- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Auuu, zamislite virtualna milenijska fotografija kak smo radili u prošlim nastavcima, ali ovaj put 128 člana foruma!
Treba odmah pronaći neko epic mjesto sa dobrom pozadinom :D
Ako bude 15 aktivnih igrača s foruma bit će dobro
Ma biti će ako igjica bude valjala....
Ma bude to dobra igra, nakon god dana kad je ispeglaju i izbace QTE. 
Pa dobro... uvijek možemo svratiti na pivo i selfie! 
مرګ ژوبله
"Vas"?? Još nisi preordao?? What's wrong with you?
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
مرګ ژوبله
@Super64
Hej, hej, nemoj da te vidimo na dan izlaska bez igre na Originu ili Steamu :D
Al ozbiljno, kad smo kod toga, iskreno se nadam da će biti kakva free beta, da svi lijepo isprobaju igru kod sebe.
Ako na large scaleu ovako dobro radi interakcija dima i prepreka, možda na small scaleu to izgleda i mnogo bolje!
Siguno će trebati jači CPU nego u prošlim nastavcima
Dajem ruku u vatru da fizika tog dima nije real-time.
Pazi na ruke! :D Upravo je lik na streamu reko da je oluja i tornado real time fizika! Postoji mogućnost da sam krivo čuo, pogledati ću kasnije sve iz početka.
A još sam gledao jel netko stavio... i ne vidim. 
Jedva čekaju da DICE LA pokaže na čemu rade cijelo ovo vrijeme.
22.07? EA Play
Oni rade onaj nenajavljen mod, jel tako?
Ono što "Nije Battle Royale"?
Pazi na ruke! :D Upravo je lik na streamu reko da je oluja i tornado real time fizika! Postoji mogućnost da sam krivo čuo, pogledati ću kasnije sve iz početka.
Ma EA da mi kaže da je nebo plavo, sumnjo bi u to.
Živi bili pa vidili.
Pozz ekipa
Jel zna neko kakav je system requirements za battlefield 2042.
I kako ce se to vritit na ryzen 2600 i gtx 1070 ti 16gb ram
Hoculi moci vrtit na medium?
Nitko ne komentira činjenicu da su sada gadgeti (osim striktno vezanih za specijaliste) i granate univerzalni.
inb4 Medic + assault rifle + RPG + impact nade meta.
Bit će i AI botovi na serverima ako bude nedostajalo igrača.
Pogledam sad koji video Bad Companya 2 i sjetim se da u ovom novom bfu dobijamo grappling hook i zapitam u kakav smo to kurac otisli
Pogledam sad koji video Bad Companya 2 i sjetim se da u ovom novom bfu dobijamo grappling hook i zapitam u kakav smo to kurac otisli
imao si i zip line i grappling hook još davno u BF2, a i hardlineu. Nisu funkcionirali ako ovi u BF2042, ali valjda će do 2042. smisliti nešto haha
Čudi me da ovo nisu pokušali kopirati. Ako još neće ubaciti u nekoj ekspanziji
imao si i zip line i grappling hook još davno u BF2, a i hardlineu. Nisu funkcionirali ako ovi u BF2042, ali valjda će do 2042. smisliti nešto haha
I u 1942 si imo jetpack.
Ljudi također odlučuju stalno zaboravljati BF2142.
Ako hoćeš neku simulaciju ratovanja, realizam štatijaznam, igrat ćeš Squad, Insurgency, ako hoćeš kaos s puno ljudi / vozila nema premca BF-u.
Ja, i?
O kojim to detaljima su pričali. Cyber, molim sažetak.
Ja, i?
O kojim to detaljima su pričali. Cyber, molim sažetak.
Nemam volje gledati. Idem sad pronaći kakav gotov sažetak, mora biti koji na Youtubeu :D
EDIT: Evo, ovaj lik Crash je došao s 200 pretplatnika na skoro 2.000 u mjesec-dva. Izgleda da kvalitetno obrađuje leakove
Nemam volje gledati. Idem sad pronaći kakav gotov sažetak, mora biti koji na Youtubeu :D

sve moram sam....
Nitko ne komentira činjenicu da su sada gadgeti (osim striktno vezanih za specijaliste) i granate univerzalni.
inb4 Medic + assault rifle + RPG + impact nade meta.
Bit će i AI botovi na serverima ako bude nedostajalo igrača.
vidio, bit će

Šta kaže Crash?
Šta kaže Crash?
Ja još čekam.... 
Jucer zadnji post
, vidim hype je brzo splasnuo nakon bf4 gameplay trailera ovaj boze isprike bf2042
Jucer zadnji post
, vidim hype je brzo splasnuo nakon bf4 gameplay trailera ovaj boze isprike bf2042
Prošla su vremena trailera za BF3 i BF4, a 80% ekipe na ovom podforumu su isti kao i 2011 samo deblji, sjeđi i harder to impress! 
Ah da, mala napomena, svih 80% će/ćemo kupiti igru.