Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.224.340
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ma svi seremo za balanas i lošu igru...kad si u slabijem timu, a kad si u jačem i gaziš ekipu onda šutimo i guštamo...jbg! {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Slažem se sa wizardom, naravno, svi kenjamo i vajnamo kad nas guze i buše..

I ovo kaj je Danny napisao je istina, stalno moramo pazit na timove (a nebi trebali) zato kaj inače ljudi bježe sa servera umijesto da se probaju pomaknut a kad izbalansiramo kenjate kaj smo vas prebacili (NE SVI).

Uvijek se naš squad prvi prebaci u lošiju ekipu!

Samo da još napišem... kad god se vajna zbog timova, malo bacite pogled, ima bar pola njih kaj snajpaju i kempaju ili solo trče po mapi. Znači nije problem u skilu nego u mozgu.

Kad god bude velika razlika u timovima Pirat, Kuky, Danny ili neko drugi (igra pica dragon age) i ja se prebacujemo u lošiji.

UUUAAAAAAAAAA!!!!!!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma meni je u zadnje vrijeme tak svejedno u kojem sam timu. Zajebavam se sa oružjima i probavam gluposti.

Ako je ekipa loša i inertna idem solo okolo i hvatam zalutale ofce. Ako su dečki za akciju jurišam sa njima.

Nema više pritiska radi levelanja pa se ni ne živciram više tolko.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
Danny_HR kaže...

Čim vidim riječ "balans" u poruci prestajem dalje čitati.

Pirat, Dado ni ja kao admini nismo tu da balansiramo ekipe po činovima, niti mi pada na pamet to činiti jer to nije moj posao. Balansirani su timovi ako je jednak (+/-1) broj igrača na obje strane. Tu priča završava.

Nitko ne trazi,odnosno barem ne ja da admini ručno sortiraju timove nego apeliram na igrače da stanu 2 minuta kad se dogodi disbalans i dogovore.

Zar je to toliki problem?

Nije stvar u tome da kukam da me gaze,dapače,bolje ću naucit ali sta je previse,previse je.

Ima puno epic partija na serveru kad je sve posloženo kako treba i  kad se za jednu poziciju treba izgubit živaca i znati što se radi a ne samo ići naprijed i gazit protivnike na autopilotu jer nekako sumnjam da sam recimo ja,koliko god se trudio,jednom odlicnom clan igraču sa 600-700h igre veliki izazov.Dodaš na to još 10 ljudi poput mene na jednoj strani i 7 poput njega na drugoj i dobiješ razvodnjenu igru.

Znam da se ni na drugim serverima ne selektira po skillu ali ih zato ima mali milijun i nije mi problem 10 minuta potražit jedan koji mi odgovara umjesto igranja bez volje čekajući da se omjer izjednaci.

A opet volim ovaj server zbog munjene ekipe {#}

Tu moja prica zavrsava.

Potpis.
16 godina
Vash kaže...

Overlord nije pica.{#}

Kad igraš sa njim barem si siguran da će on ostat u timu bez obzira na sve.

Al kad igraš sa nekima (khm Lollik, Lollik, khm) možeš odma znat da će pobjeć čim mu se pruži prilika i formirat veliku nakupinu pica sa ostalim picama.{#}{#}

kaj brijes ti,ja nisam ni igrao sad ima vec 3 tjedna skoro,ako ne i vise.uostalom ako sam s nekom na ventu,a ja sam protiv njih ostalih s kojim sam na ventu,onda naravno da bi se radje prebacio nego zujao ko kokos bez glave.osim ako jos netko samnom igra s venta,onda se siljimo bez beda i jeb*emo si sve zivo i pricamo kak su ovi drugi pice {#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan

Ma zajebajem te.

@forzuk: Činjenica je da svatko želi igrati sa svojim frendovima i onda se često posloži da imaš XII na jednoj strani, njima se još pridruži recimo Co7, a na njega dolazi Lollik, Danny, Pirat, Dado... i onda dobiješ ekipu koju +80% čine leveli 50.

Sranje je, al tako je.

I ja uvijek pokušavam igrat da sam skupa sa frendovima.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vash kaže...

Ma zajebajem te.

@forzuk: Činjenica je da svatko želi igrati sa svojim frendovima i onda se često posloži da imaš XII na jednoj strani, njima se još pridruži recimo Co7, a na njega dolazi Lollik, Danny, Pirat, Dado... i onda dobiješ ekipu koju +80% čine leveli 50.

Sranje je, al tako je.

Kad su homići pa nemreju jedni bez drugih. {#}

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
16 godina
Vash kaže...

Ma zajebajem te.

Sranje je, al tako je.

to kaj smo mi 50.tl lvl nis nemora znacit,mozemo mi uzet druga imena s novim vojnicima,doc na server i opet ce bit isto,samo kaj se nitko nece tuzit jer nam nepise da smo 50-ti lvl

istina,bili bi malo onesposobljeni zbog manjka onih dodataka na oruzja i vozila,ali nista sto bi nas previse zaustavilo.

15 godina
neaktivan

Nitko od BUG-ovaca kolko ja znam nije išao sa novim vojnikom igrat iz početka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vash kaže...

Nitko od BUG-ovaca kolko ja znam nije išao sa novim vojnikom igrat iz početka.

nit sam ja rekao da jesu,samo kazem da da se to dogodi nitko nebi nis pricao,jer nam ne pise sa strane da smo 50-ti lvl

15 godina
neaktivan

Srali bi jer znaju da si mućko đubre makar ti pisalo lvl 0 sa strane.{#}

Da još detaljnije pojasnim, ne kenjaju ljudi radi brojke pored imena nego skilla koji taj igrač ima.

Recimo tvoj lvl 50 mi ne znači puno jer znam da si njubara {#}, dok recimo Pirat, Berta ili Overlord mogu imat lvl 0 i opet bi bio problem da igraju na hrpi.

Na BUG-u se svi međusobno znaju i znaju kakav je tko igrač.

Znam da su Ares ili onaj Mračnjak iz XII dobri makar nemaju lvl 50 pored imena (naravno za tebe vrijedi obratno {#}).

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma ne trebate vi ništa premještat ljude, nisam ja to ni rekao.

Ali kad već nema premještanja i balansiranja zanima me samo kako i zašto su svi generali prebačeni u isti tim. Znači bilo ih je npr. 5 u svakom timu i sljedećoj rudndi su premješteni svi osim jednoga u jedan tim.

Dal je to auto balans, ili je neki admin mučko đubre?

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ali kad već nema premještanja i balansiranja zanima me samo kako i zašto su svi generali prebačeni u isti tim. Znači bilo ih je npr. 5 u svakom timu i sljedećoj rudndi su premješteni svi osim jednoga u jedan tim.

Meni je sasvim svejedno koji lvl, jednom na serveru ownao sam a bio sam rank 3 i imao onaj prvi kalas neprezican, a svi bili high level igrači a meni bio prvi dan {#}

16 godina
neaktivan

Ja bas JAKO CESTO pazim na balans, i pokusavam se prebaciti neovisno na kojoj strani sam da se on odrzi.  Jason, ako smo malo bolji onda ne, jer savrsenog balansa nema, ali ako gazimo skoro uvijek(ako ne i  uvijek) se prebacim.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
Bera kaže...
ZC_Someone kaže...

Meni je sasvim svejedno koji lvl, jednom na serveru ownao sam a bio sam rank 3 i imao onaj prvi kalas neprezican, a svi bili high level igrači a meni bio prvi dan {#}

Nebih se slozio bas da nema veze koji si lvl.. puno znaci koliko imas vremena provedenog u igri i sam feeling ti je na vecoj razini od neke njubare. Osobno mislim da nema bas puno onih koji krecu od pocetka sa novim soldierima jer se igra i dalje odlicno prodaje pa je vise manje ovo mjerodavno. npr ja nisam mogao smislit VSS  na pocetku ali kad sam ga savladao sad mi je predobar..

jokaCRO ingame
14 godina
protjeran

Meni nesmeta kada su generali na jednoj strani a početnici na drugoj, dapače ovi će se onda potruditi da budu bolji te će se pomučit da ubiju generala,a ja osobno guštam kada igram protiv generala jer mi je još veći gušt gledat ih kako padaju, eto to je moje mišljenje. Zato novaci nemojte kukat nego se žešće borite i zaradite taj čin !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni je samo bitno da je podjednaki broj igraca na svakoj strani. A kaj se tiče balansa u skillu....ako igraš protiv boljih i sam postaješ bolji.

Zero|d4d0
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

svako ima svoj ukus. meni nije zanimljivo biti žrtva nečijeg iživljavanja, nisam zbog toga kupio igru jer nit sam nadobudan nit sam mazohist. igram na drugim serverima i to je to.. kome ne paše BUG politika, odite na druge servere.

17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

kome ne paše BUG politika, odite na druge servere.

Točno to.
Onaj dan kad sam uzeo server rekao sam da će na njemu biti minimalno moderiranja i nametanja pravila. Igra se kako se igra i to je to. Na kraju dana, vjerujte mi jer iz iskustva sa administriranjem 10-ak servera do sad znam da je takav setup najfunkcionalniji.

Na istom će principu raditi i BF3 server.

Minimalno pravila, isključivo ona koja su zdravorazumska, dakle nema team killinga i minimalno moderiranje. To je sve.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Vash kaže...

(naravno za tebe vrijedi obratno {#}).

{#}

{#}

17 godina
neaktivan

Lud sam više od podešavanja i instaliranja drivera!!! Ljudi pomagajte ! Isprobao sam sve živo i mrtvo prešao pola interneta da riješim bug. Igrica mi se smrzne svako malo i onda vrti sound loop. Na kraju moram   nasilno ugasiti komp.   Skinuo sam  najnovije drivere za grafičku , zvuk i punkbuster . Deinstalirao sam PhysX - NVIDIA koju su mi preporučili , ali ništa ne pomaže. Izgubio sam oko 30 ts bodova zbog ovog buga. Igrica je patchirana zadnjim patchom. Kupio sam je preko Steama.

Jedino mi preostaje da dignem virtualku gdje će biti samo Bad company , pa da probam tako.

{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
dreammaker kaže...

Točno to.
Onaj dan kad sam uzeo server rekao sam da će na njemu biti minimalno moderiranja i nametanja pravila. Igra se kako se igra i to je to. Na kraju dana, vjerujte mi jer iz iskustva sa administriranjem 10-ak servera do sad znam da je takav setup najfunkcionalniji.

Minimalno pravila, isključivo ona koja su zdravorazumska, dakle nema team killinga i minimalno moderiranje. To je sve.

OK, nemam ništa protiv toga, baš suprotno. Al po kojem to načelu minimalnog moderiranja netko ili nešto prebacuje sve najbolje igrače u isti tim? Tim više kaj se to u ovom slučaju ne odnosi na skupinu frendova koji hoće skupa igrati. {#}

Ak ništa drugo to je po meni poprilično lejm.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 15:04 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
Igrači se prebacuju sami. Ne znam da mi ikad prebacujemo nekoga ručno, ako se to i desi, jako je rijetko.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
dreammaker kaže...

Točno to.

Pa problem je u tome sto se ide na druge servere, a zelite puni server. Mi sa mumblea smo par puta otisli jer nas je BUG izivcira. Ali meni je jos gori hitbox. Toga ni nema na BUG-u. 

Ne znam sto je, ali nesto s tim serverom nije u redu.

BBC2 nick: reader562
15 godina
neaktivan

Mene samog, na samom kraju partije u lošiji tim.

3 puta za redom.

Hvala. (/sebi u bradu:Mućka đubrad/){#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Vash kaže...

Mene samog, na samom kraju partije u lošiji tim.

3 puta za redom.

Hvala. (/sebi u bradu:Mućka đubrad/){#}

To te server sam prebacio,mi te sigurno nismo.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan

Od generala je najposteniji wiz4rd. On je s nama mumbleovcima uvijek u slabijem timu. Kad nije mi ga optuzimo za prisluskivanje pa se prebaci.

Eeeeeeeeeeeee sad sam se sjetio jednog puta kad smo igrali Isla Inocents. U napadackom timu su svi bili generali (kuky, dado, pirat itd.) i mi smo se zalili na balans.

Kad je partija zavrsila pirat i dado su se prebacili kod nas zbog helica. Ja sam to napisao a pirat je rekao "pa htjeli ste balans". Admini se ne bi trebali prebacivati kako njima odgovara nego da sto bude kvalitetnija borba.

Pirat i dado nemam ja nista protiv vas, to je bilo jednom tako da nemojte ovo shvatiti osobno.

BBC2 nick: reader562

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Igrači se prebacuju sami. Ne znam da mi ikad prebacujemo nekoga ručno, ako se to i desi, jako je rijetko.

5-6 igrača da se samo tako na punom serveru prebaci? Zato mi je i bilo čudo i glupo kad se to sinoć dogodilo.

A najžalosnija stvar je da se nakon toga server praktički ispraznio.

15 godina
neaktivan

Pa jesu vas izbalansirali?{#}

Svi smo mi mućka đubrad (tj. neki su mućka đubrad in training {#}), al tako i treba biti. Da nismo, server ne bi bio ni u pola tolko zabavan.

Prvi put kad sam došao igrat na bug, u roku 2 minute vidim u chatu: J*ebo vas Tito napadajte!

Reko ovo je pravi server za mene. And the rest is history.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
moderator
mitchell kaže...

Od generala je najposteniji wiz4rd. On je s nama mumbleovcima uvijek u slabijem timu. Kad nije mi ga optuzimo za prisluskivanje pa se prebaci.

Eeeeeeeeeeeee sad sam se sjetio jednog puta kad smo igrali Isla Inocents. U napadackom timu su svi bili generali (kuky, dado, pirat itd.) i mi smo se zalili na balans.

Kad je partija zavrsila pirat i dado su se prebacili kod nas zbog helica. Ja sam to napisao a pirat je rekao "pa htjeli ste balans". Admini se ne bi trebali prebacivati kako njima odgovara nego da sto bude kvalitetnija borba.

Pa jbt,3 lvl 50 smo se prebacili u slabiji tim...uzeli smo dado i ja heli(kuky uav)...

Kuky je skinuo aa,dado i ja isli s helicem naprijed i izownali ekipu..naši su uspijeli armat i išli smo dalje(neznam do koje točke smo došli)

Prebacimo se nije dobro,ne prebacimo se opet nije dobro{#}

سمندری ڈاکو
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice