ajmo na neki server dosadno mi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajmo igrat sada negdje dodajte me: Perinjo_Cro
bum te sa dodal
dodo te
bum te sa dodal
dodo te
aj idemo igrat.
Koji je tvoj nick?
bum te sa dodal
dodo te
aj idemo igrat.
Koji je tvoj nick?
luka2555,aj idi u neki server saću ja za koji tren
ljepo mi radi BC 2 na low detaljima ali mi nije to to....zna laggati kod eksplozije i dima pa ipak necu uzeti :( zao mi je ekipo :D ako ko ima mw 2 nek me doda da to rokamo
imam jedan problem s BC2 pa ako itko zna odgovor
naime, maloprije sam instalira BC2 preko steama, i kada idem igrati multiplayer trebam kreirati EA account, ja ga uspješno kreiram ali na kraju mi traži serial key?
Desna tipka na tu igru i "view game CD key"
Bio danas na pistol only serveru, fora je bilo...
kako se zove taj server?
24/7 pistol and knife only = sr2 = funserver
oćemo večeras oko 21:00 nabacit jednu rundu na onom =FRA= serveru?
Ovako,zanima me da li znate za neki solidan klan da regrutira.
Dosta mi je više takoreć solo igranja jer su dobri squadovi postali čista rjetkost,vjerojatno sve više COD izbjeglica.
Pocinje mi se događati da igram sve više sam za sebe jer su suigrači kako u timu tako i u squadu redom degenerici pa bi rado ima opciju zaigrat sa nekon
uigranom ekipom koja 'actualy gives a fffffuuuu'.
Ako neznate za klan,može priporuka nekog dobrog servera tipa =BG= Company?
ty.
Ovako,zanima me da li znate za neki solidan klan da regrutira.
Dosta mi je više takoreć solo igranja jer su dobri squadovi postali čista rjetkost,vjerojatno sve više COD izbjeglica.
Pocinje mi se događati da igram sve više sam za sebe jer su suigrači kako u timu tako i u squadu redom degenerici pa bi rado ima opciju zaigrat sa nekon
uigranom ekipom koja 'actualy gives a fffffuuuu'.
Ako neznate za klan,može priporuka nekog dobrog servera tipa =BG= Company?
ty.
preporučujem ti Old Guys gaming ako imaš preko 18 godina

jel iko na FRA serveru
kako da koristim onaj special kit?
ajmo ljudi dolazite na balkan veterans server,super je banali su domija
Da,i mene su supci banali,frajer igra samo sa CG,kampira kod mcoma i samo sa CG ubija.
Rekao sam mu da se smiri i nek se od.jebe sa time,pa on kaze da se smirim,da sta sam bahat i jel hocu ban.
Na to mu ja kazem koju p. materinu hoce,rekao sam mu samo da smanji sa CG.
Na to kaze da ce me banirat,pa sam mu odgovorio neka jede govna govno srpsko.
I bolje,jer nesmijes jednu proturijecit odmah ban dobijes.
....
srami se
Da,i mene su supci banali,frajer igra samo sa CG,kampira kod mcoma i samo sa CG ubija.
Rekao sam mu da se smiri i nek se od.jebe sa time,pa on kaze da se smirim,da sta sam bahat i jel hocu ban.
Na to mu ja kazem koju p. materinu hoce,rekao sam mu samo da smanji sa CG.
I bolje,jer nesmijes jednu proturijecit odmah ban dobijes.
dude...chill.
Pa da odgovorim...
Znaci admini te mogu izvrijedat i pljuvat po nacionalnosti,ali ti njima odmah nesto kazes i dobijes ban. Je.beno. Retardi. To sto sam napisao sam napisao sa punim pravom.
Drugo,nije to sto koristi CG non stop,nego je u tome sta kampira.
E sad,zamisli da ja protiv tebe igram,imas score 15/2 i ACE piner si i ja te maltretiram sa Cg ko kozu,oces armat,dum CG. I kampiram i ne micem se,a nemozes me nac.
Znaci ono,teska njubčina. Samo sjedi i ceka da netko naide.
Neka radije ide igrat cod.
Nazivciram se jer prokletnici pocnu srat i pocnu ozbiljne stvari a to je samo jedna j.ebena igra.
Pa da odgovorim...
Znaci admini te mogu izvrijedat i pljuvat po nacionalnosti,ali ti njima odmah nesto kazes i dobijes ban. Je.beno. Retardi. To sto sam napisao sam napisao sa punim pravom.
E sad,zamisli da ja protiv tebe igram,imas score 15/2 i ACE piner si i ja te maltretiram sa Cg ko kozu,oces armat,dum CG. I kampiram i ne micem se,a nemozes me nac.
Nazivciram se jer prokletnici pocnu srat i pocnu ozbiljne stvari a to je samo jedna j.ebena igra.
a ti si onaj koji ima astru jel?
Zašto je n00b onaj koji se dobro sakrije i razvaljuje tebe. Zašto u ovoj priči nisi ti n00b koji bereš po mlakoj pi*kici?
Pa da odgovorim...
a ti si onaj koji ima astru jel?
Zašto je n00b onaj koji se dobro sakrije i razvaljuje tebe. Zašto u ovoj priči nisi ti n00b koji bereš po mlakoj pi*kici?
Pa nubčina je jer nema skill-a uzet pusku i izac na teren i borit se,jer samo sjedi na jednom mjestu i ne mice se sa njega.
I nemoj bit bezobrazan.
promijeni server i amen.
Sada i jesam.