Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.661.445
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Volume kaže...
Glupost najobičnija, nema šanse da sljedeći bf bude na tu temu... WW1 je bija običan rovovski rat koji se vodia s pet pušaka, a vozila praktički nisu ni postojala. EA i dice su valjda dovoljno pametni da i sami znaju da u takvoj tematici nema apsolutno ništa zanimljivo današnjoj gamerskoj populaciji
99% san siguran da će opet biti moderno ratovanje isto ka šta su dvica, trica i četvorka jer to je provjeren recept koji dovoljno dugo drži fanove serijala uz igru.
Osobno bi volia da izbace jedan reskin dlc u WW2 vrime, ali od ovog WW1 sigurno nema ništa

ne bude ww1 120% jer sam nedugo bio citao intervju sa nekim iz dicea i rekli su da bude opet moderno bojiste tak da ovo nema smisla, a i kolko sam gledao na toj stranici di su objavili nigdje nisam vidio ww1

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Joj, vi dalmatinci...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina

Jedino od opisa je "Mehrspieler Taktik Shooter"

Nigdje ne vidim da se spominje vrijeme... ??

Al nema veze, službeno je objavljeno da će biti "Modern day shooter"

Btw, mislim da bi interesantno vrijeme bilo 80-te, 90-te, zaljevski rat i slično :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
odjavljen
Battlefield 4

Battlefield 5 ide u budućnost, ništa drugo nema smisla, Battlefront je bio dobar pokusni kunić i materijal za učenje na greškama, sad je vrijeme za pravu futurističku pucačinu...

Battlelog: Glavas_ZG

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...

Battlefield 5 ide u budućnost, ništa drugo nema smisla, Battlefront je bio dobar pokusni kunić i materijal za učenje na greškama, sad je vrijeme za pravu futurističku pucačinu...

Ma nek si jebu mater s time...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ukratko petica će bit jedno obično pokvareno sranje, isto ka i četvorka...

0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Volume kaže...

Ti si vec igrao,jel?

14 godina
protjeran
C4R3ON kaže...
Volume kaže...

Ti si vec igrao,jel?

Dva puta!

13 godina
neaktivan
Volume kaže...

zar ne bi tija biti crveni barun i rešetati u svome fokkeru,pa gaziti tila u ford tenku,pa baciti malo iperita i gledati gore krvave čireve nego u deadspace,pa periskopirati iz u-9,pa biti sapper i postavljati zamke,igrati se u kaljuži kopati tunele itd.

Najbolja ratna igra bi bila tematike di si ministar obrane ručaš s predsjednikom,igraš mini-golf,je*beš tajnicu i sve to znajući da si ti stožeru na sigurnom dok vani budale ratuju.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
Battlefield 4

Ma tema je najmanje bitna.

Prvo i osnovno je da netcode bude dobar.

Ako ispune taj uvijet - igra će biti bomba bez obzira na temu.

Druga stvar koja nije zanemariva su mape.

Nek odjebu levolušone i levele na mapama i neće pogriješiti, makar šumu da naprave s 2-3 brežuljka.

Pa jebeni Zavod je najbolja mapa u četvorci baš iz tog razloga.

Nema levela, osim jebenih krovova u sredini, ali su zanemarivi jer se budale lako potaraca sa helićem.

Ostalo je jebena šuma i par kontejnera i svi sretni i zadovoljni.

Druga mapa koju realtivno volim je Rouge iz istog razloga - nema jebenih levela - dva brežuljka i tri kuće - rojak miško.

Paracel nije loša mapa, ali je prerazvedena i nije zgodna za pješake. Aj ti sa E dođi na A pješke i da pri tom runda ne završi ili te pogazi neki gelipter s čamcem?!

Na toj mapi je dobro odrađen samo dio od točke A do B, aj i do C se može relativno brzo doći - ostatak je suvišan i sjebo je mapu skroz - pogotovo jebeni levolušon.

Još bi izdvojio Propagandu kao dobru mapu.

Da, levolušon neka zamijene sa distrakšon - nabijem ih na distrakšon 3.0!!!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ikarus01 kaže...

zar ne bi tija biti crveni barun i rešetati u svome fokkeru,pa gaziti tila u ford tenku,pa baciti malo iperita i gledati gore krvave čireve nego u deadspace,pa periskopirati iz u-9,pa biti sapper i postavljati zamke,igrati se u kaljuži kopati tunele itd.

Najbolja ratna igra bi bila tematike di si ministar obrane ručaš s predsjednikom,igraš mini-golf,je*beš tajnicu i sve to znajući da si ti stožeru na sigurnom dok vani budale ratuju.

Meni je samo bitno da u igjici bude mitraljez koji puno brzo puca

Skilledžija kaže...

To Antrakše, imamo Hrvatsku!

Priča se po selu da će bf5 imati dobru competitive scenu, oš s menon napraviti klan kad igjica izađe pa ćemo igrat esl?

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ma tema je najmanje bitna.

Prvo i osnovno je da netcode bude dobar.

Ako ispune taj uvijet - igra će biti bomba bez obzira na temu.

trebali bi ti dajsovci na njib akademiju.

@volume imaš vickers-a

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 20:50 (Ikarus01).
13 godina
Volume kaže...

To Antrakše, imamo Hrvatsku!

Priča se po selu da će bf5 imati dobru competitive scenu, oš s menon napraviti klan kad igjica izađe pa ćemo igrat esl?

Može!

Ti ćeš onda biti mitraljezac, a ja agresiv rikon.

Sjeko reko!

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
Battlefield 4

kaakv je batlefield kao igra. kakva ce petica biti. Dali mi se isplati uzeti sada cetvorku, nisam nikada igrao niti jedan BF, vec 10g igram UT. 

Ili da novce potrosim na pametnije stvari?

18 Kupi
3 Nemoj
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 21:46 (ar1a).

0 0 hvala 0
13 godina
ar1a kaže...

kaakv je batlefield kao igra. kakva ce petica biti. Dali mi se isplati uzeti sada cetvorku, nisam nikada igrao niti jedan BF, vec 10g igram UT. 

Ne treba ti anketa za to. Kupi BF jer je to THE IGRA koliko god mi srali i zajebavali se oko četvorke. Taman se lagano uvedeš u mehaniku i onda u petici guštaš sa ekipom od izlaska igre.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
9 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
ar1a kaže...

Ne treba ti anketa za to. Kupi BF jer je to THE IGRA koliko god mi srali i zajebavali se oko četvorke. Taman se lagano uvedeš u mehaniku i onda u petici guštaš sa ekipom od izlaska igre.

Ali ja nemam nikakvu ekipu, ja sam solo igrac, jel to onda znaci da cu biti los?

17 godina
odjavljen
ar1a kaže...

Ali ja nemam nikakvu ekipu, ja sam solo igrac, jel to onda znaci da cu biti los?

Preživio si svoj prvi post ovdje - dakle najgore je iza tebe...

Freak Show Inc.
11 godina
neaktivan
Glavas_ZG kaže...

Ma da tako je trebaju staviti da vojnik moze letjeti bombe s navigacijom, nevidljivost, boju cipela,naocale dizajn mora ti izgledat vojnik cool...da bude sta brzi recoil polu realan a hit damage smjesan znate za mase polu bf polu cod i da mos crtat grafite po zidovima pa i to bi bila vec videna baza al nek se nade....i tako u nedogled xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 1:09 (grungepunkfreak).
9 godina
neaktivan
grungepunkfreak kaže...
Glavas_ZG kaže...

Ma da tako je trebaju staviti da vojnik moze letjeti bombe s navigacijom, nevidljivost, boju cipela,naocale dizajn mora ti izgledat vojnik cool...da bude sta brzi recoil polu realan a hit damage smjesan znate za mase polu bf polu cod i da mos crtat grafite po zidovima pa i to bi bila vec videna baza al nek se nade....i tako u nedogled xD

Ako ce tako biti to bi bilo dobro, onda bi se moglo skakati ka u UT rocket jump, jedva cekam da izade taj bf5.

10 godina
odjavljen
Battlefield 4

Koliko god Battlefield 5 bude dobar o njemu se u temi o njemu sigurno ne bude baš puno pisalo ...

Battlelog: Glavas_ZG

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Glavas_ZG kaže...

Koliko god Battlefield 5 bude dobar o njemu se u temi o njemu sigurno ne bude baš puno pisalo ...

Ma recesijsko vrijeme pa ljudi nemaju vremena za igre mozda.

13 godina
neaktivan
ar1a kaže...
Glavas_ZG kaže...

Ma recesijsko vrijeme pa ljudi nemaju vremena za igre mozda.

Neslužbena istraživanja su pokazala da se hrvati najviše zayebavaju i troše upravo za vrijeme recesije, ja osobno nikad toliko puka po kavanama i v birtijama nisam vidio.

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Evo naletia san na neki naš server pa ako koga zanima... Pristojna ekipa i balans, vrti se samo rush 24 igrača

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/0a6be0dd-178f-4a2b-a535-0d33b24b123c/KHD-Clan-server-Rush-Balanced-gam3play-Rules/

3 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 4

Pristojna ekipa a nonstop nula igraca, no ovo no ono još rush.

Ko je željan zabave i vecinom bude "pristojne" domace ekipe ujedno meni najbolje mape u bf4 pearl market i kanali 2.. ma šta reć, med i mlijeko, dođite pokažite se.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/aceb9479-c9d5-4ece-9e17-fa2807594580/MhSV-60Hz-TDM-Noshahr-2-0-MhSV-de/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/62a4e1d8-cb27-4da7-a6d6-81135428c303/01-BP4U-net-Dragon-Teeth-Propaganda-PearlMarket-Votemap/

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2016 14:27 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

U očekivanju novog BFa (BF 5 nadam se) evo montaža retrospektiva BF4

Nadam se da neće biti u WW1 ili 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ar1a kaže...

Ekipa je za pusiće, igraj sam, po mogućnosti neko OP vozilo, npr. tenk

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2016 14:57 (alien20).
14 godina
ar1a kaže...

Ja sam ti isto solo igrač a nisam se uključio u nikakvu ekipu. Kupio sam BF4 digital delux verziju sa china rising, night operations (gratis). I guštam, rasterečenje nakon posla. :D

Nekad odigram sa nekim random squadom na voice chat ili mute.

Bf3 & Bf 4 - nick - Tonyhrv
14 godina
protjeran
bik kaže...

Pristojna ekipa a nonstop nula igraca, no ovo no ono još rush.

Ko je željan zabave i vecinom bude "pristojne" domace ekipe ujedno meni najbolje mape u bf4 pearl market i kanali 2.. ma šta reć, med i mlijeko, dođite pokažite se.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/aceb9479-c9d5-4ece-9e17-fa2807594580/MhSV-60Hz-TDM-Noshahr-2-0-MhSV-de/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/62a4e1d8-cb27-4da7-a6d6-81135428c303/01-BP4U-net-Dragon-Teeth-Propaganda-PearlMarket-Votemap/

Jbg druže za vođenje i punjenje servera triba slobodnog vrimena, nije to baš lako kako ti misliš... Sinoć san odigra par partija i bija je pun cilo vrime

Šta fali rushu? Mod je odličan kad nema glupih kempera i kad ekipa igra timski kako je i zamišljeno da se mod igra. 

Jbg svi imamo svoje mišljenje... Eto meni je npr. pearl market najgora mapa otkad serijal uopće postoji, a tebi je najbolja. 64 lika se napucavaju auto shotgunima i kempaju na milijun i jednom krovu koliko ih ima na toj mapi 

16 godina

Cjenim mišljenje i stvarno zna nekad tako biti na pearl marketu kad nema prave ekipe a štaš, onda ide ona snađi se druže ;M)

13 godina
Battlefield 4

Evo još jedan sitni  video iz ove Battlefield igre. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice