Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.208.705
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

@forzzuk, mozda malo glupo pitanje ali jesili mozda probao sa drugom grafickom.

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Here i am AGAIN {#}

ONE

TWO

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Odgovoreno na PM.

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Drivere za zvučnu reinstalirao uz dosta muke dok sam ih uspio naći.

On board je tako da nema smisla da je disablam igdje a pogotovo u biosu.

No sound whatsoever anywhere then, no?

{#}

cuj vjerovao ili ne ali zanimljivo je to da sam od kad je igra izasla reinstalirao windowse 7 puta i svaki ali ama bas svaki put mi je igra drukcije radila,pitaj boga sta se desava u tom kompu,sta npr. ccleaner obrise a da igri treba,sta se poremeti a da tom đavlu ne pase.svaki problem kad sam otkrio bio sam kriv ili moje neke postavke ili pak postavke samih windowsa.zalosna je cinjenica da prakticki cijeli komp moras podredit toj igri koliko je osjetljiva.neku igru mozes instalirat u budilicu{#} i radit ce a ovoj pruzi najbolje i njoj nije dosta da radi kako spada.evo sad mi recimo radi fantasticno,niti jedan mali problem nema.do kada?vjerovatno do sada jer sam se poveselio rano.pozz

14 godina
Battlefield 3

a mozda ti je stvarno do graficke?! vidim par postova prije da neki pljuju po toj grafickoj da su imali "kao" problema radi nje. neznam samo moje misljenje!ali tko zna.aj bas posudi od frenda drugu grafu pa da vidimo. bas i mene zanima. inace meni igra radi ko urica.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lange kaže...

a mozda ti je stvarno do graficke?! vidim par postova prije da neki pljuju po toj grafickoj da su imali "kao" problema radi nje. neznam samo moje misljenje!ali tko zna.aj bas posudi od frenda drugu grafu pa da vidimo. bas i mene zanima. inace meni igra radi ko urica.

mi smo sove{#}

14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
forzzuk kaže...

Kad si već puno toga probao, jesi li možda pokušao deinstalirati drivere od zvučne i diseblati ju u Bios-u?

meni je bio problem da igram par minuta, i igra mi zaledi i dodje poznati ruzni soundloop problem ... znaci morao sam resetirat sav PC

trazio sam po forumima, i naisao sam na lika, koji je objasnio kako izmedju BF 3 i realtek (mislim da je) imaju problema .

disable sam soundkartu u biosu, i uzeo sam USB stick i preko njega mii ide bez problema ...

moj pc confige mozete vidjet pod nickom

ps. imam 64 bit sistem

just overpowered
13 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Drivere za zvučnu reinstalirao uz dosta muke dok sam ih uspio naći.

On board je tako da nema smisla da je disablam igdje a pogotovo u biosu.

No sound whatsoever anywhere then, no?

{#}

I meni je se igra crashala zbog zvuka,tj onboard zvucne Realtekove..Kad sam je iskljucio na maticnoj i stavio razer megalodon sluske koje imaju svoju zvucnu,nisam imao vise niti jedan crash zbog zvuka..Pa sam neki dan rijesio problem sa video driverom,a jucer sa Punk Busterom koji me kickao svake 2 min igre...Sad radi sve perfektno.. :) Hvala Bogu...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

@forzzuk 99.9% sam siguran da je do rama.Ajde nagovori nekog frenda da ti posudi ddr3 8 gb i vidit ces da bu ti onda sve normalno radilo.

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Igra definitivno ima svoj život. Od jučer pad performansi iz čistog mira. ..gfx štekanja, stuttering. Nisam ništ ni instaliral ni deinstaliral.. i "siguran sam" da se bude neobjašnjivo vratilo natrag na normalno samo od sebe. Nadam se.

Od jučer..recimo kod naglih pokreta.. ljevo desno.. malo na sekundu trokira. Nije konstantno, al svako malo se pojavi. A išlo je prilično dobro do sad.  Nije mi jasno.

Čak razmišljam da vratim procesor na original takt. GFX ne smijem ni pomislit OC-at jer se smrzne.

C2D 6750 (2,6) OC'd @ 3,2

GFX MSI 460 OC

4Gb Ram DDR2

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nick_Diamond kaže...

Igra definitivno ima svoj život. Od jučer pad performansi iz čistog mira. ..gfx štekanja, stuttering. Nisam ništ ni instaliral ni deinstaliral.. i "siguran sam" da se bude neobjašnjivo vratilo natrag na normalno samo od sebe. Nadam se.

Od jučer..recimo kod naglih pokreta.. ljevo desno.. malo na sekundu trokira. Nije konstantno, al svako malo se pojavi. A išlo je prilično dobro do sad.  Nije mi jasno.

Čak razmišljam da vratim procesor na original takt. GFX ne smijem ni pomislit OC-at jer se smrzne.

GFX MSI 460 OC

4Gb Ram DDR2

isto je i kod mene., od jucer ili cak prekjucer. normalno igram 3-4 partije pa pocme stekat katastrofalno., isto kao na videu od forrzuka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 9:22 (letece_prase).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam jako razočaran u vas dečki. Tak ste me guzili sinoć da sam cijelu noć imao noćne more - no bulšit.

Prezirem vas, mrzim, mučki ste provokatori, banditi, neobrazovani, ne znate se ni oprat... i guzite me.

ĐUBRAD!

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šta, imali ste grupnjak a mene niste zvali? Baš ste đubrad.

Sigurno niste ni snimali...

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BAD_BOY01 kaže...

Here i am AGAIN {#}

TWO

Ovaj jedan je poginuo 108 puta, a jbt pa kako mu se da samo..

Jučer sam igrao na MadCroats serveru, nick mi je pr0d1gyyy, nije isti kao ovdje na forumu, i mogu reći da sam do sada izbjegavao "naše" servere, ali na ovaj ću se rado vratiti jer je dobra ekipa i nije bilo nikakvih problema. Istina, ima mučke đubradi koji se dižu sa MAV-om i rejpaju, ali nije server kriv za to. Darklord_cro kako ti se da samo provest cjelu partiju gore na autocesti, zbog vas vaša ekipa i gubi, nit capturaš zastavu od gore, nit ćeš postići nešto s tih 10-15 killova snajperom.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

heureka!! skuzio sam kako vozit avion tj kako izbjegavat leteca govna!! treba kocit, je8ate kocit u zraku :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

heureka!! skuzio sam kako vozit avion tj kako izbjegavat leteca govna!! treba kocit, je8ate kocit u zraku :/

Ček, ček. Sad si to skužio?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Skank čovječe puna ti je tuba jet tutoriala.

Držiš brzinu oko 280-290 za najbrže okretanje, kočenje+ponekad afterburner.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

sad, cuj njega.... pih, jos sinoc sam to shvatio... reko mozda treba kocit a kad ono fakat treba... do sada to nisam ni probavao jer mi to nije imalo smisla, da mozes kocit u zraku. :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
odjavljen
Vash kaže...

Skank čovječe puna ti je tuba jet tutoriala.

Držiš brzinu oko 280-290 za najbrže okretanje, kočenje+ponekad afterburner.

tutorijali su za cure...

bo, kakva sad brzina? di to pise? i to je za cure.. :D nama s vanjskim jajima to ne treba. sorry danny, izaziva.... 

17 godina
Battlefield 3

pa da znas ko u onome filmu kad charlie sheen vozi avion, a neki drugi ga prati i onda ovaj povuce rucnu i zakoci, a ovaj ga preleti. e pa kako to do sad nisi znao da moze...

-BiH-slackspace

4 0 hvala 0
17 godina
letece_prase kaže...
Nick_Diamond kaže...

GFX MSI 460 OC

4Gb Ram DDR2

isto je i kod mene., od jucer ili cak prekjucer. normalno igram 3-4 partije pa pocme stekat katastrofalno., isto kao na videu od forrzuka.

Hmm, imeni zadnja dva dana igra radi nekako "čudno". FPS mi je ostao isti, ali kad sam s nekim face-to-face i ja počnem prvi pucati uvijek poginem (to samo zadnja dva dana). Činjenica da je meni ping oko 10ms, a drugima puno viši na tom serveru, ne znam... Možda me jednostavno prije vide? Čak sam razvlačio 15m telefonske žice po stanu da ne budem na wirelessu nego se spajam direktno žicom na router, ista priča.

A koliko se sjećam nije bilo nekog win patch-a ili slično da bi mogao utjecati.

14 godina
Battlefield 3

evo i videa., presmješno kako steka

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Hm, ak nije do windoza, onda ostaju samo serveri. Ak stvarno i vi primječujete pad performansi. Zanimljivo.

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

tutorijali su za cure...

bo, kakva sad brzina? di to pise? i to je za cure.. :D nama s vanjskim jajima to ne treba. sorry danny, izaziva.... 

Na hudu imaš dvije brojke u kvadratićima, lijevo ti je brzina, desno visina.{#}

Zato vi sa vanjskim jajima padate sa neba in the blaze of glory.{#}

13 godina
letece_prase kaže...

evo i videa., presmješno kako steka

Točno tak. Pa prije 2 dana mi je išlo ko med .. uff

14 godina
Nick_Diamond kaže...

Hm, ak nije do windoza, onda ostaju samo serveri. Ak stvarno i vi primječujete pad performansi. Zanimljivo.

evo upravo sam na cbc-u bio i opet pocelo zahebavat., nevjerovatno

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dali imate stuttering u igri?Moj odgovor je NE!

12 Da
33 Ne

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

ma ne gledam ti ja HUD... vise manje sam se uvijek grcevito drzao za joystick tokom leta upravo zbog tog sto nisam znam da kocenje fakat pali... s obzirom da to nisam znao onda stvarno nisam ni bio los pilot aviona. a tek sad, sad cu vas rusit ko glinene golubove.

jos mi nikako nije bilo jasno kako levitiraju s onim f35? jel to isto s kocenjem ide ili su neke druge kontrole?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

ma da drzis tipku za smanjenje brzine na tastaturi ti je to S a na palici onaj tockic i drzis npr tipku s i onda se on pocne dizati u mjestu i kad postignes odredjenu visinu samo onda das gas naprijed i pilaj..

-BiH-slackspace

0 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 3

Shazbot !
Moj PC  
12 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice