Desava li se kome da, igram jednu ili dvije mape bf4 i odjednom igra pocne da trza strasno, ne da trza malo je reci, nego bas slika se pomjera svake dvije sekunde, i moram izac, kad izadjem vidim da mi je ram zauzet preko 80% a nista nema pokrenuto, i tako sve stoji dok ne restartujem pc.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Desava li se kome da, igram jednu ili dvije mape bf4 i odjednom igra pocne da trza strasno, ne da trza malo je reci, nego bas slika se pomjera svake dvije sekunde, i moram izac, kad izadjem vidim da mi je ram zauzet preko 80% a nista nema pokrenuto, i tako sve stoji dok ne restartujem pc.
Pagging pool.
Imaš u temi Windows 8/8.1.
Pogledaj koliko ti je u Non-paged pool
War. War never changes.
Nego jel ima tko racun od g35 sluski da posudi kopiju :P
Mirisi mi na neku spacku ...
Vec je slicno vidjeno ...
http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/ko-logitech-g110-tipkovnicu-trebam-uslugu/167691.aspx?page=0&jumpto=3236071&sort=asc&view=flat
Ma ne, Ceci rjesavamo garanciju.
Logitech mu je obecao da ce dobiti nove sluske, makar su mu ove pukle napola! Samo treba pofotkat racun.
A naravno, on je izgubio racun
Bilo kakva kopija racuna gdje je kupljen G35, i on dobiva sluske. Moze cak i iz Konzuma, ako netko ima :)
Ja mu pomazem, ali su moje sluske ravno iz Logitech Europe, a vec smo im rekli da su kupljene u HR.
P.S. Osim Cece i mene, ovdje bar 10-tak ljudi ima G35. Ima tko od njih toliko dobar da proslijedi fotkicu?
http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/ko-logitech-g110-tipkovnicu-trebam-uslugu/167691.aspx?page=0&jumpto=3236071&sort=asc&view=flat
Ma ne, Ceci rjesavamo garanciju.
Logitech mu je obecao da ce dobiti nove sluske, makar su mu ove pukle napola! Samo treba pofotkat racun.
A naravno, on je izgubio racun
Bilo kakva kopija racuna gdje je kupljen G35, i on dobiva sluske. Moze cak i iz Konzuma, ako netko ima :)
Ja mu pomazem, ali su moje sluske ravno iz Logitech Europe, a vec smo im rekli da su kupljene u HR.
P.S. Osim Cece i mene, ovdje bar 10-tak ljudi ima G35. Ima tko od njih toliko dobar da proslijedi fotkicu?
Ste potražili na netu, možda ima slučajno koji "naš" račun?! xd
Ste potražili na netu, možda ima slučajno koji "naš" račun?! xd
Je, nist :(
Sve si mislim dati Ceci kopiju svojeg iz Logi Europe, al bi mu mogao upropastiti garanciju.
Pa se radije nadamo da ima netko tko bi rado udijelio svoj. Moze i prastari racun.
Mislim...to je moja vizija BF7
@Cyber
Samo sam prehladjen ;)
pozz čiteri evo punkbustera
a sad jedno noob pitanjce za sve profiće ovoga sporta.
naravski offtopic pitanjce,
sutra mi treba stić nova grafa(Nvidia), a oduvijek sam bio na ATI-u,
dali drivere od ati-a mičem na add remove ili to ide nekom drugom metodom?
lp
Add remove je dost, ako zelis bit detaljan zvekni i driversweeper iza toga.
MadTom je naš punkbuster!
a sad jedno noob pitanjce za sve profiće ovoga sporta.
naravski offtopic pitanjce,
sutra mi treba stić nova grafa(Nvidia), a oduvijek sam bio na ATI-u,
dali drivere od ati-a mičem na add remove ili to ide nekom drugom metodom?
lp
http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.html
Pogledaj si brzinu CPU-a na tom screenshotu (0,9GHz =900MHz), dok si u igri i dok si (alt+tab), nesmije biti tako niska brzina
(meni su BF4 i ostale igre puno bolje radile kad sam isključio Cool and quiet i kad sam se pozabavio sam postavkama potrošnje (power options)
Imaš AMD CPU isključi si u BIOS-u cool and quiet, stavi si na power settings high performance
također kao što je kolega rekao isključi virtual memory (page file) imaš 8GB trebalo bi ti ok raditi PC bez virtual memory (page file-a)
Kod win 8 i win 8.1 zna se dogoditi da ti cached memory bude pun raznih sra.nja pa je potreban restart PC-a, a ne shut down, zbog nove vrste hibernacije/stand by-a (fast boot).
uglavnom i to možeš isključiti ako ti se cached memory ne isprazni sam.
Fast boot je super stvar (kad radi), ali zna pohebat aplikacije i sam OS.
Meni fast boot zna napraviti problem kad npr: ugasim neke servise kao TeamViewer i odem na shutdown uključim komp i vidim da teamviwer se nije uključio, a postavljen je da se sam uključi prije ulasaka u OS. (nije sam TW već i druge aplikacije rade probleme, a kao certificirane su za rad pod WIN 8 i 8.1)
Pozz
Pozz
pozz lux, dugo te ne vidjeh.
Pozz
Znaš kako je kad te USKOK zajaši...
Izgleda da ćemo dobiti jošnekoliko lvla u sljedećem dlcu.
Baš sam s kolegom jučer nešto razgovarao, konstatirali smo da bi DICE bio dobar proizvođač cigareta - njihove cigarete ne bi uspjevale ni izazvati rak, niti uništiti pluća niti bi izazivale ovisnost a kroz patcheve napravili bi to da namještaj smrdi u prostoriji gdje se puši.
Baš sam s kolegom jučer nešto razgovarao, konstatirali smo da bi DICE bio dobar proizvođač cigareta - njihove cigarete ne bi uspjevale ni izazvati rak, niti uništiti pluća niti bi izazivale ovisnost a kroz patcheve napravili bi to da namještaj smrdi u prostoriji gdje se puši.
I svejedno bismo mi levati pušili ko sumanuti... I tko je onda tu lud?
Cyber i ostali frendovi dodajte me na frend listu jer sam level 0. Naime išao sam spajati dva accaunta u jedan i nuspojava je gubljenje statsa. Tko ima pod prijateljima Kendo CRO sad je K4lim3ro. Ode 110 level u vjetar. Još su mi i putem izgubili Battlefield 3 od Humble-a, jer kao ne mogu biti dvije iste igre na jednom accauntu i nakon malo natezanja sa suportom dao mi je novi kod za BF3 i još hrpu nekih popusta.
I svejedno bismo mi levati pušili ko sumanuti... I tko je onda tu lud?
Kaj se ti brines - tebi bi 120 GB e-duhana bilo dosta
Pozz
vrijeme brzo leti, ja još brže
Pozz
Znaš kako je kad te USKOK zajaši...
Misliš ja zajašim ili oni zajaše,..
Cyber i ostali frendovi dodajte me na frend listu jer sam level 0. Naime išao sam spajati dva accaunta u jedan i nuspojava je gubljenje statsa. Tko ima pod prijateljima Kendo CRO sad je K4lim3ro. Ode 110 level u vjetar. Još su mi i putem izgubili Battlefield 3 od Humble-a, jer kao ne mogu biti dvije iste igre na jednom accauntu i nakon malo natezanja sa suportom dao mi je novi kod za BF3 i još hrpu nekih popusta.
Kendo je nestal?
A ja sam bas prosli tjedan izbrisal Kalimera da dodam Tetku :)
Može da mi netko objasni razlike između audio setupa?
tv, hifi, home cinema, war tapes?
thy
Kendo je nestal?
A ja sam bas prosli tjedan izbrisal Kalimera da dodam Tetku :)
Sad izbriši Kenda i dodaj K4lim3ro
Naval Strike.
Mapa,kako se igra taj mod,oruzja...
i na kraju njegov (jack frag's) referal na g2a
:)
Uh, kad se sjetim kakav je Usas bila zvijerka dok je nisu nerfali
Vrdelja je valjda spavao s njom