ne svida mi se ovaj bf uopce, skroz me podsjeca na hardline. hitmark kao iz coda, grafika sva nekako kartonska, papirnata, priroda mrtva. bas mi je ovo teski fail. mislim da je to to kaj se tice bf serijala. od sada na dalje se nadam jedino nekakvom grafickom remasteru bf3 i bf4 ili eventualno bc2.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Korona jebdosta toga sjebala ali svejedno sve nekako ide u krivom smjeru.
Cyberpunk koji je nepopravljiv.
Bf koji je ocito kao fransiza na koljenima.
Cod isto
Rockstar koji je u velikim problemima. Dosta toga ukazuije na probleme sa gta6. Sad ovaj triology je izgleda isto teski flop.
Remasteri i remejkovi koji su sad kao super popularni unistavaju industriju. Sto je najgore igraci to traze.
Igre izlaze u alpha verziji(neke nikad ni ne izadju iz nje a napmate se po punoj cijeni),neke izadju u beta verziji a neke cijele ali kao da su beta.
Sve u svemu nikad gore nije bilo a igram se 30 godina.
Jedina zasad svjetla tocka mi je larian studios.
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Cod isto
Rockstar koji je u velikim problemima. Dosta toga ukazuije na probleme sa gta6. Sad ovaj triology je izgleda isto teski flop.
Remasteri i remejkovi koji su sad kao super popularni unistavaju industriju. Sto je najgore igraci to traze.
Igre izlaze u alpha verziji(neke nikad ni ne izadju iz nje a napmate se po punoj cijeni),neke izadju u beta verziji a neke cijele ali kao da su beta.
Larian je klasa za sve ostale, dvaput bih im kupio svaku igru jer su vrhunski studio.
Ja se inače sve više prebacujem na PS5, sljedeće godine dolazi dosta ekskluziva koje su u velikoj većini slučajeva super ispolirane, a i ove dosadašnje su uvijek bile užitak za igrati.
Mislim da ću ove new age shootere ostaviti nekim novim generacijama, I'm too old for this shit.
Cod isto
Meni FromSoftware u njihovim igrama istinski uživam. CDPR mi se srozao nakon Cyberpunka, Kod Rockstara je nešto trulo, znači GTA V je izišao 2013 godine, oni još uvijek nemaju ni najavu za GTA VI, proći će više od 10 godina između dvije igre, ali tamo je bila hrpa odlazaka glavnih ljudi i tko zna što sve ne. A ova GTA Triologija je teški flop. Sve u svemu ponekad iziđe dobar Indie dragulj za odigrati ali sve u svemu sa teškim smećem i nedovršenim igrama nas obasipaju danas. Jbg od Larian Studia nisam još ništa igrao svakako mi je u planu njihov Divinity: Original Sin i prvi i drugi dio :)
Moje skromno mišljenje je da oni koji se već dugo igraju, a ima ovdje takvih uključujući i mene sa 45 u guzici, previše očekujemo od neke igre, a pogotovo od BF serijala uz kojega smo ostarili.
Nove igre su prilagođene mlađoj populaciji što se tiče gameplaya itd., a što se tiče hardvare-a i njenog "glatkog izvođenja" tu su ja mislim konzole postale bitnije od PC-a, jer djeca se dobrom većinom tako igraju.
Sve u svemu zaključiti ću ovaj osvrt stihovima:
"Ne prestane se čovjek igrati jer je star.
Nego ostari kada se prestane igrati."
To je vidljivo iz aviona pogotovo na ovoj temi. Kriza srednjih godina 
Moje skromno mišljenje je da oni koji se već dugo igraju, a ima ovdje takvih uključujući i mene sa 45 u guzici, previše očekujemo od neke igre, a pogotovo od BF serijala uz kojega smo ostarili.
Nove igre su prilagođene mlađoj populaciji što se tiče gameplaya itd., a što se tiče hardvare-a i njenog "glatkog izvođenja" tu su ja mislim konzole postale bitnije od PC-a, jer djeca se dobrom većinom tako igraju.
To da su bitnije knzole od pc-a mi ne stoji. Pa podjednak je omjer igrača na PC-u i svim konzolama zajedno.
Što se tiče prilagodbe mlađim generacijama, da, to sam i ja u početku mislio. Ali nemati server browser, ne moći birati barem fakin mapu koju želiš igrati, nemati prikaz ostvarenog rezultata na kraju matcha, nemati mogućnost biranja squadova, imati sulud bullet spread, grafički se ne maknuti od BF5 (dapače, možda i nazadovati)... To nije prilagodba nikome. To je jednostavno suludo.
Ovo mi je najdraža odluka, nadam se da će izdržati pritisak i ostaviti je do kraja. Ne zato jer sam loš, jer jesam i zaboli me za to...tj. nisam toliko loš, uvijek na nekoj sredini u takvim tablicama na kraju meča, nego mi idu na živce varalice koje zbog takvih tablica uništavaju igru.
mislim da ocekivati igru koja radi nije nerealno nit ima veze sa godinama.
Upozoravalo se kroz temu da ce se ovo dogodit pa supametni ljudi ponovo radili preorder.
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Mislim da ne stoji tvrdnja da je nama igra sranje radi godina. Ja sam ovo vrijeme dok je bf 5 bio aktualan igrao warzone. Jednostavno mi je bilo dosta WW2 teme. I nažalost moram reći da je cod feeling pucanja i gameplay neusporedivo bolji nego ovaj bf. Toliko sam jedva čekao da izađe i doživio tako veliko razočarenje da ne mogu to ni opisati. Nema timskog rada uopće. Ovaj bf nema dušu npr bf3. I to je to. A da ne govorim o performansama. Ryzen 3700x i rtx 3070 imam samo oko 40- 70 fps. Sranje žešće... Ali to još i mogu nekako progutati. Jer popravit će to sa patchevima i driverima, ali mape neće...Ne znam, razmišljam o refund ali još ću razmisliti..
Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Prvi put u 20god igranja bf mogu rec da je igra SRANJE!!
Doslovce kao da igram betu a ne final game!
Bokje da su napravili remaster bc2,b3,b4 i to SAMO u grafickom smislu (nista drugo ne dirati).
Gran turismo jer mi je to jedna od prvih igri tamo davnih 90ih a elden ring jer sam tek nedavno otkrio da obozavam soulsbourne igre. Cak sam ih kupio sve koliko mi je taj studio drag.
Bf ostavljam za neka bolja vremena.
Što se konzola tiče igra valjda radi na 60 fpsa i to se smatra dobrim performansama
Na PC-u se to smatra jako lošim, čak i nedovoljnim. Znači u pitanju su različiti standardi tak da su usporedbe nelogične.
Osbno ću ovo igrati uz upaljen vsync na 75 fpsa i meni je to savršeno. Input lag? Boli me k. ne želim trzavo iskustvo.
Platio sam ps5 4k kn vrti mi 60fpsa.
Platio sam kompjuter 15k vrti mi malo bolje od govna.
Ne triba dalje govoriti. Nije optimizirano i ljudi su butthurt
Nisu oni rekli, kupite PC od 15 soma kuna. To si ljudi rade sami, jebiga. Ja sam si kupil CPU star par mjeseci za 1500 kn, novu ploču za 700 kn i novu grafu za 3900 kn ( i još sve to umanjeno za prodaju starih komponetui, ukupni trošak kikiriki) i beta mi je radila bez problema.
Da sam kupovao samo za ovu igru ne bi bio razočaran, a kamoli što sam sve odigrao i odigrati ću, na uši mi izlaze igre :D
Nije do tebe, niti do starosti, ne brini. Primjetio sam da se neki pitaju jesu li samo ostarili pa im sada nista ne pase, to nije tocno. Nemojte trazit probleme u sebi radi nesposobnosti drugih.
Ja kao puno mladi mogu reci da je igra smece i tocka. Ne radi kreativnog izbora kojim su krenuli (specijalisti, skinovi, hookovi, đinđe, dragon dildoi) nego jer je igra lose kvalitete u samoj jezgri igrivosti.
Da mi netko naslijepo da da igram par rundi i nakon toga mi kaze: "Ovo ti je novi Battlefield", ja bi mu rekao da ne zajebava, da mi je uvalio neku indie pucacinu u alphi.
Dovoljno mi je bilo samo vidjeti kako se odvijaju kretnje i gunplay da znam da nesto ozbiljno nije u redu. Umjesto da se kretnje nadovezuju jedna na drugu skladno kao u BFV, imam osjecaj kao da sada cekam svaku radnju zasebno da se izvrsi prije nego krene sljedeca, sve je nepovezano, tromo i šlempavo.
Isto ovaj drugi dio ne stoji, koliko sam vidio na mome hardveru i postavkama bi mogao vrtiti ovaj najnoviji COD blizu 300fpsa (ok manja je igra), ali Warzone koji je ogroman i dalje dosta komforno iznad 200 fps.
Tako da nisu problem konzole (koje su ionako AMD arhitektura koju koristimo na desktopu) nego losi developeri, nezasitni EA koji su htjeli da ova alpha v2("beta" je bila alpha v1) bude full release da poberu novac za blagdane, nastavi niz...
Meni je dobra igra, stabilno radi, dobar hitmark i valjda sam ja mlađi od vas
Jebem mater onome koji je napravio algoritam za rotaciju mapa u all out warfare. Kako je moguce da 3-4 puta ide ista mapa??
A onda jebem mater onome koji je u VIP modu ostavio dolje traku za izbor klase/oruzja.
Jebem mater onome koji je napravio algoritam za rotaciju mapa u all out warfare. Kako je moguce da 3-4 puta ide ista mapa??
A onda jebem mater onome koji je u VIP modu ostavio dolje traku za izbor klase/oruzja.
Prostak jedan,sram te bilo
Ima tu i djece na forumu....
CARPE DIEM
Bit ce mi njihovi roditelji zahvalni ako ustede 70 eura
Bit ce mi njihovi roditelji zahvalni ako ustede 70 eura
Treba upoznat roditelje da su moglu kupiti igru minimalno duplo jeftinije.
Evo dosta sveobuhvatna lista problema
https://www.reddit.com/r/battlefield2042/comments/qt7sez/list_of_current_grievances/
Kako je jedan lik u komentarima primjetio - nakon dan-dva igranja su ovi svi problemi postali kristalno jasni. Nisu to neke suptilne stvari koje primjetis nakon tjedana i mjeseci intenzivnog igranja. To su stvari koje su ocite vec nakon nekoliko partija...
Nema to veze sa starosti (kako mene slatko žena uvjerava u to) i ajde još sam i mlad kakve veteranske ekipe ima ovdje... već s lošom igrom.
Kvaliteta svega se srozala. Ciljana publika su random likovi i klinci koji oće nakon posla igru upalit. Da ih se ne smara i zamara, nema server browsera, nema da ih netko siluje iz servera u server. On mora uć i stisnut play, da se ne muči jako.
On uđe, igra na 40fps na svom računalu od 10k ili ps 60fps i to super izgleda. zadovoljan je viđenim, igra je top.
Jednom ga netko proveze u heliju, siluje ljude koji tek uče hodat po čistim ravnicama bez covera koji ni ne znaju uzet stinger ili r5 i onda je to super BF moment. Oduševljen je igrom. Izgelda super, zvuk je super, gle netko je raznio tenkom heli itd itd.
Igra je loša. najlakše bi opisao nekom ovako: Dakle Dice koji je prije napravio dobre igre, solidne igre koje su samo bile bolje ode na brisanje pamćenja kod will smitha i tommy lee jonesa. Obriše im se pamćenje na sve dobre stvari, na sve dobro učinjeno u bf svijetu.
I onda od nule rade igru. Masu fićura koji su napredovali, koji su izdvojili Bf od drugih igara igra sad nema i pitanje hoće imati.
Kako je moguće da znaš nešto, već si pokazao, ali sad napraviš igru bez svega toga. Čisti kostur igre.
Da im makneš imena i pokreneš world war 3 i ovo, mislim da bi ljudi prije rekli da je jedan indie ww3 bolji bf od ovoga, a nisam ni igrao ww3.
Prvo dojam svima bude wow, ali kroz 3-4 sata naiđeš na toliko loših stvari. I onda igraš dalje kao, ma do mene je. Zaboravio sam pucat, moram kitat pušku, nije mi dan, svima se dešava, sram me i reć, reći će loš sam.
Onda shvatiš da je internet pun memea, videa, ragea...i shvatiš da je to tako, da je sviam tako. I prihvatiš da je bf kao bf dead game.
Svaka čast onome tko je ili toliko loš, ili toliko male kriterije ima ili ga tako boli kurac da mu je ovo sjajna igra.
Volio bih da mogu reći i sam tak, no uza svu volju ovo je loša beta verzija early access igre.
I to je žalosno i nema veze s našim godinama već sa zdravim razumom.
Čisto anketica
| 8 | Zadovoljan igrom, igram dalje |
|---|---|
| 6 | Refundao sam |
| 2 | Refundat ću |
| 25 | Čekam da poprave |
| 22 | Neću uzet nikako |
Neznam sta se zalite, vidjeli ste sve u beti, imate 10h uz ea play, stvarno nema mjesta ljutnji i prepiranju.
Znate da svakom battlefieldu trebaju mjeseci da se ispegla i da igre kasnije nude po 5$ ili kao dio ea play. Ja cu fino pricekati da dode nagodinu na ea play i gotovo. Igram Vanguard, mozda vam ne pase brza borba na malim mapama, ali ja bugova u Vanguardu nemam. Nikud vam se ne žuri, refundajte ako zelite ili cekajte par mjeseci da dode sve na svoje.
Neznam sta se zalite, vidjeli ste sve u beti, imate 10h uz ea play, stvarno nema mjesta ljutnji i prepiranju.
Znate da svakom battlefieldu trebaju mjeseci da se ispegla i da igre kasnije nude po 5$ ili kao dio ea play. Ja cu fino pricekati da dode nagodinu na ea play i gotovo. Igram Vanguard, mozda vam ne pase brza borba na malim mapama, ali ja bugova u Vanguardu nemam. Nikud vam se ne žuri, refundajte ako zelite ili cekajte par mjeseci da dode sve na svoje.
Bilo je ocito u kakvom ce stanju igra izac, sigurno im fali godinu dana da popeglaju stvari, ali eto tu pojedinici među standardnom ekipu su huškali kak je to samo stari build i da ce bit bolje kad igra izađe.
I nisu ciljana skupina samo tik tok klinci. Zato su napravili portal da pokusaju privuc i staru ekipu
Sorry ali to nema veze s nicime. Jesu zbog tiktok klinaca stavili spread metaka takav da ljudi ne mogu pogoditi jedni druge na 15 metara? Da li zbog tiktok klinaca hovercraft moze ici po zidovima? Da li zbog tiktok klinaca mozes prolaziti kroz neke zidove? Ne, to je samo nemar i poluproizvod.
Vidi, meni tih 70-80 eura ne znaci nista. Ima ljudi kojima to nije mala lova. Ali bez obzira - nisam dobio ono sto je obecano. Dok oni pokrpaju (ako pokrpaju) mene ce proci volja. Poprilicno sam siguran da je ovo zadnji BF koji sam uzeo. Jer mala je vjerojatnost da ce oni popraviti bas sve probleme. Mala je vjerojatnost i da ce ih popraviti vecinu