Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.761.711
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
mrsmith kaže...
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

locker ...team DM a špelac praši sa smawom sinoc  hahhahaha

Pa igrao sam kao engi i ne znam šta da drugo uzmem

Pitaj Tekna seljacinu kako je u BFBC2 s M2 Carl Gustavom "farmao" s krovova :D mozda dobijes ideju. Mislim da je 100h igre imao s njim :D

Seljak and proud!

Imam 67 sati s Gustavom u ruci! (prije nego sto Fiday nadoda nesto na ovo! "ne mislim na stojka":)

Ja sam mala beba za uvaženog kolegu Snake1kl sa ovog foruma, koji ne samo da ima 3x vise kilova od mene nego i accuracy od 150% :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 11:24 (Teknokyo).
14 godina
protjeran
jopis kaže...

Ja sam na ama baš svakom key storeu unazad 2 godine morao verficirat account kod prve kupnje. Bilo da sam kupovao preko svog, preko ženinog paypala, ili preko frendovog.

Ja ama baš nikad i prvi put čujem za to. Kupovao sam i za sebe i za prijatelje i nikad mi nitko nije tražio sliku osobne. Da ja nekom key shopu dajem sliku osobne sa svim svojim podacima? Šta će njima to? Pa ne bi ni da sam na 10 promila i neznam šta radim... Uostalom zato i postoji pay pal koji služi kao zaštita od takvih koji žele tvoje podatke

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Teknokyo kaže...

Seljak and proud!

Imam 67 sati s Gustavom u ruci! (prije nego sto Fiday nadoda nesto na ovo! "ne mislim na stojka":)

Ja sam mala beba za uvaženog kolegu Snake1kl sa ovog foruma, koji ne samo da ima vise od 3x vise kilova od mene nego i accuracy od 150% :D

Svejedno, kaže pero da ne puniš servere...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran

Napiši im da se gone u tri pm oni i to, ne daj im podatke ni slučajno. Kupi na g2a koji je 100% provjerena i sigurna trgovina i ne traže nikakve podatke

battlelog - Volume_CRO
14 godina

Evo ti vraćam sliku koju si meni poslao neki dan PP pa je iskoristi ako već nisi slao

17 godina
Volume kaže...
jopis kaže...

Ja sam na ama baš svakom key storeu unazad 2 godine morao verficirat account kod prve kupnje. Bilo da sam kupovao preko svog, preko ženinog paypala, ili preko frendovog.

Ja ama baš nikad i prvi put čujem za to. Kupovao sam i za sebe i za prijatelje i nikad mi nitko nije tražio sliku osobne. Da ja nekom key shopu dajem sliku osobne sa svim svojim podacima? Šta će njima to? Pa ne bi ni da sam na 10 promila i neznam šta radim... Uostalom zato i postoji pay pal koji služi kao zaštita od takvih koji žele tvoje podatke

Eto, sad sam išao rovarit po ženinom mailu, 10mj 2012., moja prva kupnja sa g2play-a, tražili su me scan njezine osobne sa zamagljenim brojem osobne te papirić uz osobnu na kojem je napisan broj narudžbe.

Ili to traže kak im se sprdne ili imaju neki princip na kojem funkcionira to kog će tražit provjeru a kog ne....

Edit: Također ista stvar i isti zahtjev je bio 2013.e od cjs cd keys-a. Tak da ne tražim dalje, eto to su dva mjesta gdje sam najviše keyeva uzeo i na oba su me tražili verifikaciju.

Edit2: Evo ti cijeli mail -

Hello, Thanks for your payment to CJS-CDKeys.com!

Unfortunately, our systems have detected that your order could be possible fraud. As a result, before we can send you the cd key via Autokey, we must first check that you authorised the transaction. This is to prevent fraud! Once you pass our fraud check, all future orders will be instantly approved.

This email has been sent to the email that you paid us with. Please simply reply to this email with the following information:

ID provided should match the Payment account name.

REQUIREMENTS ARE STRICT - SAVE TIME BY READING PROPERLY AND FOLLOW INSTRUCTIONS OTHERWISE YOU WILL BE ASKED AGAIN. - YOU MUST ENSURE STEPS 1 - 5 ARE COMPLETED CORRECTLY

In order to verify your account, we need you to send TWO forms of identification along with a handwritten CJS. Please complete the following five simple steps. It can be done within five minutes and will enable us to approve any future orders from you, with identical details, either immediately or as soon as possible.

Please note, we do not need to see any private or sensitive information. The info we need is basic and what we already see on your payment details, i.e. name and address; we do not need anything more than this.

................................................

To confirm your order as genuine, please complete the following five steps:

1: Confirm in your reply to our Anti-fraud email that your order is valid and authorised and that you will not dispute it.

2: You MUST hand-write "CJS CD KEYS" and the current date on a piece of paper - This is to prove that you have the documents in your possession.

3. You MUST choose at least TWO forms of ID, one from each of the two categories.

Choose from:
Driving licence
Passport
ID card
Student Card

AND

Bank Statement
Utility Bill
Rental Agreement
Bank Card/Debit Card showing account holders name.

(You are welcome to blank out personal information except name and address.)

Please Note:
The ID MUST match the PayPal / Money Bookers account details.

4. You MUST place the handwritten CJS & the two forms of ID slightly overlapping each other. - They MUST be slightly overlapped and in the same image.

5. You MUST provide a high quality, clear scan, web camera image, phone image, or photo of your documents.

If there is any doubt as to the authenticity of your documents then you may be asked to send further ID so please ensure that you follow the instructions closely and send clear images.

Letters with your address on it will NOT count as proof of ID. You must send a valid forms of identification.

We take the privacy of our customers very seriously. You are more than welcome to blank personal information from the photograph. It is just the name and address that we need to match up with your order.

................................................

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS ABOUT OUR ANTI-FRAUD CHECK:
==========================

WHAT YOU CAN REMOVE FROM THE IDENTIFICATION PHOTO:
Birth Date: YES
Identification Number: YES
Expiration date: YES
Picture: YES
Name: NO
Address: NO

You are more than welcome to cover your picture, ID number and any private information as we only need to see your name and address.

Where should I send this information?
The image should be clear and readable.

Send it as an attachment, in reply to our this email ticket for fastest processing. Please ensure the image is clear and readable and at a high resolution.

Why does the CJS CD Keys staff ask for this information ?
In order to prevent fraudulent purchases made from stolen Paypal accounts or Stolen Credit Cards.

What kind of frauds can occur?
Sometimes, hackers use stolen credit cards or paypal accounts. Since this is virtual money, the only way to use this money is spending it on an online store.

If we approve an order from a hacker, the real owner of the credit card or paypal account will detect a fraud payment from his credit card or paypal account. We then send all of the data to Paypal and the police. We are quite proud of the fact that in most cases, fraudulent payments made to CJS CD Keys have resulted in a police arrest.

Is SAFE to send a picture or scan of my ID ?
YES, remember we ask you to cover your private ID number, picture and any other private info since we only need to see your name on the identification so you don't have nothing to worry about. Paypal already provided us with your name and address when you purchased from us!

Once we receive your Identification documents we will immediately approve the order. In most circumstances you will not be required to complete the verification again.

Thank you very much

CJS CD Keys Support Team
www.CJS-CDKeys.com

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 11:30 (jopis).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jebo te led, ko da kupuješ plutonij...

Freak Show Inc.

12 0 hvala 0
14 godina
protjeran
jopis kaže...

Eto, sad sam išao rovarit po ženinom mailu, 10mj 2012., moja prva kupnja sa g2play-a, tražili su me scan njezine osobne sa zamagljenim brojem osobne te papirić uz osobnu na kojem je napisan broj narudžbe.

Ili to traže kak im se sprdne ili imaju neki princip na kojem funkcionira to kog će tražit provjeru a kog ne....

Edit: Također ista stvar i isti zahtjev je bio 2013.e od cjs cd keys-a. Tak da ne tražim dalje, eto to su dva mjesta gdje sam najviše keyeva uzeo i na oba su me tražili verifikaciju.

Pay pal je platni servis za internet trgovinu i njegova namjena je zaštita osobnih podataka i privatnosti. Pay pal ima moje osobne podatke i sve transakcije se provode preko njih. U slučaju da dođe do kakvih problema sve se rješava preko pay pala. Onome kome ja šaljem pare sa svog pay pal računa NE TRIBAJU moji osobni podaci jer oni nemaju šta raditi s njima i to je amen!

Ti si im dao svoje/ženine i slike osobne, ali neka ti ovo bude škola za ubuduće. Photoshop čuda čini moj Jopis...

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Zapravo, tko smo mi da sudimo? Tko zna kakav jopis ima dosje u inozemstvu pa ga i za ove trivijalne stvari moraju pitati za detalje? Možda je čovjek godinama haračio i varao ljude na internetu...

Mislim, za nekoga tko je u stanju onoliko kempati u AA - mene ništa ne bi iznenadilo!

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
17 godina
Volume kaže...
jopis kaže...

Pay pal je platni servis za internet trgovinu i njegova namjena je zaštita osobnih podataka i privatnosti. Pay pal ima moje osobne podatke i sve transakcije se provode preko njih. U slučaju da dođe do kakvih problema sve se rješava preko pay pala. Onome kome ja šaljem pare sa svog pay pal računa NE TRIBAJU moji osobni podaci jer oni nemaju šta raditi s njima i to je amen!

Ti si im dao svoje/ženine i slike osobne, ali neka ti ovo bude škola za ubuduće. Photoshop čuda čini moj Jopis...

Malo si u krivu, al ne da mi se više natezat oko te trakavice. Samo ću još pojasnit neke stvari jer vidim da se gubite u pravnom dijelu priče, uspaničareni zbog facta da morate pokazat ime i prezime i adresu na osobnoj, kao da je to nemoguće pribavit drugim kanalima....

Samo si razluči da je paypal SERVIS, a ti ne kupuješ od paypala, nego od treće osobe, tvrtke koja resella keyeve ;) Ako ti ne pašu uvjeti poslovanja sa tom tvrtkom, nećeš kupit, ali pobrkao si lončiće sa paypalom i njegovom funkcijom servisa za plaćanje sa kupovanjem od nekog sasvim desetog ;) To ti je isto kao što sad možeš u fizičkim dućanima pojedinima plaćati sa paypalom. I da te trgovac u dućanu pita za osobnu da provjeri istinitost podataka, ti bi ga po svom sterao u k? Zanimljivo.... Ista stvar ti je btw plaćao ti njemu paypalom, karticom banke ili nečim trećim, trgovac te ima pravo zatražit osobnu da provjeri istinitost podataka. Ti ako je ne želiš pokazat, a imaš to pravo po zakonu jer trgovac nije ovlaštena službena osoba aka predstavnik reda i zakona, on ima pravo uskratiti ti prodaju jer ne ispunjavaš njegove zahtjeve ;) Nadam se da ti je sad jasnije.

16 godina
Battlefield 4

Iskreno, imam account i na G2A i G2Play / Kinguin, te Offgamers - i nikada, ali baš nikada me nitko nije tražio sliku osobne za plaćanje PayPal-om. Pokušao sam kupiti pred par dana Elder Scrolls Online na Instant Gamingu jer je bio 10 eura jeftiniji i isto su me tako tražili sken osobne i narudžbe nakon plaćanja. Naravno da sam odmah odbio i tražio refund.. bez problema su vratili novac. Na kraju sam potrošio malo više na G2Play ali sam se osjećao bolje.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: Gaapster
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

ali sam se osjećao bolje.

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

ali sam se osjećao bolje.

Hahaha :D dobro, ne baš toliko bolje!

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: Gaapster
16 godina
Battlefield 4

Tražija sam povrat novaca.

Nedam svoje podateke.

Jopis znam da vjerovatno neće biti ništa, ali nikad se nezna.

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Hahaha :D dobro, ne baš toliko bolje!

Još uvijek nisi napravio avatar... Nema veze, ajd nam napravi neki logo za server, ha? Ajde, nemoj bit drlog. Daj neki doprinos zajednici

Freak Show Inc.
14 godina
amater_2 kaže...

Tražija sam povrat novaca.

Nedam svoje podateke.

Jopis znam da vjerovatno neće biti ništa, ali nikad se nezna.

Naravno da moraš paziti kome šalješ svoje slike. Neko bi to mogao zloupotrijebiti . Sreća da si meni poslao ovu gore ko zna gdje bi mogla završiti

14 godina
amater_2 kaže...

Kod svih iole renomiranijih key resellera moraš kod prve kupnje 'dokazat' da si to ti

Pa jbt moram im slati sliku....

Čega??

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Friday kaže...

Još uvijek nisi napravio avatar... Nema veze, ajd nam napravi neki logo za server, ha? Ajde, nemoj bit drlog. Daj neki doprinos zajednici

Obavezno :D pogotovo nakon sinocnjeg punjenja. Ako nisam tad sve svece spominjao Hypnu necu nikad :D ...toliko me izbio da sam isao spavati od muke nevin k'o pikado.

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...
Friday kaže...

Obavezno :D pogotovo nakon sinocnjeg punjenja. Ako nisam tad sve svece spominjao Hypnu necu nikad :D ...toliko me izbio da sam isao spavati od muke nevin k'o pikado.

Ja sam ga priklao

Sinoć su svi na meni imali skor tipa 5-15 jer sam igrao gotovo isključivo sa unicom da unlockam deagle.

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Vi koji ste nedavno kupovali na G2A dali ste stavili da ste iz HR ili izvana EU?

Ako stavim da sam u HR onda ide još 25% PDV.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
amater_2 kaže...

Vi koji ste nedavno kupovali na G2A dali ste stavili da ste iz HR ili izvana EU?

Stavi izvan EU ali će ti staviti narudžbu "on hold" i morati ćeš preko Hola-e ili nekog drugog proxy-a dokazati da si recimo u SAD-u tako da ćeš im se javiti preko njihovog Live Chata spojen na proxy.

16 godina
mrsmith kaže...
amater_2 kaže...

Stavi izvan EU ali će ti staviti narudžbu "on hold" i morati ćeš preko Hola-e ili nekog drugog proxy-a dokazati da si recimo u SAD-u tako da ćeš im se javiti preko njihovog Live Chata spojen na proxy.

Ma ko će sa tim zezati za 15kn. Ko ih jebe. 

Idem malo PDV-a platiti državi.

14 godina
protjeran
jopis kaže...

Malo si u krivu, al ne da mi se više natezat oko te trakavice. Samo ću još pojasnit neke stvari jer vidim da se gubite u pravnom dijelu priče, uspaničareni zbog facta da morate pokazat ime i prezime i adresu na osobnoj, kao da je to nemoguće pribavit drugim kanalima....

Samo si razluči da je paypal SERVIS, a ti ne kupuješ od paypala, nego od treće osobe, tvrtke koja resella keyeve ;) Ako ti ne pašu uvjeti poslovanja sa tom tvrtkom, nećeš kupit, ali pobrkao si lončiće sa paypalom i njegovom funkcijom servisa za plaćanje sa kupovanjem od nekog sasvim desetog ;) To ti je isto kao što sad možeš u fizičkim dućanima pojedinima plaćati sa paypalom. I da te trgovac u dućanu pita za osobnu da provjeri istinitost podataka, ti bi ga po svom sterao u k? Zanimljivo.... Ista stvar ti je btw plaćao ti njemu paypalom, karticom banke ili nečim trećim, trgovac te ima pravo zatražit osobnu da provjeri istinitost podataka. Ti ako je ne želiš pokazat, a imaš to pravo po zakonu jer trgovac nije ovlaštena službena osoba aka predstavnik reda i zakona, on ima pravo uskratiti ti prodaju jer ne ispunjavaš njegove zahtjeve ;) Nadam se da ti je sad jasnije.

Niti najmanje nisam u krivu. Slika mene kako držim svoju osobnu se ne može nabaviti nikakvim kanalina. Presliku moje osobne, kao i svačije druge, ima policijska uprava i banka na kojoj imam otvoren račun. PU tu presliku ne daje nikome, a banka je pravno i zakonski vezana za zaštitu i privatnost mojih podataka. 

Ja sam i napisao da je pay pal serveris i nisam ni rekao da kupujem od njih već svoje transakcije obavljam preko njih. Odnosno pay pal je posrednik u trgovini između među i prodavača. Sve moguće probleme koji nastanu u toj trgovini rješava pay pal, to ti još jednom ponavljam.

Internet shop koji podržava pay pal kao sredstvo plaćanja te samo preusmjeri na stranice pay pala di se logiraš i preko svoje pay pal mail adrese prodavaču šalješ iznos koji traži.

Nakon šta je transakcija obavljena prodavač od tebe pay pal adresu s koje je novac poslan. Ostali podaci njima ne tribaju niti ih pay pal smije dati prodavaču. Imam mali milijun pay pal transakcija tako da ne kenjam bezveze

U fizičkim dućanima mene prodavač može tražiti osobnu, ustvari više manje me uvik traži kod americana. Ali to se traži prije nego se plaćanje provede, a ne kako su Mudonji napravili. Isto tako taj prodavač ne traži od mene presliku moje osobne, sken slike na kojoj se ja jasno vidim i sliku moje kreditne kartice.

Jedan steam i origin koji imaju milijune i milijune prodaja to ne traže, ali ovima to triba? Ma nu boga ti...

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jebo vas paypal i osobne...

Kad će neki war opet? Idemo danas na naš server malo puckati?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...
mrsmith kaže...
amater_2 kaže...

Ne gledaju ti oni ip, samo stavi izvan eu

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Mudooo, ali to je jos jedna piva...

Hello...
16 godina
Volume kaže...

Uzeja na kraju kod g2play. G2A mi nije moga proveti transkaciju iz samo njima znanih razloga. Na G2play je prošlo bez problema.

Danny_5 kaže...
amater_2 kaže...

Neka, kad dajem svojoj voljenoj državi svaki misec više od 3k kn onda mogu dati još ovih 15kn.

Uglavnom pizde evo vam dokaz da sam uzeja premium.  (pod "pizde" mislim na one sa kojima sam sinoć igra bf3)

17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
 Neka, kad dajem svojoj voljenoj državi svaki misec više od 3k kn onda mogu dati još ovih 15kn.

Pa s plaćom od 12k kn meni ne bi bilo žao. Jebote, zarađuješ ko purgeri...

Freak Show Inc.
17 godina
amater_2 kaže...
Volume kaže...

Uzeja na kraju kod g2play. G2A mi nije moga proveti transkaciju iz samo njima znanih razloga. Na G2play je prošlo bez problema.

Danny_5 kaže...
amater_2 kaže...

Uglavnom pizde evo vam dokaz da sam uzeja premium.  (pod "pizde" mislim na one sa kojima sam sinoć igra bf3)

Javno si objavio mail?

E sad si gotov

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice