- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja nemrem hebeno vjerovat kakvi kreteni rade na ovom EA live chatu,znaci imao sam problem u bc2 sa logiranjem,nikako da mi se spoji na acc i odem na taj chat i kazem liku koji je moj problem i lik mi kaze da promjenim web browser

Konačno 50. rank!
a ja jos na 38, mozda bi trebao ubrzo na 39
lijepi bad company, a u bf3 sam siugrno preko 100 lvl
a ja jos na 38, mozda bi trebao ubrzo na 39
lijepi bad company, a u bf3 sam siugrno preko 100 lvl
Ja za koji dan tek krećem sa BF3 iako ga imam kupljenog već pola godine. Joj što će si svi nabijati bodove na mojem neiskustvu :)
gle ovo ljudi imao sam bbc2 i bf3 na istom orgin accountu i htio sam ih razdvojiti na dva posebna i gle scene sto sam dobio jos jedan cd kljuc a stari mi nije iskljucen i sad imam dva bbc2 accounta
neznam dali smijem pitati?, dali ima itko da proda acount za bfbc2 treba mi za frenda??na pm
Ima neko volje da baci koju partiju danas?
Pozdrav raja! Imam problem sa pokretanjem ove igrice. Naime otvorim igru nakon instalacije i piše mi nešto na poljskom kao neki error, ali mislim da nešto ima veze sa originalom, molim vas pomozite. Ako treba mogu i PrtScr napraviti.

Dali je ovo sa pingom visual bug ili šta? Stvarno me nervira kada vidim ping 190 na Diaboliku a i na ostalim obližnjim serverima..
Ta brojka ti je približno ping*2, tj. vrijeme potrebno da informacija dođe od tebe do servera i natrag. Pa ga slobodno podijeli a pola. A Diabolic nudi servere locirane i Zagrebu i u Frankfurtu. Pa ne mora značiti da je server u Hrvatskoj samo zato što je host Diabolic.
Svejedno, 190 je ipak malo visoko. U BC2 je nekih 90-120 optimalna vrijednost. Al opet ne čudim se previše budući da je riječ o Diabolic BC2 serveru. Dok je server na kojem smo igrali bio hostan kod njih stalno je bilo nekih problema s lagom. Čini mi se da je BC2 server bolje radio dok je bio lociran u Londonu nego kod Diabolica u Zagrebu. Čak ni u pingu nije bilo baš neke osobite razlike.
Jel to samo kod mene nepodnošljiv lag na svim serverima? -.-
Jel to samo kod mene nepodnošljiv lag na svim serverima? -.-
Meni je posvuda ping oko 200 no nema lagga. Jedino onaj glupi hitbox, gađam čovjeka krv leti al ništa dmga a ne daje
Pada kišica...
Jel netko za ugodno puckanje uz TS?
Može li mi netko objasniti zašto mi se konstantno komp restarta ili igra zbloka nakon 20ak minuta igranja, ali stalno i više mi ide na qrac to, malo poceo bc2 igrat dok ne izade armored kill da ubijem dosadu
komp je itekako dobar, ako juri bf3 dobro 50-70fpsa ne kuzim u cem je problem (nista nije clockano)
Može li mi netko objasniti zašto mi se konstantno komp restarta ili igra zbloka nakon 20ak minuta igranja, ali stalno i više mi ide na qrac to, malo poceo bc2 igrat dok ne izade armored kill da ubijem dosadu
komp je itekako dobar, ako juri bf3 dobro 50-70fpsa ne kuzim u cem je problem (nista nije clockano)
si provjerio da se proc il grafe ne pregrijavaju?
si provjerio da se proc il grafe ne pregrijavaju?
sasvim normalne temperature
1000x već ponavljano i napisano.
Uzroka može bit najmanje 10, a pošto si tako 'dobro' istražio i napisao nam što sve koristiš, a mi vidoviti, pomoći ćemo ti, ono, odmah....
Ovako iz rukava - 1. isključi integriranu zvučnu u biosu ako je koristiš; 2. isključi 'enable low level hardware access' opciju u afterburneru ako njega koristiš 3. smanji oc proca i grafe ako imaš oc-ano.
1000x već ponavljano i napisano.
Uzroka može bit najmanje 10, a pošto si tako 'dobro' istražio i napisao nam što sve koristiš, a mi vidoviti, pomoći ćemo ti, ono, odmah....
Ovako iz rukava - 1. isključi integriranu zvučnu u biosu ako je koristiš; 2. isključi 'enable low level hardware access' opciju u afterburneru ako njega koristiš 3. smanji oc proca i grafe ako imaš oc-ano.
a ti svoje zivce na tregere i oladi malo, usput i procitaj do kraja kaj sam napisao ("nije nista clockano!!!!!!!"), ne koristim afterburner, i zvucna je iskljucena...
nego da si skratim traženje po temi i ostatku foruma što mi sve treba da bih mogo igrat bf:bc2 (multi player of course), igra nije original pa...
Da skratimo natezanje, kupi original!

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx
ajmo se nac na nekom serveru
Nije prošlo ni 15 minuta :)
Preočit si
Nije prošlo ni 15 minuta :)
Takoder kad igram s sv98 stalno pisu nice hack.