Ja isto nemogu danas probat a zanima me sto je s onim ''specact'' modom ili sto vec. Vidim na official stranici da ima nekih KIT UPGRADES PACKS: http://www.badcompany2.ea.com/kitupgrade
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad imam jos vecih problema sa konekcijom nego prije pactha.
Kako to da nitko nije skužio da nema laguna presa u rush modu!!??
evo je.pojavila se :D
i da zvuk vise nije onako jak kod war tapes settings-a pod sound
prije mi je na min. udaralo ko ludo
a sad cak moram pojacat za 30% vise da bi se isto culo
spactat ili kako vec, upgrade kit, ce staviti poslje( tako kazu), neznam zasto nisi u ovom patchu... a ja nemam nikakvim problema s konekcijom, i vbas mi je super, patch je dosta dobar
Ma nekima radi pacth kako treba a nekima je sve usro,uspio sam uletit na bug server 5min i odma me izbacilo i sad opet se nemos spojit..ludnica.
Samo su usrali sve. Nije mi dosad lagalo a sad kao da nonstop laga:(
Pogledajte još ovo na slici.partije počinju od 10...koji k....
Što tome nedostaje?
Ma nekima radi pacth kako treba a nekima je sve usro,uspio sam uletit na bug server 5min i odma me izbacilo i sad opet se nemos spojit..ludnica.
-"......woooo fakin hoooo......"-
ima li jos lijepih vijesti?
Što tome nedostaje?
Čemu. To što partija počinje od 10...pa stvarno neznam.možda još 90 bodova...
Sad pucam gl u kuću za 40ak metara i gl ladno prodje kroz zid kao da ga nema
cek, znaci 10 ticketa i to je to ili ih samo krivo prikazuje?
cek, znaci 10 ticketa i to je to ili ih samo krivo prikazuje?
počinje od 10 i partija traje možda dvije tri minute i kraj. nije da pokazuje krivo pa broji kao da ima 100 nego ima deset i broji kao da ima deset
kako super!! pa to je to! to je ono sto je cijelo vrijeme falilo a nismo znali sto!! to je dobro za nas, samo mi to jos ne znamo...
treba ic van, lokat, kupat se, ye8at (ako se ima i ako se nekome da po ovim vrucinama)
wooo FAKIN fooo!
ej, to je na bugovom serveru ili ... ?
Nije to na bugovom serveru.Otišao sam na drugi server i sve je bilo ok.Jedino što je na svih pet,šest servera bio lagg i to onako muški lagg
Hahaha, koji fail.
Bug je uredu...
Odlican patch zasad noz se popravio
, ovo sto pricate za ticket-se mislim da je do admina i njegove riktanje u admin-tool(wolfcon-proycon),igrao sam malo prije Arica harbor ,ticketsi poceli sa 350 ,ono sto me zanima kako naci infantry only servere nisam jos naletio na nijednog
napokoooooooooooon patch ... <3
Odlican patch zasad noz se popravio
, ovo sto pricate za ticket-se mislim da je do admina i njegove riktanje u admin-tool(wolfcon-proycon),igrao sam malo prije Arica harbor ,ticketsi poceli sa 350 ,ono sto me zanima kako naci infantry only servere nisam jos naletio na nijednog
baa
vidim ti neki pro.. kak da obrisem server sa liste favoritesa ? :D
jupi!! ali pimpek, nick mi mora ostat sknk. ne mislim opet sve iz pocetka. uf, bas sam se uzbudio! samo da mi ne trza kao pred neki dan. joj, joj, joj!!
alo decki jel ima jos trzanja? @bruno, lolik i ako je jos netko to iskusio u zadnje vrijeme molio bi odgovor, hvala! a i lupit cu vam HVALA
ja kad dodjem doma,moram prvo stavit patch skidat,a onda ti javim :)
ako os HVALA onda javi...
Mislim da su sad sa ovim patchom uveli da admin može naštelati kolko če biti ticketa.
baa
vidim ti neki pro.. kak da obrisem server sa liste favoritesa ? :D
Ideš pod Documents\BFBC2 i tamo otvoriš GameSettings file u notepadu te nađeš nutra redak "RecentGames=". Izbrišeš sve poslje "Recentgames=" u tom redu. Evo slike, označio sam ti gore koje redak treba brisati:
EDIT:ako ti je slika premala i ne vidiš, skinu ju pa povećaj.
Evo, privremeno riješih ovo pregrijavanje laptopa (nešto u stilu ThereIFixedIt), odigrao dvi-tri runde i mogu reći da je super! Pohvatao sam oko desetak dogtagova, sad je stvarno prelagano hvatat ih, problema s vezom nemam, osim jednog ogromnog lagga na Bug Serveru, ali sad sve radi.
omg sad je s nozem laganica a ne prije piknem lika 6 puta u ledja on se okrene i kefne me sa m16 :S
prve impresija patcha su: zaaaaaaaaaaaaaaaakon
- nož radi ko lud
- sve one stvari (chat,bodovi nakon smrti, toggle crouch itd.) su super
- izgleda da je detekcija pogodaka dosta bolja jer sad sa bilo kojom puškicom skidam ko da igram na hc-u, a zapravo sam na bugovom serveru
ZA SVE ONE KOJIMA NEDOSTAJU NOVE MODANE MAPE, šmrc šmrc ( jako mi fale -.-)
We'll enable map pack 3 once we see that the new game client + servers are stable. (You will not need to download anything.)
prve impresija patcha su: zaaaaaaaaaaaaaaaakon
- nož radi ko lud
- sve one stvari (chat,bodovi nakon smrti, toggle crouch itd.) su super
- izgleda da je detekcija pogodaka dosta bolja jer sad sa bilo kojom puškicom skidam ko da igram na hc-u, a zapravo sam na bugovom serveru
sad je na moju radost i sacma pocela davat svoje a ne da ja pucam po liku na 10 cm i nista
nije me bilo nekoliko dana na forumu pa da vas pitam
znaci patch je vani dojmovi su uglavnom pozitivni a ja imam 2 pitanja
dali helici ma flaerove i dali je loadanje brze nego prije na ATI karticama
To je do drivera za grafičku, ne do igre. Već je neko pisao da sa novim driverima za ati grafu je smanjio vrijeme loadanja mape.
Patch je super za sada, helići imaju flare a novi driveri za ati su mi ubrzali loudanje za 2 min, i prije patcha sam uloudao odmah, doduše, trzalo mi je i nisam se mogao spojit odmah, sada mogu :)