- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bomber medalja gotova,još defuse,air superiority i skvad smrtna meč.aajjmmoooo.
Defuse serveri su skoro prazni,malo ljudi igra taj mod.dosta je patchan mod od zadnjeg puta kad sam igrao.
I, koji je čit da uvijek prvi uđeš u bombera?
Pa CS je najveće smeće od igre koje su izmislili na ovom planetu. Čak je i CrossFire bolji od njega 
Argumentacija ti je smeće. 
Ako smijemo slike životinja stavljat, evo moj pesek
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/164566_1801255999571_3181807_n.jpg?lvh=1
Jako sam ponosan na njega, sluša me uvijek. Stalno me prati gdje god da krenem, ako sam na nekom putu bude tužan dok se ne vratim i tako.
Pas ti ima svako oko druge boje.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/164566_1801255999571_3181807_n.jpg?lvh=1
Jako sam ponosan na njega, sluša me uvijek. Stalno me prati gdje god da krenem, ako sam na nekom putu bude tužan dok se ne vratim i tako.
i gazdarica ima lijepe oci
I, koji je čit da uvijek prvi uđeš u bombera?
odmah u jet(onaj loš)i odmah na zastavu i bail,odmah uzmeš bombera i zaspamaš na njihov najbliži flag da barem dobiješ disable i onda cruise na dok se fixaju,mislim da je cooldown minuta do sljedečeg.ribon po rundi ili 2.
Gay detected 
Ne igram s bebicama.
Ajmo ovako, pošto te strah.
Ti i Kuky, a ja igram samo sa Magnumom i UCAV-om.
Hm...
Dodaj te me na novi acc :3 tireN1337
Meni bi igra radila kak treba da imam više memorije. Ovako imam statering kao što sam u BF3 imao sa starom konfom. Frejmrejt je odličan, samo eto 'mrzne igra na sekund, što duže igram to češće 
Ništa, malo laganije igrat dok ne nabavim bar još 2GB DDR3. Jel radi dobro sa 6GB ili bi trebao do 8 nabacat?
Bravo DICE! Srušili su neboder na Šangaju, skačem sa zgrade i padobranom prođem kroz zidove i uđem u samu zgradu. Killed in action.
Bravo DICE! Srušili su neboder na Šangaju, skačem sa zgrade i padobranom prođem kroz zidove i uđem u samu zgradu. Killed in action.
Mene je danas pregazio brod, nije bilo "Killed in action" , ali nisam mogao izaći iz njega van :/
Ima li netko kakav savjet za otključavanje sniper rifleova? Očajan sam s njima.
Scout elite se nadam da si otkljucao. igraj s njom Team Deathmatch. Dosta brzo ide,zacas sam tako dosao do zadnjeg snipera. Inace sam se dosta mucio na lancangu u conquestu sve dok nisam otkrio da na TD ide 10 puta brze 
naravno sa scouticom igraj do M98B. s njim laganini otkljucas SRR-61 i to ti je po meni najbolji sniper u igri trenutno..
Pozdrav, može mala pomoć.
Imam BF4 premium i super sve radi, ali imam dva glupa problema, pa ne znam jeli do mene ili igre i što da radim.
1) ako mijenjam bilo kakve grafičke postavke, praktički moram restartat igru da bi radile! Jeli to normalno?
2) kad recimo se deployam u heli ili avion, ne radi mi chase camera, čak ni freelook, već moram izać i uć ponovno u vozilo...
Jeli još tko imao sličan problem?
Hvala.
ovo prvo nije normlano jesi li skinuo zadnje VGA drivere za karticu ?
A drugo?
ptspclan.com | visit us ^^
za drugo cekaj dezurne mp igrache da ti odgovore 
Scout elite se nadam da si otkljucao. igraj s njom Team Deathmatch. Dosta brzo ide,zacas sam tako dosao do zadnjeg snipera. Inace sam se dosta mucio na lancangu u conquestu sve dok nisam otkrio da na TD ide 10 puta brze 
naravno sa scouticom igraj do M98B. s njim laganini otkljucas SRR-61 i to ti je po meni najbolji sniper u igri trenutno..
Tek sam otključao M40A5 :(. Na kojoj TDM mapi si igrao?
Za to još nisam čuo. Inače, to je bilo normalno u BF3.
Jedino za šta moraš restartat igru jesu teksture, ostalo se sve mjenja na očigled. Tako je i u BF3 bilo.
Jedino za šta moraš restartat igru jesu teksture, ostalo se sve mjenja na očigled. Tako je i u BF3 bilo.
Prvih mjesec-dva se moralo restartati za sve postavke. Onda su to ispravili s jednim patchem. Barem je meni tako bilo.
Ovo sa vozilima da ne ide u free look dugo nisam imao, ali mi je pomogle da se prebacim an sekundarno pucanje, ispucam jedan i vratim na glavni gun, onda freelook radi.
Re-uploadao montažu sa manje mraka :) i nekim izmjenama.
Što se tiče snajpera do marksman medalje sam dogurao preko JNGa i SRRa, ali najdraži mi je M98B i FY-JS koji se otključa nakon 50 marksman ribbona. ima nekoliko killova u videu sa njim.
Zašto se ne može ovo govno od Origina ugasit dok igraš BF4?
Taman mi tih 200mb ode u Paged pool memory i eto sranja.
Video je predobar
To i meni ide na živce, u BF3 se moglo, ovdje ne može. Ja moram i browser ugasiti jer mi inače ne registrira nikakav klik na deploy screenu.
To i meni ide na živce, u BF3 se moglo, ovdje ne može. Ja moram i browser ugasiti jer mi inače ne registrira nikakav klik na deploy screenu.
LOL, mislio sam da sam jedini. Ja imam problema sa tim klikovima i osim toga kad pritisnem tab igra mi ode u window mode. Rješenje je vrlo jednostavno - kad se to dogodi pritisneš ctrl+alt+delete i onda cancel na onom ekranu koji se pojavi. Vratiš se u igru i sve bude OK.
Poludio sam dok sam to otkrio... 
Ja samo ugasim browser jer i on guta dosta memorije, pogotovo kad je dosta tabova otvoreno.
meni sve radi