Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.675.699
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Battlefield 4

Jel ti to ides iz nocne, vidim vec si u 5.30 na forumu

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
pukycro kaže...

Ja? Ma kakva noćna (programer sam)... Od 4 sam zapravo na forumu ali sam gledao šta mi je sve od postova u jednoj drugoj temi pobrisano {#}

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

Ma znam nego malo trolam, nego mislis li da ce Final stand biti zaista final ili se moze ocekivatineko novo iznenadjenje?

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pukycro kaže...

Ma znam nego malo trolam, nego mislis li da ce Final stand biti zaista final ili se moze ocekivatineko novo iznenadjenje?

Iskreno - ne znam ni šta je to. Jel to zadnji DLC ili šta?

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
pukycro kaže...

Ja? Ma kakva noćna (programer sam)... Od 4 sam zapravo na forumu ali sam gledao šta mi je sve od postova u jednoj drugoj temi pobrisano {#}

Koja tema? To moram pratiti!

Nisam airburst manijak, ovdje imam desetak ljudi koji to mogu potvrditi! ;)

"Airburst is for noobs that can't aim" :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
Battlefield 4

Ne mogu vjerovati da ti kao zagrizeni borbenopoljski igrac to ne znas, naravno 5. DLC. {#}

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Koja tema? To moram pratiti!

Ma par tema je bilo u pitanju. Miro je pobrisao sve postove pa sad topic izgleda totalno nepovezano:

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/veliki-rast-isporuka-racunala-zapadnoj-europi/214634.aspx

(bilo je 4 stranice čini mi se {#})

pukycro kaže...

Ne mogu vjerovati da ti kao zagrizeni borbenopoljski igrac to ne znas, naravno 5. DLC. {#}

Ma nemam ni instaliran BF4 - vratio sam se na trojku ali ni to ne igram.

Freak Show Inc.
16 godina

Tzv. Preparatory Patch Day

"Today we are releasing a preparatory patch (with a hefty amount of content ~14Gb) – which will be available to play tomorrow September 9th.

We do this so you guys have some time to preload this patch – and get as many of you playing tomorrow. More information to come shortly in all channels – stay tuned!

This also means we will only run Siege of Shanghai servers for tonight until tomorrow morning 9AM PDT.

ATTENTION: For this patch to work properly – you need to UNINSTALL the CTE client in Origin before downloading this patch!"

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
junkieee kaže...

nego ja sam malo vise poceo igrati CQ u zadnje vrijeme. Tj prije ga gotovo i nisam igrao. Pa me zanima malo kako se riješiti AA na nekim mapama. Prijmerice na Caspianu, kada igram kao amer ruski AA komotno moze sjediti u vlastitoj bazi i jebavat me sa active radarom. Sa suprotnickim helicem i avionima izadem na kraj ali AA mi je je na Caspianu, Golmudu i slicnim mapama malo prevelik problem postao. Neki koristan savijet?

Nisam Caspian puno igrao jer mi se ovakav ne sviđa, ali s avionom ga možeš glatko izbjegavati, samo nemoj navaljivati na njega.

Sa helićem se drži svoje baze i nadaj se da ti gunner ima TV i da zna pucat.

Kad ga načmete onda ga napadni i završi.

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
junkieee kaže...

nego ja sam malo vise poceo igrati CQ u zadnje vrijeme. Tj prije ga gotovo i nisam igrao. Pa me zanima malo kako se riješiti AA na nekim mapama. Prijmerice na Caspianu, kada igram kao amer ruski AA komotno moze sjediti u vlastitoj bazi i jebavat me sa active radarom. Sa suprotnickim helicem i avionima izadem na kraj ali AA mi je je na Caspianu, Golmudu i slicnim mapama malo prevelik problem postao. Neki koristan savijet?

Televizijom drito u facu, 2-3 hydre i pada u trenu

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Volume kaže...
junkieee kaže...

Mrzim kad ga pogodim sa 2 TV-a a pilot ni ne pogleda prema njemu, tj. počne se divlje okretati, onako još preko ramena mu udarim disable, ali ga većinom stigne popraviti.

Kad si s pilotom na TS-u, onda se AA boji nas, a ne mi njega {#}

14 godina
protjeran
TomoR kaže...
Volume kaže...
junkieee kaže...

Mrzim kad ga pogodim sa 2 TV-a a pilot ni ne pogleda prema njemu, tj. počne se divlje okretati, onako još preko ramena mu udarim disable, ali ga većinom stigne popraviti.

Kad si s pilotom na TS-u, onda se AA boji nas, a ne mi njega {#}

Hehe nema mi ništa slađe ne kad se spawnam u helija a kralj se zaleti pravac u njihovu bazu, let od svega tri sekunde i padamo {#}

Kako kažeš bez ts-a nema prave vožnje sigurno, mada sam tu i tamo naletio na pilota/gunnera koji čak nije bio sramežljiv za voip pa bi se da napravit dobar posa

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

EDIT:Došao je patch za CTE, 14gb ;)

Ljudi uspijeli uhvatiti par stvari iz final standa.{#}

Cover Cover

Weapons:

icicle

knife_tanto

railgun

Vehicles: 

hovertank

metalstrom (google this shit. idk why its a vehicle but this thing is bad ass)

pod launcher

snowmobile

walker

Gadgets:

autospot

MKV(what we saw at the end of the DT trailer)

decoy

Ovaj metalstorm bi mogao biti ovo:

Mape i leakana slika, ovo u ruci je valjda rail gun.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 15:00 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 12
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

railgun

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

rail gun.

{#}  quake 3 ftw ! to te ja pitam {#}, nisam ga igro.. pa ima jedno 12-13 godina.. đizzz i'm old.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 11:49 (digitall1982).
14 godina
Jack Sparrow kaže...

EDIT:Došao je patch za CTE, 14gb ;)

Ljudi uspijeli uhvatiti par stvari iz final standa.{#}

Ček, ček. Ja sam 100% siguran da su prije 1-2 tjedna rekli da više neće biti patcheva za CTE, jer sve spremaju za novi DLC.

A izašla su dva.

Jack Sparrow kaže...
Gadgets:

autospot

MKV(what we saw at the end of the DT trailer)

decoy

LOL, zove se decoy, aka. trolololo? :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Experimental device? Vjerojatno je moguće da se BF4 sruši zbog toga...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Mislim da je ovo CTE patch za taj DLC, odnosno priprema za patch koji dolazi valjda sutra.

Novi atečment:

Railgun:

Nadam se da će se to pokupiti samo na podu.

I imena mapa

• Titan
  • Arctic Research
  • Sub Base
  • Walker Factory
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 12:34 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 8
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Mislim da je ovo CTE patch za taj DLC, odnosno priprema za patch koji dolazi valjda sutra.

Novi atečment:

Railgun:

I imena mapa

• Titan
  • Arctic Research
  • Sub Base
  • Walker Factory

Napokon nešto da stavim u zamijenu za laser slot ahahhaha, baš zanimljivo, ja bi rađe vidio još attachmenta, nego neka oružja koja nikada neću ni koristit...

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Weapons:

icicle

knife_tanto

railgun

Vehicles: 

hovertank

metalstrom (google this shit. idk why its a vehicle but this thing is bad ass)

pod launcher

snowmobile

walker

I mape valjda i leakana slika, ovo u ruci je valjda rail gun.

Raspisali se ljudi po internetima da je ovaj final stand tribute za BF2142. Sad vidim i zašto. Još koji sat pa će i službeno predstavljanje biti.

Ali ono, railgun? hovertank? walker? icicle?!!? dafaq

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ma daj jbt, šta nije dosta pustih autolock on sr*nja pa sad triba uvoditi i ove autospot gluposti. Još malo pa će i aimbot postat sastavni dio igre... {#}

battlelog - Volume_CRO

14 0 hvala 3
16 godina
Volume kaže...

Ma daj jbt, šta nije dosta pustih autolock on sr*nja pa sad triba uvoditi i ove autospot gluposti. Još malo pa će i aimbot postat sastavni dio igre... {#}

To bi bilo i najbolje. Cheateri više nebi morali koristiti hackove, a i svi bi bili ravnopravni.{#}

14 godina
Volume kaže...

Haha, Titanfall ga vec ima, uskoro ce i u BF. :)

17 godina
Battlefield 4

Dakle, potrebno je napraviti uninstall kompletne igre(CTE) i downloadati novu verziju od 14 gb. Vrlo vjerojatno se radi o sljedecem DLCu Final Stand, ili bar nekom dijelu.

Ajmooo AGAIN

download download
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 12:50 (BDS).

0 0 hvala 5
14 godina
animosity_frenzy kaže...
Jack Sparrow kaže...

Raspisali se ljudi po internetima da je ovaj final stand tribute za BF2142. Sad vidim i zašto. Još koji sat pa će i službeno predstavljanje biti.

Ali ono, railgun? hovertank? walker? icicle?!!? dafaq

I ja bas gledam. Al znas kaj? Pa nek! 

Malo se zajednica razvodnila, nek prodobiju nove ljude makar i s bedastocama. A mi koji smo izdrzali ovoliko vjerojatno necemo sad napustiti BF zbog 2 oruzja i 2 attachmenta.

Trebaju nam njubovi, ponestalo topovskog mesa.. il kak se to vec veli :)

14 godina
protjeran
BDS kaže...

Dakle, potrebno je napraviti uninstall kompletne igre(CTE) i downloadati novu verziju od 14 gb. Vrlo vjerojatno se radi o sljedecem DLCu Final Stand, ili bar nekom djelu.

Ajmooo AGAIN

Opet? Jel znaju oni uopće kakve brzine neta su u Hrvatistanu

Ne opet taj zubonja, već me jeza hvata{#}

battlelog - Volume_CRO
14 godina
BDS kaže...

Dakle, potrebno je napraviti uninstall kompletne igre(CTE) i downloadati novu verziju od 14 gb. Vrlo vjerojatno se radi o sljedecem DLCu Final Stand, ili bar nekom djelu.

Ajmooo AGAIN

Pa to je sve zahvaljujuci tebi {#}

P.s.-Sjeti me da ti vratim wifi . {#}

14 godina
Jack Sparrow kaže...
walker

http://goo.gl/KTqezC ?

Inaće nemam ništa protiv svega ovoga, meni zvući super. Mape će biti ogromne, pa se ovaj DLC pomalo uspoređuje sa Armored Kill. Trebat će svega, s obzirom da je snijeg zaleđen, pa skilsko {#}

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
17 godina
drahic kaže...
BDS kaže...

Ajmooo AGAIN

Pa to je sve zahvaljujuci tebi {#}

P.s.-Sjeti me da ti vratim wifi . {#}

O cemu ti pricas!? Meni igra radi savrseno jos od prvog dana{#}

wifi, MrFloyd&co, mi, pivo...cujemo se

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Railgun:

Pa, realno i ja očekujem da će se moći pokupiti samo na podu, i da je "prepakirani" M82. Single shot kill i radi štetu na vozilima, samo što će biti drugačija animacija i skin {#}

Vjerojatno i "bullet" drop malo drugačiji.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice