Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.690.424
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

Dakle dodali su da možeš gurnuti plovilo natrag u vodu, a to radiš, da ga udaraš nožem dok se ne vrati u vodu.

Dakle imam vremena 10 minuta mlatiti kao debil po brodiću da bi se vratio u vodu?

Dali su oni zbilja retardirani ili samo ne znaju napraviti nekakav push system kao halo ili tako nešto, da malo jače gurne boat?

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
6 2 hvala 6
14 godina
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

Dakle dodali su da možeš gurnuti plovilo natrag u vodu, a to radiš, da ga udaraš nožem dok se ne vrati u vodu.

Dakle imam vremena 10 minuta mlatiti kao debil po brodiću da bi se vratio u vodu?

Dali su oni zbilja retardirani ili samo ne znaju napraviti nekakav push system kao halo ili tako nešto, da malo jače gurne boat?

Očito je da nas trolaju i to žešće.
Muda pod bubrege.
A igra radi ovisno o danu u mjesecu, nagnutosti Zemljine osi i međusobnom položaju planeta.

A također nekada zna biti važan parametar stanje na Bliskom istoku.

Čini li mi se ili su maknuli mine za helikoptere?
Ili ne letim dovoljno nisko? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
Battlefield 4

Kako u BF4 Setting Editoru ucitati neki davno snimljen Settings fajl?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

C:\Users\PC user\Documents\Battlefield 4\settings\Profiles - u ovom folderu se nalaze ti profili na koje spremiš postavke. Taj file koji ti imaš samo zaljepiš u ovaj folder Profiles i onda otvoriš BF4 Settings Editor, u njemu nađeš "Profiles" i trebao bi ti taj file biti prikazan i onda klikneš na njega i ispod klikneš "Load Profile" 

Battlelog: dr34mshake_HR
14 godina
patoHD kaže...
CyberDemonVZ kaže...

C:\Users\PC user\Documents\Battlefield 4\settings\Profiles - u ovom folderu se nalaze ti profili na koje spremiš postavke. Taj file koji ti imaš samo zaljepiš u ovaj folder Profiles i onda otvoriš BF4 Settings Editor, u njemu nađeš "Profiles" i trebao bi ti taj file biti prikazan i onda klikneš na njega i ispod klikneš "Load Profile" 

Ne postoji direktorij Profiles.

Sad sam ga napravio, unutra snimio stare profile, i nemam ih na odabir u programu :/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
15 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
patoHD kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ne postoji direktorij Profiles.

Sad sam ga napravio, unutra snimio stare profile, i nemam ih na odabir u programu :/

Taj folder bi ti se trebao automatski napraviti dok ti napraviš novi profil u BF4 Settings Editoru. "2014-03-05 Profile 1.bf4se" - jel ti ovako izgleda taj file koji hoćeš ubacit (.bfse)?

14 godina
patoHD kaže...
Taj folder bi ti se trebao automatski napraviti dok ti napraviš novi profil u BF4 Settings Editoru. "2014-03-05 Profile 1.bf4se" - jel ti ovako izgleda taj file koji hoćeš ubacit (.bfse)?

Ne, to je bio backup fajl :/

2014-02-22 19_26_18 Backup.zip

15 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
patoHD kaže...

Ne znam ako te pratim sad više. {#} A taj .zip možeš otvoriti i onda ono šta je u njemu kopirati? Možeš se javit na PM ili Origin da to probamo riješit, da ne spamamo ovdje.

14 godina
Battlefield 4

Koliki vam je Longest Headshot?
Ako se takve stvari smiju znati? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

Ne igram skoro nikad sa sniperom (za sad), pa i nije baš impresivna brojka. Bit će bolje! {#} 222.09 

12 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Nisam ni ja baš neki snajperista, cca 150 killova, 312.4

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

258.07 i to sa AK 5C {#}

Sa snajpom sam uspio najviše 222 (ne gađam na daleko uopće, samo 7x scope koristim)

Freak Show Inc.
17 godina
sudy_freak kaže...

Nemoj pitati ništa vezano za igru. dobil budeš Ban{#}

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
sudy_freak kaže...

715,04, ali vidio sam da je ekipa opet počela "farmat" Longest HS na Operation Firestorm, idu preko 1km, sad pa sad.

13 godina
Battlefield 4

Ja nemam pojma točnu vrijednost samo znam da sam onog Špelca jednom s sks-om ubio preko 300m {#} s otoka na otok. Vidim ja sunča se on tamo, puknem jednom-hitmark, ne mrda on, drugi , treći, četvrti (već je na četvrtom bježao sa sunca) i paf {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Ja nemam pojma točnu vrijednost samo znam da sam onog Špelca jednom s sks-om ubio preko 300m {#} s otoka na otok. Vidim ja sunča se on tamo, puknem jednom-hitmark, ne mrda on, drugi , treći, četvrti (već je na četvrtom bježao sa sunca) i paf {#}

316.32 ako te zanima {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

316.32 ako te zanima {#}

Nemoj me zahebavat da znaš točnu vrijednost? Ma zezaš....

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

316.32 ako te zanima {#}

Ti sad mene zajebavaš? Pa pogledaj si naj headshot na battlelogu pobogu...

Freak Show Inc.
17 godina
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

316.32 ako te zanima {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Xtream_Dama/detailedstats/377093387/pc/

13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

316.32 ako te zanima {#}

A i to ima? {#}

To samo dokazuje koliko su nepotrebnih stvari ubacili na uštrb pravilnog izvođenja najvažnijih komponenata igre. Fokusirali se na statisiku i dodatke, a zaboravili da je to FPS ifgra. {#}

17 godina
Gdje su Ljudina i NiramX, danas je čista srijeda - post i nemrs.
Twitter: @191x7
13 godina
Battlefield 4

Sinoć smo bacili par partija na ovom serveru. Domaća ekipa, igra se domination, odlične partije. Čini mi se da ekipa radi dobar balans na seeveru tako da je stalno bilo neizvijesno.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
191x7 kaže...

U potrazi za Isusom...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
Soldier977 kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

316.32 ako te zanima {#}

A i to ima? {#}

To samo dokazuje koliko su nepotrebnih stvari ubacili na uštrb pravilnog izvođenja najvažnijih komponenata igre. Fokusirali se na statisiku i dodatke, a zaboravili da je to FPS ifgra. {#}

Njub. Pa to je pisalo i u bf3 battlelogu, tj piše još uvijek. Statističko praćenje je oduvijek bilo kvalitetno riješeno u bf franšizi.

Bitno da si linkao nekidan spm 1000 i 500 skill screenshot, a sad je kao statistika nebitna{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 9:36 (jopis).
13 godina
jopis kaže...

Njub. Pa to je pisalo i u bf3 battlelogu, tj piše još uvijek. Statističko praćenje je oduvijek bilo kvalitetno riješeno u bf franšizi.

Bitno da si linkao nekidan spm 1000 i 500 skill screenshot, a sad je kao statistika nebitna{#}

{#}

Ma znam... ja se malo zezam.... {#}

14 godina
patoHD kaže...

Ne znam ako te pratim sad više. {#} A taj .zip možeš otvoriti i onda ono šta je u njemu kopirati? Možeš se javit na PM ili Origin da to probamo riješit, da ne spamamo ovdje.

Ma, rjesil sam.

Kad snimas novi profil, onda radi jedan format zapisa, a kad radis backup, onda drugi.

Malo bez veze.

U ovom zipu su bili fajlovi koje sam snimio samo preko PROFSAVE fajlova.

Btw, moj Longest headshot je 244m. Vjerojatno s LMG-em na bipodu {#}

13 godina
Battlefield 4

Mrski, morat ćemo ovo riješiti dvobojem 1n1. Sutra, podne, Black Pearl {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

316.32 ako te zanima {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Xtream_Dama/detailedstats/377093387/pc/

LOL, TD guy se vratio {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
191x7 kaže...

Je li to izazov?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
NiramX kaže...
191x7 kaže...

Je li to izazov?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice