Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.218.473
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

rpg,cg i onaj treci sve prate tracer

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Pa bilo tko da ispuca raketu i samo je usmjeri u tenk ona ce ga pratiti (naravno ako je tenk ozancen s crvenom tockicom s onim pistoljem).

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Thanks, poklikam Hvala kad sjednem za kompjuter
;)
Još nisam dobio odgovore na 2. i 4. pitanje...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

tracer dart funkcionira na slijedeci nacin

s njim netko ili ti upucas tenk i sad je on oznacen malim crvenim kvadraticem

uzmes RPG ili CG i nisanis desnim klikom prema crvenom kvadraticu

on ce titrat nekoliko sekundi i kad prestane titrat upucas raketu pozeljno u vis i ona ce pogoditi metu prateci je

Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

za 4. pitanje ja mislim da anit tank mine nestane stvarno neznam al vjerojatno je tako

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ostane anti tank mina ... ali c4 ako postavis i umres ne ostane ...

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^

3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
A kako anti-tank mine razminirat? Razmontiranjem (pucanjem po njoj)?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
protjeran
dŠef kaže...

Da.Samo oderi po njoj.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
17 godina

Ali nemoj stajati kraj nje jel ces i ti zajedno s njom.

2 0 hvala 1
17 godina
Šef kaže...

Da one se mogu koristiti na dva načina i vrlo su dobre za timsku igru, prvo bacanjem po putu
drugo, bacis koju minu u bazu gdje su neprijatelji pobjegnes kad ih se malo okupi(mozes promjenit klasu) ti ili frend s snipom opali u minu i ako je jos koja kraj vjerojatno ce i ona explodirat i odoše i ljudi i kucau  3 pm

Btw Doxy NE nemozes gledati niti uopće naći Battlefield Bad Company 2 ondje gdje si ti dao link, BC2 je definitivno jedna od top 5 igri na xfireu.
I postoji vrlo jednostavan razlog zasto nemoš nac BC2.

15 godina
neaktivan
markoal kaže...

iz istog tog razloga nema ni mw2 (da slucajno ne bi neko postavio pitanje ''a koji je to razlog?'' ...

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^
15 godina
neaktivan

Evo ljudi pratim redovito raspravu iako neigram BC2 ali se nadam uskoro jednom keyu...

Nego zanimalo me ako trace-am nekog( covjeka , ne vozilo ) sa gunom jel i njega mogu pratit rakete ili samo svijetli ko neka sirena?

jednom sam pogodio lika u glavu u beti s tim al nisam stigo opicit raketu pa me zanima .

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 21:57 (udri_me_lopatom).

0 0 hvala 0
17 godina

Danas me timkilao (ne mogu se sjetiti tko) sa snajpom. Kak mozes to napraviti osim namjerno (bilo je iz daljine i nije bilo neprijatelja kraj mene) Viče

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
rebelsy kaže...
markoal kaže...

iz istog tog razloga nema ni mw2 (da slucajno ne bi neko postavio pitanje ''a koji je to razlog?'' ...

Pogledaj datum

February 2009 « March 2009

15 godina
neaktivan
markoal kaže...
rebelsy kaže...
markoal kaže...

Pogledaj datum

February 2009 « March 2009

February 2009 « March 2009 ovo je cool totalno xD.Kako to radis?.

16 godina
Šef kaže...
Par pitanja:
1. Čemu služi ''tracer dart gun''(ona crvena točka)?
2. Ako postavim minu, i prijateljski tenk stane na nju, da li i on odleti u 3 p.m. kao neprijateljski ili ne?
3. Motion mines, čemu služe?
4. Kad postavim anti-tenkovsku minu i umrem, da li ona nestane ili ostane (na mjestu)?
5. Da li GL šteti tenku?

1. Tracker zaljepiš na tenk da bi raketa od RPG7 ili M2 Carl Gustavo pratila tenk, mislim da možeš to zaljepiti čak na čovjeka pa da njega lakše pogodiš, ali nisam 100%siguran.

2. Ponekad  je znao odletjeti tenk od mojeg tima u zrak od mojih mina, ali ako je FF ugašen onda to ne vrijedi.

3. Motion mines ti sam spota neprijatelje u radiusu od nekoliko metara.

4. Ako ti postaviš mine one če biti na tom mjesto bez obzira na to ako ti umreš ili uzmeš drugi kit, nestaju samo kad baciš druge mine.

5. Da ali mu uzima samo 5 snage tako da nekužim frajere koji gađaju tenk sa gl-om i tako mu teko odaju svoju poziciju.

Jebasu123 kaže...

rpg,cg i onaj treci sve prate tracer

Nisi u pravu, treča bazuka(M136AT4) ne prati tracker. Ti ju sam navodiš.

Znači samo RPG7 i M2 Carl Gustavo prate taj tracker dart.

Šef kaže...

Razminiraš ako gađaš u nju ili baciš bombu, uglavnom nekime ju pogodiš. Isto to vrijedi i za C4.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 23:10 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan

danas ja rokam nekog lika s puskom i on roka mene (udaljenost cca 5 metara), ispucamo sve metke-ko neki idioti, promjenimo na pistolj oboje i lik ima tracer dart i izgleda da me spicio ravno u oko jer mi je ta crvena fleka bila tocno po sredini ekrana i bas me zivcirala... na svu srecu ja nisam imao tracer dart Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 0:58 (buba_cro).
Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina

Imam jedno pitanje. Zasto kad nekog slucajno ubijes iz svoje ekipe i zatim skuzis da si kriv i ozivis ga on lijepo ubije tebe i onda te ozivi. Mislim pa nisam te namjerno ubio, u cemu je kvaka? Kaj kao neka osveta, samo dobijes minus bodove. Zbilja ne kuzim. Ali zato kuzim kad je jucer sknk666 popi.dio i pobio one wookije iz naše ekipe, ukljucujuci i mene jer sam se taman spawnao, jer nitko nije napadao. Bas smo spušili tih par... 

"My Name is Bond - James Bond"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U zadnje vrijeme gradim wookie klasu ali moram priznati da mi je neugodno stajati na brdu dok se drugi bore za zastavice. Često i sam uletim u gužvu sa pištoljem. Ipak, kad se na kraju prebacim u neku drugu klasu fale mi motion mines. Obožavam ih ali prekratko traju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jastreb kaže...

U zadnje vrijeme gradim wookie klasu ali moram priznati da mi je neugodno stajati na brdu dok se drugi bore za zastavice. Često i sam uletim u gužvu sa pištoljem. Ipak, kad se na kraju prebacim u neku drugu klasu fale mi motion mines. Obožavam ih ali prekratko traju.

Nema ti sta tu biti neugodno. Ja sam najvise igrao s recon klasom, iako zadnjih tjedan dana igram s drugima, da ih otkljucam. Recon je dobar i svaki tim treba imati 2-4 covjeka sa recon kalsom, jer oni stoje na brdu i OZNACAVAJU protivnike, dobro, usput ubiju po kojeg, ali glavna zadaca je oznacavati, jer se puno lakse igra kad znas da ti netko dolazi pa ga ubiti. Jos kad ga oznacis pogodis ga jednom, ovaj u ratnom polju nema onda puno posla, 2-3 metka i gotov je.

ALi nevalja kad je od 20 ljudi 18 wookie, to se za vikend desavalo, majko mila, ja i jos jedan idemo dole ginuti a ovi se zabili pozadi i samo pucau niti spotaju nista. A rush se igra. ccc

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan

Da, i ja sam spotanje shvatio ozbiljno i jedva čekam da dobijem okular koji sam javlja suborcima poziciju neprijatelja. Zato ne volim igrati na HC serverima, iako se tamo možeš dobro sakriti i snajpati cijelu partiju a da te ni jednom ne ubiju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Napravil sam novog lika i peglam ispočetka.
Ovaj put medic i mogu reći da sam se preporodil. Bilo koje oružje sa 100 metaka ili 200 ;) sa red dot = gg.
16 godina
odjavljen
agent_00klc kaže...

Imam jedno pitanje. Zasto kad nekog slucajno ubijes iz svoje ekipe i zatim skuzis da si kriv i ozivis ga on lijepo ubije tebe i onda te ozivi. Mislim pa nisam te namjerno ubio, u cemu je kvaka? Kaj kao neka osveta, samo dobijes minus bodove. Zbilja ne kuzim. Ali zato kuzim kad je jucer sknk666 popi.dio i pobio one wookije iz naše ekipe, ukljucujuci i mene jer sam se taman spawnao, jer nitko nije napadao. Bas smo spušili tih par... 

sorry na tome ali sam stvarno bio lud.... samo 4 napadaju a ovi ostali se suncaju....  kad sam vidio minimapu, boze moj. tj od nas 16 njih 11 na tom otoku. 

jastreb kaže...

meni je snajper zakon, odmah poslije inzenjera, ali pobogu i snajper moze itekako biti koristan u napadu, C4 , motion mines, i onaj opaki pistolj 1911- taj jednostavno rula... 

jastreb kaže...

Da, i ja sam spotanje shvatio ozbiljno i jedva čekam da dobijem okular koji sam javlja suborcima poziciju neprijatelja. Zato ne volim igrati na HC serverima, iako se tamo možeš dobro sakriti i snajpati cijelu partiju a da te ni jednom ne ubiju.

taj okular i ne radi bas najbolje, dovoljno je da ti je samo jedna travka ispred tebe i ovaj ti nece spotat... bolje je rucno a umjesto toga uzmes magnum ammo

i solve my problems with the gun
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 11:26 (skank666).
17 godina

U zadnje vrijeme kada igram recona onda je to nekakav assault recon. Uzmem si VSS Special s extra ammo i magnum metcima. Prilicno mi je dobro išla ta kombinacija u rushu, uletim na m-com aktiviram ga i postavim c4, motion mine i sakrijem se negdje i kada ovi dolete da deaktiviraju aktiviram c4 a ovo šta ostane sredi automatski snajper. Ne radi baš uvijek Smijeh ali kada uspije, uf kakav užitak.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
2. Ponekad  je znao odletjeti tenk od mojeg tima u zrak od mojih mina, ali ako je FF ugašen onda to ne vrijedi.

meni ni su bas najjasnije te AT mine, mislim da sam procitao u opisu da imaju neki FRIEND OR FOE recognition sustav, tako da, navodno, ako pregazis minu koju je bacio neko od tvog time nebi ti trebalo biti nista. zaista, koliko sam ja bio svjestan jednom sam presao preko minu i nije me digla zrak... ali sam zato jucer dr. Nasty-a ubio 2x  s tim minama... mozda je jednostavno bio blizu nje i drugi tenk kad je opalio po njemu je i aktivirao i moju minu, koja ga je i dokrajcila, mora da mi je psovao...Izlanuo se

i solve my problems with the gun
17 godina
moderator
skank666 kaže...

mozda je jednostavno bio blizu nje i drugi tenk kad je opalio po njemu je i aktivirao i moju minu, koja ga je i dokrajcila, mora da mi je psovao...Izlanuo se

Hehe, naš veleigrač danny je pucao po toj mini pa je aktivirao, tebi je pripisan teamkill :D A drugi put sam nagazio dok sam se povlačio u rikverc, prevrnula mi je tenk :D

Ako ima taj sistem za prepoznavanje, ne znam zašto se aktivirala.

Btw, nije valjda da ste me čuli da psujem? :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 11:45 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Hehe, naš veleigrač danny je pucao po toj mini pa je aktivirao, tebi je pripisan teamkill :D

Korištenje protivničkog oružja protiv njih je umijeće svoje vrste.

Evo npr protivnički helić...

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
neaktivan

evo ga

zivi dokaz da je ovo teski pederluk

hahahaha :D

http://www.xfire.com/video/27a5c8/

I'm small person with big personality
17 godina
neaktivan
A kad Pirat stalno žica, kaj da mu radim. Pa onda tak ubijemo vrijeme dok ne dođe heli.

A i voajeri se skupe. :)
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
moderator
Rasta.Barbie kaže...

evo ga

zivi dokaz da je ovo teski pederluk

hahahaha :D

http://www.xfire.com/video/27a5c8/

LOL jučer je bio težak dan,pa su me natjerali na oralniSmijehNamigiva

BTW pokazivao sam Barbie kako se to radi.NevinašceNamigiva

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
E-mail: