Jel ti to ides iz nocne, vidim vec si u 5.30 na forumu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja? Ma kakva noćna (programer sam)... Od 4 sam zapravo na forumu ali sam gledao šta mi je sve od postova u jednoj drugoj temi pobrisano
Ma znam nego malo trolam, nego mislis li da ce Final stand biti zaista final ili se moze ocekivatineko novo iznenadjenje?
Ma znam nego malo trolam, nego mislis li da ce Final stand biti zaista final ili se moze ocekivatineko novo iznenadjenje?
Iskreno - ne znam ni šta je to. Jel to zadnji DLC ili šta?
Ja? Ma kakva noćna (programer sam)... Od 4 sam zapravo na forumu ali sam gledao šta mi je sve od postova u jednoj drugoj temi pobrisano
Koja tema? To moram pratiti!
Nisam airburst manijak, ovdje imam desetak ljudi koji to mogu potvrditi! ;)
"Airburst is for noobs that can't aim" :)
Ne mogu vjerovati da ti kao zagrizeni borbenopoljski igrac to ne znas, naravno 5. DLC.
Koja tema? To moram pratiti!
Ma par tema je bilo u pitanju. Miro je pobrisao sve postove pa sad topic izgleda totalno nepovezano:
(bilo je 4 stranice čini mi se )
Ne mogu vjerovati da ti kao zagrizeni borbenopoljski igrac to ne znas, naravno 5. DLC.
Ma nemam ni instaliran BF4 - vratio sam se na trojku ali ni to ne igram.
Tzv. Preparatory Patch Day
"Today we are releasing a preparatory patch (with a hefty amount of content ~14Gb) – which will be available to play tomorrow September 9th.
We do this so you guys have some time to preload this patch – and get as many of you playing tomorrow. More information to come shortly in all channels – stay tuned!
This also means we will only run Siege of Shanghai servers for tonight until tomorrow morning 9AM PDT.
ATTENTION: For this patch to work properly – you need to UNINSTALL the CTE client in Origin before downloading this patch!"
nego ja sam malo vise poceo igrati CQ u zadnje vrijeme. Tj prije ga gotovo i nisam igrao. Pa me zanima malo kako se riješiti AA na nekim mapama. Prijmerice na Caspianu, kada igram kao amer ruski AA komotno moze sjediti u vlastitoj bazi i jebavat me sa active radarom. Sa suprotnickim helicem i avionima izadem na kraj ali AA mi je je na Caspianu, Golmudu i slicnim mapama malo prevelik problem postao. Neki koristan savijet?
Nisam Caspian puno igrao jer mi se ovakav ne sviđa, ali s avionom ga možeš glatko izbjegavati, samo nemoj navaljivati na njega.
Sa helićem se drži svoje baze i nadaj se da ti gunner ima TV i da zna pucat.
Kad ga načmete onda ga napadni i završi.
nego ja sam malo vise poceo igrati CQ u zadnje vrijeme. Tj prije ga gotovo i nisam igrao. Pa me zanima malo kako se riješiti AA na nekim mapama. Prijmerice na Caspianu, kada igram kao amer ruski AA komotno moze sjediti u vlastitoj bazi i jebavat me sa active radarom. Sa suprotnickim helicem i avionima izadem na kraj ali AA mi je je na Caspianu, Golmudu i slicnim mapama malo prevelik problem postao. Neki koristan savijet?
Televizijom drito u facu, 2-3 hydre i pada u trenu

Mrzim kad ga pogodim sa 2 TV-a a pilot ni ne pogleda prema njemu, tj. počne se divlje okretati, onako još preko ramena mu udarim disable, ali ga većinom stigne popraviti.
Kad si s pilotom na TS-u, onda se AA boji nas, a ne mi njega
Mrzim kad ga pogodim sa 2 TV-a a pilot ni ne pogleda prema njemu, tj. počne se divlje okretati, onako još preko ramena mu udarim disable, ali ga većinom stigne popraviti.
Kad si s pilotom na TS-u, onda se AA boji nas, a ne mi njega
Hehe nema mi ništa slađe ne kad se spawnam u helija a kralj se zaleti pravac u njihovu bazu, let od svega tri sekunde i padamo
Kako kažeš bez ts-a nema prave vožnje sigurno, mada sam tu i tamo naletio na pilota/gunnera koji čak nije bio sramežljiv za voip pa bi se da napravit dobar posa

EDIT:Došao je patch za CTE, 14gb ;)
Ljudi uspijeli uhvatiti par stvari iz final standa.
Weapons:
icicle
knife_tanto
railgun
Vehicles:
hovertank
metalstrom (google this shit. idk why its a vehicle but this thing is bad ass)
pod launcher
snowmobile
walker
Gadgets:
autospot
MKV(what we saw at the end of the DT trailer)
Ovaj metalstorm bi mogao biti ovo:
Mape i leakana slika, ovo u ruci je valjda rail gun.
rail gun.
quake 3 ftw ! to te ja pitam
, nisam ga igro.. pa ima jedno 12-13 godina.. đizzz i'm old..
EDIT:Došao je patch za CTE, 14gb ;)
Ljudi uspijeli uhvatiti par stvari iz final standa.
Ček, ček. Ja sam 100% siguran da su prije 1-2 tjedna rekli da više neće biti patcheva za CTE, jer sve spremaju za novi DLC.
A izašla su dva.
LOL, zove se decoy, aka. trolololo? :)
Experimental device? Vjerojatno je moguće da se BF4 sruši zbog toga...
Mislim da je ovo CTE patch za taj DLC, odnosno priprema za patch koji dolazi valjda sutra.
Novi atečment:
Railgun:
Nadam se da će se to pokupiti samo na podu.
I imena mapa
- Titan
- Arctic Research
- Sub Base
- Walker Factory
Napokon nešto da stavim u zamijenu za laser slot ahahhaha, baš zanimljivo, ja bi rađe vidio još attachmenta, nego neka oružja koja nikada neću ni koristit...
Weapons:
icicle
knife_tanto
railgun
Vehicles:
hovertank
metalstrom (google this shit. idk why its a vehicle but this thing is bad ass)
pod launcher
snowmobile
walker
I mape valjda i leakana slika, ovo u ruci je valjda rail gun.
Raspisali se ljudi po internetima da je ovaj final stand tribute za BF2142. Sad vidim i zašto. Još koji sat pa će i službeno predstavljanje biti.
Ali ono, railgun? hovertank? walker? icicle?!!? dafaq
Ma daj jbt, šta nije dosta pustih autolock on sr*nja pa sad triba uvoditi i ove autospot gluposti. Još malo pa će i aimbot postat sastavni dio igre...

Ma daj jbt, šta nije dosta pustih autolock on sr*nja pa sad triba uvoditi i ove autospot gluposti. Još malo pa će i aimbot postat sastavni dio igre...
To bi bilo i najbolje. Cheateri više nebi morali koristiti hackove, a i svi bi bili ravnopravni.
Haha, Titanfall ga vec ima, uskoro ce i u BF. :)
Raspisali se ljudi po internetima da je ovaj final stand tribute za BF2142. Sad vidim i zašto. Još koji sat pa će i službeno predstavljanje biti.
Ali ono, railgun? hovertank? walker? icicle?!!? dafaq
I ja bas gledam. Al znas kaj? Pa nek!
Malo se zajednica razvodnila, nek prodobiju nove ljude makar i s bedastocama. A mi koji smo izdrzali ovoliko vjerojatno necemo sad napustiti BF zbog 2 oruzja i 2 attachmenta.
Trebaju nam njubovi, ponestalo topovskog mesa.. il kak se to vec veli :)
Dakle, potrebno je napraviti uninstall kompletne igre(CTE) i downloadati novu verziju od 14 gb. Vrlo vjerojatno se radi o sljedecem DLCu Final Stand, ili bar nekom djelu.
Ajmooo AGAIN
Opet? Jel znaju oni uopće kakve brzine neta su u Hrvatistanu
Ne opet taj zubonja, već me jeza hvata

Dakle, potrebno je napraviti uninstall kompletne igre(CTE) i downloadati novu verziju od 14 gb. Vrlo vjerojatno se radi o sljedecem DLCu Final Stand, ili bar nekom djelu.
Ajmooo AGAIN
Pa to je sve zahvaljujuci tebi
P.s.-Sjeti me da ti vratim wifi .
Inaće nemam ništa protiv svega ovoga, meni zvući super. Mape će biti ogromne, pa se ovaj DLC pomalo uspoređuje sa Armored Kill. Trebat će svega, s obzirom da je snijeg zaleđen, pa skilsko
Ajmooo AGAIN
Pa to je sve zahvaljujuci tebi
P.s.-Sjeti me da ti vratim wifi .
O cemu ti pricas!? Meni igra radi savrseno jos od prvog dana
wifi, MrFloyd&co, mi, pivo...cujemo se
Railgun:
Nadam se da će se to pokupiti samo na podu.
Pa, realno i ja očekujem da će se moći pokupiti samo na podu, i da je "prepakirani" M82. Single shot kill i radi štetu na vozilima, samo što će biti drugačija animacija i skin
Vjerojatno i "bullet" drop malo drugačiji.