Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.796
|
čitano: 1.677.179
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 2042

Ha ha dobro da je netko objasno jer neki bi sptali još dvije godine u prazno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 2042
forumaš kaže...

Ha ha dobro da je netko objasno jer neki bi sptali još dvije godine u prazno :D

Ja sam radio i gore stvari od toga i ne sramim se priznati

Freak Show Inc.
11 godina
Jack Sparrow kaže...
Casper127 kaže...
MasterG kaže...

evo mene natrag nakon 12h igranja.

meni je igra ok, ali sam katastrofalno loš (igrao sam samo conquest za sad)...primarno radi toga jer je početno oružje na asault klasi kritično loše, a bogami nije niti onaj Ak 24 baš nešto dobar.

smatram da su neke stvari trebali napraviti drugačije (možda i budu)...

1. mape su prevelike s obzirom da su poprilično prazne. Helikopteri su op AF na takvim poljima, nemreš im ništa praktički, jer naravno ako uzmeš onu raketu kaj se locka onda imaš donekle šanse, ali imam feeling da jedino ja to koristim...ili barem pokušavam. Al naravno onda dođe tenk ili hovercraft kojeg moraš gađat sa RPG-om.

2.reload rpg-a i one kaj prati traje puno predugo, smanjit barem za 2-3sec reload time

3. ne znam zašto, ali stvarno često se dogodi da pogodiš tenk/hover ali hitreg kaže - nope

4. hovercraft je OP, pre OP...al baš ono full OP  - treba mu smanjit health, moraš ga pogodit 3 puta, a do tad pokosi pola ekipe

5. bullet spread nije isto kao bullet pattern...dakle ono pucaš u lika point blank, a meci idu bog te pitaj gdje

5. PP-29 koristi pola ekipe, to oružje sam tek taman otključao pa moram tek probat, ali imam feeling da je daleko najjednostavnije za koristit...znali su me sa time skinut sa 50m ko da stojim na mjestu. MPA3 i AK 42, ak gađaš nekog udaljenog preko 20m možeš zaboravit...tri clipa odu i sve se preživi

6. respawn...pogotovo početni me stvarno nervira iskreno...dakle koji je kreten izmislio da ide odbrojavanje i dođe do nule pa opet krenu scene sa mape 

7. respawn početni...daj pješadiju stavi bliže sektorima tj točkama za osvajanje...pa  ak ne upadnem u neko vozilo trčim prvih 5min da dođem do nekog uopće...debilana

8. evo nisam igrao AA od BF4, sjedenem u njega i doslovno ga ne znam koristit XD, dakle aim i ono ciljaš a za tobom "kasni" crosshair...ne kužim ništa što se događa, mislim da nisam uspio niti pješaka sa 30m ubit (možda sam ja ovdje lud i loš, ali na BF4 je bilo straighforward...aim i gađaj, kaj se ovdje događa pojma nemam)

9. probao sam attack heli...ista stvar kao i sa AA...dakle ne znam ga vozit, osim što je inverted kontrola, poprilično je težak za vozit...moram vidjet jel onaj mali isto tak (možda je stvar navike, ali totalno je drugačije nego BF4)

10. htio bih vidjeti scoreboard da vidim koliko sam zapravo loš u odnosu na druge

11. zadnjih 3h sam igrao sa SVK i DM7, jedina oružja koja su usable na mapama, jer možeš i izbliza pogodit, ali i izdaleka...pozoveš si rangera, i staviš turret koji skenira bliže neprijatelje i deri (to mi za sada daleko najbolja kombinacija)

12. ranger je bolesno jak, brijem da sam jedno 6x pogodio sa sniperom i ništa, lik još živ...pogodio sam ga i rpg-em i dalje živ...besmisleno

13. stadion na hourglass - wtf ekipa pa dajte jbte napravite izlaz da je rupa u zidu na par mjesta, svaki put kad se tamo spawnam moram ubit samog sebe (redeploy) da odem nekam van jer ne znam izać iz njega sa prednje strane...neda mi se trčat 5min okolo stadiona

PP29 je trenutno jedini gun koji nije pod velikim utjecajem blooma i ostalih gluposti. Ja sam probao u par navrata neki drugi gun tipa mp9 koji melje ljude na close rangeu, ali nemozes protiv pipija. Na hourglass stadionu imas liftove i stepenice gdje mozes izac, no fkt nebi bilo lose da se moze unistit zid. Ja se isto slazem da su mape prevelike i preprazne i treba to malo popunit sa stvarima, pogotovo kad se igra infantry. Netko mi je tu predlozio da se igra irish, pa da si sam napravim cover no ocito nije dovoljno igrao. WW3 je gdje su posljedice rata na mapi??? Niti jedan sandbag ili neke vojne barake bilo sta da bi se pokazalo da je rat da malo digne atmosferu.

Taj PP29 nije OP, nego su druge puške preloše odnosno rifle puške. AR-ovi trebaju buff na mid range i manje recoila na prvi metak.

DMR jedini koji je OK, sniperi su ok. Ali LMG i AR su preloši, na close range normalno ih dobiva SMG, a i na midrange jer su truba i rasipaju metke.

Soldier977 kaže...

P.S.

Toliko su mi se usrali u igru, i ja toliko serem protiv nje, tako i da nešto da valja urade ja ne bi ni primijetio.

Ajme bruke Dama moj haha

BeLLicus kaže...

Koji je vama klasično spotanje sa Q je izbačeno još u Battlefieldu V, tako da nešto ne može raditi što nije ni ubačeno u igru.

Ovaj Battlefield 1942 Portal je teški HardCore, uživam. 3 metka iz STG bye bye, nema heala,nema revivea, nema killcama nema ništa. Igram ove klasične postavke postavke od Dice servera ne igram kod nikog tko je napravio "privatno" server. 

Šta se tebi desilo. Šta nisi govorio da je igra govno? Mislim jeste s tehničke strane, ali opet haha

Ništa, odem dnevno 2h dominirati noblice, nabijat KDR i hvalit se po forumu kako sam jak. Zajebavam se, portal mi je dobar pogotovo Battlefield 1942 to mogu igrati cijeli dan, tu nema bullet spreada glupog i sa tehničke strane radi odlično, fps dobar nema laga ni ničega. Što se tiče base gamea tu mogu napisati čuda što nevalja, onog hovercrafta kad vidim kraj sebe proljev dobijem. Ali igram nabrijavam puške igrao breaktrough ovih dana nije naporan kao Conquest, nema puno trčanja samo rokanje, bude 60 ljudi na zastavi. Ma PP29 je jedina puška koja valja zato ju i koristi 90% servera. Msm sniperi su okej ali nisam nikad bio sniperist, a DMR igram rijetko i on je ok.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2021 16:03 (BeLLicus).
16 godina
Battlefield 2042

Zapravo to više niti nije spotanje, nego taj takozvani Ping system gdje sa Q staviš ikonu na mapi i to tvoji vide. Isto ima i Apex u kojem to radi perfektno i zapravo možeš bez VOIPa igrati s ljudima

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2042

Drago mi je da je publika svojim ocjenama pokazala šta misli o novom bf. I treba češće tako, bombardirati svaki naslov, refundati i dati im do znanja da neće dobit novac dok ne slože igru.

Sramotno isjeć content, napravi takav bućkuriš od igre i cijenit to više od 20e early access cijene je travestija.

Kad se očekuje prvi peč šta zazivaju ea plaćenici svojim videima sad?

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 2042

Da li na Portalu dodjeljuje kill-eve za otključavanje dodataka za puške?
Meni danas nije ništa. To je normalno ili neki bug?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
C64 kaže...

Isključili su zbog boostera,samo xp za rank ide.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2021 16:35 (pirat).
3 godine
neaktivan
Battlefield 2042

Kažu li ovi iz DICEa kad će neki skinovi i tako?

PRN8 JBG MOR8

5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 2042

DESENULAAAAAAAA

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Haha Duje definitivno ima najbolje i kreativnije nadimke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...
C64 kaže...

Isključili su zbog boostera,samo xp za rank ide.

Ali zato daje na solo ili co-op protiv botova. Otključava oružja i vozila.

(Gcro)K4lim3ro
16 godina
Battlefield 2042

Igra je ok.

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
fila2208 kaže...

Drago mi je da je publika svojim ocjenama pokazala šta misli o novom bf. I treba češće tako, bombardirati svaki naslov, refundati i dati im do znanja da neće dobit novac dok ne slože igru.

Sramotno isjeć content, napravi takav bućkuriš od igre i cijenit to više od 20e early access cijene je travestija.

Imaju li se kakve brojčice oko prodaje? Ocjene publike ništ ne znače ako se opet kupuju takva govna na releaseu.

10 godina
ivanec kaže...

Igra je ok.

Ima jako puno ok igri danas na trzistu, neke od njih su besplatne i ne kostaju 60€ il cak  110€

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2021 22:42 (Santana).
17 godina
Battlefield 2042

Pozdrav ekipa, evo imam 20h igre vec, ovako s ekipom je zabavna za odigrati. Ono sto mene muci

je performance. Znaci konstantno imam frame skippove, lag, itd. Ne znam zasto probao sam razne opcije ali 0 bodova.

Specke : 6800 XT. 32 GB DDR4 3600 CL16. 5600x na vodenom, X570 ploca i M2 SSD 1tb. 

Cijelo vrijeme mi one zute pizdarije s lijeve strane iskacu. 

Ima li tko kakav savjet popizdit cu. Imam oko 95 do 105,110 frames sve na ultra ali brutalne frame skipove. 

Hvala 

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Isključi freesync pa probaj ako ti je uključen.
13 godina
neaktivan

Mislim da ti tu trenutno nema pomoći. Imaš vrhunski komp, no ekipa sa još boljim speckama se žali da im frameovi skipaju... Mislim da je westie rekao da igra sve na medium-low a dobije na trenutke 60-tak fps-a. 

Jednostavno je igra neoptimizirana do jaja... Jedino kaj portal radi bolje, probaj kakav ti je tamo performance.

Bene docet, qui bene distinguit.
11 godina
Its not a bug, its a feature.

koliko sam uspio popratiti performance izvještaje na netu za ovu igru, čovjek dođe do zabrinjavajućeg zaključka.
Dakle, koliko god jak ili možda mid range PC imaš, frame rate neće biti toliko drugačiji. S obzirom na cross platform, možda EA želi stvarat igre u kojima PC igrači neće imati prednost nad konzolašima zbog visokog frame ratea te istodobno neće biti velike razlike igrao ti na 1660 ili na 3080. Svima isto, što je možda i ok, a onda i nije. Konzolizirali su PC na dodatnu razinu.

Iako, u ovoj konzolizaciji PC-a, meni je puno veći problem aim assist (ili ti ga legalan cheat) za gamepad usere. Što je najsmješnije, competitive igrači s konzola kupuju PC da bi tamo i dalje igrali s gamepadom. Imaju veći fps i dalje koriste blagodati auto aima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
zhUPer_C18 kaže...

koliko sam uspio popratiti performance izvještaje na netu za ovu igru, čovjek dođe do zabrinjavajućeg zaključka.
Dakle, koliko god jak ili možda mid range PC imaš, frame rate neće biti toliko drugačiji. S obzirom na cross platform, možda EA želi stvarat igre u kojima PC igrači neće imati prednost nad konzolašima zbog visokog frame ratea te istodobno neće biti velike razlike igrao ti na 1660 ili na 3080. Svima isto, što je možda i ok, a onda i nije. Konzolizirali su PC na dodatnu razinu.

Iako, u ovoj konzolizaciji PC-a, meni je puno veći problem aim assist (ili ti ga legalan cheat) za gamepad usere. Što je najsmješnije, competitive igrači s konzola kupuju PC da bi tamo i dalje igrali s gamepadom. Imaju veći fps i dalje koriste blagodati auto aima.

Joj nemoj teorijama zavjere umanjivat njihovu nesposobnost. Kakve pak konzole...

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2021 8:40 (Santana).
14 godina
zhUPer_C18 kaže...

Ono što su konzole 100% uništile je UI i izbor opcija.

Sve se mora pomicati gore dolje, pritiskati tipke za potvrdu... nema ni jedne opcije gdje možeš "uhvatiti" nešto s mišem i odvući na pravo mjesto. Recimo loadout oružja - pa ne bi bilo lakše da imaš ikone svih atachmenta i samo ih vučeš na pravo mjesto i gotovo?

A ne ovakko, uprvi izbornik, klik na pušku, desni klik, odabrati koji dio hoćeš mjenjati klik, novi izbornik, klik na mjesto attachmenta, klik na svaki attachment....

E, sad je pitanje zašto PC ima UI iz konzole. Manjak vremena, lijenost, loše odluke...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
10 godina
CyberDemonVZ kaže...
zhUPer_C18 kaže...

Ono što su konzole 100% uništile je UI i izbor opcija.

Sve se mora pomicati gore dolje, pritiskati tipke za potvrdu... nema ni jedne opcije gdje možeš "uhvatiti" nešto s mišem i odvući na pravo mjesto. Recimo loadout oružja - pa ne bi bilo lakše da imaš ikone svih atachmenta i samo ih vučeš na pravo mjesto i gotovo?

A ne ovakko, uprvi izbornik, klik na pušku, desni klik, odabrati koji dio hoćeš mjenjati klik, novi izbornik, klik na mjesto attachmenta, klik na svaki attachment....

E, sad je pitanje zašto PC ima UI iz konzole. Manjak vremena, lijenost, loše odluke...

Nit za konzole to nije dobar UI

Sjeti se da su BF4 UI sa konzola kasnije prebacili na PC pa nije bilo ovak lose. 

Ovo je samo "evolucija" UI-a iz BF5 tj. svakom igrom idemo na sve gore od goreg

3 godine
protjeran
fila2208 kaže...

A na bug forumu ovo najaktivnija tema, sve pršti od igrača, preplaćuju se grafičke, PC master race je nisko pao 

11 godina
Ma to je neizbježno, da možeš i na PC-u igrat fps s gamepadom (abomination)

ali performance su praktički izjednačene na svim platformama. grafičke opcije u ovoj igri nemaju nikakvog smisla, mogu ih slobodno maknut.
14 godina
zhUPer_C18 kaže...
Ma to je neizbježno, da možeš i na PC-u igrat fps s gamepadom (abomination)
ali performance su praktički izjednačene na svim platformama. grafičke opcije u ovoj igri nemaju nikakvog smisla, mogu ih slobodno maknut.

1. Pa da, ne vidim problem, ako netko želi gamepad na PCU, nek ima to mogućnost, ali zašto ne dodati i mogućnost drag and drop istovremeno?

2. Prema svemu sudeći, izgleda da je igra prvo razvijena za konzole, pa tek onda portana na PC i bilo je premalo vremena za optimizaciju. Onaj test preview -> beta. Ogroman napredak u skoro svemu. Isti slučaj beta -> full igra. Ali to još nije ni blizu kako bi trebalo biti. A svi studiji polako napuštaju BF i idu na nove projekte. Nadam se da ovi koji su ostali su zaduženi za optimizacijju, a ne za recimo skinove, dizajn mapa il tak nešto (makar, i to bi nam trebalo :D )

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina

Nekako mi se čini da će ovo završit kao bfV, koji je puno bolji od ove boranije.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2021 13:18 (dery).
17 godina
odjavljen
Battlefield 2042

O Boze, lik je uspio poletjeti dok je cackao po vodi

https://www.reddit.com/r/battlefield2042/comments/r09x3w/sooo_was_testing_out_the_melee_to_dive_this/

Mene je sramota sto imam to instalirano na svom stroju

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
17 godina
Dodinho kaže...

Bacio sam oko na novi COD i mogu vam reć da BF ima zicer u ruci, samo da ne ukenjaju.

Jedva čekam vidjet kako će ukenjati.

I called it!

Koristite blage riječi i jake argumente
17 godina
odjavljen
Dodinho kaže...

I called it!

Ali priznaj da si i sam iznenadjen opsegom

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Dodinho kaže...

I called it!

Ali priznaj da si i sam iznenadjen opsegom

I dalje ne kuzim kako je moguće...

Da su im product manageri toliko odsječeni od realnosti meni nije jasno, jesu ti ljudi ikad igrali igre? Jer za devove znam da sigurno jesu.

Kako popraviti BF2042:

Vrati klase
Vrati scoreboard
Daj server browser

Novi UI

I to je to, imaš vrhunsku igru/podlogu koju peglas s vremenom, malo balans oružja, vozila, malo balans mape...

Ali mislim da je to sve skupa izgubljen slučaj.

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2021 14:08 (Dodinho).
10 godina
Dodinho kaže...
Dodinho kaže...

Bacio sam oko na novi COD i mogu vam reć da BF ima zicer u ruci, samo da ne ukenjaju.

Jedva čekam vidjet kako će ukenjati.

I called it!

Koeficijent je bio 1.10

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice