nasmijo sam se na 1:36 onaj robot
kaj je to za anti mine il??
kaj je to za anti mine il??
Za sad sam primjetio migove 33 i f/a 18 hornet fightere.....
neznam pretpostavljam nešto kao uav samo na zemlji
je bio je fora... odma se sjetim borderlandsa... :)
iako nisam skuzio cemu to, nije valjda da će bit taj robot za razmontiravanje mina na daljinski...??!!
mislim lakse je par metaka u minu.
Ovo je stvarno predobro, avioni pogotovo.. ovo je skoro ko simulacija aviona.
Pretpostavljam da je taj mali robot za uništavanje tenkova
Pretpostavljam da je taj mali robot za uništavanje tenkova
zgazi ga ko zvečku...
Sad kad sam pokazao video frendovima, past će oko 10 preordedrat.
brijem da cu prvih 50 sati igre vozit avione cijelo vrijeme
Hehe mislim da budemo trebali kupit Thrustmaster T-Flight.
dobro tastaturu i miš imam, volan imam, još znači jedan joystick za avion i heli i to je to, na stolu od kompa neće više ništa stat... :)
Ja se nadam da ću biti malo bolja podrška za to sve u odnosu na BC2. Imam T.16000M i meni u BC2 neke stvari baš i ne funkcioniraju. :(
Meni više liči na HAWX, a ne na simulaciju.
Ste skuzili mikrodestrukciju kad robot udari...predobro
E da i onaj dio na 0:38 kad krenu svi kako dobro su ukomponirali muziku.
Prebrutalno stvarno samo radi toga se isplati kupiti BF3 a ne MW3
Meni više liči na HAWX, a ne na simulaciju.
pa baš zbog toga ti treba obični joystick od par sto kuna... ako ima tako nešto...
e da sad sam se sjetio onaj robot je neš kao za reacon gledo sam tako neš na discoveryu prije par mjeseci
Ovo je izgledalo jako moćno i super, ali definitivno više nalik BC2 nego BF2.
Vec vidim da ce taj robot bit natrpan sa c4 i u lov na tenkove
Kakva crna simulacija. Ovo je nalik HAWX-u.
Vec vidim da ce taj robot bit natrpan sa c4 i u lov na tenkove
cujem da ce imat i malu prikolicu za c4 kao dodatnu opremu..
jos se nisam naigro bc2 i vec stize ovo i jos bolje.. damn..
bez teksta sam! predobro. Nakon ne znam kolko vremena sam uzbuđen radi igre. Pritišće me u prsima, moram do zraka. :-D
Eto commo rose potvrđen.Nadam se da su ga dobro slozili i da nebude bio prenatrpan.
Sve u svemu,impresioniran sam.
Recite mi,nisam igrao BF2 i opcenito nikad probao avione;
zašto mi izgledaju tako nekako spori?
Mislim,u odnosu na veličinu mape i helikoptere koji lete okolo,izgledaju mi kao da idu jako sporo.
Nek mi neko kratko objasni jer zamišljao sam da je to - jedan brzi prelet preko mape pa okret..ili nesto tako
Sve u svemu,impresioniran sam.
Recite mi,nisam igrao BF2 i opcenito nikad probao avione;
zašto mi izgledaju tako nekako spori?
Mislim,u odnosu na veličinu mape i helikoptere koji lete okolo,izgledaju mi kao da idu jako sporo.
Nek mi neko kratko objasni jer zamišljao sam da je to - jedan brzi prelet preko mape pa okret..ili nesto tako
Vjeruj mi da je bolje da su spori nego prebrzi jer ko bih onda pogodio metu da su stavili da lete pravom brzinom.
Imam pitanje oće biti free look bez da moramo držati CTRL to mi je išlo na živce u BC2 jer kad si bio u heliju onda nisi mogo vidjet di pucaju. Jer dok ti pretisneš CTRL okreneš miš već te netko pogodi ili se negdje zabiješ.
fak, vec ste stavili
pa baš zbog toga ti treba obični joystick od par sto kuna... ako ima tako nešto...
ima ... http://www.links.hr/index.php?naziv=Joystick+LOGITECH+Wingman+Attack+3+Refresh%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=102010&id_artikl=102.010.078
Ma samo kažem da mi baš i ne liči na simulaciju :)
A što se tiče izbora... kad sam ja nedavno kupovao joystick tražio sam da obavezno mora biti precizan. Imao sam prije jedan neprecizan joystick i mogu reći da je to bacanje novaca na nešto što te poslje samo živcira.
Uglavnom odgovor koji sam dobio od lokalnih bugovih autoriteta je da kupim nešto od Thrustmastera ak hoću biti siguran. I također da izbjegavam Logitechove joystickove ko vraga zbog loše izrade, nepreciznosti i bugavog softvera. Budući da su sličnog razmišljanja bili i na drugim forumima i testovima koje sam pročitao kupio sam T.16000m. I mogu reći da sam prilično zadovoljan. Makar da sad kupujem uzeo bi rađe T.Flight (330kn u ADMu).
Ja se nadam da ce se moc normalno voziti avion sa xbox360 kontrolerom.