ma ja samo signal player igram
Đe mogu ja probat taj signal player mod? Kod mene toga nema, džabe sam dao pare a nemam to :/
ma ja samo signal player igram
Đe mogu ja probat taj signal player mod? Kod mene toga nema, džabe sam dao pare a nemam to :/
Nisam igro igru 2-3 tjedna u nadi da ce nesto popravit, al ovo je trenutno veci fail nego sto je bio na izlasku, zali boze nekad dobre igre...
Evo vam trenutno najupvotaniji clanak na redditu s kojim se slazem 100 % ( http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1ve3co/dice_we_need_actual_compensation_for_this/ )
Ak oce ko acc dajem ga za 100 kn...
Ja sam sinoć igrao prvi puta nakon patcha i nisam vidio nikakvu razliku. Pogotovo što se tiče upravljivosti attack jetova. Kombinacija soflam/guided na tenku nije ni upola učinkovita kao u BF3. Slabe su rakete, vrlo slabe...
Prvi match nakon onih server updejtova. http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/424550744898313920/2473668
Jesu oni ista napravili osim strgali igru na par sati?
Znači fucaš se po lockeru... 
Morat ću se i ja prihvatiti tog noža već jednom, ovo je sramota - nemam ni 100 killova. Doduše, prvo ću nagurati AT mine do 500 pa onda.
Najviše melee ribbona nekako skupim na Dawnbreakeru i Dragon Pass dominationu, ali locker u Obliteration izvedbi sa flenkanjem protivnika je isto dobar izbor - imao sam tu rundu 3 melee ribbona, BTW.
Na koliko ti je lockan fps u config fileu?
Najviše melee ribbona nekako skupim na Dawnbreakeru i Dragon Pass dominationu, ali locker u Obliteration izvedbi sa flenkanjem protivnika je isto dobar izbor - imao sam tu rundu 3 melee ribbona, BTW.
Ah, gdje su ona vremena kad se na kanalima znalo skupiti po 15 ribbona u rundi...
Ah, gdje su ona vremena kad se na kanalima znalo skupiti po 15 ribbona u rundi...
Navrati sada kad si izpraksan a u igri ima puno novih igraca jer se dijeli za saku kikirikija - napucat ces i 20 ribona
.
59,94
Možda si mogao potegnuti do 59,96... čini mi se da bi grafa izdržala!
Ma, samo testiram config file - 59,94 je inače FPS koji ti često pokazuje u nekim igrama kao opciju - uglavnom ima manje tearinga nego da staviš na 60 ravnih. Naravno, ovisi od monitora do monitora.
Ma, samo testiram config file - 59,94 je inače FPS koji ti često pokazuje u nekim igrama kao opciju - uglavnom ima manje tearinga nego da staviš na 60 ravnih. Naravno, ovisi od monitora do monitora.
Ja na 61 nikad nisam imao tearing.
Samo danas 59,99!
Što se tiče tearinga, kod mene je situacija drastično drugačija nego u BF3. Tamo sam imao grozan tearing i morao sam dići monitor na 75 Hz da bi izgledalo normalno. Ovdje mi na 60 (ili ta neka trunčicu manja frekvencija) izgleda super. Jako fluidno i bez ikakve greške. Što se toga tiče, očito su napravili dobar posao.
A zasto neuzmes 120hz pro monitor pa neces imati titranja?
Po mogućnosti CRT.
Nisam pr0 (u gubljenju accounta na BUG forumu) kao ti, a osim toga novce moram trošiti i na druge stvari, a ne samo komp, znaš dvoje djece...
Nisam pr0 (u gubljenju accounta na BUG forumu) kao ti, a osim toga novce moram trošiti i na druge stvari, a ne samo komp, znaš dvoje djece...
Ma kupi od djecjeg doplatka!
Ma kupi od djecjeg doplatka!
Ti vec štancaš drugo za drugi? 
Ne radi mi kina. Jel zna netko nesto o tome?
Probao repair igre, repair ekspanzije, nekakve foldere sam cak radio u registryu ali nista.
Cak i kada mi je origin ugasen i samo u blogu kliknem na server s kina mapom javlja mi da nemam dlc bez da je uopce upalio origin.
I da, to je od zadnjeg patcha...streak se nastavlja lol
EDIT: Sada sam bas primjetio da ne mora uopce biti kina mapa, klikam na server koji vrti sangaj al ima kina mape u rotaciji i ja nemrem na njega. Nudi mi opciju da skinem kinu, ja kliknem na to, origin se otvori i nista.. 
Probao repair igre, repair ekspanzije, nekakve foldere sam cak radio u registryu ali nista.
Cak i kada mi je origin ugasen i samo u blogu kliknem na server s kina mapom javlja mi da nemam dlc bez da je uopce upalio origin.
I da, to je od zadnjeg patcha...streak se nastavlja lol
EDIT: Sada sam bas primjetio da ne mora uopce biti kina mapa, klikam na server koji vrti sangaj al ima kina mape u rotaciji i ja nemrem na njega. Nudi mi opciju da skinem kinu, ja kliknem na to, origin se otvori i nista.. 
1. Log out and fully exit Origin
2. Open your Registry Editor - Type in regedit on the Start Menu Search field and press Enter
3. Navigate through HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > EA Games > Battlefield 4
4. Check if there is a folder named Xpack1 under Battlefield 4
If YES -> Click on Xpack1, on the right pane check if there is a string named Installed, the Value data should be True
If NO - right-click on Battlefield 4 > New > Key
- a new folder will be created, name it Xpack1
- right-click on Xpack1 > New > String Value > name it Installed
- on the right-pane, double-click on Installed, set Value Data to True
5. Exit Registry Editor
6. Log in to Origin and Join China Rising Maps
Pise da je radio direktorije u registryu, tako da je vjerojatno to vec probao.
ALI, to je ispravno rjesenje i mora rjesiti problem, tako da je sigurno negdje fulao :)
Ili je radio neke desete direktorije :D
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Kod njih ti je mrak sada pa spavaju ljudi 
daj eee na ultra ide bokte sa mojom konfom ahahahaha;D
daj eee na ultra ide bokte sa mojom konfom ahahahaha;D
samo nemoj past s kreveta kad se probudis
Što se tiče tearinga imam interesantnu situaciju. ako lockam na 59.94 ili 59. 97 ili 60 ili 61 imam "tearing" koji je vidljiv ponekad u igri(više izgleda kao lagana smetnja nego tearing) ali nije vidljiv na videima koje snimim, ali čim unlockam FPS ili lockam na 80 i naviše nema tearinga.
radi se o 60Hz monitoru.