Dobro jutro!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro jutro!
Nevjerojatno je kako je flash postao popularan - svi ga koriste. Iako, čini mi se da ne hvata baš kako treba. Ali korak u dobrom smjeru definitivno. Još nevjerojatnije je da sam jučer u skoro 50% slučajeva sebe "disejblao" 
Dobro jutro, di ste nestali sinoc ?
Katalonac_HR
Ja napokon otključao deagle, shvatio da sam prepijan za igru i otišao spavati...
Da, sad si me sjetio. Unaprijed se ispričavam kad iznenada nestanem sa servera. Kad se mali zaplače, moram odma skočiti da ga smirim, prije nego kćer probudi.
Ja napokon otključao deagle, shvatio da sam prepijan za igru i otišao spavati...
locker ...team DM a špelac praši sa smawom sinoc hahhahaha
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Dobro jutro!
Nevjerojatno je kako je flash postao popularan - svi ga koriste. Iako, čini mi se da ne hvata baš kako treba. Ali korak u dobrom smjeru definitivno. Još nevjerojatnije je da sam jučer u skoro 50% slučajeva sebe "disejblao" 
Mene su više moji flešali nego protivnici. Svako malo uđem u neki fight 1na1 i vidim doleti flash iza leđa i onda pucam kao ćorava kokoš.
Pa igrao sam kao engi i ne znam šta da drugo uzmem 
Mene su više moji flešali nego protivnici. Svako malo uđem u neki fight 1na1 i vidim doleti flash iza leđa i onda pucam kao ćorava kokoš.
Mislim da mi se dogodilo par puta da sam se spawnao kao zasljepljen od flasha (za vrijeme kill cama je netko bacio flash)
Špelac trebo si javelin uzet ☺
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Mislim da mi se dogodilo par puta da sam se spawnao kao zasljepljen od flasha (za vrijeme kill cama je netko bacio flash)
Dobro jutro, i meni se to vec dogadalo
Nego, ima neki ETA kad misle dodati lightsaber? Gledam sinoc svi storm troopere igraju, vatrometi na sve strane - pa bio bi red da i melee combat dobije neki goodie :D
Dobro jutro!
Nevjerojatno je kako je flash postao popularan- svi ga koriste. Iako, čini mi se da ne hvata baš kako treba. Ali korak u dobrom smjeru definitivno. Još nevjerojatnije je da sam jučer u skoro 50% slučajeva sebe "disejblao" 
Dobro jutro!
Mene su više moji flešalinego protivnici. Svako malo uđem u neki fight 1na1 i vidim doleti flash iza leđa i onda pucam kao ćorava kokoš.
Dobro jutro, i meni se to vec dogadalo
Nema vam toga ovdje

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/85553768/298402048/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/85553555/298402048/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/85553210/298402048/

Ma trica je zakon, samo da Mudonja nije cicija pa da oće kupi premium bilo bi još bolje 
Pitaj Tekna seljacinu kako je u BFBC2 s M2 Carl Gustavom "farmao" s krovova :D mozda dobijes ideju. Mislim da je 100h igre imao s njim :D
Pitaj Tekna seljacinu kako je u BFBC2 s M2 Carl Gustavom "farmao" s krovova :D mozda dobijes ideju. Mislim da je 100h igre imao s njim :D
Nisam igrao BC, nemam pojma šta je to!
Nisam igrao BC, nemam pojma šta je to!
Baah :) šteta. Mislim da mi je to najdraži BF u serijalu, uz isto tako odličnu trojku. Ovaj BF4 Premium od kad sam ga kupio imam možda 30h sveukupno, ne leži mi i gotovo. Tu i tamo trojku još uvijek nabacim nekako s više gušta.
Ma trica je zakon, samo da Mudonja nije cicija pa da oće kupi premium bilo bi još bolje 
Jebo te led....
Uzeti ću taj premium danas ili ovih dana. 
Jebo te led....
Uzeti ću taj premium danas ili ovih dana. 
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-3-premium-cd-key-digital-download-best-price/
Baah :) šteta. Mislim da mi je to najdraži BF u serijalu, uz isto tako odličnu trojku. Ovaj BF4 Premium od kad sam ga kupio imam možda 30h sveukupno, ne leži mi i gotovo. Tu i tamo trojku još uvijek nabacim nekako s više gušta.
Ne igram tematske dijelove serijala...
Meni je četvorka više nego dobra i dovoljna!
Jebo vas BF3 premium, sad moram neki klinac ispunjavati i slati.
"Online-Gold.de / Your mediator for all big online games / Gold, Powerleveling, Game-Keys and more!
Please send us the filled and scanned form as attachment by E-Mail to verification@game-accounts.de
You only have to fill in this form once to be verified. You don’t have to do it at a later order.
We ask for your cooperation to be able to guarantee more safety for buyer and seller.
Order Date: Wednesday, 3. June 2015
Product:
------------------------------------------------------
1x Battlefield 3 Premium
Seller: Gamepower
------------------------------------------------------
If you have any questions do not hesitate to contact us.
Kind regards,
Your Online-Gold.de Team"
Kod svih iole renomiranijih key resellera moraš kod prve kupnje 'dokazat' da si to ti
Imaš na g2a za 8 dolara pa uzmi tamo, oni ne traže ništa
Kod svih iole renomiranijih key resellera moraš kod prve kupnje 'dokazat' da si to ti
Pa jbt moram im slati sliku....
Voljum, već sam ovima platija.
Da sam zna da ovo triba uzeo bi na g2a
Pošalji ima mail da oćeš svoj key odma ili neka vrate pare, kakva vražja slika i osobni podaci. Kako si plaća?
Pošalji ima mail da oćeš svoj key odma ili neka vrate pare, kakva vražja slika i osobni podaci. Kako si plaća?
I na g2a traže verifikaciju kad prvi put kupuješ
Pay-pal.
Pa neka se jebu. OĆU PARE NAZAD.
To je 4 pive, pa jel oni znaju koliko meni piva znači. 
Ne traže ništa. Ja sam uzeja gta v, platija pay palom i dobija key odma bez ikakvih podataka ili slanja slike
Pay-pal.
Pa neka se jebu. OĆU PARE NAZAD.
To je 4 pive, pa jel oni znaju koliko meni piva znači. 
Na pay palu ti stoji da je plaćanje provedeno? Ako je pošalji im mail da oćeš key odma ili ćeš ih prijaviti pay palu i tražiti pare nazad
Plaćanje je provedeno.
Čekam odgovor.
Ma popunio bih ja sve te pizdarije i posalo im mailom, ali NE ŠALJEM im svoju sliku i sliku osobne iskaznice.
Ne traže ništa. Ja sam uzeja gta v, platija pay palom i dobija key odma bez ikakvih podataka ili slanja slike
Ja sam na ama baš svakom key storeu unazad 2 godine morao verficirat account kod prve kupnje. Bilo da sam kupovao preko svog, preko ženinog paypala, ili preko frendovog.
Ja sam na ama baš svakom key storeu unazad 2 godine morao verficirat account kod prve kupnje. Bilo da sam kupovao preko svog, preko ženinog paypala, ili preko frendovog.
Ja sam kupovao na G2play i na g2a i nisu mi tražili ništa. Ovo je prvi put da me traže ovakve gluposti.