Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.224.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
RE: Battlefield: Bad Company 2
Kill Frenzy kaže...
davorinho kaže...
meni zna na 4 mbs trzakat

kad igraš na japanskim serverima

Mwahahahahahahahaha !

14 godina
protjeran
dery kaže...

Evo sad neki problemi sa konekcijom,izbacilo mene i sb marka.

Ni meni neće ovo mi pokazuje

16 godina

Dajte Vi koji igrati pliz nickove jer ne znam ko igra ,a ko ne tak da mi je bezveze dodavat ljude s prve stranice.Ja sam Destrochain[CRO].)(dosta je da u Seach upišete Destrochain).

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
emerik kaže...

Dajte Vi koji igrati pliz nickove jer ne znam ko igra ,a ko ne tak da mi je bezveze dodavat ljude s prve stranice.Ja sam Destrochain[CRO].)(dosta je da u Seach upišete Destrochain).

klik

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
15 godina

A bas sam htio igrat i faking server ne radi.  Viče

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
agent_00klc kaže...

A bas sam htio igrat i faking server ne radi.  Viče

Sad kad mi se najviše igra...

I see dead people
15 godina

Evo meni sad radi...

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
15 godina

Meni sve radi Belji se

Dodajte me: Sapko

BF:BC2 ingame: Sapko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dery kaže...
emerik kaže...

klik

Baš sam rekao da ne s te strane jer ne znam ko igra ,a ko ne.Dajte svako molim Vas napišite svoj nadimak uz neku poruku kad napišete.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
17 godina
neaktivan
emerik kaže...
dery kaže...
emerik kaže...

klik

Baš sam rekao da ne s te strane jer ne znam ko igra ,a ko ne.Dajte svako molim Vas napišite svoj nadimak uz neku poruku kad napišete.

Nek ti ljepo svatko tko igra pošalje poruku na PP pa ti ljepo složi novu list s ljudima koji su još uvijek aktivni.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
14 godina
protjeran

Opet Failed to connect to EA server Mršti seMršti se ev ovaj je gore tip reko da mu radi (par postova više) znači li to da mi igra nije u redu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kad meni tako ne radi ja se odjavim-prijavim i sve mi radi!

BF:BC2 ingame: Sapko
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam Morpheus_CRO... aktivan!! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Otključao i zadnju platinastu za sva medic oružja. Lakši dio posla obavljen :D

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ma je ne znam koji kujas vise s tom konekcijom... nekad se ne mogu ni logirat. upali ugasi igru par puta pa onda nekako uspijem... lud sam vec. portovi otvoreni, pb updejtan i ne znam ako jos sto treba... ne znam u cemu je problem... mozda stvarno meni puca veza, iako to nikad do sada nisam primjetio u nekom normalnom radu. surfanje i to.. kako to da mi onda puca veza samo dok igram bc2? kako mogu provjerit stabilnost veze?

jucer je na onom njemaskom hc kamph nesto bilo zabavno, dosao dery i kujacpalac... tu i tamo sam znao i vidjeti nekog "jebe*nepitam" ... dobar server s jako malim pingom (meni oko 30-31)... 

e, i zasto mi je cbc-ov server non stop zasivljen? sta se desilo seki?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 10:23 (skank666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja sam stvarno minimalnih problema sa konekcijom imao. Ne znam zašto ti se to dešava, a da pokušaš kompletni reinstall igre? Možda ti se jednostavno nešto poremetilo sa fajlovima pa te ždere.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina

I kod mene skoro nikad nikakvih problema, kad god pokrenem radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ja sam stvarno minimalnih problema sa konekcijom imao. Ne znam zašto ti se to dešava, a da pokušaš kompletni reinstall igre? Možda ti se jednostavno nešto poremetilo sa fajlovima pa te ždere.

not! samo je EA imao problema :)

15 godina
neaktivan
evo i ja uzeo key danas...pa me zanima dal bas moram skinuti igricu preko EADM ili mogu preko piratske igrat?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
rman4 kaže...
evo i ja uzeo key danas...pa me zanima dal bas moram skinuti igricu preko EADM ili mogu preko piratske igrat?

mozes preko piratske samo kada instaliras nemoj ubacivat jogurt i upises key koji imas i to je to

I see dead people
15 godina
neaktivan
u redu onda :D jedva cekam da odigram malo :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Kako mogu provjerit stabilnost veze a da to ne ukljucuje t-com? kao da bi mi oni rekli da nesto ne stima

mislim cudno mi je, prije ljeta sve super, onda nisam igrao neko vrijeme i od prije cca mjesec dana non stop problemi.. napominejm da tokom surfanja sve je u redu a non stop sam na netu, kad sam doma... 

onaj savjet sa brisanjem bc2 config fajla ne pomaze, svako malo ga brisem i nema nikakvih promjena. danas cu je probat izbrisat i ponovno skinut... steam verzija

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jesi mijenjao modem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mene redovito izbacuje "Connection to the game server...." nakon cega se nekad ne mogu niti ulogirati. Prije nisam imao tih problema,zadnjih par dana je bilo uzasno. Jucer je bio vrhunac,a niti danas nece biti bolje kako vidim :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 11:55 (metju).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

Jesi mijenjao modem?

ne

metju kaže...

Mene redovito izbacuje "Connection to the game server...." nakon cega ne nekad ne mogu niti ulogirati. Prije nisam imao tih problema,zadnjih par dana je bilo uzasno. Jucer je bio vrhunac,a niti danas nece biti bolje kako vidim :(

e to je ta porukica... jucer sam uspio odigrat kojih sat-dva bez problema

17 godina
neaktivan

Jučer bilo sve ok, prekjučer problem sa konekcijom na pojedine servere nekih par minuta (sve navečer)..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Napokon dvije nove mape u Map Packu 7

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1372079-map-pack-7-screen.html

To je remake 2 mape iz Bad Company 1 koji je bio za konzole, neki su mozda igrali pa im ove mape neće biti nove, ali vjerujem da većini sa PC-a hoće

EDIT: Bio sam toliko ushićen da nisam ni čitao druge postove, ali izgleda je fake Smijeh

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 12:11 (thesekiman).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

jesi pročitao postove ispod. vidio sam to još jučer ali očito je fake

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
17 godina
neaktivan

Na žalost fake, da. To su dvije vrhunske mape i volio bi ih vidjeti na BC2.

Pa baš su iz DICE-a nakon izlaska posljednjeg map packa rekli da ih neće više biti do Vietnama.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice