Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.221.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Battlefield: Bad Company 2
TopForumaš kaže...

kad izade bf vietnam opet ce raja navalit na servere

a kako ce to funkcionirati onda tj. oce li ovaj "nas" server vrtiti i te mape ako da sto ce biti s onima koji nemaju tu ekspanziju

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
17 godina
moderator
skank666 kaže...

a kako ce to funkcionirati onda tj. oce li ovaj "nas" server vrtiti i te mape ako da sto ce biti s onima koji nemaju tu ekspanziju

Pa ako riješe ekspanziju kao NS za 2142, igraš na serveru mape koje imaš, kad dođe nova i krene se učitavati, server ti kaže da je nemaš i baj baj :D

16 godina
odjavljen

djubrad! ne mislim kupovat taj dodatak tj samo mape.... a cek, oce biti i singleplayera (to vec moze opravdati neku cijenu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
skank666 kaže...

djubrad! ne mislim kupovat taj dodatak tj samo mape.... a cek, oce biti i singleplayera (to vec moze opravdati neku cijenu)

In Battlefield Bad Company 2 Vietnam you get to enter the jungle warfare environment as either the U.S. Marines or North Vietnamese Army (NVA). The expansion pack contains 4 brand new maps built in Frostbite including the popular Conquest and Rush game modes as well as Vietnam specific weapons, vehicles, persistence, unlocks as well as new awards, achievements and trophies

LINK

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
neaktivan

Ljudi, jel se vama kada dogodilo da vas neki server kicka iz čista mira sa porukom: "see ya" i da se ne možete se više spojiti na njega???

Igrao sam kao assault sa još 2 frenda, nisam base rapeao, baš ništa kažnjivo nisam napravio, osim što sam nakupio pun vagon kilova. :)

Inače, par puta mi se desilo da armam com station i negdje se skrasim i čuvam ga. Tko god se pojavi uredno mu uvalim metak u glavu. I sad normalno kako dolazi dosta ljudi da ga disarma na njih se znaju spawnati njihovi frendovi i njih također odmah pokosim.

Da li se to računa pod spawn kill? Jer ljudi su mi vikali da sam spawn killer i da me treba kickati. Mislim, nije mi jasno što bi trebao napraviti, čekati da me frajer ubije i disarma com? Tko mu kriv što se išao spawnati na tog svog kompića, trebao je očekivati da com netko čuva.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 14:45 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

...igram na nekom knife only serveru...bodovi cure ko ludi i naravno sve si unlockao :)

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Vash kaže...

Ljudi, jel se vama kada dogodilo da vas neki server kicka iz čista mira sa porukom: "see ya" i da se ne možete se više spojiti na njega???

Igrao sam kao assault sa još 2 frenda, nisam base rapeao, baš ništa kažnjivo nisam napravio, osim što sam nakupio pun vagon kilova. :)

Inače, par puta mi se desilo da armam com station i negdje se skrasim i čuvam ga. Tko god se pojavi uredno mu uvalim metak u glavu. I sad normalno kako dolazi dosta ljudi da ga disarma na njih se znaju spawnati njihovi frendovi i njih također odmah pokosim.

Da li se to računa pod spawn kill? Jer ljudi su mi vikali da sam spawn killer i da me treba kickati. Mislim, nije mi jasno što bi trebao napraviti, čekati da me frajer ubije i disarma com? Tko mu kriv što se išao spawnati na tog svog kompića, trebao je očekivati da com netko čuva.

Ma nemoj se zabrinjavati, to te kickaju admini kojim je povrijeđen ponos jer su popili puno fragova pa na nekome liječe frustracije kickanjem. Nađi drugi server na kojim igraju pristojni ljudi i pravedni admini.

Jedan takav server je i BUG samo u zadnje vrijeme nema narodaCool

BC2 ingame: Dorjan_CRO
15 godina
neaktivan

Ok, tnx. :) I mislio sam si da je možda tako nešto u pitanju, ali nisam mogao vjerovati da fakat ima tako jadnih ljudi.

Ma htio sam igrati sa frendovima, ali nam je bio zasivljen, a i isključio sam pune i prazne servere iz searcha.

Budemo se zaletili sad koji dan.

Inače moj nick je Vash_Efferus, pa ako me netko vidi na bojišnici nek se javi. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 15:11 (Vash).
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
ljudi kakva je grafika u bf 2 i bf 2142 (koja je bolja) i kakav im je singleplayer, u kojoj je boli?
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
sory na duplom postu jos da pitam u kojim je sve nastavcima okolis potpuno unistiv :)
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
16 godina
odjavljen

"moja" nova pljuca.. m56 mislim.  onaj nedzad "ready foe action" je mali makijato za mene... video je jos u obradi za jutub

ja, pozer ja, pozer
ciscenje.. ciscenje..
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 16:38 (skank666).
Moj PC  
13 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

"moja" nova pljuca.. m56 mislim.  onaj nedzad "ready foe action" je mali makijato za mene... video je jos u obradi za jutub

Fra'er :)

Nobody expects the Spanish Inquisition! /// Yo, ho, ho, and a bottle of cum.
17 godina
neaktivan

nedzad se jedino sknka boji xD

trebo si se i ti sa zmijom slikat :D

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Jel moja konf 1 dobra za BC2,igrao bi oko 1200x800.

16 godina
ivanoile kaže...

Dobro pa pitaš za ovu stvaru a ne imaginarnu :d.ne,nije

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
16 godina
Vash kaže...

Ma to su ti luzeri admini, koji mogu pobjediti samo ako izbace dobre igrače iz protivničkog tima. Meni se jednom dogodilo da me je lik kickao u CoD4 sekundu prije završetka runde, da ne dobijem bodove, imao sam 3 puta više killova od ostalih

15 godina
neaktivan
www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 10:51 (thesekiman).
Moj PC  
1 0 hvala 4
16 godina
thesekiman kaže...

Meni niš ne znači novi map pack kad igram samo rush i ponekad conquest :(.

Nadao sam se nekoj novoj mapi u rushu:(

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
15 godina
neaktivan

Ja sam otišao jucer probati Panama Canala SQDM i ugodno sam se oduševio, odličan dio mape su izvukli za SQDM, igrao sam ju nekih 3 sata u komadu i uopce mi nije dosadila

www.crobadcompany.com
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Znam da je netko to već spominjao, zašto mi sad su server browseru stalno piše ping 999? prije nije bilo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a da

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 10:08 (dmanz).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
NE, koliko takvih pitanja samo ima...
koliko kosta igrica?
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
NE, koliko takvih pitanja samo ima...
koliko kosta igrica?

Oko 200kn

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
ivanoile kaže...

jedino ti je proc u prvoj konfi preslab za bad company 2,sve drugo je ok

probaj igrati ako ti bude trzalo to je znog proca

15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Noober pitanje...

Kako se skida mod (map) pack?

Dali vec automatski pri pokretanju igre ili nesto drugo? (za PC)

15 godina
Fragile Dreams kaže...
thesekiman kaže...

Noober pitanje...

Kako se skida mod (map) pack?

Dali vec automatski pri pokretanju igre ili nesto drugo? (za PC)

vec ti je stavljeno, entrebas nista skidat, jer mape se stavljaju na servere, a kod korisnika.

1337code: prodajem ti ja igricu.150kn

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 8:40 (null).
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kupit cu si ja svoju, ja kupim original kad je neka ovakva za multy a skinem s pirates baya ili nazicam bratica da mi ju skine ako je velka (nemam flat) ako je neka za singleplayer...
16 godina

danas mi je išlo

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 18:51 (Diablo86).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala mr. Null

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice