Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.210.310
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
forzzuk kaže...

Drivere za zvučnu reinstalirao uz dosta muke dok sam ih uspio naći.

On board je tako da nema smisla da je disablam igdje a pogotovo u biosu.

No sound whatsoever anywhere then, no?

{#}

Imao sam i ja onboard zvučnu od Realteka zbog koje bih nakon 2-3 runde komp zablokirao uz sound loop i jedino što sam mogao je napraviti reset kompa. Hoću reći da ako imaš Realtek zvučnu, Relatek se iz nekog razloga ne slaže dobro s PunkBusterom pa sam htio da probaš igrati bez zvuka, ali vrlo je važno da imaš deinstalirane drivere od zvučne i onboard zvučnu diseblanu u Bios-u (može se). Ako se pokaže da je to bio problem ostaje ti jedino da kupiš novu zvučnu (ja sam kupio neku od 50kn od C-Medie).

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
13 godina
protjeran
letece_prase kaže...
Nick_Diamond kaže...

Hm, ak nije do windoza, onda ostaju samo serveri. Ak stvarno i vi primječujete pad performansi. Zanimljivo.

evo upravo sam na cbc-u bio i opet pocelo zahebavat., nevjerovatno

Probaj na serveru sa manje slotova..
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
14 godina
protjeran
Dodinho kaže...
forzzuk kaže...

Drivere za zvučnu reinstalirao uz dosta muke dok sam ih uspio naći.

On board je tako da nema smisla da je disablam igdje a pogotovo u biosu.

No sound whatsoever anywhere then, no?

{#}

Imao sam i ja onboard zvučnu od Realteka zbog koje bih nakon 2-3 runde komp zablokirao uz sound loop i jedino što sam mogao je napraviti reset kompa. Hoću reći da ako imaš Realtek zvučnu, Relatek se iz nekog razloga ne slaže dobro s PunkBusterom pa sam htio da probaš igrati bez zvuka, ali vrlo je važno da imaš deinstalirane drivere od zvučne i onboard zvučnu diseblanu u Bios-u (može se). Ako se pokaže da je to bio problem ostaje ti jedino da kupiš novu zvučnu (ja sam kupio neku od 50kn od C-Medie).

Postoji jednostavnije rješenje. Onemogući u postavkama da programi preuzmu kontrolu nad uređajem. Ja imam Realtekovu i zahvaljujući toj postavci nemam nikakvih problema.

13 godina
Battlefield 3

Meni je štekalo jučer i na serveru sa 32 slota. Dok dođem doma s posla budem probal opet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Al Dac me jučer izje*a sa avionom da je to čudo. Ja se dignen u zrak kad evo Dac gu{#}i, ubia me jedno 8-9 puta. .

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Hedrick kaže...

Al Dac me jučer izje*a sa avionom da je to čudo. Ja se dignen u zrak kad evo Dac gu{#}i, ubia me jedno 8-9 puta. .

lol...a tek kako ste mi jučer na M320(GL) dolazili mapa je bila bazar...na tebi sam čak i nemesis ribbon zaradio ;)

Od 34 killa u toj rundi ja sam 30 imao sa M320

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 11:23 (Jack Sparrow).
17 godina
Jack Sparrow kaže...
Hedrick kaže...

lol...a tek kako ste mi jučer na M320(GL) dolazili mapa je bila bazar...na tebi sam čak i nemesis ribbon zaradio ;)

I još se hvališ, noob tuberu jedan {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tom, jel se igra u MC'u kakav ladder aktivno?

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kad su me rundu prije toga kad sam ja napadao samo s tim rokali, ne samo mene nego i moje kolege, on sam me oko 4-5 puta s M320 maznuo. E onda sam ja iz inata uzeo isto to pa počeo spamati.

Inače ne koristim to nego si rađe uzmem medkit, ali sve više ljudi vidim koristi M320 pa sam ga sad i ja počeo koristiti{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 11:31 (Jack Sparrow).
16 godina
moderator
skank666 kaže...

heureka!! skuzio sam kako vozit avion tj kako izbjegavat leteca govna!! treba kocit, je8ate kocit u zraku :/

Amater.

Pogle,još 2min i 15 sec mi treba da budem PRO s avionima.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ima u igri koja teška strojnica, a da je bolja od Pechenga? Pa ja s tim đubretom i 200 metaka šanžerom, nogicama i povećanjem 3.4 bolje killam, nego s drugim strojnicama.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
skank666 kaže...

heureka!! skuzio sam kako vozit avion tj kako izbjegavat leteca govna!! treba kocit, je8ate kocit u zraku :/

Amater.

Pogle,još 2min i 15 sec mi treba da budem PRO s avionima.

Kak si otvorio to da ti pise kolko cega trebas za medal?

Trazim ko majmun i nemrem nac -.-

The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina
Sale_ds kaže...

Tom, jel se igra u MC'u kakav ladder aktivno?

Ne, ali ako nam se priključi dovoljno zainteresiranih, nema problema, radit ćemo i na tom polju.

Za sad se uigravamo (ja sam totalno novi tamo), ekipa je uglavnom starija od 30, odigramo koji war na našem squad rush serveru i tako.

Prijavi nam se na forum, dođi na TS, pa možemo nešto dogovoriti.

A za ove bolje statse odi na:

http://bf3stats.com/stats_pc/

ukucaj svoj nick u tražilicu, čekaj da napravi update i divi se

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 11:42 (TomoR).
16 godina
odjavljen
Nickname1 kaže...

Jel ima u igri koja teška strojnica, a da je bolja od Pechenga? Pa ja s tim đubretom i 200 metaka šanžerom, nogicama i povećanjem 3.4 bolje killam, nego s drugim strojnicama.

najbolje rezultate imam s tim teskim strojnicama.... osobno mi je najbolja m60e4 zbog onog svog ironsighta koji je ultra dobar. bazzar, metro samo drzim prst na okidacu a bodovi samo idu... u najgoru ruku za suppression. 

qbb-95 mi je zesce govno a moram izdurat jer otkljucavam za sva oruzja sve po redu... i dosta sam toga napravio ali i napatio s nekim govnima od oruzja. kao ovo gore spomenuto. jednostavno mi ne lezi.

@pirat

a mater ne igra... kuhinja i takve stvari su ti njoj zabavnije al hvala na pitanju

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 11:52 (skank666).
13 godina
Battlefield 3

Vidiš, meni je to kinesko guovno Qbb-95 baš sjelo. Naravno, sa gripom i Holo. Makar trenutno igram sa MG36 jer hebeno izgleda :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Meni je QBB95 daleko najbolje oružje u igri. Gore na to stavim grip, dodatni ammo i reflex rds

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 11:59 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ma to je normalno... evo kad si vec spomenuo mg36, iako statistika govori da sam imao dobre rezultate dok sam igrao s njom sam jako bio zivcan. jednostavno mi nije sjela.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Hedrick kaže...

Mene si ubia jedno 10 puta ako ne i više sigurno.

A Crozoki me iz*ba isto jučer u jednoj partiji prije ovih naših.

15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Trebao bi drugu medalju dobit,steta kaj prestane brojat nakon 20 h.

15 godina
Battlefield 3

Idemo punit BUg?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo malo rejpanja spawna od sinoć sa ekipom sa TS-a. Zedinho i CrazyBuzzy najfaju a ja ih snimam! :)

16 godina
Battlefield 3

joj danas idem na assignmente odraditi,sqdm fak det šit joj.

FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Nista od mene U bf3 u sljedeca 2 tjedna.. :(

Krepala mi graficka i cekam novu na garanciju,koja ce doc za nekih 14 dana..

Budite mi pozdravljeni i snimite nesto dobro :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Arabarran kaže...
Ne bi se bas složio da će se naigrat na tom laptopu. Ja sa svojom konfom mogu samo sanjati o 40FPS-a

Eeeeeee, a mogao si imat konfiguraciju koja cepa na ultra za sitne pare!!! {#}

Preimenujmo smjeska *namigiva* u *namiguje*!!!
17 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Podvojena ličnost.

Kolji jbte, što čekaš. Ak je baš i tvoj moraš probati kad je takva prilika.{#}

17 godina
Battlefield 3

Da, i meni je pocelo trzat. Prvo sam mislio da je ping, ali ping je ok. Onda sam mislio da sam previse digao postavke grafike pa ih sve spustio na medium. Na kraju kad vise nisam znao sto napravit sam poslao BF3 u lijepi penis i odustao od njega.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/15844484/1/266204703/

Čiterćina me ubijala svaki put kad sam se spawnao s drugog kraja mape.

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
peroko kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/15844484/1/266204703/

Čiterćina me ubijala svaki put kad sam se spawnao s drugog kraja mape.

Pa prijavi ga. Ja jesam...

Pogledajte mu weapon statse - s nekima ima preko 100% accuracy, a sjednim snipeom čak i preko 1000%:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Hichigo1/weapons/389635514/pc/

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prokleti rusi....

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

previše ima govana,ja sam već par puta neletio na cheatera...doduše kad sam skonto nisam se spawno kao ni ostatak mog tima pa je izašao,i da reportali smo ga svi...al ne kontam kak ih tolko može bit i da ih ne bannaju onda još,užas!

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 15:04 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice