Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.745.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 4
nsunjicr123 kaže...

ma ja samo signal player igram

Đe mogu ja probat taj signal player mod? Kod mene toga nema, džabe sam dao pare a nemam to :/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
15 godina
Battlefield 4

Nisam igro igru 2-3 tjedna u nadi da ce nesto popravit, al ovo je trenutno veci fail nego sto je bio na izlasku, zali boze nekad dobre igre...

Evo vam trenutno najupvotaniji clanak na redditu s kojim se slazem 100 % ( http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1ve3co/dice_we_need_actual_compensation_for_this/ )

Ak oce ko acc dajem ga za 100 kn...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja sam sinoć igrao prvi puta nakon patcha i nisam vidio nikakvu razliku. Pogotovo što se tiče upravljivosti attack jetova. Kombinacija soflam/guided na tenku nije ni upola učinkovita kao u BF3. Slabe su rakete, vrlo slabe...

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Prvi match nakon onih server updejtova. http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/424550744898313920/2473668

Jesu oni ista napravili osim strgali igru na par sati? 

http://www.youtube.com/watch?v=jRbK-NN3Xq0
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Evo, ovo je bio zadnji melee ribbon za zlatni Melee assignment (zadnji assignment, sve sam ih napravio):

I, vidio sam onaj claymore, ali jednostavno sam bio preuzbuđen zbog melee killa i natrčo - ko što rekoh, noob sam.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
11 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Evo, ovo je bio zadnji melee ribbon za zlatni Melee assignment (zadnji assignment, sve sam ih napravio):

I, vidio sam onaj claymore, ali jednostavno sam bio preuzbuđen zbog melee killa i natrčo - ko što rekoh, noob sam.

Znači fucaš se po lockeru... {#}

Morat ću se i ja prihvatiti tog noža već jednom, ovo je sramota - nemam ni 100 killova. Doduše, prvo ću nagurati AT mine do 500 pa onda.

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Najviše melee ribbona nekako skupim na Dawnbreakeru i Dragon Pass dominationu, ali locker u Obliteration izvedbi sa flenkanjem protivnika je isto dobar izbor - imao sam tu rundu 3 melee ribbona, BTW.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
TomoR kaže...

Na koliko ti je lockan fps u config fileu?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 18:01 (NiramX).
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Najviše melee ribbona nekako skupim na Dawnbreakeru i Dragon Pass dominationu, ali locker u Obliteration izvedbi sa flenkanjem protivnika je isto dobar izbor - imao sam tu rundu 3 melee ribbona, BTW.

Ah, gdje su ona vremena kad se na kanalima znalo skupiti po 15 ribbona u rundi...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 18:10 (NiramX).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Friday kaže...
TomoR kaže...

Ah, gdje su ona vremena kad se na kanalima znalo skupiti po 15 ribbona u rundi...

Navrati sada kad si izpraksan a u igri ima puno novih igraca jer se dijeli za saku kikirikija - napucat ces i 20 ribona {#} .

17 godina
NiramX kaže...
TomoR kaže...

59,94

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
NiramX kaže...
TomoR kaže...

59,94

Možda si mogao potegnuti do 59,96... čini mi se da bi grafa izdržala!

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Ma, samo testiram config file - 59,94 je inače FPS koji ti često pokazuje u nekim igrama kao opciju - uglavnom ima manje tearinga nego da staviš na 60 ravnih. Naravno, ovisi od monitora do monitora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
TomoR kaže...

Ma, samo testiram config file - 59,94 je inače FPS koji ti često pokazuje u nekim igrama kao opciju - uglavnom ima manje tearinga nego da staviš na 60 ravnih. Naravno, ovisi od monitora do monitora.

Ja na 61 nikad nisam imao tearing.

14 godina
Battlefield 4

Samo danas 59,99!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Što se tiče tearinga, kod mene je situacija drastično drugačija nego u BF3. Tamo sam imao grozan tearing i morao sam dići monitor na 75 Hz da bi izgledalo normalno. Ovdje mi na 60 (ili ta neka trunčicu manja frekvencija) izgleda super. Jako fluidno i bez ikakve greške. Što se toga tiče, očito su napravili dobar posao.

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
TomoR kaže...

A zasto neuzmes 120hz pro monitor pa neces imati titranja?

16 godina
Battlefield 4

Po mogućnosti CRT.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
3.0 TDI kaže...
TomoR kaže...

Nisam pr0 (u gubljenju accounta na BUG forumu) kao ti, a osim toga novce moram trošiti i na druge stvari, a ne samo komp, znaš dvoje djece...

11 godina
neaktivan
TomoR kaže...
3.0 TDI kaže...
TomoR kaže...

Nisam pr0 (u gubljenju accounta na BUG forumu) kao ti, a osim toga novce moram trošiti i na druge stvari, a ne samo komp, znaš dvoje djece...

Ma kupi od djecjeg doplatka!

14 godina
neaktivan
3.0 TDI kaže...
TomoR kaže...
3.0 TDI kaže...
TomoR kaže...

Ma kupi od djecjeg doplatka!

Ti vec štancaš drugo za drugi? {#}

16 godina
neaktivan

Ima li netko slučaj da postoji neki server na koji se nikad ne može spojiti ?

Kod mene je to OVAJ server. Jednostavno kad god pokušam, baci mi error i "Can't connect". S drugim serverima nemam problema.

Samsung Galaxy Note II :)
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ne radi mi kina. Jel zna netko nesto o tome?

Probao repair igre, repair ekspanzije, nekakve foldere sam cak radio u registryu ali nista.
Cak i kada mi je origin ugasen i samo u blogu kliknem na server s kina mapom javlja mi da nemam dlc bez da je uopce upalio origin. 

I da, to je od zadnjeg patcha...streak se nastavlja lol

EDIT: Sada sam bas primjetio da ne mora uopce biti kina mapa, klikam na server koji vrti sangaj al ima kina mape u rotaciji i ja nemrem na njega. Nudi mi opciju da skinem kinu, ja kliknem na to, origin se otvori i nista.. {#}

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 22:06 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sale_ds kaže...

Probao repair igre, repair ekspanzije, nekakve foldere sam cak radio u registryu ali nista.
Cak i kada mi je origin ugasen i samo u blogu kliknem na server s kina mapom javlja mi da nemam dlc bez da je uopce upalio origin. 

I da, to je od zadnjeg patcha...streak se nastavlja lol

EDIT: Sada sam bas primjetio da ne mora uopce biti kina mapa, klikam na server koji vrti sangaj al ima kina mape u rotaciji i ja nemrem na njega. Nudi mi opciju da skinem kinu, ja kliknem na to, origin se otvori i nista.. {#}

1. Log out and fully exit Origin 

2. Open your Registry Editor - Type in regedit on the Start Menu Search field and press Enter 

3. Navigate through HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > EA Games > Battlefield 4 

4. Check if there is a folder named Xpack1 under Battlefield 4 

If YES -> Click on Xpack1, on the right pane check if there is a string named Installed, the Value data should be True 

If NO - right-click on Battlefield 4 > New > Key 

- a new folder will be created, name it Xpack1 

- right-click on Xpack1 > New > String Value > name it Installed 

- on the right-pane, double-click on Installed, set Value Data to True 

5. Exit Registry Editor 

6. Log in to Origin and Join China Rising Maps

14 godina
Battlefield 4

Pise da je radio direktorije u registryu, tako da je vjerojatno to vec probao.
ALI, to je ispravno rjesenje i mora rjesiti problem, tako da je sigurno negdje fulao :)
Ili je radio neke desete direktorije :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 22:51 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Kod njih ti je mrak sada pa spavaju ljudi {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina
Battlefield 4

daj eee na ultra ide bokte sa mojom konfom ahahahaha;D

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
nsunjicr123 kaže...

daj eee na ultra ide bokte sa mojom konfom ahahahaha;D

samo nemoj past s kreveta kad se probudis

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Što se tiče tearinga imam interesantnu situaciju. ako lockam na 59.94 ili 59. 97 ili 60 ili 61 imam "tearing" koji je vidljiv ponekad u igri(više izgleda kao lagana smetnja nego tearing) ali nije vidljiv na videima koje snimim, ali čim unlockam FPS ili lockam na 80 i naviše nema tearinga.

radi se o 60Hz monitoru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice