Te tablete se stvarno prodaju ko lude. Postat ćemo nacija narkomana...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Te tablete se stvarno prodaju ko lude. Postat ćemo nacija narkomana...
aj, barem vole manje...
- Ma je tableti su zakon, ovo upravo pišem s jednoga.
- Za one koji ne žive za igre, nego surfaju, provjeravaju mailove i tako neke stvari, tableti su dobar izbor.
- Vjerojatno što više idemo u budućnost, prodaja tih uređaja će samo rasti, a klasična računala pomalo izumirati.
- Usporedba s narkomanima (tablet=tableta) mi je neozbiljna i ne sviđa mi se, ovo isto se može i napisat i za PCe, ako gledamo kao kolega, onda smo nacija narkomana već odavno.
- Zašto bi postali nacija narkomana? Pa nema razlike sjedio ti ispred PCa ili tableta, mi već jesmo narkomani.
- Za one koji ne žive za igre, tablet je prava stvar.
Citati sa razumijevanjem je ocito nemoguca misija. Barem na tabletama 
- Nisu tablete (tablet) kriv, nego ova južina.
- Ali što je je, prije su svi navalili na PCe, sad su prešli na tablete, nije to tako velika razlika.
- Imaš TD od mene
za nepotreban post, kad si se već javio, mogao si nešto napisat u vezi s temom.
- Zašto bi postali nacija narkomana? Pa nema razlike sjedio ti ispred PCa ili tableta, mi već jesmo narkomani.
- Za one koji ne žive za igre, tablet je prava stvar.
A tek razumijevati svijet, do sada se nije pojavilo ništa novo da netko u tome nije vidio problem, sve je bilo problem i prva osobna računala i prvi mobiteli i prvi pametni mobiteli i XP-ji su bili problem i sedmica je bila problem, sad su tableti, dok se naviknete ne tablete, biti će nešto deseto. A tek likovi koji s DOS-a nisu htjeli na windowse.
A tek razumijevati svijet, do sada se nije pojavilo ništa novo da netko u tome nije vidio problem, sve je bilo problem i prva osobna računala i prvi mobiteli i prvi pametni mobiteli i XP-ji su bili problem i sedmica je bila problem, sad su tableti, dok se naviknete ne tablete, biti će nešto deseto. A tek likovi koji s DOS-a nisu htjeli na windowse.
- Potpis na ovo.
- U početku i meni je bilo malo čudo, ali odlučio sam tabletu dati priliku i naviknuo sam se na njega, sad mi je odličan, čak mi je ugodnije za radit nego na klasičnom PCu.
- Normalno je da je za neke stvari tablet nezgodan, primjerice 3D crtanje i tako neke stvari, tu još prednjači PC.
- Imaš TD od mene.
Unistio si mi dan. U potpunosti 
oni sto koriste od svega po malo, takodjer dobro znaju onaj filing kad odloze tablet na kredencu (ili na veš mašinu u kenjari) i sjednu u boravku za 24 inca i uzele se "pogleda i panorame".
to je moj privatni razlog o neizumiranju kucnog desktopa,ni slucajno svjetski trend.
Ma kakvo izumiranje računala. Da mi je vidjeti kako ćeš programirati, praviti 3D modele i slične ozbiljnije stvari na tabletu.
Stolna računala nikada neće izumrijeti, dapače, već se preoblikovati reintegrirati u tehnološke domove.
AIO i m-ITX riješenja će prevladati kod non-enthusiast grupe, dok će pravi entuzijasti i dalje držati ATX kompove.
A naravno, tu je i potreba za jačim računalima u poslovne svrhe koju na mogu zamijeniti nikakvi tableti.
Ma kakvo izumiranje računala. Da mi je vidjeti kako ćeš programirati, praviti 3D modele i slične ozbiljnije stvari na tabletu.
Dobro, to smo već apsolvirali.
Radi se o tome što je tamo negdje od 2000-te pa nadalje masa ljudi počela kupovati računalo koje im služi za par gluposti dnevno (fejs, msn, youtube). Do tada PC nije baš bio tako sveprisutan uređaj u domaćinstvima, nego su ga posjedovali oni koji su imali neku konkretniju ideju što bi s njime. Vjerojatno se PC tržište bude spustilo natrag iz ove (napuhane) u normalnu razinu.
Luk, voda i prolazna moda.