Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.245
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
TopForumaš kaže...

daj a ti kao si expert

daj cijelo vrijeme se k*rcis na forumu i tu nas djecom nazivas

sry na offtopic

btw za armu 2 sam cuo na mnogim recenzijama da je neigriva zbog bugova i ja sam ju prelazio sve do one zadnje misije al sam odustao također zbog bugova

sta boldano neces komentirat?!

jeli arma 2 bolja u teamworku i u vozilima od bf?

kolko ljudi igra bf a kolko armu?

Nisam te nazvao djetetom, niti sam procjenjivao godine drugih ljudi po forumu, od kud ti sad pak taj podatak?

Nazvao sam tvoje izjave neargumentiranima, nema ništa djetinjasto u tome.

Ekspert za što? Ako pitaš za Armu, rekao bih da poprilično dobro poznajem igru, igrao sam i Armu 1 od dana kada je izašla, radim i dan danas add-one (3d modele za Armu 2 uglavnom te radim sa skriptama i misijama) jer mi je to gušt. Kao zamjenik zapovjednika Arma sekcije u Mrcinama te član istih jako dobro znam što znači team play i klanska hijerarhija.

Dali je neka igra bolja u nekom segmentu od druge ili općenito je subjektivno. Originalni post se odnosio na količinu vozila gdje se BC2 ne može mjeriti sa onime što nudi igra koju sam ja naveo kao primjer sa puno većim izborom vozila.

Nadalje, betu (BC2) igram i sa svojim squad-om/klanom (kako god želiš) ali i dalje neću komentirati ulogu teamplay-a u obje igre jer iz tvojih izjava imam osjećaj da možda ne bi niti pokušao shvatiti o čemu govorim.

Kažem, ako želiš da (eventualno) nastavimo o nečemu raspravljati, predlažem da promijeniš pristup, u protivnom, živio i bok! Smijeh

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 23:24 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
TopForumaš kaže...

daj a ti kao si expert

sry na offtopic

btw za armu 2 sam cuo na mnogim recenzijama da je neigriva zbog bugova i ja sam ju prelazio sve do one zadnje misije al sam odustao također zbog bugova

jeli arma 2 bolja u teamworku i u vozilima od bf?

Nisam te nazvao djetetom, niti sam procjenjivao godine drugih ljudi po forumu, od kud ti sad pak taj podatak?

Nazvao sam tvoje izjave neargumentiranima, nema ništa djetinjasto u tome.

Ekspert za što? Ako pitaš za Armu, rekao bih da poprilično dobro poznajem igru, igrao sam i Armu 1 od dana kada je izašla, radim i dan danas add-one (3d modele za Armu 2 uglavnom te radim sa skriptama i misijama) jer mi je to gušt. Kao zamjenik zapovjednika Arma sekcije u Mrcinama te član istih jako dobro znam što znači team play i klanska hijerarhija.

Dali je neka igra bolja u nekom segmentu od druge ili općenito je subjektivno. Originalni post se odnosio na količinu vozila gdje se BC2 ne može mjeriti sa onime što nudi igra koju sam ja naveo kao primjer sa puno većim izborom vozila.

Nadalje, betu (BC2) igram i sa svojim squad-om/klanom (kako god želiš) ali i dalje neću komentirati ulogu teamplay-a u obje igre jer iz tvojih izjava imam osjećaj da možda ne bi niti pokušao shvatiti o čemu govorim.

Kažem, ako želiš da (eventualno) nastavimo o nečemu raspravljati, predlažem da promijeniš pristup, u protivnom, živio i bok! Smijeh

ne ne ne rekao sam za zvjer2 ono o expertu i nazivanju djece sry sto to nisam spomeuo moje isprike

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
neaktivan
calypso kaže...
TopForumaš kaže...

Koliko ljudi igra BF, a koliko CoD? Daj, molim te!

i sta sad?

kakve sad to veze ima s bf i armom

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
calypso kaže...
TopForumaš kaže...

i sta sad?

Uspoređuješ kvalitetu dvije igre(BF i ArmA) tako da uspoređuješ broj ljudi koji ih igra, što je bedasto, jer se isto može primjeniti kao u mojem postu. ArmA i BF su različite igre i ne možeš reći da je jedna bolja zato jer ju igra više ljudi.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
16 godina
neaktivan
calypso kaže...
TopForumaš kaže...
calypso kaže...
TopForumaš kaže...

i sta sad?

Uspoređuješ kvalitetu dvije igre(BF i ArmA) tako da uspoređuješ broj ljudi koji ih igra, što je bedasto, jer se isto može primjeniti kao u mojem postu. ArmA i BF su različite igre i ne možeš reći da je jedna bolja zato jer ju igra više ljudi.

ok mislio sam na elemente teamworka i vozila

koja je u kojem elementu bolja

pricajmo o bc2 zailazimo u offtopic necu popit zuti bezveze istina da sam u krivu u nekim stvarima al jbg nekaj je i istina

15 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Uspoređivanje Arme ili OFP s BF serijalom je isto kao uspoređivanje BF s CoD ... Dajte ljudi .. 

najlakes je ovako

ARMA=microsoft flight simulator x

BF=ace combat

CoD= Top Gun (Nes)

Pa tko sta voli ! Namigiva

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
a1c2o3 kaže...

Uspoređivanje Arme ili OFP s BF serijalom je isto kao uspoređivanje BF s CoD ... Dajte ljudi .. 

najlakes je ovako

ARMA=microsoft flight simulator x

BF=ace combat

CoD= Top Gun (Nes)

Pa tko sta voli ! Namigiva

Hahaha! Car si!

Neka, rekao bih da ova usporedba uopće nije loša. Da, tako nekako bi to bilo.

3D Designer
16 godina

A ono, ajmo ovako pojednostavit: Cod je ultimate arkada, dok je sa druge strane ARMA ultimate simulacija, a BC2 bi rekao pogodio ravno "u sridu" između toga dvoje, niti preteško za skužit i odbojno za igraće(ne sve al dosta njih) a opet nije ni pojednostavljeno do bola da za 20 minuta skužiš sve.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator

Pogledajte ovog lika šta radi.LINK

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
pirat kaže...

hahahahahahaha bolesnik :D

uzeo si kvad i igra xgames :D

http://regmasters.bloger.hr/
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

timska igra... dva se zaje...vaju, treći se smije a ostali igraju. :)

16 godina
neaktivan

ko treba beta key nek se javi na luka.silec@gmail.com,jos malo pa nestalo Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

PrisonBreaker jel pomoglo?

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo sad sam malo igrao i osjeti se da se to malo optimiziralo ali opet nije to to.Neodlučan

Nadam se da ce u full verziji ici sve super.

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

E ljudi,koju verziju vi igrate?

Kad pokrenem updater kaže mi da mi je verzija 511270 i da je najnovija 512914 al kad stisnem update onda mi javi "Could not find latest patch version.There might be internet connectoiin problem or server is down.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luckyluke kaže...

Evo sad sam malo igrao i osjeti se da se to malo optimiziralo ali opet nije to to.Neodlučan

Pa igra se uopče nije updateala.

16 godina
Jack Sparrow kaže...
luckyluke kaže...

Ah,neznam onda,ali ja osjecam da imam 5 FPS-a vise nego prije.

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
15 godina
neaktivan

Mrzim ovakve situacije.Cijeli attack kampa.Ne osvoje ni prva dva pointa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 12:05 (Timon).

2 0 hvala 0
16 godina

Ovakve situacije?

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Ovakve situacije?

E to i ja mrzim, al samo ako sam sa njima u timu, inače samo se dočepat nekog njihovog tenka(kad se nađe jedan igrač koji bi htio napadat xD) i onda brate deri po brdu dok se ne raspadne(i dok se oni ne opamete i poćnu igrat, al onda je kasnoSmijeh) Uglavnom, živio switch team button xD

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Uglavnom, živio switch team button xD

Nemože switch team button... to je izdaja. back staberu...! Smijeh

16 godina
ranko091 kaže...
Stoja kaže...

Uglavnom, živio switch team button xD

Nemože switch team button... to je izdaja. back staberu...! Smijeh

Ma šta ne, nego da budem jedini panj u timu koji pokušava igrati, pa nije ovo singleplayer crysis , di ću sam potući sve protivnike bez kapi znoja(osim ako dobijemo nanosuit u full verziji, onda sam ja na domaćem terenuBelji se)pa mi ne preostaje ili se prešaltat i naučit ih životnu lekciju ili nać drugi server, ili ić zurit u sunce.

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ma šta ne, nego da budem jedini panj u timu koji pokušava igrati, pa nije ovo singleplayer crysis , di ću sam potući sve protivnike bez kapi znoja(osim ako dobijemo nanosuit u full verziji, onda sam ja na domaćem terenuBelji se)pa mi ne preostaje ili se prešaltat i naučit ih životnu lekciju ili nać drugi server, ili ić zurit u sunce.

Nema. Za Switch button, treba svima koji ga stisnu, iznad glave bit ogromna crvena strelica. Da se zna da je prebjeg i da ga je lakše nać među neprijateljima. Smijeh

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Ovakve situacije?

Nazalost uvjek ce se anci u bilo kojoj igri takvih likova, zato i sluze razne friends liste, klanovi, comunity i pm da bi si ti nasao ekipu koja odgovara tvom mentalitetu i stilu igre Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina

Ako netko ima beta key zamolio bih da mi ga pošalje preko privatne poruke ovdje na forumu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sad sam bio u odlicnom timu.Dok ja jos tankam c4 na uav helic da ga frend odvede do b, oni vec plantali na b.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Jeste primjetili bug kod gl-a i RDS? Kada koristite oboje kliknete 3 za gl i nestat ce RDS

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Jack Sparrow kaže...
luckyluke kaže...

Ah,neznam onda,ali ja osjecam da imam 5 FPS-a vise nego prije.

LOL ovo mi  je prejako dobro :-)

keep it up

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net
16 godina

Ja neznam dali je bilo update-a ili ne , al nakon 2 dana pauze pokrenuo igru i svakih par minuta mi se dogodi ogromni lag i ekran postan bijel pa se onda nazad vrati u igru, upočetku je bilo svakih 10-ak minuta a nakraju je išlo svakih 20 sekundi, poludio i ugasio igru xD, vraćam se na bioshock 2Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
zv'jer2 kaže...

JUST LET IT GO.

Vjeruj mi, imam iskustva, nema smisla... Krivi forum (pogotovo pdf IGRE) za inteligentne rasprave (čast manjini).

daj a ti kao si expert

sry na offtopic

jeli arma 2 bolja u teamworku i u vozilima od bf? neznam bas kako kome

Pa ako se radi o bolnim raspravama koje mi nisu trebale na ovom forumu onda bih se i mogao nazvati ekspertom. Osmijeh

Moja namjera nije "k*urcenje"  (usput, jel mi možeš objasnit kak se neko može ku*čit ako je u isto vrijeme anoniman??),  samo upozoravam kolegu forumaša da ne ponavlja iste greške, na tuđima se valjda uči zar ne?

S djecom uspoređujem možda i odrasle ljude na ovom forumu, ne zbog njihove starosti nego zbog neargumentiranih, glupih, besmislenih, idiotskih postova. Ova tema je toliko zaspammana nepotrebnim postovima, tipa uspoređivanje igre s COD-om, navođenje nedostataka samo zato što nema nekih stvari kojih ima u COD-u itd. da je to strašno. Najmanje se ovdje raspravlja o samoj igri koja se zove Battlefield Bad Company 2. Svako malo se netko normalan uhvati da objasni neke stvari na racionalan način, ali to kao što sam i rekao nema baš nekog smisla..  Jednostavno im štedim živce upozorenjima.

Na kraju DISCLAIMER:  Nikada nikoga nigdje nisam imenovao kad sam upotrijebio termin "djeca".

EDIT: Postu u kojem spominjem "djecu" si dao Thumbs Up. Toliko o "ekspertizmu"...   Smijeh

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 19:43 (zv'jer2).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice