Nemrem si nać pljucu za noshahr kanale, lmg. Što si god stavim ne paše mi. Pkp da, ali ne paše mi an toj mapi, nezz zašto, a rpk mi je i dalje očajan, zbilja ne znam kako ga kontrolirati.
MP7 sa Laser Sightom, Red Dot sightom i Extended Magom.
Nemrem si nać pljucu za noshahr kanale, lmg. Što si god stavim ne paše mi. Pkp da, ali ne paše mi an toj mapi, nezz zašto, a rpk mi je i dalje očajan, zbilja ne znam kako ga kontrolirati.
Mora da se šališ, pa što mi vrijedi ta mala pljuca na mid-engagementima?
RPK sa extendedom ti je majka (i za Kanale), bas ja lagan za siljit.
Ili kao sto ti NiramX kaze za MP7; to je najbolji setup - picis hipfire s njim, jedino kad je dalje onda ADS...
sa mp7 mozes na 120m head zaljepit, a da nikad ne koristis ads...
CROG odigrao war s momcima iz [G]erijatrije.
2 runde na bazaru,prva runda njihova a druga nasa.
Odlucujuco smo odigrali na tehranu i mi ju dobili :D
Svaka cast,od nas nitko nije uzeo ss,a battlereporta nema radi unranked servera.
Sve u svemu super je bilo,a mogli bi ponoviti jos koji put na tehranu.(Bazar vec dosadio xD)
Obožavam kad "ratnici" uzmu tenk i onda se makne par desetaka metara od svoje baze i rokaju ciilu partiju i baš ih briga za druge, i naravno, nikoga ne ubiju .... asti jarca, da sam admin da bi im ja papra!!
Obožavam kad "DrNasty" uzmu tenk i onda se makne par desetaka metara od svoje baze i rokaju ciilu partiju i baš ih briga za druge, i naravno, nikoga ne ubiju .... asti jarca, da sam admin da bi im ja papra!!
Eto ispravio sam te gore
Obožavam kad "ratnici" uzmu tenk i onda se makne par desetaka metara od svoje baze i rokaju ciilu partiju i baš ih briga za druge, i naravno, nikoga ne ubiju .... asti jarca, da sam admin da bi im ja papra!!
TO da,il kad uzaludno pokusavaju skinut jetove!
Svakako!
Zbog takvih cijeli team gubi!
I za sada sam vec dva puta vidio da to radi iggy cro ili kako vec se zove, i to u dva dana.
Svakako!
I za sada sam vec dva puta vidio da to radi iggy cro ili kako vec se zove, i to u dva dana.
Pirat i Dado isto. Sjećam se Karkanda, nisu smjeli Abramsom na Butchera i njegov BTR-90, stalno su se skrivali i bježali, unatoč mom spotanju.
Jao, al sam im psovao na ventu, teške kukavice.
Svakako!
Pirat i Dado isto. Sjećam se Karkanda, nisu smjeli Abramsom na Butchera i njegov BTR-90, stalno su se skrivali i bježali, unatoč mom spotanju.
Jao, al sam im psovao na ventu, teške kukavice.
Jel to nešto novo za njih..mislim da ne.
Ovim putem želim Dajsovcima uručiti nagradu za morone godine.
Uspjeli su od skroz dobro izbalansirane igre napravit sra**e.
Uz to što TV missile sada uništava tenkove jednim pogotkom, heat seekeri ne mogu qrca pogodit, tud su još napravili i da helić sa običnim raketama i gunnom izroka AA u jednom preletu, gađajući AA u prednju stranu da stvar bude bolja. Helići se uopće više ne trebaju bojati AA. Igle su također beskorisne jer će svaki vještiji pilot nestati iz njihovog rangea bez pol muke. Uspijevao sam sada sa njima skidati ekipu, ali samo zato jer su bili noobleki i levitirali ko moroni iznad mene.
Vozila koja su prije bila suber balansirana, sada su katastrofa. Više mi nije ništa gušt vozit, osim onog đipića da trubim po mapi.
L2P
i ja volim trubit!
je, igla i stinger su banana, ako je blizu ne radi, ako je daleko ne radi... pred neki dan sam ganjao neki avion, tj on je letao iznad mene i uspio sam ga 3x pogodit ali nisam dobio nikakav krizic da je pogodjen a vidio sam da je. mislim da je zajebo moj stinger tako da je naglo mijenjao smjerove, ali ne lijevo desno nego naprijed nazad.
poludio sam. kad je vec ovako, onda treba bit one shoot one kill. najbolji su bili na pocetku... pristojan range i damage. sto se tice vozila, nisam ih bas previse koristio u bf3 tako da ne znam sto su s njima napravili..
sto se tice vozila, nisam ih bas previse koristio u bf3 tako da ne znam sto su s njima napravili..
Ja jesam, za 50h igre već sam imao na MBT sve otključano i 2 medalje, pa su mi se zgadili. Malo sad rokam sa SKS, baš je zabavno.
na mapama poput caspian bordera mi je skros svejedno za jedan tenk jer jos barem dva su dostupna ako imas (gas station ili antenu), ali kad parkiraju AA odmah uz bazu to je imbecilnost na kvadrat... nabaci IR na njega i marš u forest(kao primjer).
Istina...puno toga se može napraviti timski (gotovo sve) ali je teško to napraviti na public serveru sa 32 igrača u timu gdje ih 10 boosta k/d ratio...10 nezna gdje im je glava/noge...a ostalih 12 trči na zastave i onda kad se jedan SQ preorjentira da zajednički zguze heli njima to i uspije samo kaj im padnu 2 zastave u međuvremenu.
sto se tice vozila, nisam ih bas previse koristio u bf3 tako da ne znam sto su s njima napravili..
Ja jesam, za 50h igre već sam imao na MBT sve otključano i 2 medalje, pa su mi se zgadili. Malo sad rokam sa SKS, baš je zabavno.
sks, kazes? jucer me je bilo sram kako sam ownao na strike at karkand. morao sam drugu polovicu igre igrat s pistoljem da bi mi bilo zanimljivo.
i onda sam saznao da sam ipak smrtan kad me madtom najfao na kraju runde, hipster prokleti.
ahh ironije
sks, kazes? jucer me je bilo sram kako sam ownao na strike at karkand. morao sam drugu polovicu igre igrat s pistoljem da bi mi bilo zanimljivo.
i onda sam saznao da sam ipak smrtan kad me madtom najfao na kraju runde, hipster prokleti.
Moj komentar na Battlelog report (i da, malkice sam te psovao na TS-u - ali mi svejedno dobili rundu - i da dođem do tebe još sam dva vaša snipera prije toga počastio nožićem):
"Trebalo mi je da nađem tog sknk666... Igram PTFO, i uvijek me njegov suppressed SKS negdje nađe. Ali je popio nožić, taman pred kraj runde. No, svaka čast za score. Fakat je OP SKS sad, nema recoila, dva metka u glavu (na HC jedan...) i zdravo đaci."
BTW, ispričavam se ako sam te uvrijedio komentarom u chat-u, pretpostavljam da si se samo nasmijao na njega, dok te nije našla kleta sudba.
Više nas te tražilo jučer,ali je Tomica omastio brk
Uglavnom, postoje 4 kategorije igrača, glupi skillzori, pametni skillzori, glupi no-skilleri i pametni no-skilleri. Najgori su prvi i treći.
Znači, tvoji squad memberi su debili? Pa ja to govorim stalno.
Valjda cemo sad napokon dobit live score!