

lijepi bad company, a u bf3 sam siugrno preko 100 lvl

Ja za koji dan tek krećem sa BF3 iako ga imam kupljenog već pola godine. Joj što će si svi nabijati bodove na mojem neiskustvu :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina

gle ovo ljudi imao sam bbc2 i bf3 na istom orgin accountu i htio sam ih razdvojiti na dva posebna i gle scene sto sam dobio jos jedan cd kljuc a stari mi nije iskljucen i sad imam dva bbc2 accounta

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

neznam dali smijem pitati?, dali ima itko da proda acount za bfbc2 treba mi za frenda??na pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima neko volje da baci koju partiju danas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pozdrav raja! Imam problem sa pokretanjem ove igrice. Naime otvorim igru nakon instalacije i piše mi nešto na poljskom kao neki error, ali mislim da nešto ima veze sa originalom, molim vas pomozite. Ako treba mogu i PrtScr napraviti.

We are Anonymous. We are legion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Dali je ovo sa pingom visual bug ili šta? Stvarno me nervira kada vidim ping 190 na Diaboliku a i na ostalim obližnjim serverima..

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Dali je ovo sa pingom visual bug ili šta? Stvarno me nervira kada vidim ping 190 na Diaboliku a i na ostalim obližnjim serverima..

Ta brojka ti je približno ping*2, tj. vrijeme potrebno da informacija dođe od tebe do servera i natrag. Pa ga slobodno podijeli a pola. A Diabolic nudi servere locirane i Zagrebu i u Frankfurtu. Pa ne mora značiti da je server u Hrvatskoj samo zato što je host Diabolic.

Svejedno, 190 je ipak malo visoko. U BC2 je nekih 90-120 optimalna vrijednost. Al opet ne čudim se previše budući da je riječ o Diabolic BC2 serveru. Dok je server na kojem smo igrali bio hostan kod njih stalno je bilo nekih problema s lagom. Čini mi se da je BC2 server bolje radio dok je bio lociran u Londonu nego kod Diabolica u Zagrebu. Čak ni u pingu nije bilo baš neke osobite razlike.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
protjeran

Jel to samo kod mene nepodnošljiv lag na svim serverima? -.-

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EZY-E kaže...

Jel to samo kod mene nepodnošljiv lag na svim serverima? -.-

Meni je posvuda ping oko 200 no nema lagga. Jedino onaj glupi hitbox, gađam čovjeka krv leti al ništa dmga a ne daje

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
16 godina

Pada kišica...

Jel netko za ugodno puckanje uz TS?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 17:33 (ceco22).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Može li mi netko objasniti zašto mi se konstantno komp restarta ili igra zbloka nakon 20ak minuta igranja, ali stalno i više mi ide na qrac to, malo poceo bc2 igrat dok ne izade armored kill da ubijem dosadu

komp je itekako dobar, ako juri bf3 dobro 50-70fpsa ne kuzim u cem je problem (nista nije clockano)

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Može li mi netko objasniti zašto mi se konstantno komp restarta ili igra zbloka nakon 20ak minuta igranja, ali stalno i više mi ide na qrac to, malo poceo bc2 igrat dok ne izade armored kill da ubijem dosadu

komp je itekako dobar, ako juri bf3 dobro 50-70fpsa ne kuzim u cem je problem (nista nije clockano)

si provjerio da se proc il grafe ne pregrijavaju?

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
16 godina
Gamer15 kaže...
Scrappy kaže...

si provjerio da se proc il grafe ne pregrijavaju?

sasvim normalne temperature

17 godina
Scrappy kaže...

1000x već ponavljano i napisano.

Uzroka može bit najmanje 10, a pošto si tako 'dobro' istražio i napisao nam što sve koristiš, a mi vidoviti, pomoći ćemo ti, ono, odmah....

Ovako iz rukava - 1. isključi integriranu zvučnu u biosu ako je koristiš; 2. isključi 'enable low level hardware access' opciju u afterburneru ako njega koristiš 3. smanji oc proca i grafe ako imaš oc-ano.

16 godina
jopis kaže...
Scrappy kaže...

1000x već ponavljano i napisano.

Uzroka može bit najmanje 10, a pošto si tako 'dobro' istražio i napisao nam što sve koristiš, a mi vidoviti, pomoći ćemo ti, ono, odmah....

Ovako iz rukava - 1. isključi integriranu zvučnu u biosu ako je koristiš; 2. isključi 'enable low level hardware access' opciju u afterburneru ako njega koristiš 3. smanji oc proca i grafe ako imaš oc-ano.

a ti svoje zivce na tregere i oladi malo, usput i procitaj do kraja kaj sam napisao ("nije nista clockano!!!!!!!"), ne koristim afterburner, i zvucna je iskljucena...

13 godina
neaktivan

nego da si skratim traženje po temi i ostatku foruma {#} što mi sve treba da bih mogo igrat bf:bc2 (multi player of course), igra nije original pa...  {#}

0 0 hvala 0
17 godina

Da skratimo natezanje, kupi original! 

***** Maxxy *****
15 godina
neaktivan
Imam t i ja bbc2 origin javi se u pp
Prodajem steam akaunter
15 godina
neaktivan
Zna li k o zasto se komp resetira sa plavim ekranom nista nije klokano novi windowsi7.. I nista se neprigrinava
Prodajem steam akaunter
16 godina
Zna li k o zasto se komp resetira sa plavim ekranom nista nije klokano novi windowsi7.. I nista se neprigrinava

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx

14 godina
neaktivan

ajmo se nac na nekom serveru

Requiscat In Pache

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije prošlo ni 15 minuta :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

12 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Preočit si {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Takoder kad igram s sv98 stalno pisu nice hack.

Requiscat In Pache
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice