Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.930.531
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Ja bih na tvoj mjestu ozbiljno razmislio o napuštanju fakulteta. Pa možda čak i obitelji... Ovo je definitivno "your thing" i trebaš se toga držati!

{#}

15 godina
Battlefield 4

Ekipa, pored vas, puno mi je lakše učiti.
Živi bili, zapili {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Ja bih na tvoj mjestu ozbiljno razmislio o napuštanju fakulteta. Pa možda čak i obitelji... Ovo je definitivno "your thing" i trebaš se toga držati!

{#}

Sad vam je zao kaj vi nemate takvu ekipu :P

:)))

I, poslije jucerasnjeg igranja, da li se nekome cini da su promjenili hitreg bar malo?

Meni su dobro "sjedali meci" , ali sam i ja ponekad jako brzo pao.

Ni jedna cudna situacija.

Uglavnom jako slicno danima kad je sve radilo odlicno.

Ako se ovak nastavi, moguce da su nesto i popravili.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

I, poslije jucerasnjeg igranja, da li se nekome cini da su promjenili hitreg bar malo?

ja sam primjetio da je hitreg puno bolji, samo što neki metci očito ne rade štetu, tako da je skoro pa isto. al sad bar znam kad vidim hit da dobro pucam. neki čak umru i nakon što ja prestanem pucat.

15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Sad vam je zao kaj vi nemate takvu ekipu :P

:)))

Primjetio bi ti hitreg da je preko bila kakva jača ekipa {#}

koga ste rejpali? {#}

baj d wej presmiješno, ekipa masovno zahvaljuje diceu jer radi na igri, pa to rezulatira ovakvim spam temama.

Nisu ni znali ni za one shot bug niti shiled bug dok ih jack nije javno prikazao, toliko o tome.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065228733719868/

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 12:51 (fila2208).
13 godina
Battlefield 4

A kad ce vise rjesit da kad invajtam vise frendova u game  sve invajtove dobije onaj prvi a ostali nista

il je to samo kod mene tak

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

AS-VAL cam. Fora.

6 0 hvala 0
17 godina
moderator
fila2208 kaže...{#}{#}

Nisu ni znali ni za one shot bug niti shiled bug dok ih jack nije javno prikazao, toliko o tome.

Pa sad si se posrao po sebi.

Tebi je igra bila savršena do kad nisi počeo gledati jackfaga,i do kad ti on nije rekao da netcode nije baš savršen.

Volim te fila,al ponekad baš sereš.

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...{#}{#}

Pa sad si se posrao po sebi.

Tebi je igra bila savršena do kad nisi počeo gledati jackfaga,i do kad ti on nije rekao da netcode nije baš savršen.

Volim te fila,al ponekad baš sereš.

Nope, meni je igra bila super prvih tjedan dva kad si pun dojmova i sve ti je vau. Što je više igraš shvaćaš da to nije baš to, padaš ovako padaš onako, reload ne radi itd itd i onda se zasitiš toga i odyebeš je i čekaš pactheve koji ništa ne donose...i razočaran si na kraju toga svega jer ne popravljaju to kako bi trebali. 6-7 mjeseci nakon se kurče kako su dodali neke nove servere ili šta već da bi nešto popravili i onda ekipa masovno zahvaljuje ono hvala što ste počeli raditi na igri.

jadno je na što je community spao.

A što se jack fragsa tiče, neke stvari da, jer umreš da ne kužiš zašto, nejasno ti je kako se ubiješ sam sebe sa granatom ili padneš od jednog šusa.

I onda izađe video, pogledaš i skužiš pa to je yebote to što se meni dešava, tako da, da dobro dođe netko kome se da istaživati bugove za koje si ti znao da postoje ali te strah pričati o tome jer ispada da si ti jedini koji ima problem jer svim ana BUGU igra radi savršeno, pa pogle Cecu, tebe, kukya...nikad problema, kakav shield bug kakav one shot...

Popravili one shot bug, a izbacili scarh i ace52 iz Esla...moš mislit kako su ga popravili, samo su dodali ikonu kostruske glave.

I ovo nisu ni znali za bug, se odnosilo na DICE: Da jack nije pokazao one shot i shiled, dic to nebi nikad ni pokušavao popraviti već samo zataškati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 13:17 (fila2208).
17 godina
moderator
Battlefield 4

Istina nisam znao za te neke bugove,al nisam nikad ni rekao da jr igra savršena.

Ima nešto u onoj čim manje znaš tim bolje.(zato ne želim znati kako rade paštetu:))

Za BC 2 postoji samo 1 video u kojem lik sere po netkodu,nije bilo jackfaga i tih pa se ljudi nisu toliko opterečivali ko te i kako ubio.

Ja sam i više opušteniji od vas,pa ni ne razmišljam ko me i kako ubio,i dal je kod tog killa sve po zakonu.

Dođem(uglavnom na večer) bacim 3-4 partije,pretučem ženu i djecu i zaspim ko beba.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
12 2 hvala 4
15 godina
pirat kaže...

Istina nisam znao za te neke bugove,al nisam nikad ni rekao da jr igra savršena.

Ima nešto u onoj čim manje znaš tim bolje.(zato ne želim znati kako rade paštetu:))

Za BC 2 postoji samo 1 video u kojem lik sere po netkodu,nije bilo jackfaga i tih pa se ljudi nisu toliko opterečivali ko te i kako ubio.

Ja sam i više opušteniji od vas,pa ni ne razmišljam ko me i kako ubio,i dal je kod tog killa sve po zakonu.

Dođem(uglavnom na večer) bacim 3-4 partije,pretučem ženu i djecu i zaspim ko beba.

Slažem se, ponekad ne smiješ znati više jer se razočaraš ili zgadiš nešto, u slučaju paštete.

Postojalo ih je malo više, samo nije bilo toliko puno youtubera koji pričaju ljudima kako da igraju i dižu na tome pare. Manji community manje ljudi, a sad teret slave i većeg communitya donosi i hrpu youtubera koji na svoj načintraže dio kolača.

Upravo to, samo ako to nekom napišeš krenut će PRO i NOOB spike itd. Svatko ima svoje mišljenje i pristup igri, problem nastaje kad netko drugi počne srati po trećem jer je on ovakav ili onakav njub ili user nečeg.,

Super, volio bih da ja mogu tako izguštati i zaspati ko bebica,ali eto, ne ide :)

gl,hf.

15 godina
odjavljen
pirat kaže...

Mi neki razmišljamo zašto i kako smo pali, jer kad igraš važnije mečeve tipa lige, ESL i tome slično, jako ti je važno da sve radi kako treba i da je igra fer, a u ovom trenu BF4 nije fer, jer ima previše random situacija. Kad igraš ozbiljnije malo, gledaš da koristiš igru i sve iz igre na najbolji mogući način i u svoju korist jer svaka sitnica nešto znači. Zato mislim da nije okej to što si rekao za filu da sere jer je on znao da nešt nije u redu sa igrom i bez jackfragsa, ali je preko njega saznao što točno ne valja i zašto.

Battlelog: [XCT] Xtream_Pato
15 godina
Battlefield 4

Nuff said oko toga, svatko igru vidi drukčije i svakom drukčije radi i to je to.

Žao mi je samo što smo spali na to da na kapaljku dobivamo poboljšanja i još moramo bit zahvalni na tome...ali dobro.

Ontopic: ima tko da igra na mantleu stalno, da nema grešaka i da sve funkcionira kako treba?

thy.

Btw. nabavio sam si UHU ljepilo za medpackove.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 13:56 (fila2208).
Moj PC  
2 2 hvala 2
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Ja sam otključao ACE 23. Na trenutke mi se činilo da pucam sa railgunom...

Freak Show Inc.
14 godina
fila2208 kaže...

Nuff said oko toga, svatko igru vidi drukčije i svakom drukčije radi i to je to.

Žao mi je samo što smo spali na to da na kapaljku dobivamo poboljšanja i još moramo bit zahvalni na tome...ali dobro.

Ontopic: ima tko da igra na mantleu stalno, da nema grešaka i da sve funkcionira kako treba?

thy.

Btw. nabavio sam si UHU ljepilo za medpackove.{#}

To si otkljucao Slam medpack :)

15 godina
odjavljen
Battlefield 4

.

Battlelog: [XCT] Xtream_Pato

5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 10 hvala 0
17 godina
odjavljen

Prošli puta sam stavio lika tamo i dobio -40 skill na kraju. Sad mi je skill takav da ću otići u minus ako to napravim...

Freak Show Inc.
15 godina
16 godina
Battlefield 4
Ceco dokle shangahi? Zašto? 3000 tiketa?
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 4

Slažem se s ovim gore iako ga ne volim.

Stavi bar 3-4 mape po 1000-1500 ticketa,ako ne onda bar makni mali šangaj.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 3
15 godina
Battlefield 4

Da stavi normalne mape i tikete nebi ni trebala pomoć da se napuni, nego stalno neke magije izvodi pa se čudi što zjapi prazno.

{#}

Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
ivanec kaže...

3000 tiketa je stvarno previše, runda traje uru ipo. Brate umorin se koda da san kopa, i razlika je sinoć bila 1200 tiketa na kraju. 2000 tiketa bi bilo puno bolje.

13 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
ivanec kaže...

3000 tiketa je stvarno previše, runda traje uru ipo. Brate umorin se koda da san kopa, i razlika je sinoć bila 1200 tiketa na kraju. 2000 tiketa bi bilo puno bolje.

Podrzavam! Em je bespotrebno dugacko, em nonstop shangai. Dobar server, dobra ekipa al curi mi sangaj na usta ... de neku rotacijicu ...

battlelog: b4stardo_CRO
15 godina
Battlefield 4

Ne znam koji bi rađe od atačmenta stavio na svoj m416.

{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
fila2208 kaže...

{#}

To je vjerojatno zadnji battlepack,ne?

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

{#}

To je vjerojatno zadnji battlepack,ne?

Koji od atačmenta bi trebao ovdje biti za pušku? 

467killova, zaadnji je na 510.

17 godina
moderator
fila2208 kaže...{#}

Ja večinom to dobijem u zadnjem battlepacku.

سمندری ڈاکو
17 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...{#}

Ja večinom to dobijem u zadnjem battlepacku.

a sa zlatnima dobiješ puno tih dodataka i prije nego što počneš otključavat pušku tako da uopće neznam di je problem. a di su još premium battlepackovi...

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ovaj Co-pilot assignment je nemoguće napraviti.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice