Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.718
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
drahic kaže...

Ova igra se kupuje zbog MP.

Istina.

roko121roko kaže...

Ma Battlefield kupiš zbog Multiplayera, a Singleplayer odigraš prvi tako da se malo uživiš, ionako ćemo imat Open Betu za trening u multiplayeru...

Jedva ćekam betu,crysis je dao 10 dana,oni cijeli mjesec.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima li itko nešto pametno da napiše osim toga kako je i on naručio igru s base-hosta ili kako je singleplayer glup?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Imam ja Šefe :)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 0 hvala 7
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Imam ja Šefe :)

daj 2 part :D

edit.nisam cito deskripšn :D

Kaj Dinamo?
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 0:36 (HC for Life).
16 godina
moderator
Battlefield 3

Evo ti sve :)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 0:38 (pirat).
Moj PC  
3 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

Istina oni koji će kupit igru zbog SP-a su budale jer SP mogu i piratski igrat.To su priče za malu djecu svi mi kupujemo zbog MP-a

Rofl, koja izjava znaci svi oni koji su kupili sp igru su budale jer se ta ista igra može ukrast preko torrenta?

14 godina
protjeran
k1klop kaže...
CoKsA kaže...

Istina oni koji će kupit igru zbog SP-a su budale jer SP mogu i piratski igrat.To su priče za malu djecu svi mi kupujemo zbog MP-a

Rofl, koja izjava znaci svi oni koji su kupili sp igru su budale jer se ta ista igra može ukrast preko torrenta?

Da, ako su je kupili samo zbog sp-a, šta čisto sumnjan. 

16 godina
neaktivan
R3ap3r kaže...
k1klop kaže...
CoKsA kaže...

Da, ako su je kupili samo zbog sp-a, šta čisto sumnjan. 

Znači kupci i developeri Mafie, GTA, Witcher i sličnih igara sa fokusom na SP su po tebi budale... Ajd ti malo ohladi... Nisu svi MP fanatici, ima ljudi koji uživaju u dobroj priči i SP kampanji, a i sam sam jedan od njih. Rado ću kupiti igru samo radi SP-a ako smatram da je vrijedna toga te da podržim developere!

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 1:51 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Znači kupci i developeri Mafie, GTA, Witcher i sličnih igara sa fokusom na SP su po tebi budale... Ajd ti malo ohladi... Nisu svi MP fanatici, ima ljudi koji uživaju u dobroj priči i SP kampanji, a i sam sam jedan od njih. Rado ću kupiti igru samo radi SP-a ako smatram da je vrijedna toga te da podržim developere!

Baš to. Uostalom ako Skyrim ispuni očekivanja moja kopija BF3 će od 11.11. pa do daljnjega skupljati prašinu. Nema tog MPa koji bi mi mogao biti bolji od SP iskustva kojeg pržaju TES naslovi :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 3:08 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
Nuclear kaže...

Kako se ne troše resursi!? Evo odma tri primjera: plaćaju se scenaristi, voice actori i MOCAP actori... Masa primjera ima...

Da nema SPa, otpuste taj tim i od tog novca plate na primjer dizajnere koji bi mogli napraviti novu mapu ili sl.

Ne troše se. Dio ljudi radi SP, dio MP. Bez SP igra ne može. Dogovoreno je godinama prije kakva bi igra trebala izgledati i što će sve biti i sada se to samo "proizvodi". Nema tu trošenja resursa. Dogovreno je na Briefingu da igra mora imati SP i kakav točno, i kakvu priču, kakav scenarij....Dogovoreno je točno kakav će biti MP, što će sve imati... Sada se to radi. Nema tu neke filozofije da se par mjeseci prije izlaska mjenjaju stvari. Ono što si vidio u Aplhi vrlo slično ćeš i vidjetu u finalnoj što se tiče gameplaya.

Y2K2 kaže...

Da sigurno ih cuvaju da naplate, kao sto su ih naplatili u BC2.

Prestani misliti da je DICE sveti fratar. Ovo je tržište, lova je najbitnija. Nitko tu neigra svetoga oca i da ide u koristi igračima nego ide u sebi korist. Te izjave kako će Battlefield 3 sjati na PC-u, kako će biti najbolja MP igra ikadaa... Su za malu djecu ovakve kao tebe. Njima je cilj zarada i na to će sve pokušati svaki developer.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
16 godina
moderator
Ranko Kukumar kaže...

Prestani misliti da je DICE sveti fratar. Ovo je tržište, lova je najbitnija. Nitko tu neigra svetoga oca i da ide u koristi igračima nego ide u sebi korist. Te izjave kako će Battlefield 3 sjati na PC-u, kako će biti najbolja MP igra ikadaa... Su za malu djecu ovakve kao tebe. Njima je cilj zarada i na to će sve pokušati svaki developer.

Gle Weky,za BC2 nam Dice//EA nije naplatio ni jednu mapu, a bilo je puno mapica poslije izlaska igre.

Naplatili su nam samo DLC (80kn) i onaj specact kit(20kn,al te oblekice ionak nikome ne pomažu).

A sad za BF3 smo taj DLC već dobili(tko je uzeo LE),a već je potvrđeno od DICEa da nam mape neće naplačivat.A kako kažu bit će ih puno više nego za BC2.

Nije DICE sveti fratar,al nije ni najveće đubre.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Gle Weky,za BC2 nam Dice//EA nije naplatio ni jednu mapu, a bilo je puno mapica poslije izlaska igre.

Naplatili su nam samo DLC (80kn) i onaj specact kit(20kn,al te oblekice ionak nikome ne pomažu).

A sad za BF3 smo taj DLC već dobili(tko je uzeo LE),a već je potvrđeno od DICEa da nam mape neće naplačivat.A kako kažu bit će ih puno više nego za BC2.

DICE radi za zaradu, ali radi pošteno i to je najvažnije, a ne ko da u CoD-u naplaćuju po četri mape u kilima zlata...

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Istina za COD su mape bile skupe mislim da je bilo negdje 13 Eura za 4 mape a za battlefield DLC vietnam je koštao 10 Eura i dobivalo se 6 mapa nova oružja sve živo kao pola BC2.

EDIT: krvio sam napiso 5 se morala otključat.

Živjeti za BUG i umrijeti za BUG
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 12:05 (Tony CRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tony CRO kaže...

Istina za COD su mape bile skupe mislim da je bilo negdje 13 Eura za 4 mape a za battlefield DLC vietnam je koštao 10 Eura i dobivalo se 6 mapa nova oružja sve živo kao pola BC2.

4 mape, 5 smo morali otključat.

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
15 godina
neaktivan

I od tih 5 dvije su "dobre" a ovo su ostalo choke pointovi

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Zato što su procjenili da im se ne isplati prodavat map packove. Onda su ih dali ovako u patchu, a veću nadogradnju (Vietnam) naplatili. Imali su i drugih igara u kojima su prodavali   map packove. Daju ih besplatno jer su dobro zaradili (prešli postavljenu granicu), odnosno iznad očekivanja. Sa zadnjom rečenicom se slažem.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
pirat kaže...
Ranko Kukumar kaže...

dakle dodatne mape koje izađu u eventuanim patchevima nakon igre će biti besplatne? odlićno,btw jel zna netko da li će igra znat koristiti beneficije višejezgrenih procesora,tj da li će koristit 4 jezgre?

15 godina
protjeran
Battlefield 3

Mogu samo pitat koje godine će se odvijat radnja? će bit bliža budućnost tipa 2015 i tako, ili hladni rat i poslje njega:) Oću ona moderna oružja:))

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

dakle dodatne mape koje izađu u eventuanim patchevima nakon igre će biti besplatne? odlićno,btw jel zna netko da li će igra znat koristiti beneficije višejezgrenih procesora,tj da li će koristit 4 jezgre?

Na par foruma se spominje podrška za Hyperthreading i više od 4 jezgre.

16 godina
moderator
gjurki kaže...

Mogu samo pitat koje godine će se odvijat radnja? će bit bliža budućnost tipa 2015 i tako, ili hladni rat i poslje njega:) Oću ona moderna oružja:))

Ma negdje oko 2012-2013.

Sve je to tu negdje,oružja su moderna naravno.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 13:45 (pirat).
15 godina
Penryn kaže...
athlon64 kaže...

Na par foruma se spominje podrška za Hyperthreading i više od 4 jezgre.

više od 4 jezgre? mozda mi x6 po prvi put postane koristan,osim ona 2 puta kad sam 3dsmax upalia rofl.

15 godina
protjeran
Battlefield 3

Šta mislite ću ga moć vrtit na svom kompu na ultra high(sve na maksimalno detalji i rezolucija) ili ću morat nešto nadokupit clockat i slično?

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
moderator
gjurki kaže...

Šta mislite ću ga moć vrtit na svom kompu na ultra high(sve na maksimalno detalji i rezolucija) ili ću morat nešto nadokupit clockat i slično?

Ako je meni alpha išla oko 50fpsa(1680x1050,high) onda ti nemaš brige.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 13:50 (pirat).
15 godina
protjeran
athlon64 kaže...
gjurki kaže...

nadam se da se šališ.

Šta znači da mogu ili ne.

@pirat: hvala, nadam se da ću moć.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
athlon64 kaže...
gjurki kaže...
athlon64 kaže...
gjurki kaže...

nadam se da se šališ.

Šta znači da mogu ili ne.

@pirat: hvala, nadam se da ću moć.

to znaći da pitaš debilno pitanje jer smo već 100 puta prešli preko toga da nema vidovitog milana na forumu.

imaš rezoluciju monitora od 2048*1152 tako da mislim nema šanse na max,nebi išlo ni na 1080p

nemoguće je da igra bude manje zahtjevna od BC2 ili da ima iste zahtjeve

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Na vrhu ovog foruma, ove teme treba napisati sljedeće točke:

• Ako ste igrali BC2 na max igrat će te i ovo na visokim postavkama (možda ne i najvišim)
  • Za sva pitanja kontaktirajte Base-Host jer ovo nije forum o njegovoj prodaji

13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@Ranko Kukumar

Ocito tebi smetaju izjave gdje govore da ce BF3 biti najbolja MP igra ikada, jer ja to nisam nigdje napisao.Ja sam samo rekao da nisu naplatili nijednu mapu u BC2, jedino si ti ispao dijete sa svojim izjavama.

(=XII=)SandMan_CRO....
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 14:32 (Y2K2).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo, upravo danas uplatio BF3 LE na Originu. Sad slijedi slatko vrijeme iščekivanja koje ću ispuniti s BFBC2 i BFP4F.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

izvinjavam se na off, al moze preporuka pouzdani stranica gdje narucujete key-ove, izmedju ostalog i bf3...

hvala

I see noob people
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Base-Host.

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka: