Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.796
|
čitano: 1.685.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 2042

Bf3 je miljama daleko ispred ove igre. Cak je i grafika bolja u bf3

Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 2042

Batterfield 2042 = CyberPunk 2077

Oni jednostavno nisu završili igru. I teško se tu može bilo što zakrpati. Ni jedan segment igre nije završen do kraja. Šteta.

6 0 hvala 1
15 godina
Re: Battlefield 2042
BDS kaže...

Batterfield 2042 = CyberPunk 2077

Oni jednostavno nisu završili igru. I teško se tu može bilo što zakrpati. Ni jedan segment igre nije završen do kraja. Šteta.

Zlobnici ne bi rekli da nisu završili igru, nisu oni pol igre ni započeli raditi.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
11 godina
Nisam govorio o bugovima, vec o UI i nedostatku nekih stvari i promjenama. A kako ces u mp igri stvoriti osjecaj tezine i accuracy? Stavis da svaki ispaljeni metak ima odredeni postotak da ce pogoditi, koji se strahovito smanjuje s udaljenosti. Kad ispalis metak taj metak ima recimo 80% sanse da zavrsi tamo gdje ciljas ili negdje random unutar bullet spread kruga. To nije bug, to je feature kako bi apple rekao.
10 godina
Gogy7 kaže...
Nisam govorio o bugovima, vec o UI i nedostatku nekih stvari i promjenama. A kako ces u mp igri stvoriti osjecaj tezine i accuracy? Stavis da svaki ispaljeni metak ima odredeni postotak da ce pogoditi, koji se strahovito smanjuje s udaljenosti. Kad ispalis metak taj metak ima recimo 80% sanse da zavrsi tamo gdje ciljas ili negdje random unutar bullet spread kruga. To nije bug, to je feature kako bi apple rekao.

Kakav osjecaj tezine daj molim te o cem ti pricas. Ovaj spread nema veze sa mozgom i kaznjava svakoga tko zna ciljat, a nagrađuje one koji ne znaju.

Jebes ti bilo kakav skill kad ti random number generator odlucuje dal ces pogodit nekoga ili ne.

Naravno da to nije bug. To je napravljeno da nooobovi nebi padali ko kruske. Ovak im se moras priblizit pa da i oni imaju neku šansu da ubiju nekog iz blizine.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2021 11:44 (Santana).
15 godina
forumaš kaže...

fila2208  pa ti si se vratio na battlefield 3 i tako riješio svoj problem, zar ne?

Da, ali su serveri maltene dead i nemožeš u njemu uživati kao nekad.

Ali jel to riješenje, da svi vozimo auta stara 20 god jer eto, i ovi noviji imaju volan kotače i sve je to od točke a točke b.

Čovjek očekuje da će prokušanu formulu dići na još jedan viši nivo sukladno modernijim tehnolgijama i svemu, a šta oni naprave.

Obrišu sve i iz sjećanja naprave trećinu igre bez sadražja, u koju utrpaju 128 igrača da trčkara po battle royale mapama i eto igrajte se, gađajte se vodenim pištoljima.

To je tebi i takvima super čija se nesposobnost igre očituje na scoreboardu koji su vam maknuli.

Meni je gušt ući u gejm, igrati klasu koja skvadu treba, pratit order, igrati timski, šorati se kod D zastave, žrtvoavti se za team i na kraju ostvariti tu malu pobjedu i sa guštom komentirati s ekipom na ts.

ti trčiš, bereš tratinčice i diviš se grafici, i super, svatko ima svoje. DApače za takve je ova igra stvorena pa uživaj u njoj i svakom njegovo

Meni je bitno da sam vratio lovu nazad, a igrao 20 sati, previše dovoljno da okusim sve loše stvari u igri i dobijem dojam da ovo ni korz 12mj neće bit sjajna igra kakve su nekad bile bc2/bf3.

Santana kaže...
Gogy7 kaže...

Kakav osjecaj tezine daj molim te o cem ti pricas. Ovaj spread nema veze sa mozgom i kaznjava svakoga tko zna ciljat, a nagrađuje one koji ne znaju.

Jebes ti bilo kakav skill kad ti random number generator odlucuje dal ces pogodit nekoga ili ne.

Pa to je to, okreni cijev od sebe i moli se bogu. Random bobswagger474pro te ima šansu ubit istu kao i ti njega, džaba tisuće sati držanja virtaulne puške.

No to bobovi sa foruma ne shvaćaju, sabiru tratinčice, bacaju si robotskog psa da šeće uz njih i uzimaju screenshotove za desktop.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2021 11:45 (fila2208).
16 godina
Battlefield 2042

Meni mohit odbio refund. Haha. Moram opet u chat. Poslao me na link di stoji da možeš dobiti refund samo ako si kupio Direkt origin. I trenirao chat.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 2042

Da ne quotam pojedince, samo ću napisati da IMA server browser za ono što treba, Portal, ostalo me ionak ne zanima. Rush ftw.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
acarnoje kaže...

Meni mohit odbio refund. Haha. Moram opet u chat. Poslao me na link di stoji da možeš dobiti refund samo ako si kupio Direkt origin. I trenirao chat.

Ne znam brt.

Napiši sve, kad si kupio, oreder number. Napiši da igra još nije izašla, da ti ne radi dobro, da nisi zadovoljan i po great game grnt si za refund kvalificiran bez obzira šta je prošlo 24h da nisi stigao igrat radi problema s igrom, da ti dropa itd.
Ja sam kupio argentina klasika i sve išlo smooth af.

17 godina
odjavljen
Gogy7 kaže...
 Stavis da svaki ispaljeni metak ima odredeni postotak da ce pogoditi, koji se strahovito smanjuje s udaljenosti. Kad ispalis metak taj metak ima recimo 80% sanse da zavrsi tamo gdje ciljas ili negdje random unutar bullet spread kruga. To nije bug, to je feature kako bi apple rekao.

Ne, ne, ne... Da je recoil takav pa da se puska otima dok pucas to je OK. Ali tebi ciljnik stoji na covjeku a meci ne idu u njega. To tako ne funkcionira. Sorry ali to nema veze s mozgom.

To je kao da kazes da su u zelji da otezaju upravljanje helijem stavili da u 80% slucajeva heli prati pokret tvog misa. A u onih 20% je totalno random. Totalna glupost...

Freak Show Inc.
16 godina
fila2208 kaže...
acarnoje kaže...

Ne znam brt.

Napiši sve, kad si kupio, oreder number. Napiši da igra još nije izašla, da ti ne radi dobro, da nisi zadovoljan i po great game grnt si za refund kvalificiran bez obzira šta je prošlo 24h da nisi stigao igrat radi problema s igrom, da ti dropa itd.
Ja sam kupio argentina klasika i sve išlo smooth af.

Sve tako napravio 2 puta. Prvi mi rekao da nemam pravo, a drugi da uopće ne može naći nigdje da sam preko njih kupio igru.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
17 godina
Friday kaže...
Gogy7 kaže...
 Stavis da svaki ispaljeni metak ima odredeni postotak da ce pogoditi, koji se strahovito smanjuje s udaljenosti. Kad ispalis metak taj metak ima recimo 80% sanse da zavrsi tamo gdje ciljas ili negdje random unutar bullet spread kruga. To nije bug, to je feature kako bi apple rekao.

Ne, ne, ne... Da je recoil takav pa da se puska otima dok pucas to je OK. Ali tebi ciljnik stoji na covjeku a meci ne idu u njega. To tako ne funkcionira. Sorry ali to nema veze s mozgom.

To je kao da kazes da su u zelji da otezaju upravljanje helijem stavili da u 80% slucajeva heli prati pokret tvog misa. A u onih 20% je totalno random. Totalna glupost...

Točno to. Na rushu se vidi ajme. U par rundi iste situacije sinoć, onda sam poludio i prešao na snajp da smirim živce. Uletim s leđa dvojici, trojici, ne kuže me, pucam po prvom, pada odmah, pucam po drugom, treba mi 3 faking sekunde pucanja da padne, dotle se treći okreće, ja prvi zapucam i ja padnem mrtav jer bez obzira na to što pucam prema njemu, čim je i on pripucao, moji meci idu svud samo ne tamo di sam 'naperio'.

Tenkovi su priča za sebe, em su od papira, em je spread od granate nepostojeći, em je onaj početni lmg ili šta je već gore smiješan, brže ubijem nekog puškom nego s tim cirkusom na tenku. No opet, imao sam par rundi dobar squad i support, kad ide par ljudi pa repairaju i rade šta treba, tenk znači sve na rushu na mapi.

Zato stare fore opet prolaze, došao neki klan na server, i drka po valparaisu sa helićem, ništa ne rade što se tiče armanja i objectivea, samo skupljaju killove. I ne možeš ih srušit jer seatswitchanje radi i likovi bacaju flare svakih 10-15 sekundi, nas 3 sa aa raketama ga nismo mogli srušit jer baca flare non stop. Znači fore kao i u prošlim bf-ovima, 3ica u transportni i seatswitch i rokaj miško do sutra.

12 godina
Mr. Fugitive kaže...

Što se tiče prilagodbe mlađim generacijama, da, to sam i ja u početku mislio. Ali nemati server browser, ne moći birati barem fakin mapu koju želiš igrati, nemati prikaz ostvarenog rezultata na kraju matcha, nemati mogućnost biranja squadova, imati sulud bullet spread, grafički se ne maknuti od BF5 (dapače, možda i nazadovati)... To nije prilagodba nikome. To je jednostavno suludo.

To se dogodi kad ekipu koja radi na igri boli pipi za igru i tam su da im prode vrijeme i poberu lovu. Bar da su nekog sposobnog postavili da vodi  tu ekipu. Preostaje nam jedino bojkotirati igru i cekati bolje dane.

16 godina
fila2208 kaže...
forumaš kaže...

fila2208  pa ti si se vratio na battlefield 3 i tako riješio svoj problem, zar ne?

Ali jel to riješenje, da svi vozimo auta stara 20 god jer eto, i ovi noviji imaju volan kotače i sve je to od točke a točke b.

Čudno, čovjek bi pomislio da će sve biti puno kod tako dobre igre, pogotovo jer je bolja od ovo nove, tik-tok generacije.

E sad da li je rješenje godinama kukati jedno te isto na forumu...možda i je. Tko će ga znati. Npr. ja bi koristio uber ak mi se ne sviđaju novi auti.

15 godina
steelman kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Što se tiče prilagodbe mlađim generacijama, da, to sam i ja u početku mislio. Ali nemati server browser, ne moći birati barem fakin mapu koju želiš igrati, nemati prikaz ostvarenog rezultata na kraju matcha, nemati mogućnost biranja squadova, imati sulud bullet spread, grafički se ne maknuti od BF5 (dapače, možda i nazadovati)... To nije prilagodba nikome. To je jednostavno suludo.

To se dogodi kad ekipu koja radi na igri boli pipi za igru i tam su da im prode vrijeme i poberu lovu. Bar da su nekog sposobnog postavili da vodi  tu ekipu. Preostaje nam jedino bojkotirati igru i cekati bolje dane.

To kao da o našoj državi pričaš da nisam ovo gore pročitao da je riječ o igri.

15 godina
Friday kaže...
Gogy7 kaže...

Nemoj im davati ideje. 

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina
moderator
Battlefield 2042

Ovaj lik je vjerojatno u pravu,radili BR al na pola puta su se predomislili.

I da su napravili BR a na portalu 'normalan' BF nitko nebi lošu riječ rekao,ovak ima svega po malo al ništa 100% završeno .(za sad)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
18 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 2042

Biće ovo odlična igra. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
4 1 hvala 1
13 godina
Battlefield 2042

Da dviiljadečetresdruge

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 2042

Vi koji branite igru mi fakat niste jasni....

Na ovoj igri su radila 3-5 timova, ne samo jedna kompanija i ovo je sve kaj su uspjeli napraviti??

Razmisli si kaj je samo 1 DICE team uspio napravit u 2 godine....

A ovi ih je više radilo.......... u 3 godine?????????

Nemojte molim vas uvlačiti covid bullshit kao izliku jer kvalitetne kompanije imaju kvalitetne ljude koji su sposobni raditi u svim uvjetima skoro pa jednako...

Drago mi je da sam uzeo EA Play za 4euura, isprobao 10h, hvala pusa bok, vidimo se za godinu dana kad nekaj naprave, i kad igra bude besplatna na Epic Storu, jel toliko i vrijedi...

A vi sam i dalje branite igru, a oni će i dalje zarađivati na vama, i i dalje izbacivati poluproizvode, baš uzorno za cijelu gaming idustriju 

https://steamcommunity.com/id/HeatPwnz/
Moj PC  
11 0 hvala 3
11 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Ne ovo je objektivno loše. Cijela igra je nekako uštogljena, baš mi se kod BF V sviđalo što je postala super fluidna, ovo je sve nekako puno rollbackova, zapinjanja, glitcheva, input lag od kupljenja puške do revivea... Kontrole da ne pricam, sta je sa spotanjem? Ide tenk, nanisanim ga stisnem Q, on mi pinga random lokaciju oko tenka, nakon jedno 5-6 random pingova uvati spot tenka/playera.

Davanje ordera za flagove, nekad hoce nekad nece uhvatit q na flag, nekad moraš držat q i onda napamet određivat na koji flag ces stavit order uopce nema onog progress bara kao prije, no ni to nije sve, nekad ne zeli ni otvoriti taj Q menu, vec ga otvara zatvara instant...
Onda snajper odzumira se na iron sight zoom i nemos vratit dok se ne respawnas.

Performanse kaos, rotacija mape kaos, prazne mape, toboze velike, ali doslovno trcis po 2-3 minute po praznom polju da bi doso do objectivea i odzumiran ti scope.
Portal isto nista bolji, pogotovo bf1942 pustinjska mapa, 3 min trcis između objectivea u praznoj pustinji i dok dođeš ticketi iscurili, pre velike mape za pre malo vemena, matchevi traju po 5-6 min.

Kriminalno loše.

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 2042

Taman do 2042 poprave i naprave dobru igru. Samo strpljenja.

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
forumaš kaže...
fila2208 kaže...
forumaš kaže...

Čudno, čovjek bi pomislio da će sve biti puno kod tako dobre igre, pogotovo jer je bolja od ovo nove, tik-tok generacije.

E sad da li je rješenje godinama kukati jedno te isto na forumu...možda i je. Tko će ga znati. Npr. ja bi koristio uber ak mi se ne sviđaju novi auti.

Ti spadaš u tu gen koja samo iskuša pljune idemo dalje. Nisi ti pravi zaljubljenik u bf. Dokaz valjanog bf-a ti je koliko ljudi igra samo bf4. Ovaj će za do malo vremena imat manje igrača nego spomenuti vidit češ(zapravo ne jer nečeš toliko dugo igrat). Tradicija nestaje samo konzumerizam kupi baci. Ovo šta mi govorimo kako ovo nije bf nego nekakav beta uradak nepoznate igre ne možeš ti to razumijeti naravno.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2021 16:37 (dery).
16 godina

Fala kurcu da to ne mogu razumjeti Nisam opsesivno vezan za neku igru, bilo koju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2021 16:44 (forumaš).
15 godina
Battlefield 2042

TKo bi ikad i zašto trebao pucati tako visoko i zašto bi to nekog trebalo smetat?

dajte pa previše traže ljudi...90 eura daš za early access i još zahtjevaš nešto.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2021 16:54 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Zato si imao betu na nekoliko dana, imaš i povrat novaca. Ne vidim problem.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
forumaš kaže...

od kukanja nista

oni znaju samo za jezik novca i tak im treba odgovorit

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
14 godina
Battlefield 2042

LOL, izgleda da posljednji driveri od Nvidie smanjuju fps u BFu za 30-40% :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
Santana kaže...
forumaš kaže...

od kukanja nista

Pa i jesam, odobren mi je refund i to je to, ali me to ne sprječava da pišem po forumu dalje i smijem se ovoj igri koja je rađena 3 god od strane 4 tima.

Danas ljudi naprave igru sami i radi bolje nego ovi cijeli timovi koji su eto bili spriječeni coronom jako.

forumaš kaže...

Ne vidiš, u tome i je problem, ali ok, mi smo svi opsesivni i debili, tražimo samo da igra i serijal koji smo nekad igrali budu u skladu s tim standardima, ali previše je to danas.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2021 17:10 (fila2208).
16 godina
Santana kaže...
forumaš kaže...

od kukanja nista

Ja to ponavljam cijelo vrijeme. Nemojte kupiti, nemojte igrati i problem riješen osim ako vam je ovo bila jedina igra vrijedna igranja, e onda jebote živote 😂

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice