daj a ti kao si expert
daj cijelo vrijeme se k*rcis na forumu i tu nas djecom nazivas
sry na offtopic
btw za armu 2 sam cuo na mnogim recenzijama da je neigriva zbog bugova i ja sam ju prelazio sve do one zadnje misije al sam odustao također zbog bugova
sta boldano neces komentirat?!
jeli arma 2 bolja u teamworku i u vozilima od bf?
kolko ljudi igra bf a kolko armu?
Nisam te nazvao djetetom, niti sam procjenjivao godine drugih ljudi po forumu, od kud ti sad pak taj podatak?
Nazvao sam tvoje izjave neargumentiranima, nema ništa djetinjasto u tome.
Ekspert za što? Ako pitaš za Armu, rekao bih da poprilično dobro poznajem igru, igrao sam i Armu 1 od dana kada je izašla, radim i dan danas add-one (3d modele za Armu 2 uglavnom te radim sa skriptama i misijama) jer mi je to gušt. Kao zamjenik zapovjednika Arma sekcije u Mrcinama te član istih jako dobro znam što znači team play i klanska hijerarhija.
Dali je neka igra bolja u nekom segmentu od druge ili općenito je subjektivno. Originalni post se odnosio na količinu vozila gdje se BC2 ne može mjeriti sa onime što nudi igra koju sam ja naveo kao primjer sa puno većim izborom vozila.
Nadalje, betu (BC2) igram i sa svojim squad-om/klanom (kako god želiš) ali i dalje neću komentirati ulogu teamplay-a u obje igre jer iz tvojih izjava imam osjećaj da možda ne bi niti pokušao shvatiti o čemu govorim.
Kažem, ako želiš da (eventualno) nastavimo o nečemu raspravljati, predlažem da promijeniš pristup, u protivnom, živio i bok!