- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolko vidim ima Stinger i sa18 Igla, što znači da nečeš dugo letjeti
Iglu obozavam. Sjecam se u Armi kad bih ju ispalio na avion i gledao ju kako ga prati dok on bespomocno bjezi.
Iglu obozavam. Sjecam se u Armi kad bih ju ispalio na avion i gledao ju kako ga prati dok on bespomocno bjezi.
Stari moj imat će avioni flareove ne brini.

Stari moj imat će avioni flareove ne brini.
Mah, kad tad ce mu ponestat.
Ja ću kalt samo one koji budu mene rušili ili koji pokušaju poletit bez mene u heliju jer ja više volim helije nego avione, pogotovo sad kada bude hrpa novih
Onaj mali robot se zove "EOD bot"
EDIT:ovo EOD znači Explosive Ordinance Disposal
Ja ću kalt samo one koji budu mene rušili ili koji pokušaju poletit bez mene u heliju jer ja više volim helije nego avione, pogotovo sad kada bude hrpa novih
Nema bolje nego iz aviona naciljati helica i kad cujes "enemy locked" opi*dit dvije-tri rakete.
Samo vi idite u avione. Ja ću vas čekati spreman u AA gun-u cijelo vrijeme.
Baš gledam popis oružja i vidim da će se vratiti svi pištolji iz BC2.Ovaj AS VAL prilicno podsjeća na VSS.
Falit ce mi Spas-12,i bilo bi dobro da su ubacili FAMAS.Nisam mogao naći ovaj T44 pištolj na wiki.Jer ima netko neki link za njega da ga malo proucim.
Vidim da ću imati problem koji scope odabrati XD ima ih 12
Baš gledam popis oružja i vidim da će se vratiti svi pištolji iz BC2.Ovaj AS VAL prilicno podsjeća na VSS.
Falit ce mi Spas-12,i bilo bi dobro da su ubacili FAMAS.Nisam mogao naći ovaj T44 pištolj na wiki.Jer ima netko neki link za njega da ga malo proucim.
Vidim da ću imati problem koji scope odabrati XD ima ih 12
To ti je magnum samo američki, a onaj rex je ruski. To su stavili jer svaka strana ima svoje pištolje.
Miša vam vašeg, skinut ću vas dolje s 9mm pištoljem!
Zanimljivo je da je u igri i AAV-7A1 što znači da će ameri na nekoj od mapa napdati s mora
Evo za one kojima se ne da čitat slova i brojke slike i sve živo ovdje:
http://bf3blog.com/battlefield-3-vehicles/
Ako vas zanimaju oružja i mape imate sastrane.
Zanimljivo je da je u igri i AAV-7A1 što znači da će ameri na nekoj od mapa napdati s mora
Ne mora znaciti da ce napadati s mora, ali opet moguce.
Kolko vidim nema više AH-64 Apache, znam umjesto njega tu je AH-1Z Supercobra, ali svejedno baš mi je Apache prirastao srcu.
A ni UH-60 blackhawk..sad će Dado, pirat i ekipa biti jako nesretni,zajedno samnom
Nadao sam se da će staviti i F22 raptora ili MIG-35, ali dobro, nisu ni ovi loši
btw...volio bi i leopard 2 tenk vidjeti u battlefieldu, bilo bi mi drago voziti tu mrcinu, ako ništa drugo da ga barem stave s nekom ekspanzijom kao što je u bf2 došao na Euro force
ajde neka ima nesto takvo, jer me tracedart-anje izluđuje ponekad. ovo je fire and forget...
Kolko vidim nema više AH-64 Apache, znam umjesto njega tu je AH-1Z Supercobra, ali svejedno baš mi je Apache prirastao srcu.
A ni UH-60 blackhawk..sad će Dado, pirat i ekipa biti jako nesretni
Nadao sam se da će staviti i F22 raptora ili MIG-35, ali dobro, nisu ni ovi loši
btw...volio bi i leopard 2 tenk vidjeti u battlefieldu, bilo bi mi drago voziti tu mrcinu, ako ništa drugo da ga barem stave s nekom ekspanzijom kao što je u bf2 došao na Euro force
Da bas i ja usporedujem popise i dosta se razlikuju.
Vidim da je na oba popisa UH-1Y Venom, nasljednok legendarnog Huey-a meni puno drazi od Blackhawk-a.
Ja sam gledao live i izgleda fantastično. Jedino što sam primjetio u svim gameplay-ovima dosad je to da puške malo jače trzaju.
Inače nisam protiv toga, ali nisam ni za.
Cod igrači oji se presele na Bf 3 ovdje neče moči ni 10 sekundi izdržati ( unišiva okolina, velike mape, trzanje oružja, jetsi, helići)
Ja sam gledao live i izgleda fantastično. Jedino što sam primjetio u svim gameplay-ovima dosad je to da puške malo jače trzaju.
Inače nisam protiv toga, ali nisam ni za.
Cod igrači oji se presele na Bf 3 ovdje neče moči ni 10 sekundi izdržati ( unišiva okolina, velike mape, trzanje oružja, jetsi, helići)
Live sam mislio ne da sam bio ondje nego sam gledao prijenos.

odlični filmići
Vidim da je na oba popisa UH-1Y Venom, nasljednok legendarnog Huey-a meni puno drazi od Blackhawk-a.
ali neznam dal će imati minigun sastrane, to nas mući
A ni UH-60 blackhawk..sad će Dado, pirat i ekipa biti jako nesretni,zajedno samnom
pa polako, ostavi nešto i za expanzije. :-D
ali neznam dal će imati minigun sastrane, to nas mući
Trebao bi imati. Ne vidim razloge da nema.
http://www.gaminglives.com/2011/08/16/exclusive-interview-with-karl-magnus-troedsson-on-battlefield-3/