kad igraš na japanskim serverima
Mwahahahahahahahaha !
kad igraš na japanskim serverima
Mwahahahahahahahaha !
Dajte Vi koji igrati pliz nickove jer ne znam ko igra ,a ko ne tak da mi je bezveze dodavat ljude s prve stranice.Ja sam Destrochain[CRO].)(dosta je da u Seach upišete Destrochain).
Dajte Vi koji igrati pliz nickove jer ne znam ko igra ,a ko ne tak da mi je bezveze dodavat ljude s prve stranice.Ja sam Destrochain[CRO].)(dosta je da u Seach upišete Destrochain).
A bas sam htio igrat i faking server ne radi.
A bas sam htio igrat i faking server ne radi.
Sad kad mi se najviše igra...
Evo meni sad radi...
Meni sve radi
Dodajte me: Sapko
Baš sam rekao da ne s te strane jer ne znam ko igra ,a ko ne.Dajte svako molim Vas napišite svoj nadimak uz neku poruku kad napišete.
Baš sam rekao da ne s te strane jer ne znam ko igra ,a ko ne.Dajte svako molim Vas napišite svoj nadimak uz neku poruku kad napišete.
Nek ti ljepo svatko tko igra pošalje poruku na PP pa ti ljepo složi novu list s ljudima koji su još uvijek aktivni.
Opet Failed to connect to EA server ev ovaj je gore tip reko da mu radi (par postova više) znači li to da mi igra nije u redu ?
Kad meni tako ne radi ja se odjavim-prijavim i sve mi radi!
ja sam Morpheus_CRO... aktivan!! :)
Otključao i zadnju platinastu za sva medic oružja. Lakši dio posla obavljen :D
Ma je ne znam koji kujas vise s tom konekcijom... nekad se ne mogu ni logirat. upali ugasi igru par puta pa onda nekako uspijem... lud sam vec. portovi otvoreni, pb updejtan i ne znam ako jos sto treba... ne znam u cemu je problem... mozda stvarno meni puca veza, iako to nikad do sada nisam primjetio u nekom normalnom radu. surfanje i to.. kako to da mi onda puca veza samo dok igram bc2? kako mogu provjerit stabilnost veze?
jucer je na onom njemaskom hc kamph nesto bilo zabavno, dosao dery i kujacpalac... tu i tamo sam znao i vidjeti nekog "jebe*nepitam" ... dobar server s jako malim pingom (meni oko 30-31)...
e, i zasto mi je cbc-ov server non stop zasivljen? sta se desilo seki?
I kod mene skoro nikad nikakvih problema, kad god pokrenem radi.
not! samo je EA imao problema :)
mozes preko piratske samo kada instaliras nemoj ubacivat jogurt i upises key koji imas i to je to
Kako mogu provjerit stabilnost veze a da to ne ukljucuje t-com? kao da bi mi oni rekli da nesto ne stima
mislim cudno mi je, prije ljeta sve super, onda nisam igrao neko vrijeme i od prije cca mjesec dana non stop problemi.. napominejm da tokom surfanja sve je u redu a non stop sam na netu, kad sam doma...
onaj savjet sa brisanjem bc2 config fajla ne pomaze, svako malo ga brisem i nema nikakvih promjena. danas cu je probat izbrisat i ponovno skinut... steam verzija
Jesi mijenjao modem?
Mene redovito izbacuje "Connection to the game server...." nakon cega se nekad ne mogu niti ulogirati. Prije nisam imao tih problema,zadnjih par dana je bilo uzasno. Jucer je bio vrhunac,a niti danas nece biti bolje kako vidim :(
Jesi mijenjao modem?
ne
Mene redovito izbacuje "Connection to the game server...." nakon cega ne nekad ne mogu niti ulogirati. Prije nisam imao tih problema,zadnjih par dana je bilo uzasno. Jucer je bio vrhunac,a niti danas nece biti bolje kako vidim :(
e to je ta porukica... jucer sam uspio odigrat kojih sat-dva bez problema
Jučer bilo sve ok, prekjučer problem sa konekcijom na pojedine servere nekih par minuta (sve navečer)..
Napokon dvije nove mape u Map Packu 7
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1372079-map-pack-7-screen.html
To je remake 2 mape iz Bad Company 1 koji je bio za konzole, neki su mozda igrali pa im ove mape neće biti nove, ali vjerujem da većini sa PC-a hoće
EDIT: Bio sam toliko ushićen da nisam ni čitao druge postove, ali izgleda je fake
jesi pročitao postove ispod. vidio sam to još jučer ali očito je fake
To ti je fake http://twitter.com/zh1nt0/status/28689266791
Na žalost fake, da. To su dvije vrhunske mape i volio bi ih vidjeti na BC2.
Pa baš su iz DICE-a nakon izlaska posljednjeg map packa rekli da ih neće više biti do Vietnama.