Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.181.465
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Ja ga već imam tjedan dana. Nja nja nja nja.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
neaktivan
kach kaže...

Valjda cemo sad napokon dobit live score!

Ja sam ga već dobio, ali nekada mi nije radio, a nekad je.

Kalko1212 ingame
16 godina
odjavljen

ma jok, ja ti volim grubosti... :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Digli su Battlelog, ima voljnih za filanje servera?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

sto je najgore, nisanjenje u cuturu nije potrebno - nanisanis i samo udri po tipci za pucanje. recoil je skoro pa nikakav a ono sto ga ima, ako gadjas u tijelo, ti taman podigne cijev da tu i tamo neki metak zaluta i u glavu...

neko mi je rekao da su ga jos i nerfali zadnjim patchem, lol, kakav je tek onda bio... uglavnom, predobra puskica sa 4x optikom, vece bas  nemaju smisla jer je metak prespor za neke ozbiljnije udaljenosti ako imas supressor...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 10:41 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danny igrao sam sa frendom i igla i stigner su sranje.

Možeš samo njubare sa tim skinut. Svaki pilot koji zna letit im nestane iz dometa bez ikakvih problema (dupli flareovi mi sada djeluju bolji od ecm-a i flarea)

Ako imaš dobre pilote u avionima helić može bez straha ownat tenkove i pješadiju.

Avionima su oslabili gunnove tako da ti sad treba pun k. da nekog skineš pa dog fightevi traju. Ako likovi barem malo znaju letit dog fightevi se toliko odužuju da helići uopće ne trebaju razmišljat o avionima. Ono što bi prije avion uništilo, sada ga čak ni ne disejbla.

A to kolko su AA oslabili je presmiješno. Uhvatim helić dok mi je bio okrenut leđima (skempao sam se u šumarku) krenem rokat po njemu, on se stigne okrenut, vidjet gdje sam, izrokat me na 11% u jednom preletu sa tim da je dosta fulavao sa raketama i uništiti me, prije nego što sam uopće disable na njemu dobio. A kada te helić počne gađat, tolko ti se sve trese i zamagljeno je da ne možeš više ništa pogodit.

Slažem se da TV treba ubijat jednim pogotkom. Ali kud su još uz to išli AA oslabit?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

sto je najgore, nisanjenje u cuturu nije potrebno - nanisanis i samo udri po tipci za pucanje. recoil je skoro pa nikakav a ono sto ga ima, ako gadjas u tijelo, ti taman podigne cijev da tu i tamo neki metak zaluta i u glavu...

neko mi je rekao da su ga jos i nerfali zadnjim patchem, lol, kakav je tek onda bio... uglavnom, predobra puskica sa 4x optikom, vece bas  nemaju smisla jer je metak prespor za neke ozbiljnije udaljenosti ako imas supressor...

Nisu ga nerfali, nego su ga sad debelo pojačali. Do 60m udaljenosti mu uopće ne pada dmg, i pojačali su mu max dmg.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne da mi se sad sve secirat, al nemaš pojma.

Gdje bi igra došla da svaki pojedinac može sam skinut heli? Tko bi ikad letio?

Pješak > auto > light armor > heavy armor > heli > jet. Tako mora bit, ni u jednom slučaju pješak sam ne smije bit jači od helija ili tenka, aviona ili bilo čega sličnog.

Vash, bičaš bez veze.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 10:47 (Danny_HR).

2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 3

Ja supressor na SKS uopće ne stavljam. Samo ruski holo/3,4x u zavisnosti od mape i grip zbog horizontalnog recoila. Supressor mi previše dropa zrna.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Problem je kada je vecina ljudi u tvom team nezainteresirana za igru. Njima je najbitnije da zavrse rundu sa KDom u plusu.

Recimo, iggy sto radi, ja bi ga najradje kickao sa servera.

Moj squad uzima zastave, ali cim se maknemo one padnu! Sta ostatak team radi?

Zar su toliko nesposobni da ne mogu jednu zastavu zadrzati?

To me onda uzasno frustirira.

Prekjucer mislim da smo igrali Lux i ja na teheran highwayu, protiv Ljudine, butcera i ostatka ekipa...

I to smo vas slomili, i usudio bi se reci samo zahvaljuci nama dvojici.

Usli smo u tenk, i isli iz vas i uzimali vam zastave, i cistil pojedince koji su ostali da "cuvaju" zastave.

Dok je vas squad ili nekoliko pojedinaca uzimalo nasima zastave, mi smo odmah nakon sto ste se pomakli uzimali ih nazad.

To je ono sto mene najvise smeta, squad ili nekoliko pojedinaca se ubija da nesto napravili ali sve je to uzalud zbog ostatka debilnog teama.

A to na kraju zavrsi tako da imam KD u minusu ali najvise osvojenih zastava.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

One hit kill sa TV missilom je bug, odmah su to iz dice-a priznali. U trenutnoj verziji igre mi pomalo počinje ići na živce svekolika dominacija iz zraka. Jedan od razloga su strgani heat seekeri, tako da sad svaki pilot umjesto toga opremi rocket pods. Navodno se taj problem može ispraviti sa nekim server side updateom (možda će to danas riješiti?) i najavljeno je da će to biti popravljeno ovaj tjedan.

Stingeri i igle su sad ok. Uspijevam nešto čak i pogoditi s njima. Jest da je tu iritantna nemogućnost gađanja kada se letjelica spusti ispod 25 m, ali tu su onda tenkovi, IFV-ovi, snajperi itd... Poanta je da pilot jako riskira leteći tako nisko i stvarno bi previše bilo da ga sad i locka nešto uz to.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kaj bi vi dečkovi pričali da ste igrali BF2? Nevjerojatno mi je da se žalite na vozila nakon što su ona pretvorena u igračke.

Ako cijeli skvad od 6 ljudi nije surađivao da bi uništio tenk u BF2 mogli bi se je*at. Da Heli ili Avion ne spominjem, pješaci su imali minimalne šanse protiv njih. Tenk je bio bog i batina a ovdje je tek malo jači od pješaka što je apsurd. I onda se žalite da su vozila ovakva ili onakva.

Odite igrat Inf only. Tamo je onda najbalansiranije, puška u ruke i trči. Nema zločestih helija da vas naganjaju iako ih možeš srušit ko iz pice.

Buraz, dok ti lokaš heli on mora svoj fokus baciti na bijeg, za to vrijeme ga locka tvoj kolega na drugom dijelu mape i tvoj heli. Ako se skupite nema nitko šanse. Al zahtjevi za to da jedna igla i solo micek na brdašcu sprči heli at-will su apsurdni.

6 0 hvala 0
13 godina
Vash kaže...

Danny igrao sam sa frendom i igla i stigner su sranje....

Ne bih se složio. Srušio sam bez problema dva puta heli na jednoj mapi u partiji, ali to da li su piloti bili skilled, nije ni bitno. Mislim da poanta ni ne treba biti toliko da se sruši heli koliko možda da se otjera iz zone gdje moja ekipa djeluje, a ako je pilot baš uporan onda ide dolje. 

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
Battlefield 3

Uz to svi zaboravljaju da kad netko upravlja TV nemože bacati flerove.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

cek, zaboravio sam tko ima TV, gunner ili pilot?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Joooj jos mi nisu live score stavili.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tv missile je i prije bio dosta jak, na prijasnjem tenku si ga disableao, znaci sad kad su ga oslabili unistis. a da ne govorim vozila koja imaju manje healtha, dakel i trebala bi odmah u zrak ici. i dobro je da je tako, jer TVom treba znati upravljat, i takodjer si ko gunner za to vrijeme out, znaci 3-4 sec, plus vrijme kad te prebaci natrag na kameru gore....previse vremena ti oduzme na kraju koje ti moze jako dobro doci

edit: @skunk666 gunner ga ima, ali pilot mora dici nos da ga uopce mozes ispaliti

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 11:00 (xyan).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Jack Sparrow kaže...

cek, zaboravio sam tko ima TV, gunner ili pilot?

gunner.

KILL! Have no fear!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Then we agree to diagree.

Ako se mene pita trebali su ostaviti onako kako je bilo pri izlasku igre i samo ispravljati bugove.

Tenkovi su smiješno slabi, helić prejak, avioni kao i prije samo dogfightevi traju i traju.

Ne bitcham ja zato jer ne mogu 2 lika skinut heli, bitcham jer sada AA može heliću lagano popljugat, a tenkovi su od kartona.

Toliko sam ih poskidao u 3-4 sata igranja ovaj vikend da mi ih je bilo žao. 2 lika sa rpg-ima riješe tenk dok si jedan jednom rukom kopa mucice iz pupka i razmišlja dal da pojede onaj zadnji kolač ili si ga ostavi za malo kasnije, a drugi baca psu lopticu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 11:14 (Vash).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Sve više ljudi se orijentira na inf.only mod koji definitivno zahtjeva skill ali zanemaruje ostale segmente ove igre. Koliko ja znam samo MC, jedan dio PiS-a i  G (izvinjavam se ako nekoga nisam spomenuo) igramo classic mode a ako ga i igramo to je 8vs8 gdje opet full gameplay ne dolazi do izražaja. Nisam igrao BF2 tako da nemogu suditi ali u par prilika sam igrao BF3 war gdje je igralo 20 vs20  i super je feeling kad znaš da si samo dio veće slike. U biti tako je i lakše igrati jer si koncentriran na svoj "zadatak" i kad ti uspije znaš da si pomogao timu i u ukupnoj pobjedi. Ponekad se na public serverima dogodi da su ekipe izbalansirane i da se rat vodi na svim poljima ali to je jako rijetko. Ova igra je super zamišljena ali mislim da sa svakim novi diranjem u setup (pokušaj udovoljavanja casual igračima) uništava prvobitan smisao. 

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 11:19 (Zero2).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Btw, TV i treba uništavati iz prve jer nije baš lako s njim gađati. A to šta tenkisti stoje na jednom mjestu na potpuno otvorenom je isključivo problem njihove gluposti. Stani iza malog kamena, iza drveta, furaj armor pa vidi kako te neće uništavati iz prve.

Sakrijem se iza onih velikih cisterni za gorivo, nosim armor pa me Dado svejedno rejpa s TV missileom...

Mislim da je jedini način da se izbjegne TV missile punim gasom bježat i nadat se da će ovaj promašit.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Sve više ljudi se orijentira na inf.only mod koji definitivno zahtjeva skill ali zanemaruje ostale segmente ove igre. Koliko ja znam samo MC, jedan dio PiS-a i  G (izvinjavam se ako nekoga nisam spomenuo) igramo classic mode a ako ga i igramo to je 8vs8 gdje opet full gameplay ne dolazi do izražaja. Nisam igrao BF2 tako da nemogu suditi ali u par prilika sam igrao BF3 war gdje je igralo 20 vs20  i super je feeling kad znaš da si samo dio veće slike. U biti tako je i lakše igrati jer si koncentriran na svoj "zadatak" i kad ti uspije znaš da si pomogao timu i u ukupnoj pobjedi. Ponekad se na public serverima dogodi da su ekipe izbalansirane i da se rat vodi na svim poljima ali to je jako rijetko. Ova igra je super zamišljena ali mislim da sa svakim novi diranjem u setup (pokušaj udovoljavanja casual igračima) uništava prvobitan smisao. 

Inf je jako zabavan, sam sam proveo stotine sati igrajući Inf Only na vlastitom (da ovaj zagriženi fan 64 slotnog all out ratovanja je imao svoj inf only server, koji je k tome vrtio samo jednu mapu - Warlord), ali i LN i SJC serveru u BF2.

Na velikim mapama s puno zastava zna biti izrazito interesantan, a i jako je zahtjevan. Tu se izgradi zbilja dobar skill koji kasnije pomaže u svakom segmentu igre.

Nažalost to nije čisti BF, a tek kada igraš na balansiranom punom CQ serveru s velikim mapama do izražaja dolazi epičnost ove franšize. Teško je do toga uvijek doći, ali dešava se.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 11:29 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Danny_HR kaže...
Btw, TV i treba uništavati iz prve jer nije baš lako s njim gađati. A to šta tenkisti stoje na jednom mjestu na potpuno otvorenom je isključivo problem njihove gluposti. Stani iza malog kamena, iza drveta, furaj armor pa vidi kako te neće uništavati iz prve.

Sakrijem se iza onih velikih cisterni za gorivo, nosim armor pa me Dado svejedno rejpa s TV missileom...

Mislim da je jedini način da se izbjegne TV missile punim gasom bježat i nadat se da će ovaj promašit.

Zig zag bijač, zig zag like there is no tomorrow, or there really wont be.{#}

17 godina
Battlefield 3

Jet stunts, by robin:

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Za inf only najbolji je SQ rush HC (teze je u zatvorenom prostoru savladat obranu). Ima servera za 16 igraca sto nije default, ali je za neke mape puno bolji izbor od 4vs4.

Velike mape u inf only bez barem djipova? LOL za maratonce i one koji to vole.

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vash kaže...
Šef kaže...
Danny_HR kaže...

Zig zag bijač, zig zag like there is no tomorrow, or there  really wont be.{#}

Fulao me par puta, ali ipak pogodi na kraju...

Koliko treba TV missileu da se reloada?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
Battlefield 3

brda i doline :P da mi bar sjedne neki i5..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Za inf only najbolji je SQ rush HC (teze je u zatvorenom prostoru savladat obranu). Ima servera za 16 igraca sto nije default, ali je za neke mape puno bolji izbor od 4vs4.

Velike mape u inf only bez barem djipova? LOL za maratonce i one koji to vole.

Infantry only setup ima autiće.

Inf. only sa 40+ slotova na većim mapama poput Karkanda je zakon.

13 godina
Battlefield 3

Infantry je često dosadan mod koji uvelike ovisi o mapi.

Evo primjer, relativno balansirane strane - mapa peninsula nešto - pobjeđuje ekipa koja se spawna u gradu - mi pobijedili prvu, oni drugu - pa nisu bezeveze silni tenkovi na strani ovih koji dolaze s mora?!

Dakle, ako je već infantry namješten na serveru onda bi trebalo obratiti pažnju na mape tj. izbaciti iz rotacije mape koje nisu pogodne za taj mod.

Drugo, pošto se priča o vozilima odnosno letjelicama... od patcha u svakoj partiji u kojoj se đipam avionom mi se najmanje jednom dogodi da mi avion eksplodira ničim izazvan - BAD LUCK!

Ima li netko slična iskustva, ili to nešto ne valja u mom stilu vožnje? Možda ga preopreterim u zavojima :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Infantry only setup ima autiće.

Inf. only sa 40+ slotova na većim mapama poput Karkanda je zakon.

Moze, u HC modu da se eliminira nade/m320/rpg spamanje. 

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice