Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.184.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

0:14 FTW {#}

BF3 nick:FlasHard3 Xfire:bobbyz666
Moj PC  
12 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

U onom assaigmentu di trebas imat 50 AT Rocket kills- Na sta se to odnosi????

Sa Helijem NE dobivam killeve,sa rpgom kad ubijem covjeka NE dobivam killeve...Nisam primjetio da dobivam ni kad tenk sa rpgom raznesem...

????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
drahic kaže...

U onom assaigmentu di trebas imat 50 AT Rocket kills- Na sta se to odnosi????

Sa Helijem NE dobivam killeve,sa rpgom kad ubijem covjeka NE dobivam killeve...Nisam primjetio da dobivam ni kad tenk sa rpgom raznesem...

????

Ja sam dobio te killove s rpgom i smawom

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Stationary AT rocket launcher (KORNET i TOW)?

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da ali ovdje kad hoces kupiti napise ti Error: Battlefield 3: Back to Karkand is Country restricted on your IP.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Hello kako bi igra išla na Athlon 2 x3 3.3GHz i HD5670? Jer bi se moglo kako tako na nekim High detaljima uz rezoluciju 1680x1050? A da nemam ispod 25 FPS-ova...{#}

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

i ja. a ubijao sam ih i u tenku i ovako po zgradama...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Evo mene opet sa "Black screen with loading whan server change map" problemom.

Vec sam naveo da sam zaista SVE probao,ali sam zaista pop...dio i odlucio se srusiti Win,formatirao sve,skinuo preko Origina opet igru i OPET ISTO!

Iz svemirske stanice Mir se vidi da ipak nije problem u mojoj konfiguraciji ili OS-u,nego do same igre!

DICE ne odgovara iako se broj ljudi sa istim problemom penje na vise od 2 000 ljudi.

Mozemo mi otvarati teme na njihovom forumu koliko god hocemo(a ima ih i previse),oni ni slova da odgovore.

Barem da nam kazu:Zao nam je nemamo pojma o cemu je rijec i gdje je problem!

Zaista zalosno i jadno od njih!

I mene pogodi taj black screen sa vremena na vrijeme. To od zadnjeg patcha, tak da to mora da je do njih.

Isto tak,  ponekad nakon toga, kad se spojim natrag na server ili drugi sljedeći, prvih 10 sekundi imam velki lag (mora da je do grafičkih pizzzz...)

Prije zadnjeg patcha jedini problem koji sam imal su bile diskonekcije koje imam i sad. Al to je sigurno do toga kaj nemogu ugasit UPnP. Živjeli susjedi ;)

14 godina
thesekiman kaže...

Već mi se par puta dogodilo na novim mapama da gađam u čovjeka i uopće ne registrira metke. Ono, stojimo jedan nasuprot drugog, na maloj udaljenosti, on stoji miran ja gađam direkt u njega i ništa.

Meni se dogodi na stanem iznad protivničkog snajperiste, i kliknem tipku da ga zakoljem, a ovaj moj vojnik izvadi nož i stoji, umeđuvremenu me ovaj skuži dok ja pi*dim i ubije me...

13 godina
Volos kaže...
thesekiman kaže...

Već mi se par puta dogodilo na novim mapama da gađam u čovjeka i uopće ne registrira metke. Ono, stojimo jedan nasuprot drugog, na maloj udaljenosti, on stoji miran ja gađam direkt u njega i ništa.

Meni se dogodi na stanem iznad protivničkog snajperiste, i kliknem tipku da ga zakoljem, a ovaj moj vojnik izvadi nož i stoji, umeđuvremenu me ovaj skuži dok ja pi*dim i ubije me...

Je... ja vidio juče na Anderzel ovom youtube kanalu, i njemu se desilo :-))))))

P.S.

U biti ono je bio "minobacačer"

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 9:15 (Soldier977).
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Ako netko zeli promijeniti ime tj nick na Originu evo linka kako: http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3-pc/1439985-how-change-your-origin-name-yourself-right-now-iphone-android-users.html Najlakse i najbrze preko Iphonea... :) Ja ja promijenio za 20 sec...
My BF3 Battlelog:neno666_xXcroXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@cyber ne treba ti ipohone za to o.o
17 godina
neaktivan

Igrao sam BF3 par puta, jedno pitanje..  Znači, kad se u battlelogu (ili kao se već zove) prikačim na neki server, treba mu poprilično vremena da se inicijalizira, ulogira, učita i svašta nešta.. 

E sad, mene zanima da li se ista procedura mora ponavljati svaki put kad mijenjam server (znači, quit u ingame meniju, nazad u battlelog server browser i ponovo sve ispočetka) ili sama igra može ostati raditi, a novi server se odabere kroz battlelog?

To vječno učitavanje (po par minuta) je jedan od razloga zašto sam još uvijek na bc2 kod kojeg cijela procedura spajanja na server traje 20-30 sec max..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
Battlefield 3

Da ferovca, uvijek toliko traje (jedan od razloga što sam kupio SSD da ubrzam).

Inače, Back to Karkand mape se puno brže učitavaju od originalnih (i na običnom disku).

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...

Pa bas mi se da ici na support sa onim Shabanima natezati i cekati..Ovako je brze i bezbolnije..
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Server? {#}

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

https://www.sapphireselectclub.com/presentation/member/member_index.aspx?cid=13

Ako netko ima u planu kupiti Battlefield 3 na orginu i ima Sapphire grafičku,onda može dobiti besplatno Back to Karkand na navedenom linku. Pozdrav.

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Cyber_Freak kaže...
ceco22 kaže...

Pa bas mi se da ici na support sa onim Shabanima natezati i cekati..Ovako je brze i bezbolnije..

Meni je ovo još brže, nego prtljanje po telefonu:

http://www.origin.com/change-id

13 godina
protjeran
TriP kaže...

https://www.sapphireselectclub.com/presentation/member/member_index.aspx?cid=13

Ako netko ima u planu kupiti Battlefield 3 na orginu i ima Sapphire grafičku,onda može dobiti besplatno Back to Karkand na navedenom linku. Pozdrav.

Super stvar..A valja kupiti jos jedan acc i dodati besplatno na njega b2k ... ;)
13 godina
Battlefield 3

Ljudi, 

Može li mi neki stručnjak od vas za letenje reći u čemu je štos?

Kada god idem voziti avion, i hoću da idem po vertikali moram konstantno "navlačiti" miš u smjeru u kojem hoću ići (gore ili dolje). Znači ne da miš pomjerim naprijed pa avion konstantno skreće, nego čim pomjerim miš avion malo kao skrene i onda opet pravocrtno  (nadam se da će neko shvatit sta je pjesnik htio da kaže(?!). Znam u Battlefieldu 2 da mi je OK radilo, ali ovdje ne ide pa ne ide. Da li ima neka opcija za uključiti ili...???

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 9:44 (Soldier977).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
evo ovako sad kad sam na poslu, mogu malo bacit oko na forum.... Moji osobni dojmovi za dlc... Su ove rjeci To je To napokon bf... Mape su savrsenstvo svi modovi su na njima odlicni.. Igrao sam od prve minute kad su b2k serveri podignuti i to bas na BuG.. Mape traze uvijek aktivnost i super su brze... Svidja mi se ovaj attacking cq.. Kad sam prvi put usao najprije sam bio turist sve sam gledao sa divljenjem, poslije je tu ulogu preuzeo pirat pa smo ga mi mucki ubijali :D mislim da prvih deset mapa nismo gubili uopce
13 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Ljudi, 

Kada god idem voziti avion, i hoću da idem po vertikali moram konstantno "navlačiti" miš u smjeru u kojem hoću ići (gore ili dolje). Znači ne da miš pomjerim naprijed pa avion konstantno skreće, nego čim pomjerim miš avion malo kao skrene i onda opet pravocrtno  (nadam se da će neko shvatit sta je pjesnik htio da kaže(?!). Znam u Battlefieldu 2 da mi je OK radilo, ali ovdje ne ide pa ne ide. Da li ima neka opcija za uključiti ili...???

Pa koristi W,A ,S,D i strelice..lakse je na strelice nego mis vuci po podlozi...
16 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Ljudi, 

Nema - moraš miša stalno micati. Zato će ti možda biti lakše joystickom - analogan je i ima konstantnu kretanja iznad deadzonea do kraja.

13 godina
Cyber_Freak kaže...
Soldier977 kaže...

Ljudi, 

Pa koristi W,A ,S,D i strelice..lakse je na strelice nego mis vuci po podlozi...

OK, to mi je jedno rješenje koje znam, ali trebalo bi raditi i sa mišem. Ono malo gore, avion dolje i ne ispravlja se dok ne vratim miš u "početni" položaj.

17 godina
Battlefield 3

heh čini mi se da je rješenje za to kupiti veliku podlogu za miš da je ne nestane u žaru borbe :)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
evo ovako sad kad sam na poslu, mogu malo bacit oko na forum.... Moji osobni dojmovi za dlc... Su ove rjeci To je To napokon bf... Mape su savrsenstvo svi modovi su na njima odlicni.. Igrao sam od prve minute kad su b2k serveri podignuti i to bas na BuG.. Mape traze uvijek aktivnost i super su brze... Svidja mi se ovaj attacking cq.. Kad sam prvi put usao najprije sam bio turist sve sam gledao sa divljenjem, poslije je tu ulogu preuzeo pirat pa smo ga mi mucki ubijali :D mislim da prvih deset mapa nismo gubili uopce

Da,lako je kad upadnes u tim u kojem ima par dobrih igraca,squad koji igra 100 timski i jos uz to se poklopi da te ide,nema bolje kombinacije i gusta.. A sta kad upadnes u tim sa noobovima koji su tu na serveru samo da se vozikaju,uhvate sto vise killova,kampaju se u bazi sa sniperima i uopce ne pokusavaju da igraju timski? Neki dan mi se to desilo,znaci poludio sam..Jos uz to sve nas 14 je igralo protiv njih 19..Znaci katasrofa.. Ne mogu da vjerujem da na Bug serveru nema auto team ballance kao na drugim..To se desava iz razloga sto pojedinci cim vide da gube prebacuju se u pobjednicki tim da ima win ratio ili kd ne bi pao..Pa mislim stvarno..Svi mi volimo pobjedjivati,ali na takav nacin,bezveze.. Kad sam sa ekipom na Teamspeaku i kad igramo na bilo kojem serveru sve 5,makar izgubio 10 mapa..Jer sale,zafrkancije i timskog duha ne nedostaje.Tad mi je cak i na Bugovom serveru gust igrati.Bez toga igra na Bug serveru je 0 bodova..
16 godina
odjavljen
sokre kaže...

heh čini mi se da je rješenje za to kupiti veliku podlogu za miš da je ne nestane u žaru borbe :)

Imam igromnu površinu oko miša i 80% izgubljenih dogfighteva je kad bih mišem udario u rub ili nešto i tako zaustavio manevar {#}

17 godina
Tonči kaže...
sokre kaže...

Imam igromnu površinu oko miša i 80% izgubljenih dogfighteva je kad bih mišem udario u rub ili nešto i tako zaustavio manevar {#}

lol dobar dan molim vas 4 kvadrata podloge za miš i stol za fešte 3x1.5m!!!

oh treba vam za BF3!?!

da dosta letova završi ne obaranjem od portivnika nego udaranjem od tipkovnuicu, skliznem sa stola.... padne mi miše preko stola koliko ga guram dolje gore, ili morma pustiti miš te brisati pivu koju sam prevrnuo  dok sam zvjerao naokolo mišem.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
13 godina
protjeran
sokre kaže...

Ja odobno imam malu podlogu ali uspijem sve sa misem kad se vozim u avionu,samo povecam malo sensitiviti na misu i to je to.. Imam G9x
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

ja sam uboo joystick od jednog naseg kolege i nisam nista bolji ali mi je puno lakse ciljat i letit kuda zelim.. s misem nikako se naviknut a tastura, pa ona dosta "preskace"... to za avion

za helic mi je bila super i tastatura

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 10:22 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice