Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.218.993
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Nemam osobnog iskustva, ali s ozirom da svako malo iskoči pitanje, mogu dat svoje mišljenje.

Što se tiče isporuke, base-host je pouzdan, dakle nije nikakva prijevara. Ključevi su legitimni i rade.

Što se tiče dobavljivosti, nema garancija za igre koje nisu izašle. Moguće je kašnjenje. U slučaju Black Ops-a s kojim je bilo problema sa nabavom vraćeni su novci ljudima. Ipak imajte na umu da iako vam ne propada novac, propada vam vrijeme, preorder bonus i mogući popust kod drugih dobavljača ako se ispostavi da se igra nemože nabaviti.

Što se tiče nabave i uvjeta koji omogućuju tako niske cijene, o tome ne bih šprekulirao.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ispravak...

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 11:10 (HeadHunter500).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zašto pitaš ovdje a ne na base-hostu?
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ja čekam da vidim koji će bonusi biti na Originu i najvjerojatnije tamo uzimam.

Kaj nebudes na steamu uzimao?

15 godina
protjeran

Neki poput njega znaju pitati nafrumu umjesto na basehost-u vjerojatno nije razumio pa ovdje pita.{#}

17 godina
neaktivan
kach kaže...
Danny_HR kaže...

Ne, jer je navodno Origin jedini koji će imati preorder bonuse za digitalnu distribuciju.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

A da kupim za jedno 2 mj limited edition(ako ga bude) na njihovom sajtu ocu'l dobit dlc?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
kach kaže...
Danny_HR kaže...

Ne, jer je navodno Origin jedini koji će imati preorder bonuse za digitalnu distribuciju.

Ma taj origin isti vrag kao i EADM.Neznam zasto su ga uopce i mjenjali.

Prodajem sve od tehnike.Usb 4 gb -35 kn!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sad neznam dal se isplati cekat steam:/ Kolko si siguran u to da steam nebude imao te bonuse?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Ma taj origin isti vrag kao i EADM.Neznam zasto su ga uopce i mjenjali.

Origin i je EADM.

Mijenjali su ga da bi dodali socijalnu komponentu, tako sada imaš na izboru klijent, in-game chat i slično.

A najavili su da će većina njihovih igara imati bonuse samo na Originu odnosno EADM-u.

kach kaže...

Sad neznam dal se isplati cekat steam:/ Kolko si siguran u to da steam nebude imao te bonuse?

Citat:

Kako bi privukao što veći broj korisnika, EA je odlučio korisnicima Origina, koji igre kupe na ovom servisu, ponuditi ekskluzivne sadržaje za svoje najpopularnije nadolazeće naslove poput Mass Effecta 3, FIFA-e 12, Madden NFL-a 12, novog Need for Speeda, Battlefielda 3 i ostalih. Uz navedene naslove, ekskluzivne Origin sadržaje dobit će i sve igre iz EA Partners programa poput Alice: Madness Returns i Kingdoms of Amalur: Reckoning.

http://www.bug.hr/master/vijesti/ea-ov-servis-digitalnu-distribuciju/109094.aspx 

Uz to, kao što možeš vidjeti na drugim servisima za digitalnu distribuciju poput D2D-a, Metabolija i sličnih, ni jedan od njih nema limited edition, samo običnu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 11:16 (Danny_HR).
15 godina
protjeran

Može netko objasnit koja je razlika između limited editiona i običnog i zašto kupovati CD key-ve prije izslaska igre?pls.

16 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma ja cu zapaliti ovaj EA.Po 100 put deaktivirali mi key.OMG

Tako bude svaki put kad formatiram hard.Dao bog da skupim para i kupim na Steamu.

Prodajem sve od tehnike.Usb 4 gb -35 kn!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Genije kaže...

Može netko objasnit koja je razlika između limited editiona i običnog i zašto kupovati CD key-ve prije izslaska igre?pls.

Limited ima preorder bonus koji će se nakon izlaska napalčivati vjerojatno u rangu 10 eura.

Perkan777 kaže...

Ma ja cu zapaliti ovaj EA.Po 100 put deaktivirali mi key.OMG

Tako bude svaki put kad formatiram hard.Dao bog da skupim para i kupim na Steamu.

A da prvo deinstaliraš igru?

Svaki put kada sam deinstaliravao me obavjestio da deaktivira jednu aktivaciju tako da dan danas imam 10 kao da nisam nikad igrao.

15 godina
protjeran

AKo deinstalira čeka ga kakvih 5 i više sati buljenja u monitoer jer je instalcija duga, treba skinut patch od 2.4 GB koji se skida 3 sata i updatat i to dugo traje.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Joj je*em ti origin sad cu bezveze morat imat steam i origin instaliran:/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Genije kaže...

AKo deinstalira čeka ga kakvih 5 i više sati buljenja u monitoer jer je instalcija duga, treba skinut patch od 2.4 GB koji se skida 3 sata i updatat i to dugo traje.

A kaj, ak ne deinstaliraš ne moraš instalirati nakon formatiranja harda?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kakvi su im serveri na eadm ,znam da ce na ovo biti navala al ocel biti normalna brzina downloada?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Kakvi su im serveri na eadm ,znam da ce na ovo biti navala al ocel biti normalna brzina downloada?

Da, najnormalnija.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

EDIT:

Imal neka dobra dusa da mi kupi b3 za 125 kn sad na paypalu nemam tolko a kasnije je cijena 350 kn pise?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 12:06 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Ja uzeo onaj "veliki box" na GAME-u. Što je sigurno, sigurno je.

Ja sam odustao od punih box izdanja.. ionako mi moja carina sve carini i naplati pdv, jer je to neki mali carinski ured sa malim obimom posiljaka, pa sve ocarine.

Ovako je napola jeftinije i nemoze mi Kosorica uzet 30 posto. No da sam iz ZG uzeo bi box jer ga tamo vjerojatno nebi ocarinili.

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

EDIT:

Imal neka dobra dusa da mi kupi b3 za 125 kn sad na paypalu nemam tolko a kasnije je cijena 350 kn pise?

Neko?

17 godina
Intelovac123 kaže...

EDIT:

nece nikome ispast 125 kn jer paypal obracunava proviziju od nekih 10 posto. ja bi ti uzeo no upravo nestalo love. javi se u pon kad odfuram lovu u banku pa ako ne prode akcija ili ako se ne snades ti uzmem

jokaCRO ingame
15 godina
protjeran

Nema nitko se ne javlja znači kriza moraš sam kupit.SRY.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 12:12 (Genije).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Istina, i EA nek zbog toga sucka jedan debeli masni. {#}

Kužim zašto to rade. Pametan je to potez za reklamu njihovog online dućana. Ali ne da mi se imati još jedan online servis. {#}

Imam još tračak nade jer EA ima s Valveom partnerski ugovor o distribuciji igara. EA je zadužen za prodaju retail verzija Valveovih igara. Pa molim svevišnjega da će zbog toga možda bar Steam imati bonuse.{#}

Ne vjerujem previše ali ipak čekam 15.10., ne žuri mi se nigdje.

BTW. Kako je krenulo uskoro ću morati imati masu takvih online servisa i njihovih aplikacija. Nanjušili su lovu i sad će takvi servisi početi nicati ko gljive. A već se govori o tome da će pojedini naslovi biti ekskluziva samo za određeni online servis. I onda će meni digitalna distribucija izgubiti smisao jer prestaje biti praktična. -.-

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma uzas,meni se isto neda imat origin ,nadam se da bu steam izbacio limited.Do kad je rok za preorder limited editiona?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Mislim da je 25.10

17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Danny_HR kaže...

Istina, i EA nek zbog toga sucka jedan debeli masni. {#}

Kužim zašto to rade. Pametan je to potez za reklamu njihovog online dućana. Ali ne da mi se imati još jedan online servis. {#}

Imam još tračak nade jer EA ima s Valveom partnerski ugovor o distribuciji igara. EA je zadužen za prodaju retail verzija Valveovih igara. Pa molim svevišnjega da će zbog toga možda bar Steam imati bonuse.{#}

Ne vjerujem previše ali ipak čekam 15.10., ne žuri mi se nigdje.

BTW. Kako je krenulo uskoro ću morati imati masu takvih online servisa i njihovih aplikacija. Nanjušili su lovu i sad će takvi servisi početi nicati ko gljive. A već se govori o tome da će pojedini naslovi biti ekskluziva samo za određeni online servis. I onda će meni digitalna distribucija izgubiti smisao jer prestaje biti praktična. -.-

Sumnjam, jer bi time sami sebi izbijali lovu iz džepa.

Ne vidim veliki problem u tome, Origin klijent je diskretan i ne primijećuje se, nije ni približan Steamu, a većina ljudi već ionako ima neku EA digitalnu igru, odnosno možda ne većina ali dobar dio sigurno.

16 godina

Zna netko da li ako kupim verziju na game.co.uk,dal je to kao Origin,te da li se onda mogu koristiti njihov chat...?

HTC Desire Android
16 godina
moderator
emerik kaže...

Zna netko da li ako kupim verziju na game.co.uk,dal je to kao Origin,te da li se onda mogu koristiti njihov chat...?

Naravno da možeš.

سمندری ڈاکو
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice