Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.215.105
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Battlefield 3

Stream linkovi za gaymescom:

http://live-event.ea.com/gamescom/

http://live-event.ea.com/gamescom/chats/

http://www.livestream.com/ea

http://battlefieldo.com/bf3-gamescom-coverage-stream-incoming/

Sutra(utorak) u 16.00 će bit EA Press Conference

U četvrtak u 11.30 Battlefield 3 Team Broadcast

سمندری ڈاکو
Moj PC  
7 0 hvala 12
15 godina
Re: Battlefield 3
pirat kaže...

Stream linkovi za gaymescom:

http://live-event.ea.com/gamescom/

http://live-event.ea.com/gamescom/chats/

http://www.livestream.com/ea

http://battlefieldo.com/bf3-gamescom-coverage-stream-incoming/

Sutra(utorak) u 16.00 će bit EA Press Conference

U četvrtak u 11.30 Battlefield 3 Team Broadcast

Jel se zna što će biti predstavljeno? Konkretno me zanimaju druge mape, ovu metro već znam napamet.

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
16 godina
moderator
Gunner11 kaže...
Jel se zna što će biti predstavljeno? Konkretno me zanimaju druge mape, ovu metro već znam napamet.

Pa zna se da će dečkići koji se nađu u dojčlandu moć igrat neku cq mapu,i bit će 64 igraća na serveru.

A što će bit na pres konferenciji to nitko nezna.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Gunner11 kaže...

Pa zna se da će dečkići koji se nađu u dojčlandu moć igrat neku cq mapu,i bit će 64 igraća na serveru.

A što će bit na pres konferenciji to nitko nezna.

bit će system requirements

M4X @ 3.14zda GHz
16 godina
moderator
M4X kaže...
bit će system requirements

Da zaboravio sam na to.

Bit će i točan datum kad počinje beta,više o battlelogu.

Jučer ako ste gledali onih 5 videića lik je rekao da će se bf pokretat iz browsera,znaći preko battleloga.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
koja je razlika između beta i apha
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
andrej555 kaže...
koja je razlika između beta i apha

Razvojni korak.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
a kad kupiš dobiš betu ili prvo alphu a kasnije betu
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
andrej555 kaže...

kad kupiš dobiješ gotovu igru.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
andrej555 kaže...

?

Kad kupiš dobiješ finalnu verziju. Alpha, Beta...Su razvojni koraci koji mogu biti open ili closed tipa. To predstavlja testnu verziju kako bi se uočili problemi i ispravili do finalne verzije.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
jel treba battlog za bf2
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
moderator
andrej555 kaže...
jel treba battlog za bf2

Pa za koji BF2?

Ovo je tema o BF3 i da battlelog ti treba da pokreneš igru.Pa daj čitaj malo šta pišemo.

سمندری ڈاکو
14 godina
protjeran
Battlefield 3

@pirat zašto ali zašto se trudiš?

13 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

jeli istina da bf3 nece radit na win xp?

Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz,NVIDIA GeForce GTX 460,4096MB RAM,Windows 7 Ultimate 64-bit SP 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

Da.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
15 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

da, neće radit na xp-u.

0_o
15 godina
protjeran
MR.Boro kaže...

Istina istina, jer ne podržava xp DX11, a tko još koristi Xp, kad postoji sedmica koja je bolja 20 puta.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tko god ima dovoljno jako računalo za Battlefield 3, ima i dovoljno da pogoni Windows 7 bez ikakvih problema. Tako da je izostanak DX9 podrške logičan, kako bi se više posvetili optimizaciji enginea za rad u DX10/11 uvjetima, iako će opet morati pisati i DX9 code jer Xbox 360 koristi DX9.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.

5 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

da da neki su mi govorili da je xp bolji za novije igre al sam na novom kompu stavio win 7 64 bit i izgleda da nisam pogrjesio.

za koju godinu nijedna igra nece moc na xp jer prelaze na dx11. a dali ce igra samo biti na dx11 ili ce se moci i na d10?

;

Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz,NVIDIA GeForce GTX 460,4096MB RAM,Windows 7 Ultimate 64-bit SP 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MR.Boro kaže...

da da neki su mi govorili da je xp bolji za novije igre al sam na novom kompu stavio win 7 64 bit i izgleda da nisam pogrjesio.

za koju godinu nijedna igra nece moc na xp jer prelaze na dx11. a dali ce igra samo biti na dx11 ili ce se moci i na d10?

;

Hmm to neznam, ali ko može vrtit DX10 može i DX11 ja mislim, nisam siguran.

14 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

;

Podržavati će DX10 i DX11. Znači moći ćeš igrati i sa starim DX10 grafama. Vjerovatno će za neko minimalno pokretanje trebati Radeon HD 2600/nVIDIA 8600 budući da je to bila srednja-niža ponuda prve generacije DX10 kartica.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

bili mi stekao na max?

gledao sam zahtjeve moja konfa je recomended

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

bili mi stekao na max?

Ići će ti super, za max neznam, ali high sigurno.

15 godina
protjeran
MR.Boro kaže...

bili mi stekao na max?

hmm, tu si negdje na granicii.

14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Na vrhu ovog foruma, ove teme treba napisati sljedeće točke:

• Ako ste igrali BC2 na max igrat će te i ovo na visokim postavkama (možda ne i najvišim)
  • Za sva pitanja kontaktirajte Base-Host jer ovo nije forum o njegovoj prodaji

MR.Boro kaže...

bili mi stekao na max?

Pročitaj post iznad.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja ionako nemislim odmah org uzet neg cu samo cr{#}k verziju isprobat tj samo sp pa onda cu vidit dojmove vase i tako isto za mw3 inace najvise igram cod 2

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
MR.Boro kaže...

ja ionako nemislim odmah org uzet neg cu samo cr{#}k verziju isprobat tj samo sp pa onda cu vidit dojmove vase i tako isto za mw3 inace najvise igram cod 2

Nema potrebe da skidaš i krekaš igru,ako želiš probat bit će open beta početkom drugog mjeseca.

سمندری ڈاکو
15 godina
protjeran
H4X0R_Bug kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Na vrhu ovog foruma, ove teme treba napisati sljedeće točke:

• Ako ste igrali BC2 na max igrat će te i ovo na visokim postavkama (možda ne i najvišim)
  • Za sva pitanja kontaktirajte Base-Host jer ovo nije forum o njegovoj prodaji

MR.Boro kaže...

bili mi stekao na max?

Pročitaj post iznad.

Ali shvati, stalno će neko to pitat, i nema vam smisla svaki put nakon što neko pita dali će mu radit, govorit kako na 5 stranici piše, niko ne čita niti jednu stranicu, dođu na zadnju i napišu pitanje, tako da bezveze trolate,umjesto da pomognete čovjeku i svakomu nadalje koji postavi to pitanje.

15 godina
neaktivan
Ma znam tak je bilo i s moh neg kad pocne skola ja neigram vise nema kompa itd.tako da u 12 mj to cu sve nabavit i odigrat.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice