Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.223.784
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Očito je lik radio dobar posao kad niste uspjeli armati i koristio je CG kako mu je i namjena...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ja sam maloprije bio na serveru gdje su svi igrali sa CG-om, po*izdio sam i uzeo CG i satro ih,

3 lika iza limenog zidića  BOOOOM nema ih

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
drahic kaže...

Sada i jesam. {#}

Jel to bilo u HC-u, ako je normalno da si toliko pogibao{#}

pero_HR
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Ovako,zanima me da li znate za neki solidan klan da regrutira.

Dosta mi je više takoreć solo igranja jer su dobri squadovi postali čista rjetkost,vjerojatno sve više COD izbjeglica.

Pocinje mi se događati da igram sve više sam za sebe jer su suigrači kako u timu tako i u squadu redom degenerici pa bi rado ima opciju zaigrat sa nekon

uigranom ekipom koja 'actualy gives a fffffuuuu'.

Ako neznate za klan,može priporuka nekog dobrog servera tipa =BG= Company?

ty.

Je, istina, ljudi u katastrofa.

Kao recimo onaj forzzuk, taj lik nije normalan.

U squadu smo, spawnam se na njega i sekundu kasnije padnem mrtav, killed by forzzuk. {#}{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
17 godina
neaktivan
drahic kaže...
Drugo,nije to sto koristi CG non stop,nego je u tome sta kampira.

E sad,zamisli da ja protiv tebe igram,imas score 15/2 i ACE piner si i ja te maltretiram sa Cg ko kozu,oces armat,dum CG. I kampiram i ne micem se,a nemozes me nac.

Znaci ono,teska njubčina. Samo sjedi i ceka da netko naide.

Neka radije ide igrat cod.

Nazivciram se jer prokletnici pocnu srat i pocnu ozbiljne stvari a to je samo jedna j.ebena igra.

Frajer je kralj jer te očito uredno može spriječiti u tvom zadatku. To što ti ne možeš naći način da armaš je isključivo tvoj problem. Smisli taktiku ili bilo što.

On kao defender mora kampirati - jer brani.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina

kako ja mrzim bilo kakva pravila u ratnim igrama... pa jel rat il nije...

nemoj me rejpati rpg-om nemoj me rejpati helijem... nemoj brate igrati ako te to smeta...

joj kad se sjetim bf2 i pocetka bihnetovog servera gdje je mnoga raja iz hrvatske dolazila igrati i nije bilo apsolutno nikakvih pravila...

sto ti igra dopusta to i radis... to su bile super partije... a nakon dvije godine poceli su i oni uvoditi neka glupa pravila tipa ono ne smijes otici ko diverzant u njihovu bazu i unistavati im vozila i helije jer je to base rape.... oo sto mrzim cuti tu rijec base rape...totalno unistava kreativnost u igri...

uglavnom cinjenica je da je bugov server bio najbolji za bc2...

hmmm...

9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jedino pravilo koje priznam je da nema pravila. End of.
16 godina
moderator

Jučer smo na nekom Francuskom serveru ownali ekipu iz helića,Butcher vozio,kuky i dado rokali a ja popravljao.

I nakon nekog vremena nas admin ubio preko rcona,onda smo se pobunili pa smo i ban popili :)

I kasnije smo popili ban s još jednog servera,a ništa krivi.Admini su mučka đubrad i mučki provokatori!

سمندری ڈاکو
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina

ma ono je meni neki veht server... pa jedino sam vas ja uspio pogoditi par puta u heliju i niko vise...

a ona zenska admin je poseban slucaj... vas banala i kickala a mene muteala jer sam se prepirao sa njom na javnom zbog vas :)

mozda zato sto sam joj rekao da su francusi pic*ice i da uvijek gube u ratu...

hmmm...

5 0 hvala 0
16 godina
Taman sam naletio kad ste ga poceli vrijeđati,umro sam od smijeha :-D Baš je lik curica. A,vidiš nije se bunio na nas koji smo ostali u njegovom timu i guzili suprotni. Imali smo 4-5 partija zaredom best squad pin kad je vas banao.
16 godina
moderator
ovajonaj kaže...

ma ono je meni neki veht server... pa jedino sam vas ja uspio pogoditi par puta u heliju i niko vise...

a ona zenska admin je poseban slucaj... vas banala i kickala a mene muteala jer sam se prepirao sa njom na javnom zbog vas :)

mozda zato sto sam joj rekao da su francusi pic*ice i da uvijek gube u ratu...

Ma kad smo bili u heliću pol vašeg tiam je rokalo po nama,al nas nisu uspijeli skinut.

Iako su nas pogodili par puta,al je Bučer imao armor pa nas niste uništili i onda sam ja popravio i opet rokačina.

Razlog što su nas ubili preko rcona je bio da nek idemo na mcom,a ne što stojimo s helićem daleko od svih i rokamo...haha

I kasnije kad smo Vetnam rokali su nas admini par put ubili preko rcona,zato jer smo predugo bili u brodiću i rokali ekipu(dado je skupio onda 37/7 :))

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 10:00 (pirat).
17 godina
neaktivan

Meni je najjače do sad bilo kad mi je frajer prijetio banom jer sam njega ili nekog njegovog frenda par puta zaredom ubio 1vs1 u bliskoj borbi i onda je ispalo da je skakanje kad netko puca po tebi strogo zabranjeno. Samo sam otišao sa server jer mi se nije dalo imati posla s budalama.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Da,kad si rekao da pružate support iz zraka,to nije bio dobar razlog! Ajme,treba stalno ići čoporativno po serverima i maltretirati admine ;-)
17 godina

ma da pirat ali vas niko od mojih nije uspio pogoditi. ja sam vas tri puta pogodio i nisam vidio da ste jos neki pogodak dobili... a ja nisam imao onaj perk za explosive i onaj warhead nego bezze nosio magnum ammo i smoke... da sam imao ono ne vjerujem da bi butcheru armor pomogao...

hmmm...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tražiti servere s retardiranim pravilima i prcati ih. To sam radio jednom kad me tip banao na nekom serveru onak random. Napravio sam valjda 15 soldiera i prčio ga.
16 godina
To je upitno. Ja sam jučer pogodio Blackhawka sa AT4 bez ex perka i dobio samo 30 bodova za damage. Nije mi baš jasno kako je ostao u zraku :-S Bio je direktan pogodak,btw.
17 godina
neaktivan
S AT4 kad zvizneš heli ostane mu 7 healtha. Pirat to popravi za 5 sekundi.
16 godina
Misliš kad ima armor,a ja ne koristim ex perk?
17 godina

ajmo veceras popravni :)

ja cu biti oko pola deset - deset, online pa da se skupimo opet na nekom serveru :)

hmmm...

2 0 hvala 0
16 godina
Ja sam ZA!
17 godina
neaktivan
Naravski.
16 godina
moderator

Mi neki nemožemo,jer su nas banali :)......dado je jedini pobijegao,njega nisu uspijeli banat.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Pa,ima servera ko' kenje! I uvijek možeš napraviti osvetničkog vojnika. Pirat 2. npr. :-D
17 godina

pa ne moramo na ovaj FR gay server mozemo na neki drugi... meni svejedno dok god je ekipa tu :)

hmmm...

1 0 hvala 0
16 godina
moderator

Da može na neki drugi mučki server.

Al probat ću ja na onaj od jučer,možda su me benali samo na par sati.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji ste vi agenti prevaratori...
get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
pirat kaže...

Ma kad smo bili u heliću pol vašeg tiam je rokalo po nama,al nas nisu uspijeli skinut.

Iako su nas pogodili par puta,al je Bučer imao armor pa nas niste uništili i onda sam ja popravio i opet rokačina.

Ma ti si jedan lažov, ja tebe pamtim cijelo vrijeme kao lažova i kao jednog od vodećih falsifikatora svega. Ti si jedan pokvareni lažov, monstrum, stalno lažeš i sad si opet napravio predstavu ovdje jer to je tvoj cilj, ti si provokator. Ti si mućki provokator. :D

Probam i ja večeras doći ako ping ne bude velik, malo se popravio net u zadnje vrijeme. Nisam igrao od oktobra prošle godine, ili ne znam, tako nešto :D

15 godina
neaktivan

Najbolje mi je kad mi admini napišu: OMG stop CG 

A ja samo odgovorim: OMG stop bullets {#}

I namjerno ga rejpam ko budalu.

Nakon toga redovno slijedi ban.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator
DrNasty kaže...

Ma ti si jedan lažov, ja tebe pamtim cijelo vrijeme kao lažova i kao jednog od vodećih falsifikatora svega. Ti si jedan pokvareni lažov, monstrum, stalno lažeš i sad si opet napravio predstavu ovdje jer to je tvoj cilj, ti si provokator. Ti si mućki provokator. :D

Eto,sad si dobio svoje :)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 11:28 (pirat).
17 godina

CG je? {#}

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice