Pirat, daj mu sad crveni. 
Zasrao sam s .com,al bit će još prilike.
Daj jos koju igru. Ako trebas gnjusne sajtove - posaljem ti na PP pa da svi pogadjamo!
Daj jos koju igru. Ako trebas gnjusne sajtove - posaljem ti na PP pa da svi pogadjamo!
Pfff slabić, tražiš opravdanja u nebitnim detaljima. Tako bi bilo i da su pare bile u igri...
battlelog - Volume_CRO
Može pp...
سمندری ڈاکو
Može pp...
PP odaslan!
PP odaslan!
Može i meni? priti pljiz... 
EDIT: Dobar dan ekipa
PP odaslan!
Može i meni? priti pljiz... 
EDIT: Dobar dan ekipa
poslano :)
Isprobao sam jučer playclaw jogurt iz 2012. Što se tiče performansi isto kao i aktialna verzija. Dakle - ne možeš biti siguran jel snimaš ili ne jer apsolutno nikakve razlike nema. Sve je smooth as fuck ingame.
Ali jako je kratak na opcijama i snimljeni materijal nije baš tako kvalitetan u odnosu na aktualnu verziju. Zato definitivno uzimam aktualnu verziju, stoga molim zainteresirane da se jave pa da uzmemo više licenci i prođemo što jeftinije.
Isprobao sam jučer playclaw jogurt iz 2012. Što se tiče performansi isto kao i aktialna verzija. Dakle - ne možeš biti siguran jel snimaš ili ne jer apsolutno nikakve razlike nema. Sve je smooth as fuck ingame.
Ali jako je kratak na opcijama i snimljeni materijal nije baš tako kvalitetan u odnosu na aktualnu verziju. Zato definitivno uzimam aktualnu verziju, stoga molim zainteresirane da se jave pa da uzmemo više licenci i prođemo što jeftinije.
Za 5 licenci je 125$. Eo ako skupiš još troje računaj na mene.
Isprobao sam jučer playclaw .... Zato definitivno uzimam aktualnu verziju, ....
Jesi li isprobao i TeamSpeak plugin? :)
Isprobao sam jučer playclaw .... Zato definitivno uzimam aktualnu verziju, ....
Jesi li isprobao i TeamSpeak plugin? :)
TS koristim jednom godišnje tako da mi je to potpuno nebitno ali diče se da to nešto radi u simbiozi.
Pozz svima... 
Eto dobro sam ja rekao jucer,sto vise to veci popust.Znaci nema druge nego se skupit dok ne bude dzabe. 
Cudim se sto pirat steka sad s igrom i linkovima ... dobio je opcesznu listu, sto i Danny moze potvrditi.
Cudim se sto pirat steka sad s igrom i linkovima ... dobio je opcesznu listu, sto i Danny moze potvrditi.
Iskreno se nadam da je i bestgore našao svoje mjesto...
Ma,zeznuo sam s prvom...prvo .com,pa onda i krivi broj za crvendaća.
A imao sam takvu volju da nekoga benam.
سمندری ڈاکو
ikarus je linuksaš - to je dovoljno za crveni, ne?
Ačivment unlocked...
Unlockan je bio prije godinu i pol... 
Nisam ni skontao ovo (jer nikada ne idem na naslovnicu foruma)
Ačivment unlocked...
Unlockan je bio prije godinu i pol... 
Nisam ni skontao ovo (jer nikada ne idem na naslovnicu foruma)
Eto ... kum mi je selebriti!
ikarus je linuksaš - to je dovoljno za crveni, ne?
nisam linuksaš tu i tamo cheatam s live verzijom.
Prvi put sam koristio linux kad su mi trebale rainbow tablice da probijem windows šifru koju je mati stavila,a to je bilo davno.Ako se dobro sjećam mislim da je bilo 8 slova i 2 broja,da je stavila jedno veće/manje slovo bio bi u qurcu.
A sad da se okrenemo važnijim stvarima molim dragu ili miru ne pirata(petko simpatizera) da daju crveni petku jer je m$ whore to se vidi jer simpatizira m$ sql superiornijim alternativama my i no.
Također jer spama temu gdje su dobri ljudi[ne pošteni i marljivi jer je ipak ovo Hrvatska]došli dijeliti svoja battlelog izvješća
Smatram da petko truje mladu nadu svojim izjavama i da bi to trebalo sankcionirati.
Petko prestani više prcati ovaj napaćeni narod,Nemaš to pravo
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
A sad da se okrenemo važnijim stvarima molim dragu ili miru ne pirata(petko simpatizera) da daju crveni petku jer je m$ whore to se vidi jer simpatizira m$ sql superiornijim alternativama my i no.
Također jer spama temu gdje su dobri ljudi[ne pošteni i marljivi jer je ipak ovo Hrvatska]došli dijeliti svoja battlelog izvješća
Smatram da petko truje mladu nadu svojim izjavama i da bi to trebalo sankcionirati.
Drago me simpatizira više nego što misliš a pirat bi mi stjerao crni karton odmah sada kad bi ga se pitalo. Miro slabo moderira (koliko znam) pa tu nemam saznanja.
MS SQL je zakon, a ove alternative mogu eventualno biti podzakonski akti.
Uostalom, da zarađuješ sa MS alatima koliko i ja - i ti bi bio whore 
Drago me simpatizira više nego što misliš a pirat bi mi stjerao crni karton odmah sada kad bi ga se pitalo. Miro slabo moderira (koliko znam) pa tu nemam saznanja.
MS SQL je zakon, a ove alternative mogu eventualno biti podzakonski akti.
Uostalom, da zarađuješ sa MS alatima koliko i ja - i ti bi bio whore 
pa ako toliko zarađuješ šta je s onom starom "iza nove godine sam u Irskoj"
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
pa ako toliko zarađuješ šta je s onom starom "iza nove godine sam u Irskoj"
Promjenio sam plan. Pucam na kanadu a to je malo zahtjevniji postupak pa i duže traje. Ne odlazim samo zbog love van nego prvenstveno zbog budućnosti moje djece koja je ovdje obojana politikom, korupcijom, nepotizmom i kriminalom...
Ako sam ja morao gledati ta govna - moja djeca ne moraju.
Kako god, moja plaća je manje bitan faktor za odlazak
Kak' promjenit boju red dota?!
Igram sa mod-om i kad ciljam na OP vanka, niš ne vidim....
nvm naso.
Milijun i pol čitanja u 320 dana... Ova tema je daleko najpopularnija na forumu!
Činimo nešto dobro, gotovo povijesno! Da nije pirata, gdje bi nam bio kraj?
Da nije pirata, gdje bi nam bio kraj?
Pffffff,pa jbt radite šta vas volja i nitko vas ništa ne pita.
سمندری ڈاکو
BTW, naš "netcode" je sposoban slati/primati 100k upita u minuti (UDP), dakle 1,5 ms za jedan!
Il je bankomat il je rampa za podzemne garaze da ga jebesh 
Promjenio sam plan. Pucam na kanadu a to je malo zahtjevniji postupak pa i duže traje. Ne odlazim samo zbog love van nego prvenstveno zbog budućnosti moje djece koja je ovdje obojana politikom, korupcijom, nepotizmom i kriminalom...
Ako sam ja morao gledati ta govna - moja djeca ne moraju.
Kako god, moja plaća je manje bitan faktor za odlazak
+1
I dajte neki kurac nesto radite.
Pogledajte kada se prvi post stavlja na forum 
Pffffff,pa jbt radite šta vas volja i nitko vas ništa ne pita.
Još da kartoniraš ove tvrdolinijaše... 
EDIT:
I ikarusa isto!