Predobro je sta se sad pridodaju bodovi nakon smrti, sad napokon mogu glumit kamikazu i jos dobit bodove!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
izgleda da je PB updejto detekciju
jučer i danas bana ko lud
više gledam chat i luzere koi su banani nego šta igram
ZA SVE ONE KOJI ZELE m1 garand:
1. otici na battlefield heroes stranicu
2. logirati se s ISTOM email adresom i ISTIM passwordom kao sto se logiras na BC2
3. kreirati heroja, ali ne trebas igrati
4. utipkati bad company 2 u google
5. otidji na prvu stranicu HOME| Bad company 2
6. logirati se ISTO kao i na BC2
7. u izborniku nadji My soldier=> veteran
8. vidjet dali u malom kvadratu piše 1 i da su vam u boji BC2 i BH.
9. a ako pise 0, ne bojte se, otidjite na neki server te vam m1 mora biti ZADNJA puska kod SVAKE klase.
HF & GL with gun
Zapeo na sedmom. Pise mi select a persona, no kad upirem na svoj ea id(koji sam napravio bezveze) nista se ne događa.
Zapeo na sedmom. Pise mi select a persona, no kad upirem na svoj ea id(koji sam napravio bezveze) nista se ne događa.
moze neka slika, ili nesto nisam te dobro razumio.
Evo, kad uprem nista se ne događa, kao da se u to zapravo i ne moze uci.
samo stisni SAVE i gari dalje
Probao, isto se događa.
ja se ne mogu levelat dalje od 28 lvla ... na kraju runde uopce ne dobivam bodove .. nista ....
al nvm. svejedno imam sva oruzja otkljucana ...
Probao, isto se događa.
probaj onda ovo prvo meni pise moj ncik i u zagradi ea pc, a tebi nick i nesto id stvarno nezz klikaj bzv nes
Jebo ih ovaj pacth pa nemos normalno igrat,sad nemogu nac nijedan server..stalno gubi konekciju.
Kako se dobije MG3 SPECACT ? Osvojio sam sve stroje i cijelu MEDIC klasu sam riješio, kak da dobijem tu stroju ?
a kako se dobije M1 ? to sam procito da dobijes ako si battlefield veteran, bio sam na toj stranici "veteran.battleffield.com" tako nest i tamo ne mogu nikako skuzit..
Kako se dobije MG3 SPECACT ? Osvojio sam sve stroje i cijelu MEDIC klasu sam riješio, kak da dobijem tu stroju ?
To je zasad samo za konzole
Jebo ih ovaj pacth pa nemos normalno igrat,sad nemogu nac nijedan server..stalno gubi konekciju.
Meni radi kao urica (Rolex)
a kako se dobije M1 ? to sam procito da dobijes ako si battlefield veteran, bio sam na toj stranici "veteran.battleffield.com" tako nest i tamo ne mogu nikako skuzit..
vi ljudi ste stvarno posebni daj okrenu predzadnju ili poslje te, pa ceš nadji kako dobiti garandicu... omg... ovo isto vrijedio tsar-a, prolistaj posljednje stranice pa vidi moj odgovor, nevjerojatno
living.dead, evo stvarno neznam, jedino logicno mi je bilo da se uopce nisi loginao na stranici pa da ti nije prepoznao tvojeg vojnika (login je u gornjem desnom kutu stranice)
Ja sam uprio odmah u my soldier pa mi se pokazalo ono za login(naravno logirao sam i onda mi se to pokazalo), jer ista mi se stvar događa kad uprem to u kutu.
EDIT:Nakon login-a kad me posalje dalje dobijem poruku "Validation error, please try again. If this error persists, please contact the site administrator."
Ja sam uprio odmah u my soldier pa mi se pokazalo ono za login(naravno logirao sam i onda mi se to pokazalo), jer ista mi se stvar događa kad uprem to u kutu.
a jesi probao u igri dali imas m1, probaj tako.
omg kako mi je fps pao cjelo vrijeme na 30 a bia je 80
sranje od patcha
Jel tko probao koristit GOL sniper. Nema crosshair, ili samo ja nemam
sranje od patcha
i meni su frejmovi pali za nekih desetak po sec
Jel tko probao koristit GOL sniper. Nema crosshair, ili samo ja nem
zale se ljudi na formu jako na to, i na m24 sam primjetio da okomita crta je odrezana s gornje i dolje strane.
sranje od patcha
i meni su frejmovi pali za nekih desetak po sec
sad nikog nemrem ubit taman da cu naciljat kad zasteka i on mene kefne pas mat3r
ZA SVE ONE KOJI ZELE m1 garand:
1. otici na battlefield heroes stranicu
2. logirati se s ISTOM email adresom i ISTIM passwordom kao sto se logiras na BC2
3. kreirati heroja, ali ne trebas igrati
4. utipkati bad company 2 u google
5. otidji na prvu stranicu HOME| Bad company 2
6. logirati se ISTO kao i na BC2
7. u izborniku nadji My soldier=> veteran
8. vidjet dali u malom kvadratu piše 1 i da su vam u boji BC2 i BH.
9. a ako pise 0, ne bojte se, otidjite na neki server te vam m1 mora biti ZADNJA puska kod SVAKE klase.
HF & GL with gun
Ovo šta kažeš da BBc2 i BH moraju biti u boji, meni je samo BBC2 u boji, a bio sam prije napravio heroja.
procitaj pod 9. , probaj vidjet u igri.
Uvijek mi je bilo super što se u bc2 ne gine kao u cod-u sa pola metka jer se ovdje može poginuta od svega i svačega pa bi se prelagano ginulo,jer ipak ovo je rat a ono trčanje po hodnicima ali nakon peča ovdje se gine kao na traci. Meni to ne paše :D
Uvijek mi je bilo super što se u bc2 ne gine kao u cod-u sa pola metka jer se ovdje može poginuta od svega i svačega pa bi se prelagano ginulo,jer ipak ovo je rat a ono trčanje po hodnicima ali nakon peča ovdje se gine kao na traci. Meni to ne paše :D
bolji je hitreg pa zato
šta se mene tiče to je super
Ne brini duso, od mog CG-a svi ginu iz prve.
Malo sam probao snajpera i headshotova kao u priči :D.To nije dobro
svaki put sam ubijen HS :d
Malo sam probao snajpera i headshotova kao u priči :D.To nije dobro
ja sad sa snipom pogodim lika u nozni palac mrtav hebote sve nes hardcore
pa zar se nisu trebale poboljšati performanse sa patchem?
bomba bolje leti što jes jes ali očito da sad treba više kempanja :D
Neznam jel netko primjetio ali neke nove glasovne poruke vojnika smo dobili :D