Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.456.893
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

ima li netko link da pogledam spisak misija u bfbc2

da znam koliko mi je još ostalo

ništa,našao sam

još su mi 2 ostale i ova koju sad igram

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 12:51 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC

na ovoj stranici će stavljati obavijesti za sve dlc-ove pa si ju slobodno stavite u bookmarkse/favoritse:

http://badcompanytwo.com/dlc/

baš me zanima dal će samo konzolaši plaćat ove kamuflaže ili svi (s obzirom da piše maps free, ostalo se plaća, moglo bi bit naplaćivanja i na pc-u, fora bi bilo da ih dobimo ali nema neke logike plaćat za kamuflažu)

promjene koje donosi današnji patch:

Single Player -
Fixed: Graphical issues on some systems on SP_03 (at start and when displaying background mountains at “Up river”)
Fixed: Character voice issue during cut scenes in SP_03b (only affected Spanish)
Fixed: Hang when killed using TOW Launchers in SP_05
Fixed: Graphical issue on some systems on SP_05 (displaying background mountains)
Fixed: Voice volume in cut scenes on SP_06
Fixed: Unexpected dialog at start of SP_08 (only affected Italian)
Fixed: Random crash in SP_09 cut scenes
Changed: If user selects the F2000 and F2000-R he will not be able to select the XM8 as secondary weapon

Multi Player -
Fixed: Server Browser - Joining a password protected server results in a connection timeout
Fixed: Server Browser auto updating server list when reopened causing a timeout issue
Fixed: Server Browser showing “all servers” when re-entering browser on the History or Favorites tab.
Fixed: Password issue during Friend invites
Fixed: Password text field issue on joining a password protected server
Fixed: “Flickering” ship on Arica Harbor
Fixed: Clan tags that use numbers in them displaying a “0” on the Select Spawn Point screen
Fixed: Display issue on long server names
Fixed: Mortar Strike icon not updating (Beta issue)
Fixed: No “Exit Game” menu option appearing at the end of some rounds.
Fixed: Flickering user rank icon (appeared as an animated gif) when user reaches rank 10.
Fixed: Flickering trees and “Red Box” on Laguna Presa
Fixed: User is logged out when failing to create a new soldier
Fixed: Zeus stationary weapon not appearing in stats
Fixed: Zu23 not appearing in stats
Fixed: BMD3 AA not appearing in stats
Fixed: Friend request displaying incorrect Veteran stats
Fixed: End of Round screen displayed incorrect “UAV_Station”– now displays correct localized text.
Fixed: K/D ratio displays in the Front End
Fixed: K/D ratio displays correctly when “comparing”
Change: Server browser now defaults to list via Ping first
Change: News Ticker font support for Spanish, Polish, Russian and Japanese
Change: New message for server full (reported as “I get no message when I try and join a server, it does nothing”)
Change: New message displayed for attempting to join a password protected server without providing a password (reported as “I get no message when I try and join a server, it does nothing”)
Change: Displays version number on Front End Legal Screen
Change: Display of weapon icon during loading screen

edit: našli su neke probleme u zadnji tren pa će odgodit izlazak patch-a, možda izađe danas,možda ne

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 14:02 (maxsisac_cro).
18 godina

Da kamuflaža ti se naplaćuje i za pc,dok oružija i mape bi uvijek trebali biti besplati jedino ako EA nešto ne promjeni

18 godina
neaktivan

jel ima jos koji pouzdan sajt koji prodaje igre s dvd boxom ?osim game co uk

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 13:29 (viper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

da ali taj pistolj je zakon, koliko sam ih pobio s njim (osim snajpera jedino sam s tim pistoljem dobio zvijezdu). samo je bed sto stane samo 7 metaka. a jel assault klasa ima neki armor upgrade (bolja pancirka) ili nesto slicno. neki gadovi tesko padaju, dok recon samo prdnes i vec je gotov.

i solve my problems with the gun
18 godina
neaktivan
viper kaže...

http://www.dvd.co.uk/

Jedini drugi s kojeg sam naručivao, alterniram između njega i gamea ovisno gdje je jeftinije(dvd ima i jeftiniju poštarinu).

Nekoć davno tu je bio i sendit.com, ali otkad su proširili poslovanje na knjige, odjeću i generalno svašta  rijetko su konkurentni sa cijenama igara gameu i dvd-u, ali su pouzdani(barem prije par godina).

18 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
viper kaže...

http://www.dvd.co.uk/

Jedini drugi s kojeg sam naručivao, alterniram između njega i gamea ovisno gdje je jeftinije(dvd ima i jeftiniju poštarinu).

Nekoć davno tu je bio i sendit.com, ali otkad su proširili poslovanje na knjige, odjeću i generalno svašta  rijetko su konkurentni sa cijenama igara gameu i dvd-u, ali su pouzdani(barem prije par godina).

thx ali su dosta skuplji i nemaju LE ...

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan

BAHAHAHAHAHAH EVO DOSLA MI IGRA :D

<3 GAME.CO.UK :D :D :D

kak sam sretan xD poslali je u cetvrtak i evo sad je dosla ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 15:29 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

edit: našli su neke probleme u zadnji tren pa će odgodit izlazak patch-a, možda izađe danas,možda ne

Nadam se da ce "popraviti" i ingame chat uskoro tako da se moze citati dok si mrtav i da se moze pisati dok si mrtav.

17 godina
odjavljen

da i random bacanja na desktop! 

i solve my problems with the gun
17 godina
neaktivan
Jel jos uvijek traje ona akcija sa keyevima po 209kn u enabave? Ima li neko tko moze sad kupit key, pa ja njemu platim kad skupim novce, bilo bi pozeljno u Zd-u? Da li se mora key odmah aktivirat, ili se moze i nakon mjesec dana?
Rebelsy, uživaj u igri! ;)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Za koliko para?

uživaj, neće ti biti žao...

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
rebelsy kaže...

Za koliko para?

uživaj, neće ti biti žao...

220kn ... ahahahahah .. igra je bila poslana mami (jer ju je ona kao kupila a ja prije nisam bio registriran na game.co.uk) ... ona bila na poslu i postar nosio njoj paket .. ona se ponadala da je nesto za nju a ono bc2 XD

sad cu napravit novi ea acc .. pa molim vas ako moze da me dodate .. idem odma na bug server ... :D

sad ne kuzim ovo .. jel trebam online activation ili mi igra mora biti u cd romu stalno ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 15:37 (rebelsy).
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ah to djecje veselje

drago mi je sto vidim da je sve vise ljudi pocelo kupovati igre

ova se pogotovo isplati

ja sam bil tak sretan ko ti dok mi je postar mw2 moj prvi original donesel

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
neaktivan

novi nick: Rebelsyz0r (0 = nula) molim vas da me dodate :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

- rebelsy vidiš da je super game.co.uk - a bil si u strahu dal će igra doć ili ne, ajd uživaj i vidimo se na bojnom polju

- što se tiče aktivacije stavi da aktivira na netu da nemoraš stalno dvd ubacivat

- s obzirom da si promjenil nick budem ga editiro u temi sa nickovima

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 15:59 (maxsisac_cro).
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

ah to djecje veselje

drago mi je sto vidim da je sve vise ljudi pocelo kupovati igre

ova se pogotovo isplati

ja sam bil tak sretan ko ti dok mi je postar mw2 moj prvi original donesel

Meni je prvi original iz Indije došao, iz Mumbaia ako se ne varam...

gta4 za nekih 15-ak funti.

16 godina
neaktivan

Ja želim kupitit taj BF BC2 ali ne znam kako kupit na game.uk

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ja mislim da bi dice-u trebao prvenstveno biti cilj optimizirati igru, jer igra ždere jake procesore samo tako. Čini mi se dosta neoptimizirana, jer čak i kad staviš na low sve ne osjetiš veliku razliku kao u ostalim igrama. (bar sam ja tako primjetio) Ali opet kad gore čitam komentare tipa : "Neću nikad kupiti original igricu" vidim da neki nisu zaslužili niti da vide igru a kamoli je zaigraju. Ljudi premalo kod nas poštuju game developere, praktično koda su budale i rade za đabe a korporacije tipa EA ih ubijaju sa rokovima samo tako.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 17:01 (Profesor Jakov).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Profesor Jakov kaže...

Ja mislim da bi dice-u trebao prvenstveno biti cilj optimizirati igru, jer igra ždere jake procesore samo tako. Čini mi se dosta neoptimizirana, jer čak i kad staviš na low sve ne osjetiš veliku razliku kao u ostalim igrama. (bar sam ja tako primjetio) Ali opet kad gore čitam komentare tipa : "Neću nikad kupiti original igricu" vidim da neki nisu zaslužili niti da vide igru a kamoli je zaigraju. Ljudi premalo kod nas poštuju game developere, praktično koda su budale i rade za đabe a korporacije tipa EA ih ubijaju sa rokovima samo tako.

Nije samo kod nas, tako ti je to u cijelom svijetu, dok jedni se muče, drugi uživaju i vrijeđaju. Da pređem na ontopic da trebali bi se pobrinut za optimizaciju igre, pa onda kasnije sa dodatnim updateima....

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 17:20 (Dompa).
18 godina
neaktivan

i7 975 na 4GHz igra sve četiri jezgre drži na 35% opterećenja... prilično visoko opterećenje za takav CPU.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kod mene igra konstantno koristi dvije jezgre CPUa i između 90 i 100% grafičkog procesora. jedna od rijetkih igara kojima to uspjeva.

17 godina

A dok igram Multiplayer,kolko mi otprilike uzima prometa,imam 10 Gb?

18 godina
neaktivan
Profesor Jakov kaže...

Ali opet kad gore čitam komentare tipa : "Neću nikad kupiti original igricu" ...praktično koda su budale i rade za đabe a korporacije tipa EA ih ubijaju sa rokovima samo tako.

ali kod nas su te iste igre dosta skuplje (bar za 1/3 cijene) nego vani.Štede na velkom tržištu ,a opelješe na malom tržištu.To nema nikakvog smisla.Mali amerikanac dobije toliko tjedno za đeparac , a većini ljudi je ovdje to desetina plaće.Nemoj me krivo shvatit ja mislim da treba nagradit developere za sav uloženi trud.

16 godina
neaktivan

Vidim da ih puno nezna kupovati preko games.uk pa si razmišljam da ja naručujem i uzme 10kn profita!Smijeh

xRALEx-BFBC2
16 godina
odjavljen

Ja došao do neke misije gdje te helić naganja, sve ruši ispred tebe, jako je teško...Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jel jos uvijek traje ona akcija sa keyevima po 209kn u enabave? Ima li netko tko moze sad kupit key, pa ja njemu platim kad skupim novce, bilo bi pozeljno u Zd-u? Da li se mora key odmah aktivirat, ili se moze i nakon mjesec dana?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Jel jos uvijek traje ona akcija sa keyevima po 209kn u enabave? Ima li netko tko moze sad kupit key, pa ja njemu platim kad skupim novce, bilo bi pozeljno u Zd-u? Da li se mora key odmah aktivirat, ili se moze i nakon mjesec dana?

mozes ga aktivirati kad hoces al nedrzi ti vodu ovo da ti netko sad kupi pa mu ti das kasnijeNeodlučan jedino pitaj roditelje

Moja graficka je 100% pamuk!!
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Normalno da traje, cijene su najniže što mogu biti jer se uzimaju direktno od prodavača i kad npr. G2Play.net snizi cijenu, automatski se snizi i cijena za eNabava.net.

Npr. od danas je cijena za Bad Company 2 Standard Edition EA Download aktivacijski ključ samo 207 kn za kupnju preko G2Play.net posredstvom eNabave.

Evo još jedan trik u BC2:

Zanima vas kakav vam je score? Stisnite tipku Tab.

A što ako čekate na respawn, tipka Tab ne više ne funkcionira, a htjeli bi vidjeti Scoreboard? Stisnite tipku Escape. :)

Što znači ako igrač ima broj u obliku strelice koja pokazuje prema gore? Radi se o Battlefield Veteran's  statusu - broj 1,2,3,4,5 itd. označava koliko je Battlefield igara igrač dosad kupio/igrao.. Probajte u svakoj rundi uzeti dogtag igraču sa najvećim vetaran statusom u protivničkoj ekipi - sigurno ćete se pomučiti! ;)

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail4/pc/DestructoCRO.png
17 godina
neaktivan
Znam da enabava preuzima od G2Play, samo koliko ce trajat ta akcija kod G2Playa? Ili je to dugotrajno? Jer, ako je to akcija samo sada, onda bih sada kupio, jer mozda kasnije nece bit tako jeftino.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice