Znam da sam vidio da je neko zakeljio link za novi RUSKI patch. Neda mi se trazit, jel bi mogao netko pls ponovno stavit?
Mogao bi.
Al mi se neda.
Znam da sam vidio da je neko zakeljio link za novi RUSKI patch. Neda mi se trazit, jel bi mogao netko pls ponovno stavit?
Mogao bi.
Al mi se neda.
Mogao bi.
Al mi se neda.
Oke...
Jel itko probao ovo s promjenom države?
Mogao bi.
Al mi se neda.
Oke...
Jel itko probao ovo s promjenom države?
Sala mala :)
TomoR:
Evo od kolege forumaša:
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-3/2934816.aspx
Stavi u direktorije kao što piše u mojem postu:
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-3/2934689.aspx
Nisam probao s promjenom drzave.
Hvala puno!
EDIT: Jel valja sta ovaj SPAS?
kad kupujem preko proxia mislija san uzest priko indije jel je 20€ jel triba imat para na paypalu ili se moze karticon platit bez paypala
Ja nikako nemogu skinut ovaj novi update, pa tako ni igrat multiplayer. Stalno mi izbaci error. Evo dolje i slike. Molim pomoć brzo!!!
Restart Origina.
Restart kompa.
A ako ni to ne proradi, onda brisanje i ponovni install Origina.
S ovim trecim pazi da uneses opet isto ime direktorija, da ti ne pocne skidati ponovo cijeli BF3.
Ili js gore, ako kod deinstalacije Origina izbrise i BF3!!
EDIT:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625046018036/
je*** ti spas 12 i čitere,nemoguće više igrat
m16 su shebali,igrao sam sa njim prije tjedan i sada je gori
zašto nemam opciju plaćanja preko paypala, pokušavam piknuti za 1499 rupija a verifikacija kartice mi ne prolazi.
furam se na nekom proxy-u preko firefoxa
111.119.199.82
port 8080
A sto se tice pusaka jucer sam dao priliku AUG puskici... I mogu reci da je dosta losa... Tj. Da nece zaziviti kao sto je famas i ostale puskice iz B2K...
A ne znam. Poceo sam jucer igrat s njom i... nije da je dosta losa, ali nije ni da je sjajna. Negdje izmedju UMP 45 i L85A(neki broj)... Mozda joj treba dati malo priliku. Inace ja pokusavam dobiti ovaj scar L, posto mi se scar H jako svidio pa bih vas sve zamolio da ako me vidite kako bacam granate da se ne micete i pokusavate poginuti od nje :) treba mi jos 10 killova... hvala
Evo nakon desetak partija moram reci da mi se aug sve vise i vise svidja.
meni je nisan bezveze,nepregledan.neznam kad kobru stavim,vidjet cemo
Hvala puno!
EDIT: Jel valja sta ovaj SPAS?
ni spas te nece spasit
Ruski Battlefield i pakistanski/indijski premium.. lol
Ja i dalje pametno čekam popust ili da vidim dal će ovi što preko vpn-a uzimaju pobrat bananu.
ima tko da bi meni mogao uzest preko indije premium?
ili negdje do 180 kunica
jel tko kupio preko proxyja sa bug foruma? i jel sve prošlo OK
Svi bi se je.. a da ima ne uđe keš 300+ kn i game on
Evo ja mozda uzmem preko proxy-a pa javim dojmove ako uopce kupim.
eto može ti 100 maco 100 hello 100 i mrski 100 i eto i mene.
jel uzeo ko onda preko proxya i jel rade te indisjke i te spike?
jako sam zadovoljan sa ovim updateom,,sve klizi radi nekako brze nego prije cini mi se,uzet cu premium uskoro,naravno...
Od naših što znam su Rupy i Master.. Oni su valjda uzeli za 25$ preko portugalskog proxya i sve radi ok.
Od naših što znam su Rupy i Master.. Oni su valjda uzeli za 25$ preko portugalskog proxya i sve radi ok.
nebih htio coprati no čim ovakakav način kupnje poprimi šire razmjere moglo bi bit sranja..
eto može ti 100 maco 100 hello 100 i mrski 100 i eto i mene.
jel uzeo ko onda preko proxya i jel rade te indisjke i te spike?
može..a ti na sve to platiš janjetinu u selu :D naravno za sve
Mozes poslati IP i port na PP?
Ja sam isprobao 4-5 Pakistanska proxya i Origin uvijek ispise da sam iz Irske i ponudi mi Eure!?
I, na kraju se treba unjeti drzava iz koje sam, al mi uvijek nudi samo one blizu drzave koju sam izabrao.
I pise da mora biti ista kao na kreditnoj kartici! Sto sad?
pozdrav imam problem nakon instalacije betttlefaild 3 nece da mi startuje igru pise mi kao da imam neki update urediti ja pokusam uraditi ba orginu javlja kao da nema update nikakav
jel ko ima problem
pozdrav imam problem nakon instalacije betttlefaild 3 nece da mi startuje igru pise mi kao da imam neki update urediti ja pokusam uraditi ba orginu javlja kao da nema update nikakav
jel ko ima problem
Restart kompa obicno rjesi problem.
Neka se jave ovi što su preko proxya uzeli jer i mene zanima a imam i paypal pa bi kupio sebi i prijatelju.
je*** ti spas 12 i čitere,nemoguće više igrat
m16 su shebali,igrao sam sa njim prije tjedan i sada je gori
isuse ovakvog vajnera kao sto si ti nisam dugo vidio.... sve ti smeta, samo neznam sta uopce igras vise....