Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.182.685
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
generic9974 kaže...
CANABIS kaže...

ja ne mogu vjerovati da ti isti post recikliras vec nekoliko puta {#}..... i nekoliko puta su ti rekli da odes na support (u battlelogu lijevo po sredini imas link na online support samo ces morat vjerojatno cekat.....xx min. da ti se jave ali budi uporan i javit ce se) i njima to kazes .... support ce ti to srediti za minutu-dvije i igras

ako nemožeš pomoćio onda nemoj ni srati bez veze jer nisam danas raspoložen za takve gluposti ok-e

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
14 godina
protjeran

Ti nemas BTK. ocito si kupio Ruski limited edition, jer ruske verzije nisu svi dobili BTK ili te je neko zajebo prilikom prodaje.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/1c84d97c27abc14a.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
@canabis odi na live chat i reci im da ne mozes pristupit na b2k iako imas le.. Pa ce ti oni aktivirat novi kod...
16 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Ti nemas BTK. ocito si kupio Ruski limited edition, jer ruske verzije nisu svi dobili BTK ili te je neko zajebo prilikom prodaje.

ma nije ruska verzija jer nisam morao mijenjati jezik već je bio engleski 

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
14 godina
neaktivan
koliko puta treba reci da svaki le IMA b2k... Ja imam le sa orgina pa mi nije priznao dok se nisam zalio na live chat tip mi je sve rjesio u roku 5min
14 godina
neaktivan
CANABIS kaže...
generic9974 kaže...
CANABIS kaže...

ja ne mogu vjerovati da ti isti post recikliras vec nekoliko puta {#}..... i nekoliko puta su ti rekli da odes na support (u battlelogu lijevo po sredini imas link na online support samo ces morat vjerojatno cekat.....xx min. da ti se jave ali budi uporan i javit ce se) i njima to kazes .... support ce ti to srediti za minutu-dvije i igras

ako nemožeš pomoćio onda nemoj ni srati bez veze jer nisam danas raspoložen za takve gluposti ok-e

gledaj ..... ne zelim biti bezobrazan ali vec 2 dana cvilis tu a dobio si vec nekoliko puta isti odgovor ... ako imas LE sa B2k odi na support da ti oni rucno aktiviraju ... ti nisi prvi s tim problemom, nego je problem do njih i mogu ti oni rucno aktivirat B2k .... ako i nemas b2k koji je bio samo za preorder svejedno se javi supportu jer je velika vjerojatnost da ce ti je aktivirati (meka su srca poneki pa ako imas malo dara za zicanje mozes dobiti i ona oruzja na koja nisu svi imali pravo)

17 godina

ja uz svoju verziju dobio odma i kljuc za btk tako da sam sve aktivirao jos prije 3 tjedna i nedavno samo skinuo btk.

Heroes get remembered, but legends never dies.
17 godina
NiramX kaže...

Super! Taman skupih oko 900 bodova i igra me odspoji. Savršeno!

Ukoliko se za vrijeme te runde više ne spojiš natrag na isti server, bodovi će ti ostati.

A ako se vratiš dok još traje ta runda, onda ti prijašnji napredak briše (bar se meni tako čini po mojim Battle reportima).

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Canabis, kao što si mogao primijetiti, mi nismo EA support i ne znamo rješenje za sve probleme koje netko može imati.

Umjesto da si gubio vrijeme tu na forumu mogao si otići na support i do sad bi sve bilo sređeno.

Al ono, slobodno ti ponovo pitaj ovdje, možda je netko magično saznao što je.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
kalko1212 kaže...

Čovječe ovo je za POLUDITI!!!

Taman se dokopam F-35 letim i koljem ko lud, i crash.

100KN onome koji nađe riješenje za to a da radi{#}.

Backup, pa format i reinstall? Jos nisi?

evo i ja imam po koji bsod, format napravio opet se dešava. očistio komp upravo prije  5min pa ćemo vidjeti sada. btw. nakon čišćenja grafe odmah mi je temp u idlu pala za 4-5 stupnjeva na grafi sad je 37°C. ali koliko sam gledao u igri tj.max loadu mi se temp nije penjala preko 75°C tako da neznam dali je do toga problem. uglavnom javim rezultate.

s tim da mi se komp ne bsoda u drugim igrama ali opet ovo je jedina igra koja optereti grafičku 99°%.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 13:16 (sokre).
14 godina
Battlefield 3

2 Pirat- neki dan sam imao oko 25 killeva sa rpgom na pjesadiju s tim da sam vec ima oko 20 killeva. Nakon runde i sejvanja sam isao vidjet,priznalo mi samo 2-3 killa.. ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
generic9974 kaže...
CANABIS kaže...
generic9974 kaže...
CANABIS kaže.

gledaj ..... ne zelim biti bezobrazan ali vec 2 dana cvilis tu a dobio si vec nekoliko puta isti odgovor ... ako imas LE sa B2k odi na support da ti oni rucno aktiviraju ... ti nisi prvi s tim problemom, nego je problem do njih i mogu ti oni rucno aktivirat B2k .... ako i nemas b2k koji je bio samo za preorder svejedno se javi supportu jer je velika vjerojatnost da ce ti je aktivirati (meka su srca poneki pa ako imas malo dara za zicanje mozes dobiti i ona oruzja na koja nisu svi imali pravo)

oprosti bio sam nagal imam neki privatni problema sad još i ovo sranje sa tim originom i battlelogom,znam da je jedino rješenje live support ali hebe me engleski dok ja napišem u prevoditelj šta je problem dok prevedem šta on meni piše to je užas živi već sam jednom kontaktirao live support kad se nisam mogao prijaviti pa to je bila koma na kraju sam odustao i i otišao iz chata,oprosti još jednom što sam bio bezobrazan 

14 godina
Battlefield 3

Prvi koji me citira KOJI NEMA BTK dobiva besplatan key za DLC BACK TO KARKAND.

Dobio sam ga preko Sapphira,ali ja vec imam LE pa mi netreba.

Eto,tko zeli ustedit 15 € neka me citira.

Isto tako neka odmah napise Battlelog name da vidim da ga nema da se ekipa ne diberi.

Pozdrav

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
Pero Dinamit kaže...
CyberDemonVZ kaže...
kalko1212 kaže...

Čovječe ovo je za POLUDITI!!!

Taman se dokopam F-35 letim i koljem ko lud, i crash.

100KN onome koji nađe riješenje za to a da radi{#}.

Backup, pa format i reinstall? Jos nisi?

Formatirati disk zato što ga izbacuje? WTF?

Koja je uopće greška? Izbacuje konstantno nakon nekog vremena ili samo u avionu?

Muci se s tim problemom preko mjesec dana i rekao je da ce napraviti bilo sto da se toga rjesi.

Isprobao je desetke ponudjenih ideja i ni jedna nije upalila.

I dalje trazi nesto sto ce mu pomoci.

Da, moja ideja je bila format radi toga sto ga igra svako malo izbacuje.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
15 godina
drahic kaže...

Prvi koji me citira KOJI NEMA BTK dobiva besplatan key za DLC BACK TO KARKAND.

Dobio sam ga preko Sapphira,ali ja vec imam LE pa mi netreba.

Eto,tko zeli ustedit 15 € neka me citira.

Isto tako neka odmah napise Battlelog name da vidim da ga nema da se ekipa ne diberi.

Pozdrav

TheXcellzor    HVALA!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
14 godina
Battlefield 3

Poslao sam ti friend request. Potvrdi da ti mogu key poslat na chat

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
@pirat Znaci ako neuzmem sad B2K,mogu kasnije nesto drugo uzeti,jer vidim da se sad trenutno daje tak expansion pack.. Jesam u pravu? ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
15 godina

mislimda sam potvrdio ali mi se zbuggao pa te ne vidim

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Poslao sam ti friend request. Potvrdi da ti mogu key poslat na chat

Sta nije to samo promo code koji ukucas u origin store i vrijedi samo pri kupnji novog bf3? Mislim tak pise, isto sam pokupio jedan od sapphirea.

13 godina
Battlefield 3

Dobri ljudi napokon sam sredio problem. 

Inače, iako ranije nisam igrao multiplayer (ponekad B4F rijetko) u singleplayeru sam razvaljivao na hard postavkama svaku igru. U međuvremenu nisam ništa igrao odavno i kupim novi komp i novi miš, te nakon 2 mjeseca dođe Battlefield 3 i ja sam oduševljen na mape i igraj i igraj i fulaj i fulaj. Ma nikog ne mogu pogodit da valja. Toliko sam pi*dio da sam mislio da mi miš ne valja i da vratim stari Logitech Mx 518.

Ali đavo mi nije dao mira i ja guglam li guglam kad nađem na forumu da se treba ugasiti akceleracija miša koja je valjda uključena u windozama za RAT 7 miš (?). Ja danas to uradim i... voila... rokam li rokam. Prvi put da sam uživao u igri od kako sam instalirao.. :-))))))

Huaa... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Pa koliko vidim, na promotionu piše da vrijedi samo uz kupovinu novog BF3 na originu. Ne vrijedi za postojeće instalacije. (Ili se varam?)

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
14 godina
Battlefield 3

Hmm.. Nisam ni sam ziher..

Neka proba decko pa neka vidi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

To je promo code sa kojim pri kupovini bf3 na originu dobijes BTK besplatno.

=XII=SandMan....
13 godina
protjeran
TomoR kaže...

Ukoliko se za vrijeme te runde više ne spojiš natrag na isti server, bodovi će ti ostati.

A ako se vratiš dok još traje ta runda, onda ti prijašnji napredak briše (bar se meni tako čini po mojim Battle reportima).

Gle, fakat. Sjećam se da su mi se prije saveali samo killovi i deathovi. Do sada nisam primjetio i da se bodovi spremaju.

16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Pogle kaj ti pise u mailu koji su ti poslali.

14 godina
Battlefield 3

Ajmoo ovako

Zasto nebi otisli na chat i kazete da ste kod ukucali prije mjesec dana cca i da sad vidite da nece prihvatit?

Na battlelogu sa lijeve strane imate zutu trakicu i tamo odete na live chat.

Apsolutno nista vas ne kosta probat i napravit se glup.

Odete tamo i kao sto rekoh,kazete da ste ga ukucali pri kupnji bf3-a i mislili da ce prihvaiti ali nije i da imate problem. 

pro*erite nesto.

Ako su meni dali za u BC2 veteran status 9 onda ce i ovo,

Sve ovisi koga dobijete na chat.

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

oce tko coop ?{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

trebam hitno pomoć sad sam na chatu sa live support i ako ima dobra duša da preko teamviewer proba to riješiti sa njima jer bojim se da ne zabrljam nešto 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Soldier977 kaže...

Ljudi,

Može li mi neki stručnjak od vas za letenje reći u čemu je štos?

Kada god idem voziti avion, i hoću da idem po vertikali moram konstantno "navlačiti" miš u smjeru u kojem hoću ići (gore ili dolje). Znači ne da miš pomjerim naprijed pa avion konstantno skreće, nego čim pomjerim miš avion malo kao skrene i onda opet pravocrtno   (nadam se da će neko shvatit sta je pjesnik htio da kaže(?!). Znam u Battlefieldu 2 da mi je OK radilo, ali ovdje ne ide pa ne ide. Da li ima neka opcija za uključiti ili...???

Nema - moraš miša stalno micati. Zato će ti možda biti lakše joystickom - analogan je i ima konstantnu kretanja iznad deadzonea do kraja.

I to je stvarno živcirajuće. Na heli-u nije potrebno stalno miša povlačit. Povučeš miš malo udesno i heli će nastavit ići utom pravcu dok god ne vratiš miš na početnu poziciju...

Cyber_Freak kaže...
sokre kaže...

hehe koja fora gledati tko je za što banan na serveru, evo neki cheater se upravo pokusao spojiti a banan zbog aimbota. "piotto0"

Da ali jucer je bilo mnogo citera Bug-u..Pa u roku od sat vremena PB ne bano oko 20 -tak ljudi...I neki se nakon toga opet spoje,igraju par minuta i opet dobiju ban..Nije ni jasno kako moze popiti ban radi aimbota i nakon 5 min opet udje i igra,pa onda opet dobije ban...?

Nisu ti to cheateri s Bug Servera, to je stream s ostalih servera... Mislim da na Bugu nije bilo cheatera...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
16 godina
Battlefield 3

a kolike su sanse da dobijem key za b2k ako se napravim malo glup i na live supportu kazem ukucao sam key za b2k ali nema :D mogul oni provjeriti koju verziju igre imam i jesam li ukucavao key za b2k?? :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 13:59 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice