Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.280.208
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 1
kurt kaže...

"Scout planes will be crucial at spotting targets for the bomber planes. Scout planes will also be the primary dogfighting planes."

Opet..........................................................

Šta sad? Problem je spotanje ili dogfight?

Tebi koliko znam i jedno i drugo dobro ide. Htio bi nešto drugačije?

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
 Htio bi nešto drugačije?

Htio bi nesto novo, nesto divlje...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...
 Htio bi nešto drugačije?

Htio bi nesto novo, nesto divlje...

Nek nabavi psa i namaze medjunozje pastetom.

Volume veli da je super.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Volume veli da je super.

Mi na selu smo trljali kobasicom ili pekmezom jer nismo imali pastete

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Volume veli da je super.

Ostavi se pizdarija i uvati se knjige, inače ćeš do penzije provesti na tom faksu

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Ostavi se pizdarija i uvati se knjige, inače ćeš do penzije provesti na tom faksu

LOL, pa sta mu fali?

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Volume veli da je super.

Mi na selu smo trljali kobasicom ili pekmezom jer nismo imali pastete

Možemo reći da su vaši psi doslovno suck-ali little chinese ballz!

14 godina
protjeran
Friday kaže...

LOL, pa sta mu fali?

A i to šta kažeš, ovako lipo gušta i igra igjice a jadna žena naivno uvjerena da se on školuje...

13 godina
Battlefield 1

Evo malo prealfa previewa BFa 5

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 1

To je to, nadam se da si preorderao HTC Vive kao i ja

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Evo malo prealfa previewa BFa 5

Bezveze, ovo ne da izgleda loše nego ajme. Proće još vrimena dok se s tim napravi pristojan shooter

13 godina
mrsmith kaže...

Planiram, ali Oculus Rift. Za autosimulacije, naravno 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 13:07 (Soldier977).
16 godina
Soldier977 kaže...
mrsmith kaže...

Planiram, ali Oculus Rift. Za autosimulacije, naravno 

Ma šalio sam se malo :)

Ništa nisam preorderao od toga iako sam planirao uzeti Oculus. Vidjeti ćemo, vjerojatno ga budem i ja uzeo negdje pred kraj godine (za Project Cars i Asseto Corsu naravno )

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
kurt kaže...

"Scout planes will be crucial at spotting targets for the bomber planes. Scout planes will also be the primary dogfighting planes."

Cemu stealth i attack jetovi?Igras attack jet-guze te ljudi koji ne znaju ni brzinu kontrolirat jer je stealth jaci.Igras stealth-dobijes cancer jer je beskoristan i dosadan.Trebali su ostavit jedan jet ko u bf3.

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 14:41 (kurt).
17 godina
kurt kaže...

Cemu stealth i attack jetovi?Igras attack jet-guze te ljudi koji ne znaju ni brzinu kontrolirat jer je stealth jaci.Igras stealth-dobijes cancer jer je beskoristan i dosadan.Trebali su ostavit jedan jet ko u bf3.

Gle, ako bomber bude dvosjed (bar tako izgleda u filmićima) sa mašinkom vjerojatno će se moći nekako braniti od "dogfighter-a" čak i bez pomoći svojih bržih aviona.

Činjenica je, samo jedna vrsta jet-a u game-mode-u je bilo super u BF3 (attack u rush-u, uff), no tamo je ukupno gledano bio prejak prema svemu ostalome.

Ajmo pričekati neki gameplay/betu, pa suditi, ali ne bi me čudilo ako bude neka polu-infantry mapa samo u beti kao što je bilo u BF4 beti sa Shanghai-em (BF3 je, doduše imao Caspian Border u beti).

Ne branim njihovu odluku, ali već sad vidim da bi avioni mogli biti OP u BF1. Teško da će staviti neki auto AA na spotane avione, ne znam kako bi ugurali u povijesni kontekst.

14 godina
protjeran
kurt kaže...

Baš i nije istina, bez problema se skine i one koji relativno ok drže brzinu jer ako ne znaju kako napasti sve im je za k... Stealth je kako kažeš najobičnije beskorisno sranje sad, ali jedno vrime je bia dobar i takvog su ga tribali ostaviti. Sad je prevše oslabljen pa ni jebeni heli ne možeš skinit u jednom preletu

Da vrate onaj iz trice opet nema smisla jer čim se nađu dva dobra pilota u jednom timu piši gotova partija

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Idu na noob friendly s ovim.Isto tako ako se nadju 2 dobra pilota u attack i stealth jetu ne mozes im nista,ali nitko ne zeli bit ovaj lik u stealth jetu :D

Btw bf3 rush jetovi su bili op,to ne mogu opovrgnuti.Zapravo taj cijeli game mode je lagano u kurcu jer attackeri cesto imaju vise vozila od defendera

edit:mozes uzet aa s active radarom i spamat ga iz baze,moj bed 

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 16:01 (kurt).

0 0 hvala 0
12 godina
kurt kaže...
TomoR kaže...
kurt kaže...

ako te neko guzi sa beskorisnim i dosadnim jel to znaci da si njub ili ????

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
amater_2 kaže...

Ja planiram nabaviti njemačkog ovčara i dati ću mu ime REX. 

Kasnis! :D

Joka, tu si? :)

tu sam!

Moj se zove max! to je onakav ko titov sto ga je spasio od bombe. Zato sam ga uzeo. Ko zna mozda mene spasi.

(G)jokaCRO ingame
12 godina
MRSKI kaže...

A ja ipak mislim da premalo seremo u temi i da su nam se zbog toga pojavili neki mrgud/panjevi kojih smo se lijepo riješili u BF4 temi.

Ne,nego vas tu nekoliko ima kao neku svoju spiku i zajebanciju i nitko nesmije prismrdit na temu i nesto pitat. Tak je bilo na BF4 temi t

i samo se preneslo ovdje.

Ja nemam nista protiv zajebancije dapace. Ja sam npr dosao sa par pitanja na BF4 temu i posrali ste me u par postova kao sta pitam takve gluposti bla bla.

Tak ste krenuli i ovdje vas 10 je glavno i ajmo jebat ostale na temi.  

Fucka mi se ja cu ju zaobilazit ali to nije svrha foruma.

14 godina
protjeran
omomomomoomm kaže...

Ne,nego vas tu nekoliko ima kao neku svoju spiku i zajebanciju i nitko nesmije prismrdit na temu i nesto pitat. Tak je bilo na BF4 temi t

i samo se preneslo ovdje.

Ja nemam nista protiv zajebancije dapace. Ja sam npr dosao sa par pitanja na BF4 temu i posrali ste me u par postova kao sta pitam takve gluposti bla bla.

Tak ste krenuli i ovdje vas 10 je glavno i ajmo jebat ostale na temi.  

Fucka mi se ja cu ju zaobilazit ali to nije svrha foruma.

A koga se to točno jebe u ovoj temi kad se napiše nešto u vezi igre, može primjer? Jesi ti možda ikad išta pametno napisa u vezi igre ili si doša samo srat po nama koji se međusobno sprdamo?

Istina je da nas 10-ak redovito pišemo sranja koja nemaju veze s ničim, al isto tako smo i jedini koji uopće pišu bilo kakve informacije o igri

Uostalom imaš bf1 temu i na pc ekspert forumu, misečno se napiše jedan post. Odeš tamo i guštaj

12 godina
Battlefield 1

Znao samda ce se sve krivo shvatit..  Citam ju zato jer sam veliki fan bf-a igrao sam ih sve. Radi nedostatka vremena zelim sve nabrzinu saznat na ovakvim mjestima jer nemam vremena zujat po netu dnevno par sati i trazit novosti i ovoj igri.  i sto je nagore igrat cu ju na konzoli :)

nisam se dosao svadat jer mi to nije cilj niti malo. 

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

i sto je nagore igrat cu ju na konzoli :)

Da ima pravde dobio bi crni karton za ovo...

Jedina konzola koja se ovdje smije spominjati je Venus 2000

Freak Show Inc.
13 godina
omomomomoomm kaže...

nisam se dosao svadat jer mi to nije cilj niti malo. 

Nikad nitko nije napadnut od nas, a da to nije zaslužio.

Uvijek smo žešće reagirali na likove koji se prvi put jave i onda budu bahati ili bezobrazni.

Svako pitanje, pa i ona najgluplja su vjerojatno dobila odgovor jer imamo nekolicinu članova koji svesrdno pomažu i više puta odgovaraju na ista pitanja.

Forumaši koji su nam normalno pristupili ili su se uklopili ili su u nekom od klanova čak - tu mislim na Gerijatriju.

Svakome prema zaslugama, jbga.

I ti si neki dan kenjario za trolanje u temi, a ničim nisi doprinio bilo kakvoj raspravi, pa makar i nevezano uz Baterfild.

Mi, koliko god se zajebavamo, svako malo i konstruktivno pišemo, ali vi to očito ne vidite.

Vidite samo ono što vam odgovara u tom trenutku izgleda?

Svađa nikome nije potrebna, dapače.

[19xx] 4ntraks
12 godina
Battlefield 1

vidis ovaj gore je napisao da trebam dobit dozivotni ban jer cu igrat na konzoli hehe.

Ja ako sta pametnoga iskopam na netu cu sigurno ovdje postavit. A i zaigrat cu betu sigurno

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Koji k blebećeš o konzolama na "PC igre" podforumu...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
10 godina
Battlefield 1

PS4 verzija se igra naravno. 

Da nebi mi slucajno ovi čiteri tu unistavali igru ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Koji k blebećeš o konzolama na "PC igre" podforumu...

koji k tebe boli k. blebecemo o stvarima koje su iste na konzoli i pcu. 

znaci kakva ce biti igra. vrijeme,oruzja,mape i takve stvari a to je isto kod svih. igram igre i na PC-u i PS4. glavni razlog igranja na ps4 su citeri i sa dualshockom smo svi isti. a ta prepucavanja konzola cs pc prepustam djecurliji a ti si medu tima.

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Ovaj Maksić je neki jeben igrač

jebate isti ja,gdje si ga našao,samo kaj ja ne trošim cigarete...ima sličnu prostoriju i komp,skoro sve isto

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 23:18 (M4X).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice