Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.224.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

A meni je Rush predosadan... Zato se i mijenja...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
ZC_Someone kaže...
forzzuk kaže...

Manijaci,zasto mi nemamo deathmatch?

Zar bas niko nije zainteresiran odigrati?

Ono,1 rush,1 conq.,opet rush,conq. pa jedna DM runda.

Pravo da kazen,igra sam jedan-dva puta na heavy metal mapi koliko sam vidia.

Blok kuća,mali prostor i rokanje.

Može, al onda nek admini srede da ti uvijek budeš prvi na listi onih koji se kickaju kad treba s 32 igrača srezati na 16 jer se server prebacuje na TDM. {#}

Pa neznam kako se to namjesta covjece,kazem da sam igrao sve skupa par puta.

Ocu ti rec da bi mozda ljudima bilo zabavno ako se može u 32 konstantno.

Potpis.
15 godina
protjeran

Sta kazete na moj statis..sta trebam poboljsati..sve kritike su dobro dosle

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/sheXx/

Moj PC  
0 10 hvala 0
16 godina
SpyGi kaže...

..sta trebam poboljsati..

sve?

xD

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
Samo malo, koliko to imas dog tagova na 25 lvl ? OMG
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kakve to ima veze, ja cesto i kad mogu lako knifeat jednostavno metak u glavu, ne pali me ti dog tagovi 1%.

Ode jedan dan na knife only i skupi ih 500...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Kakve to ima veze, ja cesto i kad mogu lako knifeat jednostavno metak u glavu, ne pali me ti dog tagovi 1%.

nebi rekao da moze u jedan dan skupiti 500 dog tagova,ako uspije svaka cast!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 23:13 (antimadridista).
16 godina

ja mogu.

15 godina
protjeran
perkoxcar kaže...
Samo malo, koliko to imas dog tagova na 25 lvl ? OMG

Ma ne ganjam ja dogtagove...ja kad bi samo jurisao da ubijem s nozem pogino bi 100 puta vise...kad mi se uakze prilika zarijem mu ga u jetru :D

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
PLASMAorLCD kaže...

nebi rekao da moze u jedan dan skupiti 500 dog tagova,ako uspije svaka cast!

Figure of speech, nisam mislio doslovno 500, {#}.

17 godina
neaktivan

Svatko ima pravo dati TD kome god hoće i za što god hoće. Za razliku od njegovih TD, vaši komentari krše pravila foruma - zatrpavaju temu glupostima kojima u temi nije mjesto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 13:44 (Danny_HR).
Moj PC  
5 13 hvala 2
14 godina
neaktivan

ljudi pa šta ovo bi niko na bug serveru.....

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ljudi imam problem:

jucer kupio igru BBC2 DELUXE na EA Accountu tu preko bug foruma i uredno skinio preko download manegera i radi ali kad hocu uci u VIETNAM traži mi code nekakav?

Od kolege prodavatelja sam dobio samo usernam i pass accouta gdje sam uredno skinio igru, jesam trebao dobit i jos neke codove, za taj Vietnam npr?? 

i jos me zanima dali se igra može prebaciti na novi accout koji bi si napravio s drugim e mailom i id-om a na prvom izbrisat?

Pomagajte, igrao bih vietnam 

HVALA {#}

AMD FANOBY !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nema potrebe mjenjati acc kad imaš mogućnost promjene maila i passworda.. osim naravno ako već imaš neki drugi ea acc sa nekim igrama pa te razumijem, al mislim da to nije moguće izvesti.. 

15 godina
neaktivan
bik kaže...

Ljudi imam problem:

jucer kupio igru BBC2 DELUXE na EA Accountu tu preko bug foruma i uredno skinio preko download manegera i radi ali kad hocu uci u VIETNAM traži mi code nekakav?

Od kolege prodavatelja sam dobio samo usernam i pass accouta gdje sam uredno skinio igru, jesam trebao dobit i jos neke codove, za taj Vietnam npr?? 

i jos me zanima dali se igra može prebaciti na novi accout koji bi si napravio s drugim e mailom i id-om a na prvom izbrisat?

Pomagajte, igrao bih vietnam 

HVALA {#}

Pa ako hočeš igrat vietnam KUPI GA!!! ne pita te za kod zabadava. Ajme nakon 640stranica ove teme ljudi još uvijek postavljaju ista pitanja umijesto da malo prolistaju temu ili kvragu čak i upotrijebe google.

pero_HR
16 godina

Evo rješio sam preko EA customer suporta, lik mi odključao Vietnam, radi super.

@..Ti si ocito čorav, vidiš da sam napisao DELUXE verzija! to znaci da ima Vietnam!

AMD FANOBY !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Svatko ima pravo dati TD kome god hoće i za što god hoće. Za razliku od njegovih TD, vaši komentari krše pravila foruma - zatrpavaju temu glupostima kojima u temi nije mjesto.

Ne kužim od kud sad to. Danny je rekao da dopušta u ovoj temi malo zajeb*ncije i blagi off topic, a ti sada dođeš tu i praviš se pametan.

Sorry, ali tako je.

I'm just sayin'
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Partybreaker! {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/
15 godina
protjeran
Dodinho kaže...
naxeem kaže...

Ne kužim od kud sad to. Danny je rekao da dopušta u ovoj temi malo zajeb*ncije i blagi off topic, a ti sada dođeš tu i praviš se pametan.

Sorry, ali tako je.

Kakve sad veze offtopic ima sa thumb downovima ??? Daj nemojte dizati bezveze tenzije jer koda gledam posvađaćemo se.

16 godina

očito je to pravilo o blagom off topicu nestalo čim sam dobio bijeli karton zbog prigovora na Spy-a :/ nekako mi je to bzvz al oke..

čisto da ne bude i ovo off topic (iako nije pošto se komentira ponašanje nekoga unutar ove teme, pa samim time na neki način i ima smisla i veze sa samom temom :D ) htio bih vas pitati imate li problema sa laggom, imate li sugestije kako ih riješiti? na nekim serverima mi ide okej, ali to su rijetki.. ping je super, fps-a i previše.. ali na većini severa kad puknem nožem u staklo ono se razbije nakon 2, 3 sekunde.. igrači se teleportiraju po mapi itd.   malo iritantno.. eto npr na BUG-u nikad nemam problema s laggom

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 13:55 (dreammaker).
15 godina
protjeran

Sta mislite koliko je potrebno mid-high skill igracu da skupi 100.000 bodova ???

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
SpyGi kaže...

Sta mislite koliko je potrebno mid-high skill igracu da skupi 100.000 bodova ???

4-5 sati igre ako usput pokupi par insignia i zlaznih zvjezdica.

I'm just sayin'
16 godina
moderator
SpyGi kaže...

5h...

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

Koliko nas je online ocemo se okupit na nekom serveru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Znam da je offtopic,al posto vi ovde snimate stalno videa sa frapsom...mozda bi mi mogli pomoci u bilo kojoj igri da snimam sa njim maximalna velicina videa mi je 3.98GB (oko 1:17) :SSS i akd snimam npr nesto 20 minuta podijeli se u 6-7 videa po 3.98GB. Skidao sam sve verzije frapsa,instalriao novi sistem ali opet isto :SSS.

HVALA UNAPRIJED.

Moj PC  
0 13 hvala 0
17 godina
neaktivan

E da se može ovak na BUGu

{#}

ups, kaj je sad ovo ups, kaj je sad ovo

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Znam da je offtopic,al posto vi ovde snimate stalno videa sa frapsom...mozda bi mi mogli pomoci u bilo kojoj igri da snimam sa njim maximalna velicina videa mi je 3.98GB (oko 1:17) :SSS i akd snimam npr nesto 20 minuta podijeli se u 6-7 videa po 3.98GB. Skidao sam sve verzije frapsa,instalriao novi sistem ali opet isto :SSS.

HVALA UNAPRIJED.

A šta bi ti htjeo da ti mi pomognemo?

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
15 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

HVALA UNAPRIJED.

Da, i?

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
16 godina
SpyGi kaže...

HVALA UNAPRIJED.

nema na cemu

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

.. maximalna velicina videa mi je 3.98GB (oko 1:17) :SSS i akd snimam npr nesto 20 minuta podijeli se u 6-7 videa po 3.98GB. Skidao sam sve verzije frapsa,instalriao novi sistem ali opet isto :SSS.

HVALA UNAPRIJED.

svaka ti čast da si zbog toga išao reinstalirati sistem.

Neki programi (za uredjivanje videa) imaju problema ukoliko su .avi fajle veće od 4 GB. Zato FRAPS segmentira video koji snimaš na više "manjih" fajli veličine 3,98GB (osim u slučaju korištenja FAT32, čime onda ograničenje pada na 2GB fajle), kako bi osigurao kompatibilnost sa većinom takvih programa.

dakle, ovo nije problem niti je pojava koja se samo tebi dešava, već je to tako.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 19:53 (Zura).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice