Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.687.578
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4
Pozz svima.

Desava li se kome da, igram jednu ili dvije mape bf4 i odjednom igra pocne da trza strasno, ne da trza malo je reci, nego bas slika se pomjera svake dvije sekunde, i moram izac, kad izadjem vidim da mi je ram zauzet preko 80% a nista nema pokrenuto, i tako sve stoji dok ne restartujem pc.

1 1
2 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 4
Xpider kaže...
Pozz svima.

Desava li se kome da, igram jednu ili dvije mape bf4 i odjednom igra pocne da trza strasno, ne da trza malo je reci, nego bas slika se pomjera svake dvije sekunde, i moram izac, kad izadjem vidim da mi je ram zauzet preko 80% a nista nema pokrenuto, i tako sve stoji dok ne restartujem pc.

Pagging pool.

Imaš u temi Windows 8/8.1.

Pogledaj koliko ti je u Non-paged pool

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
Battlefield 4

War. War never changes.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Nego jel ima tko racun od g35 sluski da posudi kopiju :P

Mirisi mi na neku spacku ...

Vec je slicno vidjeno ...

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/ko-logitech-g110-tipkovnicu-trebam-uslugu/167691.aspx?page=0&jumpto=3236071&sort=asc&view=flat

Ako recenicu pocinjes sa ''znači'' - automatski smatram da si idiot!
14 godina
Bastardo kaže...
ceco22 kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/ko-logitech-g110-tipkovnicu-trebam-uslugu/167691.aspx?page=0&jumpto=3236071&sort=asc&view=flat

Ma ne, Ceci rjesavamo garanciju.

Logitech mu je obecao da ce dobiti nove sluske, makar su mu ove pukle napola! Samo treba pofotkat racun.

A naravno, on je izgubio racun {#}

Bilo kakva kopija racuna gdje je kupljen G35, i on dobiva sluske. Moze cak i iz Konzuma, ako netko ima :)

Ja mu pomazem, ali su moje sluske ravno iz Logitech Europe, a vec smo im rekli da su kupljene u HR. {#}

P.S. Osim Cece i mene, ovdje bar 10-tak ljudi ima G35. Ima tko od njih toliko dobar da proslijedi fotkicu?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 18:35 (CyberDemonVZ).
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Bastardo kaže...
ceco22 kaže...

Ma ne, Ceci rjesavamo garanciju.

Logitech mu je obecao da ce dobiti nove sluske, makar su mu ove pukle napola! Samo treba pofotkat racun.

A naravno, on je izgubio racun {#}

Bilo kakva kopija racuna gdje je kupljen G35, i on dobiva sluske. Moze cak i iz Konzuma, ako netko ima :)

Ja mu pomazem, ali su moje sluske ravno iz Logitech Europe, a vec smo im rekli da su kupljene u HR. {#}

P.S. Osim Cece i mene, ovdje bar 10-tak ljudi ima G35. Ima tko od njih toliko dobar da proslijedi fotkicu?

Ste potražili na netu, možda ima slučajno koji "naš" račun?! xd

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 18:36 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ste potražili na netu, možda ima slučajno koji "naš" račun?! xd

Je, nist :(

Sve si mislim dati Ceci kopiju svojeg iz Logi Europe, al bi mu mogao upropastiti garanciju.

Pa se radije nadamo da ima netko tko bi rado udijelio svoj. Moze i prastari racun.

17 godina
Valjda mislite na iBullets, iM16, iRPG7, iT90 i to je sve skupa negdje u cloudu i to upravljash sa svojim iBattlepadom/iPhoneom dok ceprkash po pupku vadeci muce.

Mislim...to je moja vizija BF7

@Cyber

Samo sam prehladjen ;)
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

pozz čiteri evo punkbustera {#}

a sad jedno noob pitanjce za sve profiće ovoga sporta.

naravski offtopic pitanjce,

sutra mi treba stić nova grafa(Nvidia), a oduvijek sam bio na ATI-u,

dali drivere od ati-a mičem na add remove ili to ide nekom drugom metodom?

lp

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
@Zenge
Add remove je dost, ako zelis bit detaljan zvekni i driversweeper iza toga.
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

MadTom je naš punkbuster!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a sad jedno noob pitanjce za sve profiće ovoga sporta.

naravski offtopic pitanjce,

sutra mi treba stić nova grafa(Nvidia), a oduvijek sam bio na ATI-u,

dali drivere od ati-a mičem na add remove ili to ide nekom drugom metodom?

lp

http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.html

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 19:33 (Hurki).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Xpider kaže...
Pozz svima.

Pogledaj si brzinu CPU-a na tom screenshotu (0,9GHz =900MHz), dok si u igri i dok si (alt+tab), nesmije biti tako niska brzina

(meni su BF4 i ostale igre puno bolje radile kad sam isključio Cool and quiet i kad sam se pozabavio sam postavkama potrošnje (power options)

Imaš AMD CPU isključi si u BIOS-u cool and quiet, stavi si na power settings high performance

također kao što je kolega rekao isključi virtual memory (page file) imaš 8GB trebalo bi ti ok raditi PC bez virtual memory (page file-a)

Kod win 8 i win 8.1 zna se dogoditi da ti cached memory bude pun raznih sra.nja pa je potreban restart PC-a, a ne shut down, zbog nove vrste hibernacije/stand by-a (fast boot).

uglavnom i to možeš isključiti ako ti se cached memory ne isprazni sam.

Fast boot je super stvar (kad radi), ali zna pohebat aplikacije i sam OS.

Meni fast boot zna napraviti problem kad npr: ugasim neke servise kao TeamViewer i odem na shutdown uključim komp i vidim da teamviwer se nije uključio, a postavljen je da se sam uključi prije ulasaka u OS. (nije sam TW već i druge aplikacije rade probleme, a kao certificirane su za rad pod WIN 8 i 8.1)

Pozz

[M|C] LuX_CROATIA
15 godina
LuX_CRO kaže...

Pozz

pozz lux, dugo te ne vidjeh.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
LuX_CRO kaže...

Pozz

Znaš kako je kad te USKOK zajaši...

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Battlefield 4

Izgleda da ćemo dobiti jošnekoliko lvla u sljedećem dlcu.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 5
17 godina
Battlefield 4

Baš sam s kolegom jučer nešto razgovarao, konstatirali smo da bi DICE bio dobar proizvođač cigareta - njihove cigarete ne bi uspjevale ni izazvati rak, niti uništiti pluća niti bi izazivale ovisnost a kroz patcheve napravili bi to da namještaj smrdi u prostoriji gdje se puši.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Baš sam s kolegom jučer nešto razgovarao, konstatirali smo da bi DICE bio dobar proizvođač cigareta - njihove cigarete ne bi uspjevale ni izazvati rak, niti uništiti pluća niti bi izazivale ovisnost a kroz patcheve napravili bi to da namještaj smrdi u prostoriji gdje se puši.

I svejedno bismo mi levati pušili ko sumanuti... I tko je onda tu lud?

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

Cyber i ostali frendovi dodajte me na frend listu jer sam level 0. Naime išao sam spajati dva accaunta u jedan i nuspojava je gubljenje statsa. Tko ima pod prijateljima Kendo CRO sad je K4lim3ro. Ode 110 level u vjetar. Još su mi i putem izgubili Battlefield 3 od Humble-a, jer kao ne mogu biti dvije iste igre na jednom accauntu i nakon malo natezanja sa suportom dao mi je novi kod za BF3 i još hrpu nekih popusta. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
191x7 kaže...

I svejedno bismo mi levati pušili ko sumanuti... I tko je onda tu lud?

Kaj se ti brines - tebi bi 120 GB e-duhana bilo dosta {#}

16 godina
fila2208 kaže...
LuX_CRO kaže...

Pozz

vrijeme brzo leti, ja još brže {#}

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...
LuX_CRO kaže...

Pozz

Znaš kako je kad te USKOK zajaši...

Misliš ja zajašim ili oni zajaše,..

[M|C] LuX_CROATIA
14 godina
Kendo kaže...

Cyber i ostali frendovi dodajte me na frend listu jer sam level 0. Naime išao sam spajati dva accaunta u jedan i nuspojava je gubljenje statsa. Tko ima pod prijateljima Kendo CRO sad je K4lim3ro. Ode 110 level u vjetar. Još su mi i putem izgubili Battlefield 3 od Humble-a, jer kao ne mogu biti dvije iste igre na jednom accauntu i nakon malo natezanja sa suportom dao mi je novi kod za BF3 i još hrpu nekih popusta. 

Kendo je nestal?

A ja sam bas prosli tjedan izbrisal Kalimera da dodam Tetku :)

14 godina
Battlefield 4

Naval Strike.

Mapa,kako se igra taj mod,oruzja...

Moj PC  
5 0 hvala 9
15 godina
Battlefield 4

Može da mi netko objasni razlike između audio setupa?

tv, hifi, home cinema, war tapes?

thy

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Kendo kaže...

Kendo je nestal?

A ja sam bas prosli tjedan izbrisal Kalimera da dodam Tetku :)

Sad izbriši Kenda i dodaj K4lim3ro{#}

16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Naval Strike.

Mapa,kako se igra taj mod,oruzja...

i na kraju njegov (jack frag's) referal na g2a

:)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 21:59 (Zura).
13 godina
fila2208 kaže...

Može da mi netko objasni razlike između audio setupa?

tv, hifi, home cinema, war tapes?

thy

16 godina
ranko091 kaže...
Blade Runner31 kaže...
fila2208 kaže...

Smart pistols i rifles te smart bullets, mogli bi svak u svoju bazu i rokaona.

{#}

E to to sve smart,pucaj u zrak i ubit ces sigurno nekog haha

odmah se sjetim ovoga.. :D

Uh, kad se sjetim kakav je Usas bila zvijerka dok je nisu nerfali {#}

Vrdelja je valjda spavao s njom {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice