Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.220.221
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
emerik kaže...

Zna netko da li ako kupim verziju na game.co.uk,dal je to kao Origin,te da li se onda mogu koristiti njihov chat...?

Upravo sam htio napisati to pod prednost Origina..

Svaka EA igra kupljena bilo gdje (i bilo kada?) se može registrirati na Originu.

Dok Steam dopušta samo rijetke igre.

Ako imaš problema kontaktiraš službu i riješe to, a nekad i daruju besplatno :D

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Sumnjam, jer bi time sami sebi izbijali lovu iz džepa.

Ne vidim veliki problem u tome, Origin klijent je diskretan i ne primijećuje se, nije ni približan Steamu, a većina ljudi već ionako ima neku EA digitalnu igru, odnosno možda ne većina ali dobar dio sigurno.

Ma zato sam i rekao da ne vjerujem.

A nadogradit će oni Origin. Trenutno se još vjerojatno suzdržavaju od ulaska u veliki projekt da ne popuše uloženu lovu. Ali EA vidim kao jednog od rijetkih čiji servis bi s vremenom mogao postati konkurencija Steamu.

Uglavnom ja čekam 10. mjesec pa ću onda vidjeti što i kako.

NightShadow kaže...

Upravo sam htio napisati to pod prednost Origina..

Svaka EA igra kupljena bilo gdje (i bilo kada?) se može registrirati na Originu.

Dok Steam dopušta samo rijetke igre.

I Valve daje da sve Valvove igre staviš na Steam. A dati da stavljaš bilo koju tuđu igru na Steam ne bi imalo smisla.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 13:13 (ZC_Someone).
16 godina
Battlefield 3

Evo baš instalirao taj Origin i moram prizati da sam se oduševio, nešto nalik na steam samo sa EA igrama.

Za sad je u beti ali kolko vidim radi sasvim dobro.

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo kupio sam Limited Edition sa Base Hosta još ima 13.Navali narode...

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Zašto ne daju neki tralier gdje se vozi avion na MP? Kopao sam po svuda i ništa.

15 godina
neaktivan

Ima još oko 4 i po mjeseca do izlaska šta očekuješ?

Normalno da se informacije daju na kapaljku kako bi se stvorio hype

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
15 godina
protjeran

Što izlazi 10 mj ? (nisam pratio pa pitam)

16 godina
NFSPredator0010 kaže...

Ima još oko 4 i po mjeseca do izlaska šta očekuješ?

Normalno da se informacije daju na kapaljku kako bi se stvorio hype

pusti trolla daj ;)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

i ja uzeo Limited Edition sa base hosta.

stvarno dobri popusti.

ahh, di je taj 10. mjesec... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Uzeo i ja limited sa basea.

Prije sam derao cijelo vrijeme COD4, čak sam kupio novi komp samo da ga mogu derati na max detaljima. I onda je uletio BC2 i COD4 se više ne igra {#}

Igra mi je zakon. Jedino me živcira to što mi ono logiranje ne radi, moram upisivati šifru svaki puta i što mi samo odjednom izađe iz igre. Zbog toga bi ju obrisao mamicu joj! Al fora je da neće izaći kada imam loš score, već samo kada sam prvi i kad dosta toga otključam, cigan kao da zna {#}

Jedva čekam pa da zajedno bacimo BF3, bilo bi dobro da uzmemo server (kao što ste bili i za BC2 uzeli) pa da se skupi ekipa i zajedno deremo. No o tome kad izađe igra {#}

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ja sam preko DVD.co.uk mislio uzeti Limited Edition retail izdanje koje dođe malo manje od 300kn, jel bi mogli puknut carinu i koliko bi onda došlo u tom slučaju? Htio bih imati box izdanje igre pa pitam...

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Dodinho kaže...

Ja sam preko DVD.co.uk mislio uzeti Limited Edition retail izdanje koje dođe malo manje od 300kn, jel bi mogli puknut carinu i koliko bi onda došlo u tom slučaju? Htio bih imati box izdanje igre pa pitam...

Vrlo lako je moguce da ti naplate carinu. O visini carine zavisi dal je carinik dobio seksa od žene prosle noci ili ne. moze ti naplatit skoro koliko hoce u rasponu od 32- 45 posto. (pdv, carina, procjena realne vrijednosti robe u RH itd)..

Najbolje je da narucis kod nekog frenda u ZG i sanse za carinu su ti automatski manje.

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 18:04 (red_bull).
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Mogli bi. Ak se ne varam na tih 300 ti ide još 10% carine i 23% PDVa.

16 godina
moderator
Dodinho kaže...

A čemu kad će u Algoritmu/GMCu doć 350kn,i imaš igru prvi dan.

Znam da za tih 50kn u konzumu kupiš 9 žuji,al jebiga.{#}

سمندری ڈاکو
15 godina

ovako .. igra u game.co.uk kosta 250 kn .. s time racunaj postarinu od 30 kn .. znaci oko 280 kn sve zajedno .. ako kupujes u algoritmu i nisi iz zgb igra je 350 plus 50 kn postarina .. razlika nije mala i isplati se svakako uzimati u game.co.uk .. Ako preorder igru oni salju 3-4 dana prije nego sluzbeno izade tako da ti stigne dok izade .. a sto se tice carine ja sam uzimao vec par puta i nikada nisam morao platiti bilo kakvu carinu ili pdv LOL .. stoga preporucam game.co.uk

{#}

Specializing in online warfare since 1942
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 18:58 (a1c2o3).
16 godina
Battlefield 3

Sve zavisi gdje zivis, kao što je ovdje netko već rekao jer nekome naplate sve što naruči.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 19:01 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ZC_Someone kaže...
Dodinho kaže...

Varas se neide nista, ja sam narucivao 4-5 igara s game.co cak i po 2 naslova odjednom i nije dosla nikakva carina.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 19:47 (D3ViL).
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
ZC_Someone kaže...
Dodinho kaže...

Varas se neide nista, ja sam narucivao 4-5 igara s game.co cak i po 2 naslova odjednom i nije dosla nikakva carina.

Varaš se ti što misliš da nejde. Po zakonu ide sigurno carina i PDV na sve skuplje od 160kn. Druga stvar što ti imaš sreće pa ti ovi na carini nikad nisu pregledali paket.

17 godina
Battlefield 3

Jel se može na onom Basehostu platiti direktno karticom ili preko nekog drugog servisa osim Paypala jer su mi tamo iz nekog razloga odbili karticu.

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Jel se može na onom Basehostu platiti direktno karticom ili preko nekog drugog servisa osim Paypala jer su mi tamo iz nekog razloga odbili karticu.

Možeš općom uplatnicom u bilo kojoj banci/fini/pošti

17 godina
ZC_Someone kaže...
Ad4pt3r kaže...

To mi je malo nepraktično. Pa g2play podržava i Visu i Moneybookers, pa nije valjda da ovi imaju samo dvije opcije.

15 godina
Ad4pt3r kaže...
ZC_Someone kaže...
Ad4pt3r kaže...

To mi je malo nepraktično. Pa g2play podržava i Visu i Moneybookers, pa nije valjda da ovi imaju samo dvije opcije.

možeš preko Paypal-a, znaci paypal podržava visu, problem riješen.

LoL Nick (EU): hRay
17 godina
null kaže...

Ne mogu ak sam napisao da mi Paypal neće prihvatiti karticu, stalno ju odbija. Visa PBZ banke koja svugdje drugdje funkcionira, jedino oni seru. A do banke mi baš nije blizu da odem samo.

15 godina
Ad4pt3r kaže...
null kaže...

Ne mogu ak sam napisao da mi Paypal neće prihvatiti karticu, stalno ju odbija. Visa PBZ banke koja svugdje drugdje funkcionira, jedino oni seru. A do banke mi baš nije blizu da odem samo.

Ne budi lijen,spusti se do najbliže banke,pošte i uplati

17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

A mislim čemu offtopičarimo kad ti sve piše na njihovoj stranici.

17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
ZC_Someone kaže...
BTW. Kako je krenulo uskoro ću morati imati masu takvih online servisa i njihovih aplikacija. Nanjušili su lovu i sad će takvi servisi početi nicati ko gljive. A već se govori o tome da će pojedini naslovi biti ekskluziva samo za određeni online servis. I onda će meni digitalna distribucija izgubiti smisao jer prestaje biti praktična. -.-

To i mene brine, ali odlučio sam ostati vjeran Steam/GOG kombinaciji, a igre koje ne izlaze na tim platformama me jednostavno ne zanimaju.

Ja sam se žderao s tim jako, al fakat jako.
Na kraju sam skužio da sam glup, kupim tamo di mi je najpovoljnije i najisplativije i bok. Sad imam nekoliko retail igara, dosta Steam igara, nekoliko D2D igara, par na EADM, jednu na Ubisoftovom shopu, jednu na metaboliju. I baš mi je dobro, opće si ne dozvoljavam da me to dira.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nemaš pojma kolko me to proganjalo mjesecima prije nego sam prvu igru uzeo na D2D.
Možda da probaš stjerati sve u 3 pm i samo uzmeš negdje drugdje. Nakon 2-3 te prestane biti briga.

Moš pitat Andreu kolko sam je puta gnjavio s pitanjima kaj ona misli i to, iako nju zaboli labud. LOL

1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

A moš i mene pitat :)

Ja uzimam igru početkom 7. mjeseca, di je najjeftinije tam kupim i bok.

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''

2 0 hvala 0
16 godina
moderator

Obriši.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 23:25 (pirat).
17 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

A moš i mene pitat :)

Ja uzimam igru početkom 7. mjeseca, di je najjeftinije tam kupim i bok.

Da, moš i Dadu. lol

Sve sam ih prcao s tim. A drito se vidlo da ih boli jaje. :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice