Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.719
|
čitano: 360.961
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 6

jetovi su uništeni skroz. main gun im je pre op a s druge strane uzasno se lose handlaju i zracni radar je nepostojeci. 

helici takodjer, padaju u roku par sekundi,sve ih ruši. 

16 godina
Rocinante2112 kaže...

helici takodjer, padaju u roku par sekundi,sve ih ruši. 

Bolje nego da su neuništivi i ovnaju sve. Više je to do manjih mapa stoga su više izloženi.Ja uspijem dosta letit da me ne obore.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
6 godina
fila2208 kaže...

Nekad prokližem i skočim od terena par m u zrak

Ovo mi je najdraze ikad, flankam ekipu, skinem trojicu, idem prema jos trojici trceci u cucnju i plasiram se 2 metra u zrak da me vide i ovi iz aviona... Tu sam na trgu na boru situacija 

15 godina
Simke8.1 kaže...
fila2208 kaže...

Nekad prokližem i skočim od terena par m u zrak

Ovo mi je najdraze ikad, flankam ekipu, skinem trojicu, idem prema jos trojici trceci u cucnju i plasiram se 2 metra u zrak da me vide i ovi iz aviona... Tu sam na trgu na boru situacija 

Točno ta priča, krećem se polako i odjednom odletim u zrak što veliš da me avion pokupi.

nadam se da će speglat tamo 28.10.

također napredovanje oružja je slow af, namjerno valjda da se više kupuju exp boostovi.

Šta mi zaposleni sa obiteljima moramo do bf7 punit puške još nećemo stić 

ipak malo ubrzat treba ili da dodaju na to i score za capture i to, kao u cod pa ipak ide brže pa se opet nagrađuje objective play

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2025 21:04 (fila2208).
15 godina
Battlefield 6

fixevi stižu

tacital britov osvrt

Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
Battlefield 6
Nekoliko interesantih videa
Battlefield 6, 43 GPUs Benchmark @ 1080p, 1440p & 4K

Hardware Unboxed

Battlefield 6: Multiplayer CPU Test, 33 CPU Benchmark

Hardware Unboxed

How to properly shoot - The mechanics and problems behind gunplay in Battlefield 6

XfactorGaming

Ako možete podnijeti njeegov glas :D

'Battlefield: The After-party" (by Henry Jackman, featuring Limp Bizkit) | Battlefield 6

Battlefield

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
6 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 6

Pozdrav ekipa, ima li tko od vas osjećaj da je igrica jako over-shapana ? odnosno kada se upali DLAA, dosta je izraženo u usporedbi sa BF2042. Na kojoj razini držite sharpness ?

Također je li itko primjetio da postoji kao neki input lag ili delay kod micanja miša ? Isto baš i ne osjetim u 2042, postoji li neka postavka s kojom se da poigrati ?

Full mi je čudan prijelaz nakon 4 godine sa BF2042, možda je i samo stvar navike.

Inače prezadovoljan samom igrom i optimizacijom, RTX 5070 12gb + 9800x3d na 1080p u pravilu min 120- max 220fps, ovisi o mapi i situaciji, prosječno bih rekao oko 160fps-a, postavke na Ultra, bez DLSS i FG, samo DLAA.

BяєGa
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2025 23:52 (Brega55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Brega55 kaže...

Pozdrav ekipa, ima li tko od vas osjećaj da je igrica jako over-shapana ? odnosno kada se upali DLAA, dosta je izraženo u usporedbi sa BF2042. Na kojoj razini držite sharpness ?

Također je li itko primjetio da postoji kao neki input lag ili delay kod micanja miša ? Isto baš i ne osjetim u 2042, postoji li neka postavka s kojom se da poigrati ?

Full mi je čudan prijelaz nakon 4 godine sa BF2042, možda je i samo stvar navike.

Inače prezadovoljan samom igrom i optimizacijom, RTX 5070 12gb + 9800x3d na 1080p u pravilu min 120- max 220fps, ovisi o mapi i situaciji, prosječno bih rekao oko 160fps-a, postavke na Ultra, bez DLSS i FG, samo DLAA.

šta radiš ti u 2025oj?

12 godina
Battlefield 6
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...
Q-Tip kaže...

Ne znam kako drugima, ali meni Escalation polako postaje omiljeni mode. Napeto konstantno, zanimljiv twist s uklanjanjem jednog pointa nakon svakog kruga. Sve što sam igrao je završavalo 3:2 i borba do samog kraja.

Odigrao dva puta, ne kužim iskreno. Moramo imati više flagova do isteka vremena i tako poentiramo?

Dobra ideja, što nas sve više gura na flagove, no moram skužit koje flagove miče jer se pogubim i trčim kao da i dalje ima cijela mapa.

Nema isteka vremena, nego treba držati većinu flagova i tada raste progress bar do trenutka kad osvajaš bod. Dok tvoj team ima većinu, raste mu progress bar, kad protivnik preuzme većinu prednost je njihova.

Kad neki tim uspije napuniti svoj progress bar, dobiva bod, a jedan random flag se uklanja s mape. Nikad ne znaš koji će to biti, nekad bude baš onaj koji drži tvoj team, a nekad sjebe protivnike. Igra se do tri boda.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
16 godina
Battlefield 6

Zanima me mišljenje infantry igrača koji žele igrati isključivo velike otvorene mape. Zašto?

Ne pitam za onu jednu rundu kad se sve lijepo posložilo, kad je vaš squad od 4 koordinirano skidao heliće u 10 sekundi, kad ste tea baggali snajpere nakon klanja na tornjevima i slične poluizmišljene situacije koje se jednom dogode, a prepričavaju kao primjer svaki put. Te highlight partije su svakako super. Pitam za prosječnu partiju.

Ovdje se često srpda sa ljudima koji vole close combat i uže nabijenije mape, al evo mene zanima zašto bi infantry tip radije trčao po livadama i preskakao metke snajpera? U jednoj prosječnoj partiji Caira odradim više interesantnih situacija nego u cijeloj večeri Mirak Valleya.

šumski put je bio ravan • EA: Dream_HR
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
Brega55 kaže...

Ako želiš zaglađeniji look, sharpness na ispod 10-15 i dobar si.
Meni stvarno odlično izgleda igra i ne smeta za uočavanje kad stavim čak na 0, ali sam stavio na 15 čisto radi neke psihološke potrebe da nije na 0.

Što se tiče mouse movementa, da, i meni je nekad malo kao čudan i neresponzivan pokret iako FPS ne dropa jer sam lockao na 162 FPS-a i to mi stabilno drži.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
13 godina
dreammaker kaže...

Zanima me mišljenje infantry igrača koji žele igrati isključivo velike otvorene mape. Zašto?

Ne pitam za onu jednu rundu kad se sve lijepo posložilo, kad je vaš squad od 4 koordinirano skidao heliće u 10 sekundi, kad ste tea baggali snajpere nakon klanja na tornjevima i slične poluizmišljene situacije koje se jednom dogode, a prepričavaju kao primjer svaki put. Te highlight partije su svakako super. Pitam za prosječnu partiju.

Ovdje se često srpda sa ljudima koji vole close combat i uže nabijenije mape, al evo mene zanima zašto bi infantry tip radije trčao po livadama i preskakao metke snajpera? U jednoj prosječnoj partiji Caira odradim više interesantnih situacija nego u cijeloj večeri Mirak Valleya.

Zamaras se pizdarijama.

Igraj ono sta volis. Isto tako možda netko voli zamislit da je u saving private ryan i želi preskakati metke. Ti patis od intenziteta netko želi chillat na brdu sa snajperom i spotat. Nije svak isti prijatelju.... 

14 godina
dreammaker kaže...

Volim probijati iza neprijateljskih ledja, takticki odigravati neke akcije. Ako vidim na mapi da je tim nesposoban i svi lete na istu zastavu, sto se znalo nerijetko desavati u BF 2042, ja volim to zaobilaziti i ganjati druge zastave. Vece mape omogucuju vecu fleksibilnost i za solo igraca i za squad.

Meni igranje ne zavisi od konstantnog naboja akcije da bih igrao neku igru. 

To vezano za livade je preuvelicano, ispade kao da se po pustinji hoda. Pobogu kako smo prije igrali Battlefield? 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:17 (Indestructible).
6 godina
Battlefield 6

Ukrao sa Reddita, ideje za nove reticles. Challenge za otkljucati ce biti headshot 16 tanks with a defibrillator in a single Team Deathmatch game.

Salu na stranu, nadam se da ce to popraviti ili dati na izbor staviti jednu jednostavnu tocku crvene boje u nekom od iducih updateova.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 6

Evo i ja uspio ubost ukrajinski deal (bitdefender vpn 7d je free bez ikakve prvotne uplate). 1699 njihovih nofaca prek EA store-a, što je cca 35€.

Tako da ekipa, vidimo se navečer ingame -.-

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

prošao kampanju, a ono oke je nista spešl...onda udem prvi put u MP, neznam dali je problem do mene ali meci se ne ljepe, rokam po liku cijeli okvir i rega mi mozda 3 hita, a on se okrene i skine me u sekundi i tako konstantno, popizdio i uninstallo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ProTeinZ kaže...

prošao kampanju, a ono oke je nista spešl...onda udem prvi put u MP, neznam dali je problem do mene ali meci se ne ljepe, rokam po liku cijeli okvir i rega mi mozda 3 hita, a on se okrene i skine me u sekundi i tako konstantno, popizdio i uninstallo 

netcode je očajan. ja umrem od 2 metka a meni treba milijun sa LMG da ubijem nekoga, a net stat gore pokazuje 16ms RTT prema serveru i 60hz. MDA. Hvala doviđenja.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
14 godina
Battlefield 6

Čitam da treba imat upaljen secure boot?

Jel se može zeznut kaj zbog toga?

Planiram danas kupit igricu na steamu ali ovo me odvraća... i imam win 10?

zvonimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dreammaker kaže...

A nezz zašto se o tome toliko puno raspravlja, i to većinom ljudi koji su unatoč stotitnama sati u serijalu prosječni igrači.

Svi igramo što želimo, i kako želimo.

Osobno uživam sve modove podjednako.

Solo igram rush/koth ili dom. Koth mi je odličan, mape mi sjedaju baš te veličine.

Ekipa kad je on, redovito igramo konkvest iako eskalacija mi djeluje zabavno.

Ono što je nekima fora, je sjedit po tim vozilima, whorat ekipu i to im je bit zabave, i dobro dapače. Meni to dosadi, nekad zapucam tenk naprijed samo da me raznesu više jer je dosadan farm.

Ono što mi se sviđa u ovom bf su baš dobre klase. Tako mi paše recon sa carabinom koji pruža info i spota, a opet si na prvim linijama.

Assault mi je sve zabavniji, dobro složena klasa, ljestve i čekić su ludnica kombinacija.

Meni je samo čudno koliko ekipa traži open weapons, iako su stari bf igrači, osobno igram closed samo, nekako mi je kulturnije i balansiranije.

dj_renny kaže...
ProTeinZ kaže...

netcode je očajan. ja umrem od 2 metka a meni treba milijun sa LMG da ubijem nekoga, a net stat gore pokazuje 16ms RTT prema serveru i 60hz. MDA. Hvala doviđenja.

ma da, urotilo se sve, bog netcoda baš danas nije dao da vam ide od ruke.

Odlično se lijepe, padaju fino, možda i najbolje u serijalu, on par sa bf5.

onofftopic: kakvi su dojmovi nakon par dana?

meni nakon 15tak sati igre mogu reć izrazito pozitivni.

Broj bugova je minimalan, ne smetaju me neke stvari što ekipa za vozila spominje. mape su mi odlične, sobek mi je sve bolji, najslabija mi je liberation i tu redovito napuštamo server, tak da nisam jedini.

radi odlično, većinu vremena sam na 162 fluidnom locku, malo se config slagao, boje su pojačane, sad malo eksperimentiram sa HDR.

Igra još tko sa HDR da razmjenimo iskustva oko kalibracije brightnessa i boja.

ugl sve u svemu, nakon bc2 i bf3, odmah mogu staviti bf 6 bez problema. Odlična igra!

29 Odlična igra, ne žalim novac
3 Refundao sam
2 čekam peglanje i popust
1 Solidna očekivao sam više
3 Čekam novi cod
1 Prosječna igra u serijalu
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:13 (fila2208).
14 godina
Battlefield 6

Možda nekima nebitno, ali za serijal jako bitno i nadopunjuje serijal sa svojim tajnovitostima.

Do sad otkriveni easter eggovi u BF6

Ne sumnjam da će ih biti još jaaako puno i da ćemo dobiti neki Phantom program kao što je bio u BF4.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
sudy_freak kaže...

Možda nekima nebitno, ali za serijal jako bitno i nadopunjuje serijal sa svojim tajnovitostima.

Do sad otkriveni easter eggovi u BF6

Ne sumnjam da će ih biti još jaaako puno i da ćemo dobiti neki Phantom program kao što je bio u BF4.

Nezz jesu ikad do kraja napustili neku dinosaur zombi shemu. Znam da ima animiranja, ali ubili bi kakvim ludim modom protiv kakvih dinosaurića itd, ili kakav easter na nekoj mapi da izađe veliki dino pa ga tučemo tenkovima.

Malo for fun 

14 godina
Battlefield 6

igrao sam nekih 7h portal hardcore conquest preko vikenda i danas kada sam usao u igricu ne mogu ga vise naci :D 

Moze li se nekako pomocu nekog filtera naci ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...
 sobek mi je sve bolji

Slušaj mene.

6 godina
sinkee kaže...

Evo i ja uspio ubost ukrajinski deal (bitdefender vpn 7d je free bez ikakve prvotne uplate). 1699 njihovih nofaca prek EA store-a, što je cca 35€.

Tako da ekipa, vidimo se navečer ingame -.-

Ne znam smije li se ovdje reklamirati, ali ja uredno sve igre kupujem preko G2A stranice. Najcesce se dobije vec gotov Steam/EA/Microsoft Store account sa igrom, a nekad dobijete i jos neke (npr., dobio sam i Borderlands 2 i neke indie igre sa BF6, a prije kad sam kupovao sam dobio GTA triology i tako). Cijene su smijesne, BF6 sam kupio par dana prije desetog mjeseca za 30 eura. Imam neki njihov premium sto kosta svega par dolara mjesecno, a isplati sam sebe sa kupnjom igre preko 30 eura + skupljate bodove koje mijenjate za popust. Ako je nekome puno davati punu cijenu za igru, a ne smeta mu sto ce imati odvojen account, neka zna da tako moze ustedjeti 30-40%.

16 godina
zvonko kaže...

Čitam da treba imat upaljen secure boot?

Jel se može zeznut kaj zbog toga?

Planiram danas kupit igricu na steamu ali ovo me odvraća... i imam win 10?

Svi imamo to upaljeno kakvo je to pitanje. Win10 odlično samo udaraj.Instal zadnji driver gpu.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:21 (dery).
15 godina
Battlefield 6

jel tko primjetio da assist as kill se ne računa? ili sam ja lud?? igrao sam sniper i masu puta kao dobijem assist as kill ali ga ne pripiše.

Mislim kill je kill ni ne treba ga, ali nek to maknu nego krivo piše.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Upravo vidio video da ako počnete revive kad vučete lika i skočite, nosit ćete ga sa sobom, kamo god skočili ili padali, hahaha :D

Još me neko vrijeme nema uz komp, pa ako netko ima volje probati :D

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 1
6 godina
Battlefield 6

Koji ste level? Ja sam 31 trenutno, vidim da ima ekipe sa 50+ nije ni mi jasno kako, sad rokam sve challenge da dobijem XP i boosteve. Ima li netko phantom edition da mi kaze koliko se XP boosteva dobije?

fila2208 kaže...

jel tko primjetio da assist as kill se ne računa? ili sam ja lud?? igrao sam sniper i masu puta kao dobijem assist as kill ali ga ne pripiše.

Da, same here, nist mi ne racuna haha

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:18 (Simke8.1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Simke8.1 kaže...

Koji ste level? Ja sam 31 trenutno, vidim da ima ekipe sa 50+ nije ni mi jasno kako, sad rokam sve challenge da dobijem XP i boosteve. Ima li netko phantom edition da mi kaze koliko se XP boosteva dobije?

fila2208 kaže...

Da, same here, nist mi ne racuna haha

a tipa možda 6 komada...

kad sjedaju ovi xp boostovi za nas šta nismo prvi dan mogli igrati? 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice