- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozete mi reci dali mogu imati "luk i strijelu" u bf4, vidio sam da neki imaju, moze koja informacija gdje pokupiti, osvojiti ili kaj vec treba!LP
Prije je bilo teško otključati, sad je dovoljno da odeš igrati na Operation Outbreak mapu (ona free u džungli), i u onom prolazu ispod kamena ima sanduk koji nabiješ nožem, pa se otvori i možeš izvaditi Phantom Bow.
tx!!! sad mogu u lov na fazane!
Sum ti si stručan daj objasni neukom pučaninu.
Dakle problem koji me muči je max dhcp lease time.
Znam da proizvođači stavljaju firmware limite,na različite uređaje jer sam već svašta vidio.
No mene zanima koliki je teoretski max lease , vrak mi nije dal mira pa sam se našao čitati službenu dokumentaciju rfc2131 https://www.rfc-editor.org/rfc/rfc2131.txt
Odmah na početku se vidi da je lease 'finite' iliti ograničen ,također piše da je lease određen 32 bitnom vrijednošću,na što sam i sumnjao , no što to određuje zašto ne može biti 64bit ili 128bit i zašto -1 daje infinity. Također negdje sam našao da je max vrijednost 2^32-2 što daje hex od FFFFFFFE.
Otkud taj -2?
Evo ja se nadam da možeš riješiti ovu dilemu.Bio bih ti jako zahvalan.
Znam da proizvođači stavljaju firmware limite,na različite uređaje jer sam već svašta vidio.
No mene zanima koliki je teoretski max lease , vrak mi nije dal mira pa sam se našao čitati službenu dokumentaciju rfc2131 https://www.rfc-editor.org/rfc/rfc2131.txt
Odmah na početku se vidi da je lease 'finite' iliti ograničen ,također piše da je lease određen 32 bitnom vrijednošću,na što sam i sumnjao , no što to određuje zašto ne može biti 64bit ili 128bit i zašto -1 daje infinity. Također negdje sam našao da je max vrijednost 2^32-2 što daje hex od FFFFFFFE.
Otkud taj -2?
Da citiram MRSKOG!
Službeni jezik foruma je Hrvatski i latinično pismo
Sad napiši nešto da te svi razumijemo
Dama, evo ti ideja za BF4 (lik igra CS sa volanom!):
Sad si me sjetio, mogao bi ja to probati s Joystickom.
Dama, evo ti ideja za BF4 (lik igra CS sa volanom!):
Sad si me sjetio, mogao bi ja to probati s Joystickom.
Update-ao sam post, pa ako nisi vidio pogledaj čime lik igra u drugom videu.
Otkud taj -2?
O pa muke je to, x na kvadrat =4
Da, ali ja pitam zato što maksimalni 32 integer može biti 2^32-1
Integeri počnu od 0 zato -1,a brojanje počinje od 1, -2 mi nikako ne ide u glavu zašto maksimalan.
Integeri počnu od 0 zato -1,a brojanje počinje od 1, -2 mi nikako ne ide u glavu zašto maksimalan.
pušiš drogu jeli?
pušiš drogu jeli?
Da pušim ne bih primjetio da si je li krivo napisao
A zašto to veliš...kad me nešto muči kopka me i kopka dok to ne saznam.
Nije u me problem droga ili nedostatak iste već nejebavanje voljume moj.
Da pušim ne bih primjetio da si je li krivo napisao
A zašto to veliš...kad me nešto muči kopka me i kopka dok to ne saznam.
Nije u me problem droga ili nedostatak iste već nejebavanje voljume moj.
Zato šta neman blage veze o čemu pričaš
Kako nejebavanje, pa šta nisi reka da seksaš onu živčanu sa foruma? Ili san ja to nešto pomiša...
jedno od objašnjenja je zato što se to vrti na 32 integer/ljudnom serveru i odbi dva komandera to ti je 32 - 2.
A moguće da je zbog uske sabirnice pa svih 32 integrera ne mogu proći pa ona dva bočna otpadnu radi balansa.
A možda je i do paste....
Joj kad će taj petak
Otkud taj -2?
32 bita jer je jednostavno tako definirano u standardu.
0xFFFFFFFF je u IP svijetu uglavnom rezerviran za neke specijalne slučajeve, pa pretpostavljam i ovdje ma specijalni značaj (našao: The time value of 0xffffffff is reserved to represent "infinity".)
jedno od objašnjenja je zato što se to vrti na 32 integer/ljudnom serveru i odbi dva komandera to ti je 32 - 2.
A moguće da je zbog uske sabirnice pa svih 32 integrera ne mogu proći pa ona dva bočna otpadnu radi balansa.
Imaš neki link?
Yebo mene led sve sami policajci genijalci na forumu.
0xFFFFFFFF je u IP svijetu uglavnom rezerviran za neke specijalne slučajeve, pa pretpostavljam i ovdje ma specijalni značaj (našao: The time value of 0xffffffff is reserved to represent "infinity".)
Znam to,to iznosi -1 prema two's komplementu.
Hvala.
Joj kad će taj petak
Evo me bejbi
Znam to,to iznosi -1 prema two's komplementu.
Hvala.
Da nadodam, 0x00000000 je također uglavnom rezerviran, a u ovom slučaju bi označavao lease trajanja 0, pa bi automatski bio neiskoristiva vrijednost. Zbog toga je "iskoristivih vrijednosti" 2^32-2
Joj kad će taj petak
Evo me bejbi
Lol. Ovo je bilo brzo
Da nadodam, 0x00000000 je također uglavnom rezerviran, a u ovom slučaju bi označavao lease trajanja 0, pa bi automatski bio neiskoristiva vrijednost. Zbog toga je "iskoristivih vrijednosti" 2^32-2
Je, sad sam skužio Hvala
Jedino što me još muči je zašto onda lease od 0 traje 24 sata.Nema logike.
Ali dobro nemam volje ni vremena sad čitati 2132.

Jebali vas leasovi...
veselim se tvojoj disertaciji. :-)

Kako ga kenjas u onoj temi, to nisu istine...
Kako ga kenjas u onoj temi, to nisu istine...
zašto je filozofija ili determinističko stajalište kenjanje?

zašto je filozofija ili determinističko stajalište kenjanje?
Pffff, pa zato. Sta ja znam. Necu ti rec!
3, 2, 1...
DAMA PREORDERAO!!!
99% san siguran da će opet biti moderno ratovanje isto ka šta su dvica, trica i četvorka jer to je provjeren recept koji dovoljno dugo drži fanove serijala uz igru.
Osobno bi volia da izbace jedan reskin dlc u WW2 vrime, ali od ovog WW1 sigurno nema ništa