Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.211.491
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
NiramX kaže...

I igram na Metrou. Jednom kad s tim završim ništa me neće natjerati da ponovno igram na serveru sa 64 igrača. 

Pa ko te tjera da igras na 64 slota...

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Toliko si mu u guzi da ti se vide samo vezice...daj diši malo, dal imaš zraka?

Convict nema vezice na šuzama. Znam iz prve ruke.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...

Ne, ne. Krivo si postavio stvari.

Ako sam dobar, dobar sam. Ako sam stvarno dobar, i dalje je Danny bolji od mene.

Pa da, zato i igraš softcore kad si vrh, da ti igra daje wallhack u obliku malih trokutića da dobiješ i ti koji kill. :)

Ali jesi, najbolji si. :)

Hajde idi igrat na svoj J....I HARD CORE PRO SKILL SERVER i pravi se da si grm.

=XII=SandMan....
15 godina
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...
Toliko si mu u guzi da ti se vide samo vezice...daj diši malo, dal imaš zraka?

Ajme uništio me, ono, kakav comeback, totalno. Ajde ajde, odi spotaj i stavljaj trokutiće na neprijatelje.

Nhf na ovo sve, ne mislim niš loše kad se zezam sa ovim trokutićima. Nekad ne vidiš u bf ljude i tako pa trokutići pomognu

Y2K2 kaže...

You mad bro? Pitaj tatu jel se u ratu skrivao po grmlju ili je trčao i vikao gle tamo neprijatelja i bacao na njih trokutiće.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 15:13 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

On topic dame:

spominjao se nekakav origin update prije ovih par butt flejm stranica, ništa mi nije

ponuđeno pri pokretanju. Da li je u pitanju patch za igru ili kiljent?

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
forzzuk kaže...

On topic dame:

spominjao se nekakav origin update prije ovih par butt flejm stranica, ništa mi nije

To i mene zanima...ali očigledno idu polako, origin po origin, jer i prije se znalo desit da dobiem neki up prije od ekipe, ili obrnuto

DOći će valjda :)

A patch za igru stiže u veljači.

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

You mad bro? Pitaj tatu jel se u ratu skrivao po grmlju ili je trčao i vikao gle tamo neprijatelja i bacao na njih trokutiće.

Pitao sam ja svog, veli da je spotao i da je mrzio kampere. Čak je benao dvojicu iz svog tima jer su kempali.

fila2208 kaže...

Ajme uništio me, ono, kakav comeback, totalno.

Velim ti - Anything you can do, I can do better. I can do anything better than you.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Y2K2 kaže...

A sory nisam znao da ste vi prave vojnicine, ipak mi ovdje ne pricamo o igri.

=XII=SandMan....
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

fila2208 kaže...

I kreću najjadniji izgovori, pozivanje na realizam dok istovremeno frajer pet metara od njega leti na MAVu -.-

16 godina
moderator
Battlefield 3

Vidim da se spominju PRO igrači,pa moram reagirati.

Evo ja sam PRO skilzorz igrač,pa pitajte šta vas zanima....

سمندری ڈاکو
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...

Vidim da se spominju PRO igrači,pa moram reagirati.

Evo ja sam PRO skilzorz igrač,pa pitajte šta vas zanima....

Jel vi zbilja možete raditi sklekove bez ruku ?

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

S obzirom da ameri imaju već gotov sustav koji radi praktički isto što i minimapa u BF-u rekao bih da su soft core igrači, ako išta, onda tehnološki napredni.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
sinister_axe kaže...

Jel vi zbilja možete raditi sklekove bez ruku ?

Apsolutno.

Ima još pitanja kad sam već tu?

Moram ić na svoja PRO izdrk*avanja po serverima .

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
Moram ić na svoja PRO izdrk*avanja po serverima .

HC? Čuo sam da Proovi igraju samo na HC.

16 godina
Ja sam pro skiller! Zašto mene nema u toj tvojoj ljestvici?? B-)
I nemoj pitat kako mogu biti pro i skiller u isto vrijeme...totalno sam cool,jbg!
15 godina
Battlefield 3

Koliko strašnih cyber ratnika...nemožeš ni trolat ko prije jer su svi već istrenirani ratnici i ubijaju. Pobijedili ste me ratnici strašni, svaka vam čast.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Smijesni ste s tim softcore - hardcore glupostima. Tko ima veceg pisu? Moj je najveci, tako da mozete prestati spamati.

Tata ti sigurno nije bacao kartu kralja za vrijeme rata da bi pobjedio!? Ali svejedno se u kartaskim IGRAMA baca karta kralja!

U monopolu dobijes kartu za slobodan izlaz iz zatvora, a da li ju je tvoj tata nosi u rat?

Netko stvarno ima problema sa shvacanjem razlike izmedju IGARA i stvarnog zivota!

HC je smece samo iz tog razloga sto daje prednost onima koji utjecu lose na tempo igre i zabavu! A to su camperi! I to je tocno, i o tome nemamo sta razgovarati!

To je jedini razlog zasto je HC smece, i nemam potrebu tebi objasniti zasto je moj piso veci jer ja igram normal mode.

U normal modu imas priliku na osnovu skilla napraviti nesto, u HCu nemas.

Ako ja legnem, i pucam iz snipera nitko nece preziviti... nazalost ja nemam strepljenja ni u normal modu to raditi gdje stalno netko naleti, a ne u HC camp fest modu.
Jednostavno je igra zivlja, zanimljivija, zabavnija i BALANSRANIJA u normal modu. I to je jedini razlog zasto je normal mod bolji!

Ovo nije simulacija, ako zelis igrati simulaciju onda igraj igre tipa ARMA itd. ALi to neces igrati jer ti neodgovara "realizam" ali ces zato u igri gdje si promjenio pravila tako da tebi odgovaraju, osudjivati one koji nisu mjenjali pravila i igraju igru kako ju je zamislio developer!

Ja vjerujem da se potrudimo, mogli bi igrati i sah u BF3, ali valjda jos nitko nije toliki macho pa da to krene... Valjda ce to napraviti igraci HC-a kada evoluiraju na sljedecu razinu!

A onda ce "softcore" i "hardcore" igraci biti pi*ke!

[M|C] ex_Co7 /// I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 15:30 (Co7).
16 godina
Ja sam pro skiller! Zašto mene nema u toj tvojoj ljestvici?? B-)
I nemoj pitat kako mogu biti pro i skiller u isto vrijeme...totalno sam cool,jbg!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz ljudi, nabavio sam i ja BF3 :D, na kojem vi serveru igrate? Da i ja derem sa vama ;)

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
[M|C] ex_Co7 /// I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
17 godina
neaktivan

Sam kaj su ti ovi s Mad Croats hetero, a ovi na BUG gej. Pa ti biraj što ti više paše. :)

16 godina
bilo bi ti najbolje da si biseksualac ;)
14 godina
forzzuk kaže...

On topic dame:

To sam ja bio.

Nitko nije procitao poruku do kraja, ili sto? {#}

Sam Origin je updatean. 

Nije finalna verzija, nego "probna"

Dodana je mogucnost izmjene imena u samom Originu.

Ispravnjene neke greske.

Ja sam se rjesio 560 Ti, uzeo Gtx 570 i stavio taj novi Origin.

Mislim da u zadnja 2-3 dana nisam imao ni jedan crash, gresku, zastajkivanje....

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/7907976.page

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
Battlefield 3

Hmm, znam da zna biti spawnkillinga i u BF3, ali ovo u MW3 je nenadmašno...

Pretpostavljam da ste vidjeli vijest i na Games Masteru otkud sam povukao link na filmić.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 15:49 (TomoR).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Co7 kaže...

Ako ja legnem, i pucam iz snipera nitko nece preziviti... nazalost ja nemam strepljenja ni u normal modu to raditi gdje stalno netko naleti, a ne u HC camp fest modu.

S ovom rečenicom si me podsjetio na TACTICAL-CROUCH servere u CoD-u. {#} Najzabavnije je trčat i ubijat ih dok te ne banaju. {#}

Ti serveri često dolaze uz pridjeve kao "realistic" i onda se upitam da li stvarni vojnici svuda crouchwalk-aju? Ili im je cilj što brže doči do neke pozicije, a onda u zaklon. Hmm, zanimljivo pitanje, morat ću to istražiti.

Poanta je da mnogi ljudi imaju vrlo zanimljivu(apsurdnu, debilnu) ideju o "stvarnom" ratovanju. I što je najbolje uvjeravat će te da je to istina.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://en.wikipedia.org/wiki/Future_Force_Warrior

Kome se neda sve čitati neka samo pročita Headgear ulomak.

Također možete skinuti epizodu Future weaponsa - Future combat iz 2007.

A to je staro 5 godina, a pitanje je koliko je to sve skupa još dalje razvijeno u odnosu na ono što su pustili u javnost. 

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

On topic dame:

Meni se danas ujutro updejtalo :S 

I used to say MW3 is better than BF3 then I took arrow to the knee.
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Hmm, znam da zna biti spawnkillinga i u BF3, ali ovo u MW3 je nenadmašno...

Pretpostavljam da ste vidjeli vijest i na Games Masteru otkud sam povukao link na filmić.

AHAHAHA i onda se zale kako je spawn u bf3 sranje i kako je u MW3 to bolje rijeseno.

=XII=SandMan....
17 godina
Battlefield 3

ovo je bila dobra rokacina... obratiti paznju na luzere u desnoj koloni {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/14622273/1/247993978/

-BiH-slackspace

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Što se tiče HC Vs Normal za mene je to vrlo jednostavno.Da je developer (DICE) htio da se BF3 igra masovno po postavkama HC servera onda bi takve postavke bile DEFAULTNE na većini servera a normal mod bi bio samo MOD.No DICE je to

napravio obrnuto i to vjerovatno zbog toga što velika većina igrača preferira normal mod.I tražiti realnost u igri u kojoj support čupa municiju iz guzice,ljudi ubijaju pilote u avionima u letu i kradu im te iste,gdje inžinjerac rastavi abramsa brže nego neki timovi namontiraju gume u F1 itd, je malo čudno.Po meni je bitno druženje i zabava sve ostalo je sporedno.

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice